2011 Nisan Anneleri

birde meme dokum değişikmiş emziriken çok ağrıyordu süt birikti dedik ama değilmiş ultrasonla bakıldı yapısından kaynaklanıyomuş her emzirmem ızdıraplı hep öyle olacakmış
benim de doğumun ilk günlerindeki gibi yine ağrı başladı ilk memeye tuttuğum zaman çok ağrım oluyor sonra biraz hafifliyor uyuşuyor gibi
ben lansinoh'un manuel süt pompasını kullanıyorum cnm harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim süt üretimini de harekete geçiriyor
nereden aldın cnm eczanelerde var mı ? fiyatı ne kadar?
sezeryanla doğum yapanlar kızlar spora ne zaman başlıcaz?ben daha doktora kontrole gtmedim ikinci kez.24 haziranda tatile gidicez başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.size bişi dedimi doktorlarınız_?
ben doktora sordum 3 ay dinlen dedi ağır kaldırma dedi sonra yavaş yavaş başlarız herhalde
gerçi ben hamilelikte aldığım 10 kiloyu da şu an verdim sadece biraz göbek kaldı onun için de ilerde mekik çekmem lazım gerçi ben kendimi bildim bileli göbekliyimdir :)

kızlar bir şey sorucam
doğum yaptığınız günü sayıyor musunuz 40 ı için yoksa bir sonraki günden mi saymaya başlıyosunuz
benim doğum yaptığım günü saymazsak bugün 39.gün :)

canım benimki de öyle yapıyor, gaz sancısı geldiğinde meme ucumu çekiştirip bırakıyor bağırıyor sonra geri istiyor.. sancısı oldukça emmek istermiş bebekler, normal yani sütüm yok diye üzülme ben de öyle sanmıştım başta..

benim kızımın da gaz sancısı olıuyor kakasını yapamıyor belki de ondandır
hatta kaka yapamıyor diye bugün annem küçük bir sabunu zeytinyağına batırıp poposuna koydu ve 1 dk sonra kakasını yaptı 3 gündür kıvranıyodu kızım

benim arkadaşımın annesi tavsiye etmişti bu zeytinyağlı sabunu, başta tereddüt etmiştim ama senin dediğin gibi hemen yaptı kakasını, çok şükür öyle bi şikayetimiz yok artık.. bi de ben kayısı suyu içiyorum, onun da faydası vardır canım istersen dene.. kızım kabız olduğu dönemde içmiyodum..

Jalecim aynısını benim kız da yapıyor...Emerken bir anda kıpkırmızı oluyor ve kendini kasıyor meme ucumu asılıyor...Sonra basıyor yaygarayı ben de panik olmuştum sütüm mü gelmiyor acaba diye ama çıkarıp sıkıyorum meme ucumu ee süt var herhalde dediğin gibi gazdan oluyor...Yavrucaklar yaaa bi kurtulsalar şu gazdan onlar da rahatlayacak biz de

sezeryanla doğum yapanlar kızlar spora ne zaman başlıcaz?ben daha doktora kontrole gtmedim ikinci kez.24 haziranda tatile gidicez başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.size bişi dedimi doktorlarınız_?

Ben 2011 annesi olucam aynı zamandada 2007 annesiyim.ilk hamileliğimde 84 kg ile sezeryana girdim 70 kg ile çıktım. bende hayret içinde kaldım nasıl oldu böyle diye. Ama benim ödemim çok fazlaydı halada öyle. 57 kg ile de hamile kalmıştım. doğumdan 1 ay sonra oğlumu pusete koyup yürüyüşe başladım. Sokaklardaki spor aletlerinide kullandım. Kendimi hiç zorlamadım. Hem gezdik hemde ben kilo almadım. kilo vermek için diyetde gerekiyor. emzirirken diyet yapmak istemedim. Ya da sporu zorlamak gerek oda sezeryan nedeniyle olmuyor. Oğlum 1 yaşına gelince hem diyet yaptım hemde koştum sporu zorladım ve 60 kg düştüm kısa sürede.
Yani panik yapmayın bebeklerinizi iyi besleyin. Ama evde oturanlar hep kilo alıyor. Alıp bebişleri yürüyüşe çıkın derim ben. Asıl emzirirken kilo alanlar veremiyor bilginiz olsun.:44:

sln kızlar nasılsınız hep kilodan konuşuluyo benim kilo problemim yok çok şükür hafif bş göbeğim kaldı onu da eritirim inş da benim de hamilelikte oluşan lekelerden yana derdi var çok şükür ki yüzümde değil göbeğimde göbeğim esmerleşmişti şimdide iyice esmer duruyo hafiften açılmaya başladı ama çil düşmüş gibi beni çok rahatsnız ediyo böyle bi problemi olan var mı varsa neler yaptınız yada bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen..

eflalim yaşadıklarına çok üzüldüm inana okurkenn ağlıycaktım nerdeys esanki kendim yaşanışım gibi Allah ım yavrularımızı korusun eşine de anlayış nasip eder inş ama o da şuan yaşadıklarının etkisiyle istemediği şeyler söylüyo olabilir hissettiklerini paylaşmanda fayda var bence öpüyorum mis kokulu yavrunu çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut annelik çok farklı bişeymiş önceden annem böyle bişey duyduğunda ağlardı ben anlam veremezdim ama annelik çok farklıymış yaşamadan anlamıyo insan

selam benimde göbegim kahverengi ve 40 günü gectik hala duruyo..bu zamanla gidicek canim gitmesi icin birsey yapmiyorum.oglumdada olmustu bende o zaman arti olarak göbekten asagiya dogru cizgide olusmustu.kendiliginden gidicek sadece biraz zaman..

o çizgi bende de var siyah nerdeyse çok koyu yani en kısa zamanda gider inş ben hiç memnun değilim ama çok şükür ki eşim gerçekten problem etmiyo
çok tşk ederim tecrübelerini paylaştığın için

evet cnm artık sıvaklar basmaya başladı fena terletiyo şimdilik dayanılmıcak gibi değil ama ilerde ne olur bilmiyorum.doktorum sadece mekiği yapma demedi yüzme ve yürüyüş yapabilirsin mekik gibi sporlar daha sonra dedi.telefonda sorduğum için detaylı konuşamadık.artık kontrole gidince.

ay beni herkes hamile sanıyo.nasıl hamile sanıyolar onuda aklım almıyo ya kucağımda küçücük çocuğu göre göre.benim eşim tayt giymeme izin vermiyo malesef zaten kötü duruyo bu kilolarla ahh ahh nerdee o eski günlerr.

ayy keşke bende normal yapabilseydim ama benim sıpam gelmek bilmedi.biliyodu herhalde başına gelicekleri yavrum.küvezlerde kaldı.neyseki herşey geçti çok şükür.
bende çok özledim sohbetleri.biraz büyüseydi şu bebişler.

bende giyiyorum valla cnm korsemi.sıcaklar bastırana kadarda giyicem :)

cnm ben onu indiremedim ya.eğer maille gönderebiliyosan bana mail atarmısın?

benimde 10 kilom gitti kaldı 6 sı.inşallah onuda vericem bakalım.

kızlar bir şey sorucam
doğum yaptığınız günü sayıyor musunuz 40 ı için yoksa bir sonraki günden mi saymaya başlıyosunuz
benim doğum yaptığım günü saymazsak bugün 39.gün :)

cnm ben doğum yaptığım günüde saymıştım.bende 39. günde 40landım.

çok saol cnm.havalar düzelemediği için çıkamıyoduk yürüyüşe ama bugün ilk defa başladık.koydum oğluşumu arabasına yürüdük güzel güzel.hergün çıkamasamda 2 günde bir çıkıcam mutlaka.

cnm benimde karnım kahverengi.çillenme yok ama diğer yerlerime göre rengi daha koyu.git gide açılıyo sanırım kısa sürede eski haline döner.

kızlar ben dün şekerim için doktora gittim.çok şükür kalmamaış şekerim.
ne kadar sevindim bilemezsiniz.ama kolestrolüm yüksek çıktı azıcık.dikkat et dedi yağlı yemiceksin dedi.3 ay sonrada kontrole çağırdı.

kızlar ya benimde göbeğim kaldı malesef 1 ayı geçtim acaba korse giymeye başlasam işe yarar mı ki ? birde emzirme önlüğünü internetten alan var mı varsa hangi siteden?

Şekerin için gözün aydın diyorum o zaman :) Kolesterol de düşer dikkat edersen..

kızlar ya benimde göbeğim kaldı malesef 1 ayı geçtim acaba korse giymeye başlasam işe yarar mı ki ? birde emzirme önlüğünü internetten alan var mı varsa hangi siteden?

Emzirme önlüğünü hepsiburada'dan almıştım başka şeyler alırken, tek başına alırsan bi anlamı olur mu bilmiorum bi de kargo ücreti alıyorlar çünkü.

Dün kontrole gittik, kızımız normal miktarda kilosunu almış, 3 cm uzamış. Ben de 15 günde süpper kilo vermişim:1 kg(yazıyla "bir" ) Gerçi bu kadar yemeye kilo almamış olmam mucize

Bu arada yeni bşlayan gaz problemimiz de vatana millete hayırlı olsun. Kolik seviyesinde değil sanırım ama çocukcağız gazı çıkaracağım diye uyku uyumaz oldu Doktor Zinco verdi, bir de 3-4 çay kaşığı granül rezene çayından içirebilirsin dedi(4 kaşık x günde 4 kez). Ben de içsem iyi olurmuş. Ben Humana içiyorum ve onun içinde de rezene var diye içmiyordum, artık öğle yemeğinden sonra hep içmeyi planlıyorum. Zinco işe yarayacak mı merak içindeyim şimdi..
Ha bi de karnına ve ayaklarına elma yağıyla masaj yapabilirsin, dedi ama ben karnını açıp masaj yapayım derken çocuğu üşütür müyüm diye korkuyoum. Aynı korkuyla banyodan sonra da masaj yapamyorum yaw.. Aslında hava sıcak ama ne bileyim işte..

herkese selaaaaaam kızlar :92:
bende kızımı uyuttum geldm onu uytrken nerdeyse ben uyuyacaktm walla
işte şimdi o uyuudu benmki kaçtı.. eşim dyr o uyrken sende uyusana ama hiç yapamaıdm o işi walla
dun braz gazı wardı eşim kucagna almş lanet gaz çık kızımn içinden dyr
dedim benm gbi tum gun baksan ne yapackasn acaba
havalar guzel ama içim çoşmuyor nedense cunku hala dısarı çıkmadk kzımla hasta olr dye korkyrz ama bu hafta sonu çıkalm dedik bzde ins bu sefrde havlar bozmaz :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…