2011 Nisan Anneleri

bende herkesin anneler gününü kutlarım dilerim hepimiz bütün hayatımız boyunca çok çok mutlu oluruz sevdiklerimizle

mrb kızlar sutum fazla yoktu mılupanın çayını aldım rezene ıçtım yıne aynıydı.maltana ve vıtamaltı araştrdım dun çıktık baktık bulamadım.realden fayrouz aldım oda onlarla aynıymış ve gercekten sutum çogaldı kesınlıkle tavsıye ederım

Selam kızlar...:79:Nasılsınız...

Biz 07.05.2011 Cumartesi günü kırklandık...Artık kırkımız çıktı...Oğlumu kırk uçurmaya benim köyüme götürdük...Bir sürü yumurta pamuk ve para topladı...

Herkesin anneler günü kutlu olsun...Rabbim'in de izniyle inşallah daha çok anneler günü geçirelim...

kırkınız hayırlı olsun canım.darısı bize

ayy annecikler bende ne yaacağımı şaşırdım kaldım...kızımın iştahı sanırım iyi,bazen beni 1 buçuk 2 saat emiyor ama hala aç gibi aranıyor mızırdanıyor diye arada mama veriyorum...bu arada bazen 2-3 güne 1 defa bazende üst üste günde birer defa...neyse bugün 1 aylık olduk toplamda 600 ml. mama anca içmiştir...bugün tartıldık tam 990 gr almış ...sadecebeni emse ne güzel olur ama napim ağlayıp memeyle kavga edincede dayanamıyorum işte...bu kadarcık mamadan bişey olmaz heralde....doktorda mümkün olduğunca verme ama huysuzlanınca yapacak bişey yok dedi...ayy amma uzattım..kilomuz 4.270 gr boy 54 cm olmuş...4 cm uzamış kızçem...işte böyle

merhaba kızlar
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.dün giremedim annem bizdeydi.sonra kaynanamlara çıktık akşamda anneannemlere gittik baya bi gezdik dün.iyi geldi banada çok sıkılıyorum nedense pazar günleri evde.alışmışım gezmeye.bu cuma kırkımız çıkıyo hayırlısıyla.perşembe kırklanıcaz çünkü cuma dışarı çıkıcaz üşütmeyelim diye perşembeden yıkanıcaz.artık özgür olcaz inşallah.havalarda düzelirse gezmelere başlıcaz oğluşumla.

Selam canım...Seninde geçmiş ilk anneler günün kutlu olsun...Bizde cumartesi günü kırklandık...Darısı size artık...

kızlarr nerdesınız bebışler ızın vermıyor bır ay sonra daha da rahatlarız heralde.

malt ıçecegı maltanayı eşim bugun mıgrostan almış bılgınız olsun mıgrosta varmış bıde onu denıycem.kızım benı emzık gıbı kullandıgı ıçın doyup doymadıgını anlamıyorum agzında hep mememem olsun ıstıyor sonrada kusuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…