- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.041
napalım cnm gerçekten belki hurafe ama işte insanın içine kurt düştümü bir kere gel de takma
doğum yaptığımdan beri verilen akıllardan öğğğğ geldi artık kafayı yemek üzereyim bide aralarında böyle hurafeler çıkıyo işte geçen artık tepkimi gösterdim valla yok ışıklı yerde durmamız lazımmış yok yalnız durmamamız lazımmış yok o yok bu abuk sabuk seyler ama dedim bana sürekli böyle seyler söylerseniz zaten psikolojik korku sahibi problemli biri olurum yani bilinçaltına atıyosunuz olacağı yoksada olur bu şeylerin etkisi çıkar dedim herkes uzman kesildi başıma yaaa yok çocuk zayıfladı yok sesi kısıldı yok soğuk üşüyo bu yok sen yemiyosun içmiyosun vs vs vs uzayıp gidiyo böyle işte kulak ve cevap vermemeye çalışıyorum
bak sana ne anlatacağım sonradan baya güldüm bebeğim 1 haftalık falan yavaş yavaş ayaklanmışım markete gitmem gerekiyor annem de gitme 40 karışır birileriyle dedi bende ne olur ki dedim iyi olmazmış dedi neyse çıkmadım aslında hava almaktı bahanem annemde bunu iyi biliyordu neyse bugün pazara gidilecek bakıyorum annem oralı bile değil dedim anne ben gideyim mi diye giiitkızım biraz hava alısın hah orda patlattım kahkahayı tabi biraz da sinir oldum ama anne sen demiyormuydun 40 ım karışır diye bunu deyince hemen ayaklandı gideyim diye tamam tamam ben gidiyorum allah kerim dedim ve çıktım bayada iyi oldu be havalarda çok güzelleşmiş
slm kizlar size haber veremedim firsat bulupta,ben 21 nisanda oglum demiri normal dogumla kucagima aldim.ikimizde iyiyiz,yalniz benim dikislerim hala iyilesmedi ve agri yapiyor.baska bi sikintimiz yok.allaha sukur.
evet cnm bende de oldu ayaklarımda şişlik bende hamilelikten kalma ödem zannediyordum onları demek sezeryandanmış senden öğrendim bunu ilk kez bende hamileliktede aşırı ödem vardı da o yüzden tahmin edemedim ama neden artış gösterdi diyordum ben son 2 gündür idrara aşırı çıkıyorum bu yüzden baya inme oldu gözle görülür derecede sanırım o şekilde yavaş yavaş atılıyor onlarda diğer şişlikler gibi idrara sık çıkmanı sağlayacak şeyler yap bol su iç sütüm artsın diye bol bol su içiyorum belki de o atıyor bu kadar çabuk geçiriyor ayaklarımı
silikon ucu da deneyeceğim galiba bu gidişle çünkü resmen savaş çıkıyor her emme seansında deliricem kamburum falan çıkacak yakında şekilden şekle girmekten
aynı hiç bir farkı yok emzirme problemimizin seninle bakalım uç işe yarayacakmı yoksa bizmi alışıcaz artık emmeye bende doktora gitmeyi bekliyorum sorularım için
Benim son dönemde hemen hemen hiç ödem kalmamıştı, doğumdan sonraki gün Shrek filmindeki Fiona'ya döndüm valla ayaklarıma bakamıyorum.. Ödem 10 güne geçer diyor doktor.
Ben de deli gibi su içiyorum, zaten sürekli terliyorum bi de emzirince sürekli su içer oldum.
Silikon uçla daha rahat emiyor, savaşa gerek yok, doktora sordum "öyle emiyorsa devam et, ama ara ara da kendi memeni dene " dedi bugün. Doktor dönüşü direkt denedim aldı valla bizim minikBakalım devamı gelecek mi..
Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin
bak sana ne anlatacağım sonradan baya güldüm bebeğim 1 haftalık falan yavaş yavaş ayaklanmışım markete gitmem gerekiyor annem de gitme 40 karışır birileriyle dedi bende ne olur ki dedim iyi olmazmış dedi neyse çıkmadım aslında hava almaktı bahanem annemde bunu iyi biliyordu neyse bugün pazara gidilecek bakıyorum annem oralı bile değil dedim anne ben gideyim mi diye giiitkızım biraz hava alısın hah orda patlattım kahkahayı tabi biraz da sinir oldum ama anne sen demiyormuydun 40 ım karışır diye bunu deyince hemen ayaklandı gideyim diye tamam tamam ben gidiyorum allah kerim dedim ve çıktım bayada iyi oldu be havalarda çok güzelleşmişsırf konuşmak için konuşunca böyle komik durumlar ortaya çıkıyor işte hep
hadi hayırlısı cnm inş. devam eder çok sevindim bende kendi göğsümü vermek mücadelesiyle geçiriyorum saatleri inş. muvaffak olucazBenim son dönemde hemen hemen hiç ödem kalmamıştı, doğumdan sonraki gün Shrek filmindeki Fiona'ya döndüm valla ayaklarıma bakamıyorum.. Ödem 10 güne geçer diyor doktor.
Ben de deli gibi su içiyorum, zaten sürekli terliyorum bi de emzirince sürekli su içer oldum.
Silikon uçla daha rahat emiyor, savaşa gerek yok, doktora sordum "öyle emiyorsa devam et, ama ara ara da kendi memeni dene " dedi bugün. Doktor dönüşü direkt denedim aldı valla bizim minikBakalım devamı gelecek mi..
slm kizlar size haber veremedim firsat bulupta,ben 21 nisanda oglum demiri normal dogumla kucagima aldim.ikimizde iyiyiz,yalniz benim dikislerim hala iyilesmedi ve agri yapiyor.baska bi sikintimiz yok.allaha sukur.
benmde bır ay olacak hala şiş.dınlemıyorum zaten demekkı ondandoğum yapalı yarın 20 gün olacak.hamileliğimde hiç ödem olmamıştı.sezeryandan sonra eve geldik bir baktım ayaklarım bacaklarım davul gibi şişmiş.çok panikledim ve hemen dr umu aradım dinlenmen lazım başka türlü bu şişlikler daha zor geçer dedi.benim şişlikler epey azaldı, ama tamamen geçmiş değil sabah inmiş oluyor akşam yatarken bir bakıyorum çorabın boğum boğum izi çıkmış ama ben hiç dinlenemedim.gelenim gidenim çok fazla oluyor,birde malum bebiş geceleri hiç uyumuyor.sanıyorum dr umun dediği gibi bu şişliklerde bu nedenle geçmiyor.
Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin
canım teprik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
selam
bende 21 nısanda normal dogumla derın yade mı dunyaya getırdım.aynı sekılde dıkısım ıyılesmedı agrıyo.antıbıyotık krem verdı doktorum..
physiologica gifrer kullanıyorum ben drumuz vermıştı.saglık ocagındakı drda kullan dedı.kullan bence yoksa zor meme emıyorselam kızlar nasıl gidiyor , benim oğlanın burnu tıkanmış sağlık ocağına gittim doktor bugün yokmuş bizimle ilgilenen hemşiremize sorduk oda deniz suyu al sonrada şu ağızdan hüpletilerek çekilen burun aspiratörü al dedi .ama biraz araştırınca pek kimse önermiyor kılcal damarlara zarar veriyormuş başka yolu yokmu bu burnun temizlenmesinde sizler neler yapıyorsunuz?
evt dunyanın en guzel duygusu ama çok zor gercekten sabır lazmslm arkadaşlar topiğimiz eskisi kadar yoğun değil
yeni doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın güle güle büyütün bebişlerinizi sağlıcakla
biz oğlumla bigün uyuyor diğer gün tümüyle uyanık bi düzenimiz yok bakalım 40ıçıkınca nasıl olacak bugün 2.haftamız doldu gerçekten anne olmak hamilelikten daha zormuş inş. bebişlerimize yetecek güç sabır versin Rabbim
merhaba kızlar naber bebeklerden ve doğum yapacak olanlardan.
benim bebeğim gece ve gündüzü ayıramıyo.gündüz uyuyo gece uyanık.
göğüslerim de yara .
göğüs pedlerini bir kez denedim yaraları daha da artırdı kızlar artık kullanmıyorum doktorum göğüs kalkanı önerdi kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?