- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.241
benim de doğumun ilk günlerindeki gibi yine ağrı başladı ilk memeye tuttuğum zaman çok ağrım oluyor sonra biraz hafifliyor uyuşuyor gibibirde meme dokum değişikmiş emziriken çok ağrıyordu süt birikti dedik ama değilmiş ultrasonla bakıldı yapısından kaynaklanıyomuş her emzirmem ızdıraplı hep öyle olacakmış
nereden aldın cnm eczanelerde var mı ? fiyatı ne kadar?ben lansinoh'un manuel süt pompasını kullanıyorum cnm harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim süt üretimini de harekete geçiriyor
ben doktora sordum 3 ay dinlen dedi ağır kaldırma dedi sonra yavaş yavaş başlarız herhaldesezeryanla doğum yapanlar kızlar spora ne zaman başlıcaz?ben daha doktora kontrole gtmedim ikinci kez.24 haziranda tatile gidicez başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.size bişi dedimi doktorlarınız_?
kızlar bir şey sorucam
doğum yaptığınız günü sayıyor musunuz 40 ı için yoksa bir sonraki günden mi saymaya başlıyosunuz
benim doğum yaptığım günü saymazsak bugün 39.gün :)
kızlar bazen kızım memede ağlıyor herhalde süt gelmiyor bi o tarafa çekiyor bi bu tarafa çekiyor sonra ağlamaya başlıyor memeyi çıkarıyor ağzından herhalde süt olmadığı içindir değil mi böyle olan var mı aranızda ?
ben doğum yaptığım günüde saydım ve biz 39. günü çıkartıyoruz 40 ımızı.
canım benimki de öyle yapıyor, gaz sancısı geldiğinde meme ucumu çekiştirip bırakıyor bağırıyor sonra geri istiyor.. sancısı oldukça emmek istermiş bebekler, normal yani sütüm yok diye üzülme ben de öyle sanmıştım başta..
benim kızımın da gaz sancısı olıuyor kakasını yapamıyor belki de ondandır
hatta kaka yapamıyor diye bugün annem küçük bir sabunu zeytinyağına batırıp poposuna koydu ve 1 dk sonra kakasını yaptı 3 gündür kıvranıyodu kızım
Jalecim aynısını benim kız da yapıyor...Emerken bir anda kıpkırmızı oluyor ve kendini kasıyor meme ucumu asılıyor...Sonra basıyor yaygarayı ben de panik olmuştum sütüm mü gelmiyor acaba diye ama çıkarıp sıkıyorum meme ucumu ee süt var herhalde dediğin gibi gazdan oluyor...Yavrucaklar yaaa bi kurtulsalar şu gazdan onlar da rahatlayacak biz decanım benimki de öyle yapıyor, gaz sancısı geldiğinde meme ucumu çekiştirip bırakıyor bağırıyor sonra geri istiyor.. sancısı oldukça emmek istermiş bebekler, normal yani sütüm yok diye üzülme ben de öyle sanmıştım başta..
nereden aldın cnm eczanelerde var mı ? fiyatı ne kadar?
sezeryanla doğum yapanlar kızlar spora ne zaman başlıcaz?ben daha doktora kontrole gtmedim ikinci kez.24 haziranda tatile gidicez başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.size bişi dedimi doktorlarınız_?
sln kızlar nasılsınız hep kilodan konuşuluyo benim kilo problemim yok çok şükür hafif bş göbeğim kaldı onu da eritirim inş da benim de hamilelikte oluşan lekelerden yana derdi var çok şükür ki yüzümde değil göbeğimde göbeğim esmerleşmişti şimdide iyice esmer duruyo hafiften açılmaya başladı ama çil düşmüş gibi beni çok rahatsnız ediyo böyle bi problemi olan var mı varsa neler yaptınız yada bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen..
eflalim yaşadıklarına çok üzüldüm inana okurkenn ağlıycaktım nerdeys esanki kendim yaşanışım gibi Allah ım yavrularımızı korusun eşine de anlayış nasip eder inş ama o da şuan yaşadıklarının etkisiyle istemediği şeyler söylüyo olabilir hissettiklerini paylaşmanda fayda var bence öpüyorum mis kokulu yavrunu çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut annelik çok farklı bişeymiş önceden annem böyle bişey duyduğunda ağlardı ben anlam veremezdim ama annelik çok farklıymış yaşamadan anlamıyo insan
selam benimde göbegim kahverengi ve 40 günü gectik hala duruyo..bu zamanla gidicek canim gitmesi icin birsey yapmiyorum.oglumdada olmustu bende o zaman arti olarak göbekten asagiya dogru cizgide olusmustu.kendiliginden gidicek sadece biraz zaman..
Ben korse falan da araştırmadım bilmiyorum hiç gözüm kesmiyo bu sıcaklarda. Ben ekstradan sıcak olarak Antalya'dayım. zaten doğumdan beri terleye terleye bi hal oluyorum, siz nasıl korse taktınız kız
Bu arada yanlış yazmışım 75 diil 76 ile girmiştim doğuma. Doktor sadece mekiği mi yapma dedi? O zaman işin kolay, karnı zorlamayan bir sürü egzersiz var. En son izin çıktığında da karın çalışırsın.
kızlar bu kilo olayına benimde canım çok sıkılıyor.63 le doğuma gittim ,doğum yapalı 1 ay oldu şu an 54 kiloyum.kilo vermem durdu,göbeğimde 5 aylık hamile gibi duruyor.hiç bir kıyafatimde olmuyor taytlarla idare diyorum .inatla almamaya çalışıyorum bi gayret belki zayıflarım diye.Bugün kızımın dr kontrolü vardı .kadının biri benimle aynı gün doğum yapmış incecikti çok kıskandım valla.
Aysu benimde sut sağmam başarısız aynı oluyor bende de.ben 80 kiloyla doguma gittim suanda67yim normal doğumun gözünü seveyim
Eflalim kolay seyler değil yaşadıkların bide lohusayiz ben ilk iki hafta esimi gördükçe sesini duydukca ağlıyordum .hayatımız alt üst oldu bu cocuk sürekli ağlıyor sutumm yetmiyor diye iyice psikolojim bozulmuştu ama çok şükür o bunlarıda atlattık sende umarım bu süreci kolay ağlatırsın.
Didos kezi Ayten esra aysu Gül sohbetleri özledim kızlar.
işte normal insanoğulları. ya yeni doğum yapanlar bir yazıyor hayret ediyorum 20 kiloyu 2 haftada vermişler. nasıl oluyor valla anlamadım. ben de korse giyiyorum. gerçi bazı doktorlar da kas eritiyor diye şiddetle karşılar zaten biri bi şey der diğeri b.k atar. ben giyem korsemi yine de
canm bende özledim walla sohbetlermiizi bu çocuklar bzi ne hale getrdi ayoll
kızlar kilo durumu herkes de aynı bnce zamnla werrz ben callantics e başladım dun öle bi hamlamışım ki sabah kalktgmda karnım bacaklarm totom nasıl agryrdu
ben doktora sordum 3 ay dinlen dedi ağır kaldırma dedi sonra yavaş yavaş başlarız herhalde
gerçi ben hamilelikte aldığım 10 kiloyu da şu an verdim sadece biraz göbek kaldı onun için de ilerde mekik çekmem lazım gerçi ben kendimi bildim bileli göbekliyimdir :)
kızlar bir şey sorucam
doğum yaptığınız günü sayıyor musunuz 40 ı için yoksa bir sonraki günden mi saymaya başlıyosunuz
benim doğum yaptığım günü saymazsak bugün 39.gün :)
Ben 2011 annesi olucam aynı zamandada 2007 annesiyim.ilk hamileliğimde 84 kg ile sezeryana girdim 70 kg ile çıktım. bende hayret içinde kaldım nasıl oldu böyle diye. Ama benim ödemim çok fazlaydı halada öyle. 57 kg ile de hamile kalmıştım. doğumdan 1 ay sonra oğlumu pusete koyup yürüyüşe başladım. Sokaklardaki spor aletlerinide kullandım. Kendimi hiç zorlamadım. Hem gezdik hemde ben kilo almadım. kilo vermek için diyetde gerekiyor. emzirirken diyet yapmak istemedim. Ya da sporu zorlamak gerek oda sezeryan nedeniyle olmuyor. Oğlum 1 yaşına gelince hem diyet yaptım hemde koştum sporu zorladım ve 60 kg düştüm kısa sürede.
Yani panik yapmayın bebeklerinizi iyi besleyin. Ama evde oturanlar hep kilo alıyor. Alıp bebişleri yürüyüşe çıkın derim ben. Asıl emzirirken kilo alanlar veremiyor bilginiz olsun.:44:
sln kızlar nasılsınız hep kilodan konuşuluyo benim kilo problemim yok çok şükür hafif bş göbeğim kaldı onu da eritirim inş da benim de hamilelikte oluşan lekelerden yana derdi var çok şükür ki yüzümde değil göbeğimde göbeğim esmerleşmişti şimdide iyice esmer duruyo hafiften açılmaya başladı ama çil düşmüş gibi beni çok rahatsnız ediyo böyle bi problemi olan var mı varsa neler yaptınız yada bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen..
kızlar ya benimde göbeğim kaldı malesef 1 ayı geçtim acaba korse giymeye başlasam işe yarar mı ki ? birde emzirme önlüğünü internetten alan var mı varsa hangi siteden?
kızlar ben dün şekerim için doktora gittim.çok şükür kalmamaış şekerim.
ne kadar sevindim bilemezsiniz.ama kolestrolüm yüksek çıktı azıcık.dikkat et dedi yağlı yemiceksin dedi.3 ay sonrada kontrole çağırdı.
kızlar ya benimde göbeğim kaldı malesef 1 ayı geçtim acaba korse giymeye başlasam işe yarar mı ki ? birde emzirme önlüğünü internetten alan var mı varsa hangi siteden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?