- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.181
kızlar birde şeyi sorucam emzirriken 2 göğüsünüzü de veriyormusunuz yoksa sadece 1 ini mi veriyosunuz ben bazen 1 ini veriyorum çünkü ağzını kapatıyor öbürünü almıyor ben de doydu harhalde diyorum 10 dk sonra tekrar istiyor demek ki doymamış diyorum
gogus uclarım kucuk malesef bızde sılıkon uc aldık onunla löpür löpür ıcıyor oglum demekkı uclarını tutamıyormuş :84: pekı hıc kendı uclarımla emmeyecekmı benı cok uzuluyorum ama napalım anne sutu alsında nasıl olursa olsun
kızlar birde şeyi sorucam emzirriken 2 göğüsünüzü de veriyormusunuz yoksa sadece 1 ini mi veriyosunuz ben bazen 1 ini veriyorum çünkü ağzını kapatıyor öbürünü almıyor ben de doydu harhalde diyorum 10 dk sonra tekrar istiyor demek ki doymamış diyorum
ben sırayla veriyorum canım, birini emip uyuyor bi dahakine diğerini veriyorum az emmişse yine aynısından başlıyorum.. bazen karıştırıyorum en son hangisini verdiğimi o zaman da bakıyorum biri daha sert oluyo diğerine göre, öyle idare ediyorum işte
gogus uclarım kucuk malesef bızde sılıkon uc aldık onunla löpür löpür ıcıyor oglum demekkı uclarını tutamıyormuş :84: pekı hıc kendı uclarımla emmeyecekmı benı cok uzuluyorum ama napalım anne sutu alsında nasıl olursa olsun
canım senin bebeğin emmiyor mu sadece mama mı veriyorsun
evet ben de istemiyorum vermeyi ama bazen çok huzursuzluk yapıyor mama 3-4 saat tutuyor o kadar vakit geçtikten sonra sütüm daha fazla geliyor ama öbür türlü emiyor 10 dk geçiyor tekrar istiyor, emiyor yarım saat geçiyor tekrar istiyor veriyorum 4 kez gibi verdikten sonra sütte kalmıyor
kızlar merhaba nasılsınız? ben ve kızım iyiyiz 53 günlük oldukbüyümeye devam :)) Annanemizin yanındayız.Burada internet yok,onun için giremiyoruz pek fazla topiğe.face e tel den falan yetişiyorum da burayı ihmal ettim epeydir. valla kızlar ben tembelliğe daha doğrusu şımartılmaya fena alıştım, anneciğim sağolsun.şimdi kendi evime gidince depresyona girmezsem iyi...Üstelik eşimin tayini çıktığı için ev taşıycam temmuz sıcağında bir de. minicik bebekle nasıl olcak hiç bilmiyorum. Hatay'a taşıncaz, grupta var mıydı hataylı? ya da oraları bilipte bana bilgi verebilecek olan, özellikle hastane ve çocuk doktoru konularında. bizden haberler böyle sizler nasılsın???
Kabus dolu bir geceden sonra herkese günaydın...Kızım akşam 7 den sabah 7 ye kadar bırakın gözlerini kapatmayı kırpmadı bile ve devamlı ağladı o ağladıkça göğsümü verdim devamlı ama çünkü göğsümde bir parça olsun rahatlıyordu ama emzire emzire süt kalmadı bu seferde...Düşünün yaa 12 saat emzirme modundaydım...Eşim süt gelmeyince mama verelim dedi ama 20 günlük bebeğe ne kadar mama verilir bilmediğimizden 60ml biberona koyduk ve içti... Mama veren anneler 20 günlük bebeğe ne kadar mama verilir ve bu mama onu ne kadar tok tuta?Bi de su verecek miyiz mamadan sonra kaç kaşık su vereceğiz???Lütfen yardımcı olur musunuz?????????????????
Kabus dolu bir geceden sonra herkese günaydın...Kızım akşam 7 den sabah 7 ye kadar bırakın gözlerini kapatmayı kırpmadı bile ve devamlı ağladı o ağladıkça göğsümü verdim devamlı ama çünkü göğsümde bir parça olsun rahatlıyordu ama emzire emzire süt kalmadı bu seferde...Düşünün yaa 12 saat emzirme modundaydım...Eşim süt gelmeyince mama verelim dedi ama 20 günlük bebeğe ne kadar mama verilir bilmediğimizden 60ml biberona koyduk ve içti... Mama veren anneler 20 günlük bebeğe ne kadar mama verilir ve bu mama onu ne kadar tok tuta?Bi de su verecek miyiz mamadan sonra kaç kaşık su vereceğiz???Lütfen yardımcı olur musunuz?????????????????
2 günde bir ben de yaşıyorum bunu. 12 saat değil ama 6 -7 saat muma dikiyor bizimki de, sonra süt bitiyor.. 3 saat uyusa süt olacak ama fırsat vermiyor. Ne kadar verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama Benim merak ettiğim günde 1 kez biberon verince bebek memeyi bırakır mı? Chicco'nun tek delikli biberonu var ama korkumdan kaşıkla yediriyorum, onda da zorlanıyor, anlam veremiyor. Biberon veren arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz??
2 günde bir ben de yaşıyorum bunu. 12 saat değil ama 6 -7 saat muma dikiyor bizimki de, sonra süt bitiyor.. 3 saat uyusa süt olacak ama fırsat vermiyor. Ne kadar verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama Benim merak ettiğim günde 1 kez biberon verince bebek memeyi bırakır mı? Chicco'nun tek delikli biberonu var ama korkumdan kaşıkla yediriyorum, onda da zorlanıyor, anlam veremiyor. Biberon veren arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz??
kızlar kızımın sancısı var rezene çayı vercem kullanan varmı aranızda ne kadar vermem gerekıyor???????????????
rezene çayı hiç vermedim ama gaz sancısı için zinco diye bir damla var ondan veriyorum ben. bi de ütüyle minik havlu ısıtıp ayaklarına bacaklarına sarıyorum o da iyi geliyor.
cnm ben günde 4-5 defa biberon veriyorum.kaşıkla bırak mamayı suyu bile zor içiriyorum.bizim biberonumuzda avent gaz azaltıcı ve dr.browns gaz önleyici.çok zor akıyo sıkınca bile.ama günde 1 kez vermeyle memeyi bırakmaz merak etme.ben hem emziriyorum hemde mama veriyorum.
ılk hafta drum 24 saatte 3 kere 60cc verceksın demştı.ama emzırıyorumda bu arada emzık gıbı agzından hıç çıkamıyor mememı.gbır gece bır gunduz mama verıyorum dr browns kullanıyorum tavsıye ederım.kaşık bıberon çok sevıyor memeyel başı dertte benım kızımın bıgun sevıyor bı gun savaş edıyor.
gunde bır veya ıkı kerede mememı pompayla sagıp verıyorum emın olmak ıçın
maşşlh canımm..bzde aynı buyumeeye dewam ..aynen benmde yanmda annme war yorgn oldgmda özllekle geceleri ebn emdryrm o uytrm baklam o gdnce nasıl olcak yemek ew işi falan...tasnma işi içinde kolay gelsn tatlımm halledersnz merak etme sne çocuklu kadınsın artık sana bişey yaptrmaz eşinkızlar merhaba nasılsınız? ben ve kızım iyiyiz 53 günlük oldukbüyümeye devam :)) Annanemizin yanındayız.Burada internet yok,onun için giremiyoruz pek fazla topiğe.face e tel den falan yetişiyorum da burayı ihmal ettim epeydir. valla kızlar ben tembelliğe daha doğrusu şımartılmaya fena alıştım, anneciğim sağolsun.şimdi kendi evime gidince depresyona girmezsem iyi...Üstelik eşimin tayini çıktığı için ev taşıycam temmuz sıcağında bir de. minicik bebekle nasıl olcak hiç bilmiyorum. Hatay'a taşıncaz, grupta var mıydı hataylı? ya da oraları bilipte bana bilgi verebilecek olan, özellikle hastane ve çocuk doktoru konularında. bizden haberler böyle sizler nasılsın???
canm benm ya demek annesini de uyutmadıKabus dolu bir geceden sonra herkese günaydın...Kızım akşam 7 den sabah 7 ye kadar bırakın gözlerini kapatmayı kırpmadı bile ve devamlı ağladı o ağladıkça göğsümü verdim devamlı ama çünkü göğsümde bir parça olsun rahatlıyordu ama emzire emzire süt kalmadı bu seferde...Düşünün yaa 12 saat emzirme modundaydım...Eşim süt gelmeyince mama verelim dedi ama 20 günlük bebeğe ne kadar mama verilir bilmediğimizden 60ml biberona koyduk ve içti... Mama veren anneler 20 günlük bebeğe ne kadar mama verilir ve bu mama onu ne kadar tok tuta?Bi de su verecek miyiz mamadan sonra kaç kaşık su vereceğiz???Lütfen yardımcı olur musunuz?????????????????
canm gunde 1 defa wermeyle unutmaz memeni merak etme2 günde bir ben de yaşıyorum bunu. 12 saat değil ama 6 -7 saat muma dikiyor bizimki de, sonra süt bitiyor.. 3 saat uyusa süt olacak ama fırsat vermiyor. Ne kadar verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama Benim merak ettiğim günde 1 kez biberon verince bebek memeyi bırakır mı? Chicco'nun tek delikli biberonu var ama korkumdan kaşıkla yediriyorum, onda da zorlanıyor, anlam veremiyor. Biberon veren arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz??
kızlar kızımın sancısı var rezene çayı vercem kullanan varmı aranızda ne kadar vermem gerekıyor???????????????
bende annem gidince napcak bilmiyorum aynı şehirdeyiz ama bizde kalıyor gene gelir öğlenleri ama her zaman olmaz...rahata fena alıştım..selm annişler nasılsınz bizde 40ından sonra değişen kıızmla ugrasyrzannem war yanmda hala o da salı ugnu gdeceek baklım..o warken bişeyler yapıp yapıp buzlğna atyrm yoksa yemk yapmaya vakt yok walla odğru duzgun ..emmeden bahsetmşsnz ben her emmede bi goğsumu weryrm ikisni brden hiç wermedm zaten biirni emnce uyuyaklyr dgerni wermeye kalksam almyr
ben birini veriyorum uyuyyup kalıyo..yatağına koyuyorum 5 dk sonra gözler boncuk gibi..demek doymamış deyip öbür göğsümü veriyorum..sonra tekrar uyuyo 5 dkkızlar birde şeyi sorucam emzirriken 2 göğüsünüzü de veriyormusunuz yoksa sadece 1 ini mi veriyosunuz ben bazen 1 ini veriyorum çünkü ağzını kapatıyor öbürünü almıyor ben de doydu harhalde diyorum 10 dk sonra tekrar istiyor demek ki doymamış diyorum
canım senin bebeğin emmiyor mu sadece mama mı veriyorsun
evet ben de istemiyorum vermeyi ama bazen çok huzursuzluk yapıyor mama 3-4 saat tutuyor o kadar vakit geçtikten sonra sütüm daha fazla geliyor ama öbür türlü emiyor 10 dk geçiyor tekrar istiyor, emiyor yarım saat geçiyor tekrar istiyor veriyorum 4 kez gibi verdikten sonra sütte kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?