2011 Nisan Anneleri

EFTALİM geçmişler olsun tatlım bugünlerde geçer merak etme...benim eşimde ilk kızımda bazı şeyleri burnumdan getirmişti ama şimdi pişman..yaşanılanlar o an zor geliyor ama lütfen kafana takıpta bebişin için altın delğerindeki sütünün kesilmesine izin verme...benim kaynana ve eşim yüzünden kızımı pek emzirememiştim ama şimdikinde kimseyi talmıyorum valla..

Çok zor bir dönem geçirmişsin ve hala geçirmektesin canım, sakin olmaya çalış.. Ben de aynen kalp atışları yavaşladığı için normal beklerken önce suni sancı çekip sonra sezeryan olanlardanım, ameliyathanede çığlık atıyordum artık sancıdan.. İnan seninle bazı konularda benzer şeyleri yaşadım.. Şu anda lohusa psikolojisinin de etkisiyle moralinin normalden çok çok fazla bozulması normal. Ama kimse seni kınayamaz, kınayanın kendi ayıbıdır. Sen moralli ve sağlıklı olacaksın ki bebeğin de sana tutunsun. O yüzden -demesi kolay belki ama- sakin olmaya çalış, eşinle sakin sakin konuşabilir, durumunu anlatabilirsin belki. Bunların hepsinin geride kalacağını düşün. MR da iyi çıkacak inşallah, moralini yüksek tut. Allah beterinden saklasın canım, geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün bebişin.

canım benim ne zor günler yaşamışsın üzülme moralini yüksek tut allah bebişinle sana ömür sağlık versin gerisi hallolur inşallah

kızlar 40 mız cuma gün çıkacak..
1) neler yaptınız 40 çıkarırken
2) hala az az kanamam var normal mi sizin ne kadar sürdü
3) kızım hep memede durmak istiyo öğlen uykusu diye bişe kalmadı..nolcak napsam bilemiyorum karnı tok sırtı pek misali ama yatırıorum 5 dk sonra memeden çıktını farkedince gözlerini boncuk gibi açıp aranmaya başlıyor..napmalıyım

eflalim zor şeyler yaşamışsın ama bende sezaryen oldum ve annem 5. günü gitti. sen kırkımı beklemedi diyorsun.
bebeğinin inş. sağlıığına bişey olmaıştır
tabi moral çok öenmli

Aysu malt icecek ise yaradı mı?

cnm hergün içiyorum ama hiç sağmadım içer içmez.gün içinde sağdığımdada bişi farketmedi pek.ya ben sağmayı beceremiyorum sanırım.geçenlerde sağıyım dedim 2 gr anca çıkt.çocuğu emzirdim peşinde cok cok emdi.anlamadım gitti.bu pompaların hunilerinin boyutları varmışnormalde göğüsucu rahatça hareket etmeliymiş ama benimkinin kahverengi yeri komple giriyo içine.anlamadım gitti valla.

cnm benimkide öle gibi.emiyo 2-3 dk hızlı bi şekilde sonra uzatarak bırakıyo bi daha veriyorum 2 çekiyo gene bırakıyo ve sonrada ağlamaya başlıyo almıyo.diğer göğsümü veriyorum dolu olanı onu alıyo.sanırım süt az olunca uğraşmak istemiyo.bizimki biberona küvezde alıştı sıkılıyo hemen gelmeyince.

cnm çok zor günler yaşamışsın alah yardımcın olsun.inşallah bebeğindede bişi çıkmaz.
eşine durumunu anlatmaya çalışsan sakince.inşallah herşey biran önce düzelir cnm.dualarımız seninle.üzülme sen moralini yüksek tut bebişin için.

sezeryanla doğum yapanlar kızlar spora ne zaman başlıcaz?ben daha doktora kontrole gtmedim ikinci kez.24 haziranda tatile gidicez başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.size bişi dedimi doktorlarınız_?

sezeryanla doğum yapanlar kızlar spora ne zaman başlıcaz?ben daha doktora kontrole gtmedim ikinci kez.24 haziranda tatile gidicez başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.size bişi dedimi doktorlarınız_?

canım spor bilmiyorum ama korseye bile izin vermedi doktorum 8 kat kesildik sonuçta bence riskli olabilir araştırmak lazım

Kanamanın ne kadar süeceğini ben de merak ediyorum, biz yarın 20 günü dolduruyoruz, kanamaya devam tabii..
Bizimki de 3 gündür öğleden akşama kadar uyanık duruyor, saat başı emmek istiyor, sonra gazını çıkarmaya çalışıyor, en son da az daha emip uyuyor ve 5-10 dk. sonra uyanıyor. Tabii emdiği süre 15-20 dk.yı buluyor çünkü çiğneyip duruyor, zor ayırıyorum memeden, süt de kalmıyor zaten saatlarce emince. 12-18 saatleri arası rutinimiz bu. Bi arkadaşa doktoru "memeyi çok sık istiyorsa her istediğinde verme bağımlılık yapmasın sigara gibi, oyalayabildiğin kadar oyala, mümkün olduğunca geç ver" demiş. Ben de yarın kontrolde soracağım doktora bu mevzuyu, emzik de almıyo doğal emziği var nasılsa organik

Spora 40'tan önce başlayamayız, sonrasını doktora sormak lazım. Vücudun toparlanma durumuna göre doktor öneride bulunacaktır. Ama ben bilmiyorum, süt olsun diye yediklerimizi hangi spor kaç ayda eritir acaba doğum öncesi kilolar da duruyo, bi çocuk bi plasenta çıktı o kadar. 75 ile doğuma(sezeryan) girdim 2. günü 72 kiloydum, 5. günü 70 kg. Yarın (20.gün) bi tartılayım hastanede 61 ile başlamıştım ben bu işe :)

Son düzenleme:
canım spor bilmiyorum ama korseye bile izin vermedi doktorum 8 kat kesildik sonuçta bence riskli olabilir araştırmak lazım

aaa neden izin vermediki korse giymene.ben pazartesi sezeryan oldum perşembe duşunu alıp korseni giyebilirsin dedi.ben 1 ay sonra giymeye başladım gerçi :)

ay benim 40ım çıktı ama doktoruma sorum yürüyüş yüzme gibi sporlar yapabilirsin dedi.mekik için erken daha dedi.
ben 64 le hamile kaldım (14 kg fazlayla yani) 80 ile doğuma gittim.eve geldiğimde 74.5 kgdim 3 gün sonra 72 3 gün sonra 70.halada aynıyım.bugün 43 günlük olduk.çok kilo vermem gerek çççoookkkkk.

Ben korse falan da araştırmadım bilmiyorum hiç gözüm kesmiyo bu sıcaklarda. Ben ekstradan sıcak olarak Antalya'dayım. zaten doğumdan beri terleye terleye bi hal oluyorum, siz nasıl korse taktınız kız
Bu arada yanlış yazmışım 75 diil 76 ile girmiştim doğuma. Doktor sadece mekiği mi yapma dedi? O zaman işin kolay, karnı zorlamayan bir sürü egzersiz var. En son izin çıktığında da karın çalışırsın.

Son düzenleme:
kızlar bu kilo olayına benimde canım çok sıkılıyor.63 le doğuma gittim ,doğum yapalı 1 ay oldu şu an 54 kiloyum.kilo vermem durdu,göbeğimde 5 aylık hamile gibi duruyor.hiç bir kıyafatimde olmuyor taytlarla idare diyorum .inatla almamaya çalışıyorum bi gayret belki zayıflarım diye.Bugün kızımın dr kontrolü vardı .kadının biri benimle aynı gün doğum yapmış incecikti çok kıskandım valla.

Aysu benimde sut sağmam başarısız aynı oluyor bende de.ben 80 kiloyla doguma gittim suanda67yim normal doğumun gözünü seveyim
Eflalim kolay seyler değil yaşadıkların bide lohusayiz ben ilk iki hafta esimi gördükçe sesini duydukca ağlıyordum .hayatımız alt üst oldu bu cocuk sürekli ağlıyor sutumm yetmiyor diye iyice psikolojim bozulmuştu ama çok şükür o bunlarıda atlattık sende umarım bu süreci kolay ağlatırsın.
Didos kezi Ayten esra aysu Gül sohbetleri özledim kızlar.

aaa neden izin vermediki korse giymene.ben pazartesi sezeryan oldum perşembe duşunu alıp korseni giyebilirsin dedi.ben 1 ay sonra giymeye başladım gerçi :)
işte normal insanoğulları. ya yeni doğum yapanlar bir yazıyor hayret ediyorum 20 kiloyu 2 haftada vermişler. nasıl oluyor valla anlamadım. ben de korse giyiyorum. gerçi bazı doktorlar da kas eritiyor diye şiddetle karşılar zaten biri bi şey der diğeri b.k atar. ben giyem korsemi yine de

Son düzenleme:
Kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim ben anlayan birilerinin olması çok güzel gerçekten ayrı ayrı cevap yazamadım kusura bakmayın.

canm bende özledim walla sohbetlermiizi bu çocuklar bzi ne hale getrdi ayoll
kızlar kilo durumu herkes de aynı bnce zamnla werrz ben callantics e başladım dun öle bi hamlamışım ki sabah kalktgmda karnım bacaklarm totom nasıl agryrdu

canım benim neler yaşamışsın böyle çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah eşinede neler hissettiğini anlat inşallah seni anlayacaktır.

canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın benim annem de 10 gün önce gitti dün geldi 1 gün kaldı bugün gitti gerçekten iki kişi daha rahat bakılıyor bebeğe akşam babamız gelince bile biraz dinlenme şansım oluyor. inşallah eşinle de aran düzelir erkekler işte aynı hepsi zaman zaman bizdede oluyor bende lohusalıkta k.validem eşim ve annem arasında kaldım neyse onlar gittiler de eşimle kaldım biraz düzeldik yoksa benim sütüm geri gitti resmen şimdi şimdi biraz daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…