- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.201
kızlar kızımın sancısı var rezene çayı vercem kullanan varmı aranızda ne kadar vermem gerekıyor???????????????
heeeyyyy nisan anneleri nerelerdesiniz bizim topiğin boynu bükük kaldı içim acıyor veçok özledim herkesi
esraa nbr cnm nslsın?
bebişşş büyüdümü:)
slm cnmmmm büyüdü ya....nasılsın...msn varsa eklesene konuşalım arada..çok şükür iyiyiz cnm... süper bişey...siz nasılsınız bebişin nasıl..
hem emziriyorum hem de mama veriyorum ben günde 2-3 kez veriyorum memeyi de emiyor chicco nun benimde tek delikli ama hızlı akıyor emzirirken öyle hızlı gelmiyor bu sefer memeye tutunca hızlı gelmeyince huysuzlanıyor ağlamaya başlıyor kaşıkla da denemedim hiç valla ben de bilmiyorum mama doğru bir şey değil bence ama mecbur kalınca veriyoruz allah bebeklerimizi korusun inş.2 günde bir ben de yaşıyorum bunu. 12 saat değil ama 6 -7 saat muma dikiyor bizimki de, sonra süt bitiyor.. 3 saat uyusa süt olacak ama fırsat vermiyor. Ne kadar verilmesi gerektiğini bilmiyorum ama Benim merak ettiğim günde 1 kez biberon verince bebek memeyi bırakır mı? Chicco'nun tek delikli biberonu var ama korkumdan kaşıkla yediriyorum, onda da zorlanıyor, anlam veremiyor. Biberon veren arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz??
sabah 50 ml humana kimyonlu rezene akşam da 50 ml vriyorum kendimde 1 bardak günde içiyorumkızlar kızımın sancısı var rezene çayı vercem kullanan varmı aranızda ne kadar vermem gerekıyor???????????????
ben lansinoh'un manuel süt pompasını kullanıyorum cnm harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim süt üretimini de harekete geçiriyorkızlar manuel süt pompası kullanan var mı kullanışlı mı acaba?
artık kızıma süt yetmiyor arada sağayım diyorum
Selam herkese sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var aslında, hamileliğim hep stresli geçi eşime sorunlarım yüzünden doğumumda tam bir kabus oldu benim için normal doğum diye beklerken aniden bebeğimin kalp atışları azalınca sezeryan denildi ben spinal istedim ağlayarak girdim ameliyata tabi öncesinde suni sancıda çektim doğuma ağlayarak girip ağlayarak çıktım eşim içinde benim içinde çok mutsuz bir süreç oldu doğum sonram çok zor oldu çok şiddetli ağrılarım oldu ağrı kesiciler fayda etmedi annemle eşim yerimden ikisi birden beni zor kaldıryordu sancılar bir taraftan eşimle yaşadığımız şok bir taraftan bebeğim olduğunu anlayamadım resmen ve sütüm gelmedi tabi bebeğime mama verdiler kaşıkla verin dediler hastanede çıktığımızda eve geldiğimizde hala sütüm yoktu ve biz bebeğimi besleyemedik bir gün evde durdu bebeğim ve havale geçirdi ben farkettim kasılıp kaldı yavrum hemen annemle eşim hastaneye götürdüler tabi ben evde çıldırdım yataktan kimsenin yardımı olmadan kalkamıyorum bile tek başıma kala kaldım eşimi aradım deli gibi ağlıyorum yoğun bakıma yatırmışlar kuzumu açlıktan şekeri düşmüş ve havale geçirmiş yalvar yakar eşime benide götür dedim gelip aldı beni gittim küvezde ellerinde serumlar yatıyor bebeğim sonra dediler iki saatde bir emzirme var o zaman gelirsin e benim sütümyok ki hemen süt pompası verdiler orda makine var ona bağlayıp sağıyorsun emzirme saatinde gidip sağdım ve tüm geldi yavrumun yanına gittim mememin ucunu tutamadı hala slikon uçla veriyorum neyse üç gün boyunca her iki saatde bir evden hastaneye gittik sütümü ilk başlarda sağıp veriyordum sonra slikon uçla tuttu bebeğim ve doktorumuz artık anneyi emiyor şekeri düzeldi yakında çıkarırız dedi ultrason sonucuda iyi çıktı am üç aylık olunca emarı var inşaallah onda da temiz çıkar beyinde hasar oluştumu diye bakacaklar kaynanamgili hiç söylemiyorum cümbür cemaat geldiler ben hiç dinlenemedim dikişlerim şişti bütün vücudum şişti şiddetli baş ağrısı çektim ama hamdolsun yavrum iyi ben ruhen bitiğim eşim sürekli tenkit ediyor bebeğime bişey olursa karışmam şöyle yap böyle yap diyor annemle aralarında kalıyorum annem haftasonu gidiyor kırkımı beklemiyor onun bile umrunda değilim evini özlemiş ben sizin gibi şımartılmadım yapayalnızım eşim kalbimi çok kırıyor
Selam herkese sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var aslında, hamileliğim hep stresli geçi eşime sorunlarım yüzünden doğumumda tam bir kabus oldu benim için normal doğum diye beklerken aniden bebeğimin kalp atışları azalınca sezeryan denildi ben spinal istedim ağlayarak girdim ameliyata tabi öncesinde suni sancıda çektim doğuma ağlayarak girip ağlayarak çıktım eşim içinde benim içinde çok mutsuz bir süreç oldu doğum sonram çok zor oldu çok şiddetli ağrılarım oldu ağrı kesiciler fayda etmedi annemle eşim yerimden ikisi birden beni zor kaldıryordu sancılar bir taraftan eşimle yaşadığımız şok bir taraftan bebeğim olduğunu anlayamadım resmen ve sütüm gelmedi tabi bebeğime mama verdiler kaşıkla verin dediler hastanede çıktığımızda eve geldiğimizde hala sütüm yoktu ve biz bebeğimi besleyemedik bir gün evde durdu bebeğim ve havale geçirdi ben farkettim kasılıp kaldı yavrum hemen annemle eşim hastaneye götürdüler tabi ben evde çıldırdım yataktan kimsenin yardımı olmadan kalkamıyorum bile tek başıma kala kaldım eşimi aradım deli gibi ağlıyorum yoğun bakıma yatırmışlar kuzumu açlıktan şekeri düşmüş ve havale geçirmiş yalvar yakar eşime benide götür dedim gelip aldı beni gittim küvezde ellerinde serumlar yatıyor bebeğim sonra dediler iki saatde bir emzirme var o zaman gelirsin e benim sütümyok ki hemen süt pompası verdiler orda makine var ona bağlayıp sağıyorsun emzirme saatinde gidip sağdım ve tüm geldi yavrumun yanına gittim mememin ucunu tutamadı hala slikon uçla veriyorum neyse üç gün boyunca her iki saatde bir evden hastaneye gittik sütümü ilk başlarda sağıp veriyordum sonra slikon uçla tuttu bebeğim ve doktorumuz artık anneyi emiyor şekeri düzeldi yakında çıkarırız dedi ultrason sonucuda iyi çıktı am üç aylık olunca emarı var inşaallah onda da temiz çıkar beyinde hasar oluştumu diye bakacaklar kaynanamgili hiç söylemiyorum cümbür cemaat geldiler ben hiç dinlenemedim dikişlerim şişti bütün vücudum şişti şiddetli baş ağrısı çektim ama hamdolsun yavrum iyi ben ruhen bitiğim eşim sürekli tenkit ediyor bebeğime bişey olursa karışmam şöyle yap böyle yap diyor annemle aralarında kalıyorum annem haftasonu gidiyor kırkımı beklemiyor onun bile umrunda değilim evini özlemiş ben sizin gibi şımartılmadım yapayalnızım eşim kalbimi çok kırıyor
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
Allah yardımcın olsun ne çok şey atlatmışsın öyle inş. hepsi geçmişte kalsın unutulsun bundan sonra hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun
inş. bebeğinin mr sonucu da iyi çıkar çok üzüldüm senin adına cnm üzülme sakın moralini yüksek tut bende senin gibi bir doğum yaşadım normali beklerken sezeryan oldum hemde suni sancıları çektikten sonra yani herşey olacağına varıyor en iyi plan yapan Allahtır..
canm benm çok uzuldum inan çok zor zmanlar gecirmişssin böle zamnlarda insan kendnde destekçi aryor bebişinde daha ii olacaktr merak etme senin sewgnle..eşinle hssetklerni konşmya çalş canm duygularnı bilisn sennde uuzldgunu anlasın herseyi tek başına taşıyamazsn
Cnm benim çok geçmiş olsun...Rabbim sana da evladına da sağlık sıhhat versin...Selam herkese sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var aslında, hamileliğim hep stresli geçi eşime sorunlarım yüzünden doğumumda tam bir kabus oldu benim için normal doğum diye beklerken aniden bebeğimin kalp atışları azalınca sezeryan denildi ben spinal istedim ağlayarak girdim ameliyata tabi öncesinde suni sancıda çektim doğuma ağlayarak girip ağlayarak çıktım eşim içinde benim içinde çok mutsuz bir süreç oldu doğum sonram çok zor oldu çok şiddetli ağrılarım oldu ağrı kesiciler fayda etmedi annemle eşim yerimden ikisi birden beni zor kaldıryordu sancılar bir taraftan eşimle yaşadığımız şok bir taraftan bebeğim olduğunu anlayamadım resmen ve sütüm gelmedi tabi bebeğime mama verdiler kaşıkla verin dediler hastanede çıktığımızda eve geldiğimizde hala sütüm yoktu ve biz bebeğimi besleyemedik bir gün evde durdu bebeğim ve havale geçirdi ben farkettim kasılıp kaldı yavrum hemen annemle eşim hastaneye götürdüler tabi ben evde çıldırdım yataktan kimsenin yardımı olmadan kalkamıyorum bile tek başıma kala kaldım eşimi aradım deli gibi ağlıyorum yoğun bakıma yatırmışlar kuzumu açlıktan şekeri düşmüş ve havale geçirmiş yalvar yakar eşime benide götür dedim gelip aldı beni gittim küvezde ellerinde serumlar yatıyor bebeğim sonra dediler iki saatde bir emzirme var o zaman gelirsin e benim sütümyok ki hemen süt pompası verdiler orda makine var ona bağlayıp sağıyorsun emzirme saatinde gidip sağdım ve tüm geldi yavrumun yanına gittim mememin ucunu tutamadı hala slikon uçla veriyorum neyse üç gün boyunca her iki saatde bir evden hastaneye gittik sütümü ilk başlarda sağıp veriyordum sonra slikon uçla tuttu bebeğim ve doktorumuz artık anneyi emiyor şekeri düzeldi yakında çıkarırız dedi ultrason sonucuda iyi çıktı am üç aylık olunca emarı var inşaallah onda da temiz çıkar beyinde hasar oluştumu diye bakacaklar kaynanamgili hiç söylemiyorum cümbür cemaat geldiler ben hiç dinlenemedim dikişlerim şişti bütün vücudum şişti şiddetli baş ağrısı çektim ama hamdolsun yavrum iyi ben ruhen bitiğim eşim sürekli tenkit ediyor bebeğime bişey olursa karışmam şöyle yap böyle yap diyor annemle aralarında kalıyorum annem haftasonu gidiyor kırkımı beklemiyor onun bile umrunda değilim evini özlemiş ben sizin gibi şımartılmadım yapayalnızım eşim kalbimi çok kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?