- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.121
güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun.
bnm oğlum 2 aylık oldu artık gülüyor falan büyüdükçe daha iyi oluyor:)
merhaba kızlar............
hoşgeldın cnm nasılsınız
mrb cnm hg sende
bebiş nasıl?
bnmki kırkından snra ayırt etmeye başladı.
az kaldı sabret
bnmki kırkından snra ayırt etmeye başladı.
az kaldı sabret
iyilik canım senden naber karşılaşamıyoduk ne zamandır senle
Guzel anneler oglum 13 gunluk sarilik degeri 17 dr fototrapi icin bekliyelim 2 gun dio.bilgisi tecrubesi olan var mi yazin nolur...
Guzel anneler oglum 13 gunluk sarilik degeri 17 dr fototrapi icin bekliyelim 2 gun dio.bilgisi tecrubesi olan var mi yazin nolur...
kızlar bende nısan annesıydım mayıs annesı oldum bebegım sunı sancı normal dogumla 41 haftada anca geldı :)
sıze bısey sormak ostıyorum cevabınıza cok ıhtıyacım var cok dua edıcem sızede
bebegım memeyı almamak ıcın cookk dırenıyor sut geldıkten sonrada memeyı bırakmak ıstemıyor
ona memeyı tutturana kadar o aglıyor ben aglıyorum
sızdede oluyormu yoksa bebegım memeyımı reddedıyor?
kızlarr nerdesınız bebışler ızın vermıyor bır ay sonra daha da rahatlarız heralde.
malt ıçecegı maltanayı eşim bugun mıgrostan almış bılgınız olsun mıgrosta varmış bıde onu denıycem.kızım benı emzık gıbı kullandıgı ıçın doyup doymadıgını anlamıyorum agzında hep mememem olsun ıstıyor sonrada kusuyor.
kızlar bende nısan annesıydım mayıs annesı oldum bebegım sunı sancı normal dogumla 41 haftada anca geldı :)
bebegım memeyı almamak ıcın cookk dırenıyor sut geldıkten sonrada memeyı bırakmak ıstemıyor
Cnm geçmiş olsun ben de sarılıkla uğraşıyorum 1 gece hastanede biz de yattık çok faydası oluyor fototerapinin.Bence kalın hastanede sarılık değerinin çabuk düşmesini sağlıyor.Guzel anneler oglum 13 gunluk sarilik degeri 17 dr fototrapi icin bekliyelim 2 gun dio.bilgisi tecrubesi olan var mi yazin nolur...
Cnm gözün aydınkızlar bende nısan annesıydım mayıs annesı oldum bebegım sunı sancı normal dogumla 41 haftada anca geldı :)
Cnm geçmiş olsun ben de sarılıkla uğraşıyorum 1 gece hastanede biz de yattık çok faydası oluyor fototerapinin.Bence kalın hastanede sarılık değerinin çabuk düşmesini sağlıyor.
Cnm gözün aydınBebeğin memeyi reddetmiyor cnm benimkisi de ilk hafta bir mememi aldı diğerini diliyle itti sürekli ama yeni yani alışmaya başladı şimdi ittiği memeye...Hepimiz aynı tarz sorunlar yaşıyoruz inş hepsini atlatacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?