- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.021
cnm hiç içine kurt düşürme kayınvalidem bana su içme diye uyarı yaparken Allah korusun çok fena olur o kulak sancısı diyip duruyodu demekki kendini belli edecek birşey ki kadın öyle söylüyordu olsaydı muhakkak anlardın kulakta akma yada bebeğin ateşlenmesi vs gibi durumlarla ortaya çıkardı gerçektende büyük insanlar dayanamaz kulak ağrısına zordur bebeğinde olsaydı anlardın emin ol artık içme tedbirini al belkide sadece hurafeden ibarettir kim bilirya acaba bişey olmuşmudur bebeğime ben çok su içtim emzirirken ayyy içime kurt düştü ooff çeşmede yaşıyorum ve malesef hastane olarak geri kalmış bir yer aslında sadece hastane olarak değil her yönden geri
cnm hayırlı olsun bebeğin seninle ne kadar benziyor doğum hikayemiz kendimi okur giib oldum işin komik yanı emzirme olayımızda nerdeyse birebir aynı ben uç kullanmıyorum ama kendi göğsümle emzirmeye çalışma çabalarım seninkiyle aynı vallahi yorgunluktan kafayı yicem emzirmeye çalışırkenSelam kızlar. Doğum yapanlara hayırlı olsun.
Ben de 40+2'de 27 nisan akşamı kavuştum kızıma. Normal doğum istiyordum ama kısmet olmadı. Saatler süren sancıya rağmen açılma az oldu, suni sancı verildi sancılar arttığında bu sefer bebeğin kalp atışları yavaşladı, daha fazla riske atamadık ve genel anestezi ile kızımıza kavuştuk. Zaten son dakikalarda kakasını da yapmış çocuk doktorunun söylediğine göre. Doktorum da normalden yanaydı aslında ama bebeği de tehlikeye atmak istemedik hem de daha da bekleyip daha fazla sancı çekip yine de açılma olmazsa daha da perişan girecektim sezeryana. Normal başlayıp sezeryanla biten bir süreç oldu. İkimizin de durumu iyi şimdilik çok şükür. Kızımın bugün 4 günü, emzirme konusunda biraz sorun yaşıyoruz, memeyi tutturmakta zorlanıyorum, zaten çıplak meme başını almıyor; meme ucu küçük geliyor sanırım, silikon uçla emziriyorum. Onda da hassas bir ayarı var bizim kızın, o pozisyonu bulana kadar ağlıyor, kızıyor :) Yarın kontrolü var, bakalım ne durumdayız.
saol cnm teşekkürlergozunuz aydn kızlaaaaar
kızlar bende bişey soracağım bebeği emzirirken acayip susuyorum ve içiyorumda ama dün misafir heldi sakın emzirirken su içme dedi bende neden dedim eskiler öyle derler vardır bi bildikleri iyi olmazmış bebek için dedi ama açıklayamadı siz böyle bişey duydunuz mu? birde bebeğim daha 17 günlük gece uykumuz çok 3-4 saat uyuyor acaba normal mi uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor sonrada kızıyor bu sefer hiiiç emmiyor bende kendi kendine uyanmasını bekliyorum ama bu seferde dediğim gibi 3-4 saati buluyor
benim oğlumun yüzünde de var sivilce gibi bissürü şey ama bilmiyorum isilik mi değilmi. kimisi sıcaktan diyo kimisi sütün yağlıdır diyo hatta dalga geçiyoruz erken girdi ergenliğe diye. dr umuz bepanthene sürün falan demişti ama düzenli kullanmadım o yüzden de pek bi işe yaramadı :44:
canım bizimde sarılığımız hala geçmedi. bugün 19. gündeyiz yüzünde gözlerinde sarılık var. doktorumuz masum sarılık geçer dedi ama ben endişeliyim sende son durum nedir.
merhaba arkadaşlar .... ben buraya yeni üye oldum. kaç aydır takip ediyorum ....size birşey danışmak istiyorum . benim dün adet olmam gerekiyordu. hesaplamalara göre ama bugün bile hala olmadım. bacaklarım agrıyor... ama daha bir şey yok 2 gün geçti yarını beklesem mi ?** acaba ????????
canm bir 3 gun bekle test yaptr eczaneden al..eger bekleyem sabrszlanyrm dyrsan kna tahili yaptr kenda çıkar hemn egr warsa ins gonlune gore olr
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bu gaz problemni napcammm yaaaaaaaa kıpkırmzı olyr kızım uykularndan uyanyr yaatabi bendeee
canım kendin rezene içiyo musun?? bide ben bebişin karnına elimi koyuyorum dizimin üstüne yatırır gibi değildi bacakları aşağı sarkıtarak koyuyorum rahatlıyo baya...yada bi karnının üstüne yatırmayı dene rahatlatırmış bizimki yatamadı ama..
içiyrm canm hemde 2 3 bardak...dedgn gbi bnde yapyrm ama ynede ıkınıyor kızaryr kızım zorlanyr çıkarrken galba zeytnyagı we elmayagı ile masaj yapın dediler birde onları deneyeym barii
canım ikimiz mart nisan gidip gelioz valla..acaba senin yediklerin mi gaz yapıyo?bide ıhlamur duymuştum bebeğe içiryolarmış 1 çay kaşığı falan ama..sen bilirsin ben denemedim ama..ay kıyamam yaa gaz sorunu berbat dün akşam bizimkide fenaydı kıyamadım hiç
benm yedklermden gecyr buyk ihtmal ama dkkat de edyrm yayeşil salata çok yiyrm ondan mı olyr acaba brde bulgr pilawı sut yapar yde bu ikisnden şuphelenyrm walla :86: burya kmse grmeyence mart annelerne dadandım bnde
benm yedklermden gecyr buyk ihtmal ama dkkat de edyrm yayeşil salata çok yiyrm ondan mı olyr acaba brde bulgr pilawı sut yapar yde bu ikisnden şuphelenyrm walla :86: burya kmse grmeyence mart annelerne dadandım bnde
cnm hayırlı olsun bebeğin seninle ne kadar benziyor doğum hikayemiz kendimi okur giib oldum işin komik yanı emzirme olayımızda nerdeyse birebir aynı ben uç kullanmıyorum ama kendi göğsümle emzirmeye çalışma çabalarım seninkiyle aynı vallahi yorgunluktan kafayı yicem emzirmeye çalışırken
cnm hiç içine kurt düşürme kayınvalidem bana su içme diye uyarı yaparken Allah korusun çok fena olur o kulak sancısı diyip duruyodu demekki kendini belli edecek birşey ki kadın öyle söylüyordu olsaydı muhakkak anlardın kulakta akma yada bebeğin ateşlenmesi vs gibi durumlarla ortaya çıkardı gerçektende büyük insanlar dayanamaz kulak ağrısına zordur bebeğinde olsaydı anlardın emin ol artık içme tedbirini al belkide sadece hurafeden ibarettir kim bilir
sağol canımyok yok rahatım artık biraz bebişe dikkat ettim gayet iyi dediğin gibi hurafe de olabilir ama ne olur ne olmaz emzirirken içmem onun haricinde bol bol
evet cnm bende de oldu ayaklarımda şişlik bende hamilelikten kalma ödem zannediyordum onları demek sezeryandanmış senden öğrendim bunu ilk kez bende hamileliktede aşırı ödem vardı da o yüzden tahmin edemedim ama neden artış gösterdi diyordum ben son 2 gündür idrara aşırı çıkıyorum bu yüzden baya inme oldu gözle görülür derecede sanırım o şekilde yavaş yavaş atılıyor onlarda diğer şişlikler gibi idrara sık çıkmanı sağlayacak şeyler yap bol su iç sütüm artsın diye bol bol su içiyorum belki de o atıyor bu kadar çabuk geçiriyor ayaklarımıEvet ben de seninkini okurken hayret etmiştim :)
Sezeryan sebebiyle muhtemelen sende de vardır; ayaklarım davul gibi şişti, yataktan kalkarken canım acıyor hala ama wc'ye çıkma sorunu halloldu çok şükür. Bu ayak şişliğini nasıl indireceğiz onu merak ediyorum asıl.
Emzirirken silikon ucu denemeni öneririm, daha kolay tutuyor. Yoksa o içli içli ağlarken ben de ağlamaklı oluyorum valla, o yüzden çıplak memeye çok zorlamıyorum. Pozisyondan mı neden böyle zorlanıyoruz yarın doktora bir soracağım. Bugün doğru düzgün emerken bile 10 dk sonra ağzından çıkarıp tekrar aranmaya ve kızmaya başladı. Ben bir de doyuyor mu onu anlayamıyorum, sanırım her annenin klasik endişesi de bu. Ooof o kadar soru var ki kafamda hangi birini soracağım doktora bilmiyorum
napalım cnm gerçekten belki hurafe ama işte insanın içine kurt düştümü bir kere gel de takmacnm hiç içine kurt düşürme kayınvalidem bana su içme diye uyarı yaparken Allah korusun çok fena olur o kulak sancısı diyip duruyodu demekki kendini belli edecek birşey ki kadın öyle söylüyordu olsaydı muhakkak anlardın kulakta akma yada bebeğin ateşlenmesi vs gibi durumlarla ortaya çıkardı gerçektende büyük insanlar dayanamaz kulak ağrısına zordur bebeğinde olsaydı anlardın emin ol artık içme tedbirini al belkide sadece hurafeden ibarettir kim bilir
sağol canımyok yok rahatım artık biraz bebişe dikkat ettim gayet iyi dediğin gibi hurafe de olabilir ama ne olur ne olmaz emzirirken içmem onun haricinde bol bol
doğum yaptığımdan beri verilen akıllardan öğğğğ geldi artık kafayı yemek üzereyim bide aralarında böyle hurafeler çıkıyo işte geçen artık tepkimi gösterdim valla yok ışıklı yerde durmamız lazımmış yok yalnız durmamamız lazımmış yok o yok bu abuk sabuk seyler ama dedim bana sürekli böyle seyler söylerseniz zaten psikolojik korku sahibi problemli biri olurum yani bilinçaltına atıyosunuz olacağı yoksada olur bu şeylerin etkisi çıkar dedim herkes uzman kesildi başıma yaaa yok çocuk zayıfladı yok sesi kısıldı yok soğuk üşüyo bu yok sen yemiyosun içmiyosun vs vs vs uzayıp gidiyo böyle işte kulak ve cevap vermemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?