2011 Nisan Anneleri

cnm hiç içine kurt düşürme kayınvalidem bana su içme diye uyarı yaparken Allah korusun çok fena olur o kulak sancısı diyip duruyodu demekki kendini belli edecek birşey ki kadın öyle söylüyordu olsaydı muhakkak anlardın kulakta akma yada bebeğin ateşlenmesi vs gibi durumlarla ortaya çıkardı gerçektende büyük insanlar dayanamaz kulak ağrısına zordur bebeğinde olsaydı anlardın emin ol artık içme tedbirini al belkide sadece hurafeden ibarettir kim bilir
cnm hayırlı olsun bebeğin seninle ne kadar benziyor doğum hikayemiz kendimi okur giib oldum işin komik yanı emzirme olayımızda nerdeyse birebir aynı ben uç kullanmıyorum ama kendi göğsümle emzirmeye çalışma çabalarım seninkiyle aynı vallahi yorgunluktan kafayı yicem emzirmeye çalışırken

gozunuz aydn kızlaaaaar
saol cnm teşekkürler

canim emzirirken su icmek hem anne icin hemde bebek icin cok yarali giden sutunun yeri hemen doluyor burda hep su oneriyorlar hatta hastanede emziriken su icmiyorsan hemen kendileri doldurup getiriyor lutfen bole hurafelere inanmayin su gibi yarali birseye nasil zarali olduguna inanirsiniz.

o isilikler süt yoluyla geçen hormonlardan oluyormuş. doktorumuz 2 ay bittikten sonra yüze krem önerdi.

canım bizimde sarılığımız hala geçmedi. bugün 19. gündeyiz yüzünde gözlerinde sarılık var. doktorumuz masum sarılık geçer dedi ama ben endişeliyim sende son durum nedir.

canım başka bir doktora gittik hemogram ve biyokimya yapıldı. sonra troit hormonlarına bakıldı. hepatit çeşitlerinin testleri yapıldı bir yerden mi kaptı diye. idrar tahlili idrar kültürü -idrar örneği almak ayrı bir olaydı zaten- son olarak da batın ultrasonu. karaciğer böbrekler vs felan bakıldı ultrasonda. bebişim mahvoldu. 4 tüp kan aldılar elleri mosmor. kahroldum ama sağlığı için yapmak zorundaydık. sonuçta bir sebep bulamadılar 3 ay içinde geçicekmiş bekliyoruz. hala sapsarı bebişim. :2:

merhaba arkadaşlar .... ben buraya yeni üye oldum. kaç aydır takip ediyorum ....size birşey danışmak istiyorum . benim dün adet olmam gerekiyordu. hesaplamalara göre ama bugün bile hala olmadım. bacaklarım agrıyor... ama daha bir şey yok 2 gün geçti yarını beklesem mi ?** acaba ????????

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bu gaz problemni napcammm yaaaaaaaa kıpkırmzı olyr kızım uykularndan uyanyr yaa tabi bendeee

canm bir 3 gun bekle test yaptr eczaneden al..eger bekleyem sabrszlanyrm dyrsan kna tahili yaptr kenda çıkar hemn egr warsa ins gonlune gore olr

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bu gaz problemni napcammm yaaaaaaaa kıpkırmzı olyr kızım uykularndan uyanyr yaa tabi bendeee

canım kendin rezene içiyo musun?? bide ben bebişin karnına elimi koyuyorum dizimin üstüne yatırır gibi değildi bacakları aşağı sarkıtarak koyuyorum rahatlıyo baya...yada bi karnının üstüne yatırmayı dene rahatlatırmış bizimki yatamadı ama..

içiyrm canm hemde 2 3 bardak...dedgn gbi bnde yapyrm ama ynede ıkınıyor kızaryr kızım zorlanyr çıkarrken galba zeytnyagı we elmayagı ile masaj yapın dediler birde onları deneyeym barii

içiyrm canm hemde 2 3 bardak...dedgn gbi bnde yapyrm ama ynede ıkınıyor kızaryr kızım zorlanyr çıkarrken galba zeytnyagı we elmayagı ile masaj yapın dediler birde onları deneyeym barii

canım ikimiz mart nisan gidip gelioz valla..acaba senin yediklerin mi gaz yapıyo?bide ıhlamur duymuştum bebeğe içiryolarmış 1 çay kaşığı falan ama..sen bilirsin ben denemedim ama..ay kıyamam yaa gaz sorunu berbat dün akşam bizimkide fenaydı kıyamadım hiç

benm yedklermden gecyr buyk ihtmal ama dkkat de edyrm ya yeşil salata çok yiyrm ondan mı olyr acaba brde bulgr pilawı sut yapar yde bu ikisnden şuphelenyrm walla :86: burya kmse grmeyence mart annelerne dadandım bnde

benm yedklermden gecyr buyk ihtmal ama dkkat de edyrm ya yeşil salata çok yiyrm ondan mı olyr acaba brde bulgr pilawı sut yapar yde bu ikisnden şuphelenyrm walla :86: burya kmse grmeyence mart annelerne dadandım bnde

bulgur pilavı süt yapar bende yiyorum ama salatalık falan olabilir bide patlıcan dokunurmuş bazı çocuklara

Evet ben de seninkini okurken hayret etmiştim :)
Sezeryan sebebiyle muhtemelen sende de vardır; ayaklarım davul gibi şişti, yataktan kalkarken canım acıyor hala ama wc'ye çıkma sorunu halloldu çok şükür. Bu ayak şişliğini nasıl indireceğiz onu merak ediyorum asıl.
Emzirirken silikon ucu denemeni öneririm, daha kolay tutuyor. Yoksa o içli içli ağlarken ben de ağlamaklı oluyorum valla, o yüzden çıplak memeye çok zorlamıyorum. Pozisyondan mı neden böyle zorlanıyoruz yarın doktora bir soracağım. Bugün doğru düzgün emerken bile 10 dk sonra ağzından çıkarıp tekrar aranmaya ve kızmaya başladı. Ben bir de doyuyor mu onu anlayamıyorum, sanırım her annenin klasik endişesi de bu. Ooof o kadar soru var ki kafamda hangi birini soracağım doktora bilmiyorum

arkadaslar kzıımın tiny love tekmele oyun halısı var pembe.isteyen olursa zelden yazsın özelcan bebeden aldım. ama bizimki örümcek delisi oldu. 4 5 kez anca kullandı

evet cnm bende de oldu ayaklarımda şişlik bende hamilelikten kalma ödem zannediyordum onları demek sezeryandanmış senden öğrendim bunu ilk kez bende hamileliktede aşırı ödem vardı da o yüzden tahmin edemedim ama neden artış gösterdi diyordum ben son 2 gündür idrara aşırı çıkıyorum bu yüzden baya inme oldu gözle görülür derecede sanırım o şekilde yavaş yavaş atılıyor onlarda diğer şişlikler gibi idrara sık çıkmanı sağlayacak şeyler yap bol su iç sütüm artsın diye bol bol su içiyorum belki de o atıyor bu kadar çabuk geçiriyor ayaklarımı
silikon ucu da deneyeceğim galiba bu gidişle çünkü resmen savaş çıkıyor her emme seansında deliricem kamburum falan çıkacak yakında şekilden şekle girmekten
aynı hiç bir farkı yok emzirme problemimizin seninle bakalım uç işe yarayacakmı yoksa bizmi alışıcaz artık emmeye bende doktora gitmeyi bekliyorum sorularım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…