- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.981
merhaba kızlar bende bebeğimi kucağıma aldım.28 nisan perşembe günü bebeğim doğdu.
gerçekten yaşamadan hayal bile edilemeyen bir duygu.
sezaryen hiç öyle söylenildiği gibi kolay değilmiş çok zorlandım.normal doğum diye çok direndim ama bebeğimin suyu azalınca mecbur kaldık.
darısı bekleyenlere.
sanmıyorum acıkmıyor demkki ve kalkmıyor.
bu arada bnm oğlum sürekli arandığı için sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırdım
21 günde yani 3 haftada 1100 gr. almış. hemşire çok çook iyi demekki huyu böyle annesi dedi.
bnm bebeğim artık geceleri 5 6 saat uyuyor.mesela bu gece 12 de uyudu. 5.5 da kalktı. snra 6.5 ta gene yattı ve 9 da kalktı.yavaş yavaş düzeni oturuyor..
arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun.başka doğum yapan var mı bilmiyorum.
kızlar ne alemdesiniz?*bebişler nasıl??bişey sorucam sizlerinde bi memeyi emerken öbür meme akıyor mu??iyi hoş da ped kalkan falan dayanmıyor devamlı ıslanıyorum.şimdi evdeyiz ama ben bebişle hiç bi yere gidemem sanırım zaten benim ki hep emme istiyo..nası olcak bilmiyorum..hep emziriyorum var mı benim gibi olan daha doktora gitmedim ama evde tartıyorum kilo almış görünüyo sütüm yok desem akıyo bol bol maşallah..ee bu çocuk niye hep aranıyo bilemedim ben..benden başka kimse çocuğu oyalamıyor o yüzden evde hiç bişey yapamıyorum sadece inek gibi geziyorumherkes mi böle yahu??
merhaba kızlar bende bebeğimi kucağıma aldım.28 nisan perşembe günü bebeğim doğdu.
sezaryen hiç öyle söylenildiği gibi kolay değilmiş çok zorlandım.normal doğum diye çok direndim ama bebeğimin suyu azalınca mecbur kaldık.
darısı bekleyenlere.
öyle cnm hepimizin durumu aynı bence ben mama da veriyorum o zaman daha fazla uyuyor sabah 8:30da mama verdim 9 da uyudu 11 de kalktı emzirdim yattı 2 oldu daha kalkmadı onun haricinde dün gündüz 3 gibi kalktı 10 gibi anca doğru dürüst yattı günü gününe tutmuyor yani
40 ına kadar bnmkide gece gündüz emmek istiyordu. snra snra azda olsa emmeler o zamana göre azaldı cnm.arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun.başka doğum yapan var mı bilmiyorum.
kızlar ne alemdesiniz?*bebişler nasıl??bişey sorucam sizlerinde bi memeyi emerken öbür meme akıyor mu??iyi hoş da ped kalkan falan dayanmıyor devamlı ıslanıyorum.şimdi evdeyiz ama ben bebişle hiç bi yere gidemem sanırım zaten benim ki hep emme istiyo..nası olcak bilmiyorum..hep emziriyorum var mı benim gibi olan daha doktora gitmedim ama evde tartıyorum kilo almış görünüyo sütüm yok desem akıyo bol bol maşallah..ee bu çocuk niye hep aranıyo bilemedim ben..benden başka kimse çocuğu oyalamıyor o yüzden evde hiç bişey yapamıyorum sadece inek gibi geziyorumherkes mi böle yahu??
maşallah demekki yavaş yavaş böyle düzene girecekler
valla ben de 9 mayısta ilk aşını yaptırıcam sağlık ocağında o zaman bakarlar herhalde kilosuna oradaki doktor bana mama verme demişti ben 24 satte 3 kez filan veriyorum kızacak bana söylesm
mamayı neyle veriyosun canım??kaşıkla çok zor yiyo bizimki sevmiyo demin bi biberon denedim bayıldı kaldı korktom valla mememi almassa diye..ama napim arada memei dinlendirmeye ihtiyacım var çok yara ama bida biberon vermicem korktum
40 ına kadar bnmkide gece gündüz emmek istiyordu. snra snra azda olsa emmeler o zamana göre azaldı cnm.
bnde dün götürdüm doymuyomu diye ama kilosu ii çıktı çok şükür.
bnmde göğsümden akıyor emzirirken, onun için göğüs pedi kulaıorum. sütün olmasa diğerinden akmaz bnce. bide bnm göğsüm sızlıyor, süt iniyo diyolar.
aman cnm verme dediyse verme mamayı. çok sağlıksız gerçekten. mamalar çocukları fos şişiriyor. sütün varsa verme gerçekten. yazık bebeğine.
biz ilk aşısını yaptırdık. şimdi 11 mayısta ikincisi var.
gozn aydn canmcanım kızım ELİF ÖYKÜ 19 nisan saat 13:07de spinal sezeryanla dünyaya geldi
pazartesi günü kontrolümüz vardı doktor suyun azaldığını ertesi günü sabah hastaneye gitmemi doğumu başlatacaklarını söyledi, sabah hastaneye gittik hiç açılmam yoktu bende suni sancı istemedim sezeryana karar verdik.kızımı ilk gördüğüm an çok özel bir andı ağlamaya başladım kızım sağsalim kollarımdaydı
39+1de 3500 gr 50 cm doğdu kızım birgün önce 3100 demişti doktorumuz.ilk günler zordu ağrım ve gaz sancım oldu göğüs uçlarım yara oldu ama artık toparlandım.doğum yapan diğer annelerede hayırlı olsun diyorum.
canım çok sevindim saennde gozn aydınnSelam kızlar.
27 nisan 04.45 te Aylin dünyaya geldi.
Tam sabah ezanları okunuyordu.
Zor bir doğum oldu, ayrıntıları sonra yazarım, dikişlerim nedeniyle fazla oturamıyorum.
Umarım herkes iyidir.
ben gunde 400ml dye blyrm bebşilern ihtyacnı...canm mama lar daha tok tuttyr acıkmıyor ondan kalkmyrdur bebişlerm uykuya da ihtyacı war kladrma bncegünde 800 ml mi hiç zannetmiyorum benim o kadar yoktur ya o yüzden hemen uyanıyor
cnm acaba gece 5-6 saat emzirmemek doğrumudur benim ki de bazen 11 de mama yiyip yatınca 3 te filan kalkıyor emziriyorum 5 te kalkıyor tekrar emziriyorum gece maşallah sütüm daha iyi geliyor gündüz 1 sattede kalktığı oluyor 10 dakikada da
maaşllh canm oğluna çok guzel almş kilo..benmkinn gecelrei daha otrmadı ya bir gun ii uyuyr bir gun sık kalkyr gun içindeki uyumalarna gore degsyr gece uykuları dasanmıyorum acıkmıyor demkki ve kalkmıyor.
bu arada bnm oğlum sürekli arandığı için sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırdım
21 günde yani 3 haftada 1100 gr. almış. hemşire çok çook iyi demekki huyu böyle annesi dedi.
bnm bebeğim artık geceleri 5 6 saat uyuyor.mesela bu gece 12 de uyudu. 5.5 da kalktı. snra 6.5 ta gene yattı ve 9 da kalktı.yavaş yavaş düzeni oturuyor..
canm gozn aydn kurtldn sende...boşwer bebiş kollarnda we saglıklı ya en önemlsi bumerhaba kızlar bende bebeğimi kucağıma aldım.28 nisan perşembe günü bebeğim doğdu.
darısı bekleyenlere.
arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun.başka doğum yapan var mı bilmiyorum.
ben de özel anne memesi gibi olan biberonlar varmış hem tek delik hem de anne memesine benziyo çok değişik ama mamayı alıp bayıldı ağzına mememi dayadım kapattı inşallah uyuduğu ve doyduğu içindir hep uyusun diye beklerdim şimdi de uyansın diye gözünün içine bakıomaman dikkat et cnm ben biraz başını kaldırıp veriyorum biberonla veryorum cnm chicco nun tek delikli ama iyi akıyor ondan da valla memeyi unutacak diye de korkuyorum
evet cnm şimdi doktoru aradım 1 kez ver dedi günlük ama napayım babaya anlatamıyoruz bu çocuk aç senin sütün az diyor dayıyor mamayı
annnesi gelenbler şanslı gerçekten
bnm annem doğum yaptım 6. günü gitti ve ben tek kendim bakıyorum.
kaynanam karşı komşum amaa cidden sadece komşuu. başka bi işe yaramıyor.
ben de özel anne memesi gibi olan biberonlar varmış hem tek delik hem de anne memesine benziyo çok değişik ama mamayı alıp bayıldı ağzına mememi dayadım kapattı inşallah uyuduğu ve doyduğu içindir hep uyusun diye beklerdim şimdi de uyansın diye gözünün içine bakıom
ayy aynı yaa..kendi tarafım hep süt ver diyo eşim ve ailesi bu çocuk aç aç mama ver dedikçe fıtık oluyorum.göğsüm o kadar yara ağlaya ağlaya emziriyorum bu halde mama vermek istemiyorum onlara ne oluyosa..mama fos şişirio çocukları ama bizimki de hep emme istiyo bakalım napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?