- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.061
merhaba kızlar naber bebeklerden ve doğum yapacak olanlardan.
benim bebeğim gece ve gündüzü ayıramıyo.gündüz uyuyo gece uyanık.
göğüslerim de yara .
göğüs pedlerini bir kez denedim yaraları daha da artırdı kızlar artık kullanmıyorum doktorum göğüs kalkanı önerdi kullanan var mı?
merhaba kızlar naber bebeklerden ve doğum yapacak olanlardan.
benim bebeğim gece ve gündüzü ayıramıyo.gündüz uyuyo gece uyanık.
göğüslerim de yara .
göğüs pedlerini bir kez denedim yaraları daha da artırdı kızlar artık kullanmıyorum doktorum göğüs kalkanı önerdi kullanan var mı?
Çok sağolun kızlar bebeğimin beyninde bir hasar olup olmadığı üç ay sonraki emarda belli olcak ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür ama emar daha ayrıntılı inşaallah o da iyi çıkar adağımız var yavrumuza eşimle bugün işitme testi vardı işitmesi normal çok şükür
ya bunu bende merak ediyorum 45 dk emdiği oluyo eşim de diyo göğüs yaraların bu yüzden iyileşmiyo seni emzik gibi kullanıyo memeden çekince emzik verelim diyo...bi yandan da sütün yağlı kısmı en sonda olurmuş sulu olmadığı için de cok cok cok diye ses çıkmıyo sütmü emiyo emzik mi anlamıyorum ama hadi yağlı kısmı emyiosa diye çekemiyorum oysa göğüslerim paramparça ama annelik buymuş...
Aynen 45 dakika emdiği oluyor. 45 dakika çok fazla ya, en fazla 20-25 dakika yeter diyorlar. Artık uyuyunca yavaşça çekiyorum memeden, aranmazsa da yatırıyorum. Emzik vermeyi hiç istemiyorum. Ama araştırdığım kadarıyla, illa verilecekse de sadece uyurken verilmesi durumunda bağımlılık yapmıyormuş. Zorda kalınırsa en azından uyanıkken değil uyuklamaya başlayınca verilebilir herhalde..
Bu arada burada da yazılmış mıydı bilmiyorum ama göğüs yarası için tahinin üzerinde biriken susam yağı çok iyi geliyormuş. Ben Lansinoh kullanıyordum ama yine de hassaslaşmaya başladı uçlar, şimdi dünden beri bunu sürüyorum, iyi geliyor gibi sanki.
ya bunu bende merak ediyorum 45 dk emdiği oluyo eşim de diyo göğüs yaraların bu yüzden iyileşmiyo seni emzik gibi kullanıyo memeden çekince emzik verelim diyo...bi yandan da sütün yağlı kısmı en sonda olurmuş sulu olmadığı için de cok cok cok diye ses çıkmıyo sütmü emiyo emzik mi anlamıyorum ama hadi yağlı kısmı emyiosa diye çekemiyorum oysa göğüslerim paramparça ama annelik buymuş...
beni göğüs uçlarım düştü artık onu da denedim yeni bişey buldum şimdi kabuk bağlamıştı yaram kabuk düştü yara çok acıyodu yarama tuz bastımbaya ii geldi öle bi yakıyo ki bebişin emmesi hiç kalıyo yanında yaramı pişirir diye düşündüm inşallah işe yarar...
Kızlar bir şey soracağım, bebeğin beni emzik gibi kullandığını nasıl anlarım? Bugün sanki uyumak için meme istedi gibi geldi kafama takıldı. Öyle olsa bile bunun zararı olur mu? Bir tanıdık ısrarla "uyurken emzik ver, yoksa seni emzik gibi kullanır, aç olmasa bile sürekli emmek ister" diyor. Ben de emzik verip de pişman olmaktan korkuyorum bırakmaz diye. Bir de emziğe ilk 1 ayda alıştırılmazsa bir daha almaz diyorlar. Var mı bu konuda bilginiz?
canım soğanda iyi geliyomuş ama deneyemedim kokmayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?