2011 Nisan Anneleri

bugün oğlumu doktora kontrole götürdük.
arasıra ağlama krizlerine giriyor onu falan sordum işte.
zinco ya devam dedi ve bi fitil verdi, sakinleşmesi için.
bide ben kendime rezene aldım onu içicem. inş. iyi gelir.

oğlum 58 cm ve 5600 olmuş. çıplak tarttı.
bu ay 1400 gr almış. doktor sadece anne sütümü dedii evet dedmm, çok iyi o zaman dedi.
aman maşallah diyeym bende.

kızlar bebeğim 4880 gr acaba kaç numara bez alsam bezimiz bitmiş alırken acaba biş büyüyüne mi geçse daha önce 3-6 kg evy baby kullandım hala devam etsem miki

kızlar bebeğim 4880 gr acaba kaç numara bez alsam bezimiz bitmiş alırken acaba biş büyüyüne mi geçse daha önce 3-6 kg evy baby kullandım hala devam etsem miki

Memeyi reddetse hiç emmez, süt gelince bırakmıyor diyorsun. Meme ucun mu küçük acaba, benim öyle olduğundan ilk hafta silikon uçla emzirdim, yoksa tutamıyordu. Hala da bazen birkaç dakika uğraştığı oluyor.
Bir de pozisyonunu ayarlayamıyor olabilir, tuttuğu zaman pozisyonuna dikkat ederek sonrakilerde ona göre tutabilirsin.

Son düzenleme:
canım merhaba ben senin doğum haberini kaçırdım herhalde ne zaman ve nasıl doğum yaptın.
hayırlı olsun bebişin
Cnm tşk ederim evt fırsat bulamadım foruma yazmaya ama face yazmıştım arkadaşlar yazar diye düşündüm buraya...Çok şükür bi biz kaldıydık sonunda biz de doğum yaptıkNormal doğum yaptım cnm kendiliğinden geldi minik kızım
Senin de gözün aydın tekrardan

Maş cnm yaaa kilo alımı çok güzel...Kaç dk emziriyorsun tatlım yani ilk zamanalrda şimdi siz büyüdünüz ama ilk 1 ay içinde veya ilk 15 günde kaç dk emiyordu seni???

bnmki sürekli emiyordu cnm. ne dk ne saniyesi vardı.
bende acaba sütümmü yok diyordum. hep memede durmak istiyordu.
kırkı çıktıktan snra kendi emme düzenini kurdu 2 saatte bir emiyor şuan.15 dk falan emiyor. bazen 20 dk. baznde 5 dk.değişiyor.

bu arada bugün sağlık ocağına götrürdük oğlumu.
aşısı vardı ama ateşi var ve öksürüyor diye aşısını yapmadı. bi dahaki çarş. gel dedi. o zaman yapıcak.
antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.:S
bide calpol ver dedi.
oğlum bu gece zaten hiç durmadı her saat başı kalktı:S
hasta olduğu belliydi.

Son düzenleme:

geçmiş olsun bebişine canım en kısa sürede atlatsın

maşş .gecmış olsun uşuttu demekkı

kızımı emzırmek ıçın mucadele etmekten bronşıt başlangıcı olmuşum dr antıbıyotık verdı aman kızlar çok dıkkat edın ev çok sıcak bebk var dıye bırde emzırırken çok ugraştıgım ıçın terlı terlı atletle dolaştım evde hastalandım

geçmiş olsun canım o mücadele acayip ya bizde survivor gibibi türlü buluşamıyoruz oğlumla.

geçmiş olsn cnm.
dikkat et kendine.bebeğede geçmesin.

oğluşuna hem maşallah hemde geçmişler olsun tatlım...en kısa sürede atlatırsınız umarım...senin dediğin gibi bende sütüm yetmiyormu acaba diye çok düşündüm ve senden farklı olarak 500 ml -600 ml mama vermişimdir 1 ayda.Bu ay hiçmama vermicem inşallah ve kilo durumuna bakacam...1 ayda 990 gr almıŞ bebişim....

cnm bnce hiç mama verme. bnmki ilk ay 900 gr. almıştı.
ikinci ay daha fazla alır demişti hemşire öylede oldu çok şükür.

geçmiş olsun canım oğluşuna kilosuda çok iyi maşallah

Merhaba sevgili anneler.ben 26 yaşında 4 yıllık evli 0-3 yaş bakımında tecrübeli deneyimli bakıcıyım.beykoz kavacık civarı çok acil işe ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok dua ederim sizlere.

Kızlar merhaba butun bebisleri mis gibi kokluyorum sizleride kocaman öpüyorum.bizde Mehmet Aras la devam ediyoruz hayata.memenin yanında ek olarak mama veriyoruz,sorunumuz gaz ve sut maalesef.ben rezene veriyorum gaz için başka kullanan var mı?

selam kızlaar..topiğimiz her ne kadar boş olsa da uğramadan edemiyorum mart annelerini çok okuyorum çünkü sormamız ve öğrenmemiz gereken çoook şey var ama burası ilk göz ağrım olduundan illaki uğruyorumm..biz de 1 aylık olduk bugün..40 mız bi çıksaydı..bizim sorunumuz kızım ya çok uyuyo ya çok emiyo...saatlerce emiyo ama saatlerce..sonra 3 4 saat kalkmıyo..doymuyo mu diyorum mesela sabah7 de bi başlıyorum bi sağ göğüs bi sol göğüs bi alt değiştir tekrar sağ baştan öğleni buluyoruz her seferinde uyudu diye yatırıyorum koyduğum anda gözler boncuk gibi...uykuya dalıncaya kadar baya bi uğraşıyoruz yani sonra da uyanmak bilmiyor..annem olmasa su bile içemem..inşallah düzene girer..aralarda 1 er saat bari uyusa hem büyür hem de ben biraz işime gücüme bakarım..burnumuz tıkalı..göğüsler yaralı..amanın anne olmak ne zormuşbütün gün bu hatun gibi geziyorumtuvalete zor gidiyorum arkamdan annem hemen bağırıyoo hadi annesiiiii arkadan bi ses ıngaaaa40 ımız çıksa..göğüsler iileşse..sokaklara çıksak kızımla..uykumuz düzelse..inşallah bunlar da olacak değil miiiiii...anneleri ve bebişlerini öpüyorum kendinize ii bakın

merhaba kızlar benimde oğlum 20 günlük oldu son 3 gündür oğlum uykuya dalamıyor yaa dvamlı ağlıyor mesela 4 te uyanıyor akşam saat 10 da anca uyutabiliyoruz arada dalıyor yatırıyorum hop beş dakka sonra ağlamaya başlıyor ne yapıcam bilmiyorum böle bi sorun yaşayan varmı arkadaşlar yaa çok moralim bozuşluyor sütüm ii geliyor emiyorda doyunca uyuyamıyor tekrar emmek istiyor ama hemen tekrar geri itiyor yada emiyorsa kusuyor uyutmak için her yolu deniyorum kıvranıyor yavrum acaba gazımı var bilemedim ki ne olur yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…