2011 Nisan Anneleri

slm kizlar size haber veremedim firsat bulupta,ben 21 nisanda oglum demiri normal dogumla kucagima aldim.ikimizde iyiyiz,yalniz benim dikislerim hala iyilesmedi ve agri yapiyor.baska bi sikintimiz yok.allaha sukur.

slm kizlar size haber veremedim firsat bulupta,ben 21 nisanda oglum demiri normal dogumla kucagima aldim.ikimizde iyiyiz,yalniz benim dikislerim hala iyilesmedi ve agri yapiyor.baska bi sikintimiz yok.allaha sukur.

canım teprik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Benim son dönemde hemen hemen hiç ödem kalmamıştı, doğumdan sonraki gün Shrek filmindeki Fiona'ya döndüm valla ayaklarıma bakamıyorum.. Ödem 10 güne geçer diyor doktor.
Ben de deli gibi su içiyorum, zaten sürekli terliyorum bi de emzirince sürekli su içer oldum.
Silikon uçla daha rahat emiyor, savaşa gerek yok, doktora sordum "öyle emiyorsa devam et, ama ara ara da kendi memeni dene " dedi bugün. Doktor dönüşü direkt denedim aldı valla bizim minik Bakalım devamı gelecek mi..

doğum yapalı yarın 20 gün olacak.hamileliğimde hiç ödem olmamıştı.sezeryandan sonra eve geldik bir baktım ayaklarım bacaklarım davul gibi şişmiş.çok panikledim ve hemen dr umu aradım dinlenmen lazım başka türlü bu şişlikler daha zor geçer dedi.benim şişlikler epey azaldı, ama tamamen geçmiş değil sabah inmiş oluyor akşam yatarken bir bakıyorum çorabın boğum boğum izi çıkmış ama ben hiç dinlenemedim.gelenim gidenim çok fazla oluyor,birde malum bebiş geceleri hiç uyumuyor.sanıyorum dr umun dediği gibi bu şişliklerde bu nedenle geçmiyor.

Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin

allah analı babalı büyütsün cnm.
inş. b i an önce iyileşir bebeğin.
sanada geçmiş olsun.

selam
bende 21 nısanda normal dogumla derın yade mı dunyaya getırdım.aynı sekılde dıkısım ıyılesmedı agrıyo.antıbıyotık krem verdı doktorum..

bende sonunda doğurdum.Yoğunluktan yazamadım kızım Bahar 26 Nisanda sezeryanla 40+1 de dünyaya geldi.
Anne olmak zorda olsa çok güzelmiş.Allah herkese bebekleriyle birlikte uzun ömürler versin

benmde bır ay olacak hala şiş.dınlemıyorum zaten demekkı ondan

çok gecmış olsun ınş çabuk ıyıleşır bebegın. canım allah analı babalı buyutsun.

selam
bende 21 nısanda normal dogumla derın yade mı dunyaya getırdım.aynı sekılde dıkısım ıyılesmedı agrıyo.antıbıyotık krem verdı doktorum..

saol canm.dikislerim cok kotu.15 tane.agrisindan artik yerimde duramiyorum.benmkinde enfeksiyon olmadigi icin dr.antibiyotik vermedi.daha dogrusu bu ulkede antibiyotik mecburi olmadikca recete etmiylar.ve recetesiz satisi yasak.bugun gece kasintida basladi.agrisindan agliyorum artik.bana onerebileceginiz bisiy varmi bu dikisler icin.

selam kızlar nasıl gidiyor , benim oğlanın burnu tıkanmış sağlık ocağına gittim doktor bugün yokmuş bizimle ilgilenen hemşiremize sorduk oda deniz suyu al sonrada şu ağızdan hüpletilerek çekilen burun aspiratörü al dedi .ama biraz araştırınca pek kimse önermiyor kılcal damarlara zarar veriyormuş başka yolu yokmu bu burnun temizlenmesinde sizler neler yapıyorsunuz?

slm arkadaşlar topiğimiz eskisi kadar yoğun değil
yeni doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın güle güle büyütün bebişlerinizi sağlıcakla
biz oğlumla bigün uyuyor diğer gün tümüyle uyanık bi düzenimiz yok bakalım 40ıçıkınca nasıl olacak bugün 2.haftamız doldu gerçekten anne olmak hamilelikten daha zormuş inş. bebişlerimize yetecek güç sabır versin Rabbim

merhaba kızlar naber bebeklerden ve doğum yapacak olanlardan.
benim bebeğim gece ve gündüzü ayıramıyo.gündüz uyuyo gece uyanık.
göğüslerim de yara .
göğüs pedlerini bir kez denedim yaraları daha da artırdı kızlar artık kullanmıyorum doktorum göğüs kalkanı önerdi kullanan var mı?

Ben de bir süredir uğrayamıyorum buraya.Oğlumdan fırsat kalmıyor hiç.Aslında paylaşmak istediğim,sizlerde de oluyor mu diye sormak istediğim öyle çok şey var ki.Annelik gerçekten inanılmaz güzel bir duygu ama çook zor........

canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin bebişinede

physiologica gifrer kullanıyorum ben drumuz vermıştı.saglık ocagındakı drda kullan dedı.kullan bence yoksa zor meme emıyor
evt dunyanın en guzel duygusu ama çok zor gercekten sabır lazm

medacassol kullan bırde lanısoh yoksa ıyıleşmez cok can yakıyor .sılıkonla emzır bı sure canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…