- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.141
kızlar bende nısan annesıydım mayıs annesı oldum bebegım sunı sancı normal dogumla 41 haftada anca geldı :)
sıze bısey sormak ostıyorum cevabınıza cok ıhtıyacım var cok dua edıcem sızede
bebegım memeyı almamak ıcın cookk dırenıyor sut geldıkten sonrada memeyı bırakmak ıstemıyor
ona memeyı tutturana kadar o aglıyor ben aglıyorum
sızdede oluyormu yoksa bebegım memeyımı reddedıyor?
Cnm tşk ederim evt fırsat bulamadım foruma yazmaya ama face yazmıştım arkadaşlar yazar diye düşündüm buraya...Çok şükür bi biz kaldıydık sonunda biz de doğum yaptıkcanım merhaba ben senin doğum haberini kaçırdım herhalde ne zaman ve nasıl doğum yaptın.
hayırlı olsun bebişin
Maş cnm yaaa kilo alımı çok güzel...Kaç dk emziriyorsun tatlım yani ilk zamanalrda şimdi siz büyüdünüz ama ilk 1 ay içinde veya ilk 15 günde kaç dk emiyordu seni???bugün oğlumu doktora kontrole götürdük.
arasıra ağlama krizlerine giriyor onu falan sordum işte.
zinco ya devam dedi ve bi fitil verdi, sakinleşmesi için.
bide ben kendime rezene aldım onu içicem. inş. iyi gelir.
oğlum 58 cm ve 5600 olmuş. çıplak tarttı.
bu ay 1400 gr almış. doktor sadece anne sütümü dedii evet dedmm, çok iyi o zaman dedi.
aman maşallah diyeym bende.
bnmki sürekli emiyordu cnm. ne dk ne saniyesi vardı.
bende acaba sütümmü yok diyordum. hep memede durmak istiyordu.
kırkı çıktıktan snra kendi emme düzenini kurdu 2 saatte bir emiyor şuan.15 dk falan emiyor. bazen 20 dk. baznde 5 dk.değişiyor.
bu arada bugün sağlık ocağına götrürdük oğlumu.
aşısı vardı ama ateşi var ve öksürüyor diye aşısını yapmadı. bi dahaki çarş. gel dedi. o zaman yapıcak.
antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.:S
bide calpol ver dedi.
oğlum bu gece zaten hiç durmadı her saat başı kalktı:S
hasta olduğu belliydi.
bugün oğlumu doktora kontrole götürdük.
bu ay 1400 gr almış. doktor sadece anne sütümü dedii evet dedmm, çok iyi o zaman dedi.
kızımı emzırmek ıçın mucadele etmekten bronşıt başlangıcı olmuşum dr antıbıyotık verdı aman kızlar çok dıkkat edın ev çok sıcak bebk var dıye bırde emzırırken çok ugraştıgım ıçın terlı terlı atletle dolaştım evde hastalandım
kızımı emzırmek ıçın mucadele etmekten bronşıt başlangıcı olmuşum dr antıbıyotık verdı aman kızlar çok dıkkat edın ev çok sıcak bebk var dıye bırde emzırırken çok ugraştıgım ıçın terlı terlı atletle dolaştım evde hastalandım
bugün oğlumu doktora kontrole götürdük.
oğluşuna hem maşallah hemde geçmişler olsun tatlım...en kısa sürede atlatırsınız umarım...senin dediğin gibi bende sütüm yetmiyormu acaba diye çok düşündüm ve senden farklı olarak 500 ml -600 ml mama vermişimdir 1 ayda.Bu ay hiçmama vermicem inşallah ve kilo durumuna bakacam...1 ayda 990 gr almıŞbebişim....
bnmki sürekli emiyordu cnm. ne dk ne saniyesi vardı.
bende acaba sütümmü yok diyordum. hep memede durmak istiyordu.
kırkı çıktıktan snra kendi emme düzenini kurdu 2 saatte bir emiyor şuan.15 dk falan emiyor. bazen 20 dk. baznde 5 dk.değişiyor.
bu arada bugün sağlık ocağına götrürdük oğlumu.
aşısı vardı ama ateşi var ve öksürüyor diye aşısını yapmadı. bi dahaki çarş. gel dedi. o zaman yapıcak.
antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.:S
bide calpol ver dedi.
oğlum bu gece zaten hiç durmadı her saat başı kalktı:S
hasta olduğu belliydi.
geçmiş olsun canım oğluşunakilosuda çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?