2011 Nisan Anneleri

bizim pek gaz sorunumuz yok çok şükür, olmadı pek.

bnm oğlum gece 22.30 23 gibi yatıyor.
gece 4 5 te kalkıyor snra 6 7 gibi kalkıyor.10 gibi yatar tekrar.

Guzel anneler oglum 13 gunluk sarilik degeri 17 dr fototrapi icin bekliyelim 2 gun dio.bilgisi tecrubesi olan var mi yazin nolur...

geçmış olsun cnm hastaneden çıktıgımz gun 11 dı ertesı gun 18 lmuştu 10saat fototerapıde kaldı kızm .bol bol emzır doymuyorsa eger mama takvıyesı yap benım mememı emmesı ıçın çok ugraşıyorduk .çıktıgımz gun dr mama tavıyesı yapmamı solemıştı ben yapmamıştım.ıyı besle

Son düzenleme:
kızlar bende nısan annesıydım mayıs annesı oldum bebegım sunı sancı normal dogumla 41 haftada anca geldı :)
sıze bısey sormak ostıyorum cevabınıza cok ıhtıyacım var cok dua edıcem sızede
bebegım memeyı almamak ıcın cookk dırenıyor sut geldıkten sonrada memeyı bırakmak ıstemıyor
ona memeyı tutturana kadar o aglıyor ben aglıyorum
sızdede oluyormu yoksa bebegım memeyımı reddedıyor?

canım hayırlı olsun bebişin.merak etme çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz herhalde benimkide öyle bazen 15-20 dk mücadele ediyorum bebeğim alamıyo memeyi zamanla alışcaklar inşallah

maltana bende içiyorum ama faydası varmı anlamadım henüz.bugün içince sağıcam bakalım ne olucak durum.bizde topkapıda ülkerin fabrikası var ordan aldık.eşim koli bazında aldı armutlusu çok hoşuma gitti benim.her yerde bulunmuyo sanırım ben migrosada baktım bulamadım.topkapı tarafında olanlar varsa ordan alabilirler.

cnm gözünaydın sağlıkla huzurlu büyür bebişin inşallah.bizimkide pek almak istemiyodu ama alışıyolar sonradan.inşallah en kısa sürede alışır seninkide.

İcimi rahatlattınız ınanın o aglıyo ben aglıyorum bebegım daha 1 haftalık memeyı ıstemedıgını dusundukce daha da ıcım acıyor memede savas verıyoruz tutturana kadar gecıcek ınsallah bugunler aynı seylerı yasayan bırılerının olması ıcımı rahatlattı
sutunuz bol olsun arkadaslar anne olmak nasıl bır duyguymus Allahım cocuklarımızı bıze bagışlasın

Guzel anneler oglum 13 gunluk sarilik degeri 17 dr fototrapi icin bekliyelim 2 gun dio.bilgisi tecrubesi olan var mi yazin nolur...
Cnm geçmiş olsun ben de sarılıkla uğraşıyorum 1 gece hastanede biz de yattık çok faydası oluyor fototerapinin.Bence kalın hastanede sarılık değerinin çabuk düşmesini sağlıyor.

Cnm gözün aydınBebeğin memeyi reddetmiyor cnm benimkisi de ilk hafta bir mememi aldı diğerini diliyle itti sürekli ama yeni yani alışmaya başladı şimdi ittiği memeye...Hepimiz aynı tarz sorunlar yaşıyoruz inş hepsini atlatacağız

canım merhaba ben senin doğum haberini kaçırdım herhalde ne zaman ve nasıl doğum yaptın.
hayırlı olsun bebişin

canım bebeğin kan beyin bariyeri 10. gün tamamlanıyor. yani bebeğine bundan sonra bi şii olmaz korkma. fototerapi ile sarılık görüntüsünü azaltırsın sadece.2 gün bekle ve artıp azalmadığını bakın. artıyor geçmiyorsa sebebi için doktorun seni tahlillere yönlendirecektir. umarım bebişinin sarılığı hemen geçer. yoksa benim gibi her görenin verdiği akıllarla ne tuhaf şey varsa yapmak zorunda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…