- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.261
herkese selaaaaaam kızlar :92:
bende kızımı uyuttum geldm onu uytrken nerdeyse ben uyuyacaktm walla
işte şimdi o uyuudu benmki kaçtı.. eşim dyr o uyrken sende uyusana ama hiç yapamaıdm o işi walla
dun braz gazı wardı eşim kucagna almş lanet gaz çık kızımn içinden dyr
dedim benm gbi tum gun baksan ne yapackasn acaba
havalar guzel ama içim çoşmuyor nedense cunku hala dısarı çıkmadk kzımla hasta olr dye korkyrz ama bu hafta sonu çıkalm dedik bzde ins bu sefrde havlar bozmaz :86:
Bu arada yeni bşlayan gaz problemimiz de vatana millete hayırlı olsun. Kolik seviyesinde değil sanırım ama çocukcağız gazı çıkaracağım diye uyku uyumaz olduDoktor Zinco verdi, bir de 3-4 çay kaşığı granül rezene çayından içirebilirsin dedi(4 kaşık x günde 4 kez). Ben de içsem iyi olurmuş. Ben Humana içiyorum ve onun içinde de rezene var diye içmiyordum, artık öğle yemeğinden sonra hep içmeyi planlıyorum. Zinco işe yarayacak mı merak içindeyim şimdi..
Ha bi de karnına ve ayaklarına elma yağıyla masaj yapabilirsin, dedi ama ben karnını açıp masaj yapayım derken çocuğu üşütür müyüm diye korkuyoum. Aynı korkuyla banyodan sonra da masaj yapamyorum yaw.. Aslında hava sıcak ama ne bileyim işte..
Valla benim kızın gazı için uğraşıyorum uğraşıyorum, eşim ne zaman kucağına alsa pırt pırt başlıyo çıkarmaya, adam seçiyo bizimki :)
canm karnına ben zeytnyagı suryrm o i gelyr bende sab kullanyrm damla olark memnunum elma yagınıda 1 2 kez kullandm kokusu kötü olnca annem istemedi bebeği bayltr bu yağ dedibenim odda kuuck bi elktrklide sobam war onu yakyrm masj yapacgmda bnyo yaptracgmda ..bide scak havlu kouyyrm zeytnyagı surdkten sonra
seninki babacı anlaşılan benmkide babasına çok gulumsuyor bana daha az..bende dyrm kıızm insan ekmek yediği kapıyı taşlar mı hiçç ayıpp
kızlar ya benimde göbeğim kaldı malesef 1 ayı geçtim acaba korse giymeye başlasam işe yarar mı ki ? birde emzirme önlüğünü internetten alan var mı varsa hangi siteden?
Şekerin için gözün aydın diyorum o zaman :) Kolesterol de düşer dikkat edersen
Dün kontrole gittik, kızımız normal miktarda kilosunu almış, 3 cm uzamış. Ben de 15 günde süpper kilo vermişim:1 kg(yazıyla "bir") Gerçi bu kadar yemeye kilo almamış olmam mucize
işte şimdi o uyuudu benmki kaçtı.. eşim dyr o uyrken sende uyusana ama hiç yapamaıdm o işi walla
havalar guzel ama içim çoşmuyor nedense cunku hala dısarı çıkmadk kzımla hasta olr dye korkyrz ama bu hafta sonu çıkalm dedik bzde ins bu sefrde havlar bozmaz :86:
Cnm benim çok geçmiş olsun...Rabbim sana da evladına da sağlık sıhhat versin...
EFTALİM geçmişler olsun tatlım bugünlerde geçer merak etme...benim eşimde ilk kızımda bazı şeyleri burnumdan getirmişti ama şimdi pişman..yaşanılanlar o an zor geliyor ama lütfen kafana takıpta bebişin için altın delğerindeki sütünün kesilmesine izin verme...benim kaynana ve eşim yüzünden kızımı pek emzirememiştim ama şimdikinde kimseyi talmıyorum valla..
Çok zor bir dönem geçirmişsin ve hala geçirmektesin canım, sakin olmaya çalış.. Ben de aynen kalp atışları yavaşladığı için normal beklerken önce suni sancı çekip sonra sezeryan olanlardanım, ameliyathanede çığlık atıyordum artık sancıdan.. İnan seninle bazı konularda benzer şeyleri yaşadım.. Şu anda lohusa psikolojisinin de etkisiyle moralinin normalden çok çok fazla bozulması normal. Ama kimse seni kınayamaz, kınayanın kendi ayıbıdır. Sen moralli ve sağlıklı olacaksın ki bebeğin de sana tutunsun. O yüzden -demesi kolay belki ama- sakin olmaya çalış, eşinle sakin sakin konuşabilir, durumunu anlatabilirsin belki. Bunların hepsinin geride kalacağını düşün. MR da iyi çıkacak inşallah, moralini yüksek tut. Allah beterinden saklasın canım, geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün bebişin.
canım benim ne zor günler yaşamışsın üzülme moralini yüksek tut allah bebişinle sana ömür sağlık versin gerisi hallolur inşallah
kızlar 40 mız cuma gün çıkacak..
1) neler yaptınız 40 çıkarırken
2) hala az az kanamam var normal mi sizin ne kadar sürdü
3) kızım hep memede durmak istiyo öğlen uykusu diye bişe kalmadı..nolcak napsam bilemiyorum karnı tok sırtı pek misali ama yatırıorum 5 dk sonra memeden çıktını farkedince gözlerini boncuk gibi açıp aranmaya başlıyor..napmalıyım
eflalim zor şeyler yaşamışsın ama bende sezaryen oldum ve annem 5. günü gitti. sen kırkımı beklemedi diyorsun.
bebeğinin inş. sağlıığına bişey olmaıştır
tabi moral çok öenmli
cnm hergün içiyorum ama hiç sağmadım içer içmez.gün içinde sağdığımdada bişi farketmedi pek.ya ben sağmayı beceremiyorum sanırım.geçenlerde sağıyım dedim 2 gr anca çıkt.çocuğu emzirdim peşinde cok cok emdi.anlamadım gitti.bu pompaların hunilerinin boyutları varmışnormalde göğüsucu rahatça hareket etmeliymiş ama benimkinin kahverengi yeri komple giriyo içine.anlamadım gitti valla.
cnm benimkide öle gibi.emiyo 2-3 dk hızlı bi şekilde sonra uzatarak bırakıyo bi daha veriyorum 2 çekiyo gene bırakıyo ve sonrada ağlamaya başlıyo almıyo.diğer göğsümü veriyorum dolu olanı onu alıyo.sanırım süt az olunca uğraşmak istemiyo.bizimki biberona küvezde alıştı sıkılıyo hemen gelmeyince.
cnm çok zor günler yaşamışsın alah yardımcın olsun.inşallah bebeğindede bişi çıkmaz.
eşine durumunu anlatmaya çalışsan sakince.inşallah herşey biran önce düzelir cnm.dualarımız seninle.üzülme sen moralini yüksek tut bebişin için.
Aysu benimde sut sağmam başarısız aynı oluyor bende de.ben 80 kiloyla doguma gittim suanda67yim normal doğumun gözünü seveyim
Eflalim kolay seyler değil yaşadıkların bide lohusayiz ben ilk iki hafta esimi gördükçe sesini duydukca ağlıyordum .hayatımız alt üst oldu bu cocuk sürekli ağlıyor sutumm yetmiyor diye iyice psikolojim bozulmuştu ama çok şükür o bunlarıda atlattık sende umarım bu süreci kolay ağlatırsın.
Didos kezi Ayten esra aysu Gül sohbetleri özledim kızlar.
canım benim neler yaşamışsın böyle çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah eşinede neler hissettiğini anlat inşallah seni anlayacaktır.
canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın benim annem de 10 gün önce gitti dün geldi 1 gün kaldı bugün gitti gerçekten iki kişi daha rahat bakılıyor bebeğe akşam babamız gelince bile biraz dinlenme şansım oluyor. inşallah eşinle de aran düzelir erkekler işte aynı hepsi zaman zaman bizdede oluyor bende lohusalıkta k.validem eşim ve annem arasında kaldım neyse onlar gittiler de eşimle kaldım biraz düzeldik yoksa benim sütüm geri gitti resmen şimdi şimdi biraz daha iyi
sln kızlar nasılsınız hep kilodan konuşuluyo benim kilo problemim yok çok şükür hafif bş göbeğim kaldı onu da eritirim inş da benim de hamilelikte oluşan lekelerden yana derdi var çok şükür ki yüzümde değil göbeğimde göbeğim esmerleşmişti şimdide iyice esmer duruyo hafiften açılmaya başladı ama çil düşmüş gibi beni çok rahatsnız ediyo böyle bi problemi olan var mı varsa neler yaptınız yada bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen..
eflalim yaşadıklarına çok üzüldüm inana okurkenn ağlıycaktım nerdeys esanki kendim yaşanışım gibi Allah ım yavrularımızı korusun eşine de anlayış nasip eder inş ama o da şuan yaşadıklarının etkisiyle istemediği şeyler söylüyo olabilir hissettiklerini paylaşmanda fayda var bence öpüyorum mis kokulu yavrunu çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut annelik çok farklı bişeymiş önceden annem böyle bişey duyduğunda ağlardı ben anlam veremezdim ama annelik çok farklıymış yaşamadan anlamıyo insan
evet cnm eczanelerde var bende eczaneden aldım zaten 50 lira
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr. ürün bu cnm
canım hep aynı şeyi söylüyolar" o uyurken sende uyu" ama olmuyor inadına o uyanırken benim uykum geliyo:26:inşallah en kısa zamanda bebişlerimize alışırız hayatımız düzene girer
Jalecim aynısını benim kız da yapıyor...Emerken bir anda kıpkırmızı oluyor ve kendini kasıyor meme ucumu asılıyor...Sonra basıyor yaygarayı ben de panik olmuştum sütüm mü gelmiyor acaba diye ama çıkarıp sıkıyorum meme ucumu ee süt var herhalde dediğin gibi gazdan oluyor...Yavrucaklar yaaa bi kurtulsalar şu gazdan onlar da rahatlayacak biz de
cnm bitmesi gerekiyordu bnce bi kadın doğumcuya gitmelisin.kızlar bir şey sorucam kırkımız çıktı fakat benim kanamam devam ediyor
sizde de devam ediyor mu acaba
gusül abdesti alacakmıyız acaba kanama devam ederken
slm kızlar nasılnız? Yaeşim pcyi götürdü bebekle ilgileneyim ve ders çalışayım diye giremiyorum ama aklım sizde
Efalimm okumadım ama geçmişi ama sıkıntınız var sanırım inş. geçer canm şimdi bakıcam geçmişe
Lifecitycim maşallah oğluşuna tam yemelik olmuş desene bende 2. ay aşılarından korkuyorum ateş yapıyormuş birde
Estemmm ya bende çok özledim sohbetlerimizi valla
Aysucum nasıl gidiyor doğan nasıl
İsmini sayamadım tüm arkadaşlarım inş. bebişler iyidir sizlerin keyifler yerindedir
bizde oğluşumun 1.ay aşısını yaptırdık 29 günlükken 1300 gr almış oğlum 4cm uzamış maşallah aile hekimi 40ı çıkana kadar sık sık emzir en hızlı kilo alma dönemi maşallah çok iyi kilo alımı dedi inş. devam ederiz böyle
lifecity merhaba bebeğinin ateşlenmemesine sevindim bizim aşımıza daha var 9haziranda aşımız. bebeğin 2ayda mı 4cm uzadı?
benim bebeğim de 1.ay aşısında 5650gr(3560gr doğmuştu) ve 55cmdi (53cm doğmuştu) hemşire de gayet güzel gelişimi demişti bakalım bu ay kaç kilo alacak dedi ben geçen gün eczanede tarttım bebeğimi 6230gr olmuştu evdede kendim ölçtüm 56cmdi daha 20 gün var aşıya bakalım kaç kilo alacak boyu ne kadar uzayacak?
maşallah cnm sütün yarıyor demekki.
bnm oğlum 50 cnm doğdu.
2 ay 10 günde 9 cnm uzamış.hep aynı yerde ölçtürüp tartırıyorum. (sağlık ocağı)
özel yediğin içtiğin bişey varmı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?