- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.081
selam arkadaslar bebegım bugun 20 gunluk oldu bugun doktora gıttık d vıtamınını yenı verdı ne kadar kullanılacagını sormamısız sızler kullanıyomusunuz ve kac damla verıyosunuz gunde
acıl cevaplarsanız sevınırım
kızlar malt içeceği varmış anne sütünü de arttırıyomuş maltana diye geçiyormuş marketlerde satılıyor deneyen var mı eşim almaya gitti gerçekten arttırıyor mu acaba anne sütünü
3 damla veriliyor canım
evet ya herhalde kalmamıştırdoğurmayan kaldı mıııııı???????
Kızlar bir şey soracağım, bebeğin beni emzik gibi kullandığını nasıl anlarım? Bugün sanki uyumak için meme istedi gibi geldi kafama takıldı. Öyle olsa bile bunun zararı olur mu? Bir tanıdık ısrarla "uyurken emzik ver, yoksa seni emzik gibi kullanır, aç olmasa bile sürekli emmek ister" diyor. Ben de emzik verip de pişman olmaktan korkuyorum bırakmaz diye. Bir de emziğe ilk 1 ayda alıştırılmazsa bir daha almaz diyorlar. Var mı bu konuda bilginiz?
beni de ekmzik gibi kullanıyo oğlum.
kızlar malt içeceği varmış anne sütünü de arttırıyomuş maltana diye geçiyormuş marketlerde satılıyor deneyen var mı eşim almaya gitti gerçekten arttırıyor mu acaba anne sütünü
Malt denedim ben ama tek başına o mu iyi geldi bilmiyorum sütüm oldu, onun dışında Humana da içiyorum ben. Çok iştahlı bi insan değilim normalde, az yediğimden sanırım dün azalıverdi çocuk aç kalacaktı az kalsın. Benim gözlemlediğim kadarıyla, günde 5 öğün yemek (2si ara öğün tabii), malt, Humana çayı ve pompa ile de sağmak süt gelmesinde-artmasında etkili oluyor.kızlar malt içeceği varmış anne sütünü de arttırıyomuş maltana diye geçiyormuş marketlerde satılıyor deneyen var mı eşim almaya gitti gerçekten arttırıyor mu acaba anne sütünü
Dün gece bana yine yaptı yapacağını, aralıklarla 1 saat emdi ve hala aranıyordu, 3 saat nöbete dikti bizi, anneme bıraktım o uyuttu zorla. Bugün böyle yaparsa emzik vereceğim kararlıyım.ah canım hepimizin sorunu aynı bende anlamıyorum ne kadar emiyo...ama 45 dk fazla hastanede en fazla 30 dk dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?