2011 Nisan Anneleri

Valla benim kızın gazı için uğraşıyorum uğraşıyorum, eşim ne zaman kucağına alsa pırt pırt başlıyo çıkarmaya, adam seçiyo bizimki :)

canm karnına ben zeytnyagı suryrm o i gelyr bende sab kullanyrm damla olark memnunum elma yagınıda 1 2 kez kullandm kokusu kötü olnca annem istemedi bebeği bayltr bu yağ dedi benim odda kuuck bi elktrklide sobam war onu yakyrm masj yapacgmda bnyo yaptracgmda ..bide scak havlu kouyyrm zeytnyagı surdkten sonra

Valla benim kızın gazı için uğraşıyorum uğraşıyorum, eşim ne zaman kucağına alsa pırt pırt başlıyo çıkarmaya, adam seçiyo bizimki :)

seninki babacı anlaşılan benmkide babasına çok gulumsuyor bana daha az..bende dyrm kıızm insan ekmek yediği kapıyı taşlar mı hiçç ayıpp

Ayy kötü kokuyosa hiç girmeyeyim ben elma yağına. Zeytinyağı da var bebeyağı da, onlarla yaparım artık. bu akşam denicem bakalım..

seninki babacı anlaşılan benmkide babasına çok gulumsuyor bana daha az..bende dyrm kıızm insan ekmek yediği kapıyı taşlar mı hiçç ayıpp

Evet yaa babasına düşkün mü olacak nedir, karnımdayken bile tepinirken babası konuşunca durur, susunca tekrar başlardı. Babası çok şımartıcak bu kızı çook...

kızlar ya benimde göbeğim kaldı malesef 1 ayı geçtim acaba korse giymeye başlasam işe yarar mı ki ? birde emzirme önlüğünü internetten alan var mı varsa hangi siteden?

cnm bende hemen hemen 1 ay sonra giymeye başlamıştım.çok bişi farketmiyo ama 1 beden küçülüyosun.şuan 70 kgyim 65 kg iken giydiğim kotumun içine girebiliyorum ama korseyle

çok saol cnm inşallah onuda halledicez.
kızınada maşallah cnm
sende kiloları takma dicem ama olmuyo :)bende vermek yerine alıyorum sanki.

cnm kocişler evde kalsalar bi gün kafayı yerler valla.yemek temizlik çocuk çamaşırr ohhoooo :84::95: böle olurlar valla.
havalar düne kadar güzeldi ama bugün kapattı yarında kapalı olucakmış sanırım inşallah ondan sonra açarda bizde gezeriz haftasonu yaaa.bende çok sıkıldım.

canım hep aynı şeyi söylüyolar" o uyurken sende uyu" ama olmuyor inadına o uyanırken benim uykum geliyo:26:inşallah en kısa zamanda bebişlerimize alışırız hayatımız düzene girer

Cnm benim çok geçmiş olsun...Rabbim sana da evladına da sağlık sıhhat versin...

amin canım sağol

eşin nasıl düzeldi peki ya da düzeldi mi:) emzirme konusunda haklısın dün resmen sütüm azaldı üzüntüden

sağol canım haklısın bebeğim için sakin olmam lazım

Sağol canım inşaallah

eflalim zor şeyler yaşamışsın ama bende sezaryen oldum ve annem 5. günü gitti. sen kırkımı beklemedi diyorsun.
bebeğinin inş. sağlıığına bişey olmaıştır
tabi moral çok öenmli

Canım senin sezaryen sonrası nasıldı bilmiyorum ama ben anca bir hafta sonra yerimden yardımsız kalkabildim tabi dinlenememenin ve sezaryene hazırlıklı olmamamın katkısı var muhtemelen, inşaallah olmamıştır.

sağol canım eşimin bugünlerde beni gözünün gördüğü yok belki annem gidince değişir bekliycem artık

Umarım canım

canım benim neler yaşamışsın böyle çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın inşallah eşinede neler hissettiğini anlat inşallah seni anlayacaktır.

sağol canım amin

inşaallah bizde düzeliriz

Amin canım sağol güzel dileklerin için

slm kızlar nasılsınız.
bnmde kilolarımla başım dertte acayip takmış durumdayım, sinirlerim bozuluyor.

bugün oğlumun aşısını yaptırdık. bi kolundan ikide bacakta, çok ağladı bebeğim bnm.
neyseki ateşi falan çıkmadı.evden giderken calpol vermiştim.ama uyku yaptı heralde, uyuyor bnm oğlum.

2 ay 10 günlük olduk ve 59 cm boy 5800 gr olmuşuz. maşallah bebeğime.

Son düzenleme:
canım hep aynı şeyi söylüyolar" o uyurken sende uyu" ama olmuyor inadına o uyanırken benim uykum geliyo:26:inşallah en kısa zamanda bebişlerimize alışırız hayatımız düzene girer

aynen annem de hep öyle söylüyor tam şöyle biraz etrafı topluyorum uyuyayım diyorum hoop uyanıyor dinlenmeyince çok ta fazla süt gelmiyor

kızlar bir şey sorucam kırkımız çıktı fakat benim kanamam devam ediyor
sizde de devam ediyor mu acaba
gusül abdesti alacakmıyız acaba kanama devam ederken

slm kızlar nasılnız? Yaeşim pcyi götürdü bebekle ilgileneyim ve ders çalışayım diye giremiyorum ama aklım sizde
Efalimm okumadım ama geçmişi ama sıkıntınız var sanırım inş. geçer canm şimdi bakıcam geçmişe
Lifecitycim maşallah oğluşuna tam yemelik olmuş desene bende 2. ay aşılarından korkuyorum ateş yapıyormuş birde
Estemmm ya bende çok özledim sohbetlerimizi valla
Aysucum nasıl gidiyor doğan nasıl
İsmini sayamadım tüm arkadaşlarım inş. bebişler iyidir sizlerin keyifler yerindedir
bizde oğluşumun 1.ay aşısını yaptırdık 29 günlükken 1300 gr almış oğlum 4cm uzamış maşallah aile hekimi 40ı çıkana kadar sık sık emzir en hızlı kilo alma dönemi maşallah çok iyi kilo alımı dedi inş. devam ederiz böyle

aynen canım sıkıyodum süt geliyo, ne derdi var bu çocuğun diye üzülüyodum, bi ara reflü sandım çok korktum allahtan kusması sık değil de çok üzerinde durmadım o ihtimalin.. ilk bebek bi de tecrübesiz olunca endişeleniyo insan.. sen neler yapıyosun gaz için, elma yağı, rezene falan kullanıyo musun ?

kızlar bir şey sorucam kırkımız çıktı fakat benim kanamam devam ediyor
sizde de devam ediyor mu acaba
gusül abdesti alacakmıyız acaba kanama devam ederken
cnm bitmesi gerekiyordu bnce bi kadın doğumcuya gitmelisin.

maşallah cnm gzl kilo almış,sütün yarıyor demekki.

bu arada kızlar 2. ay aşıısı bizde ateş yapmadı, huysuzlanmadı. aksine uyku yaptı, uyumayan oğlum bütün gündüz uyudu , gecede 23 gibi yattı, 4 gibi kalktı. bide şimdi kalktı.
artık bi kaç saat dururz bölee:)

lifecity merhaba bebeğinin ateşlenmemesine sevindim bizim aşımıza daha var 9haziranda aşımız. bebeğin 2ayda mı 4cm uzadı?
benim bebeğim de 1.ay aşısında 5650gr(3560gr doğmuştu) ve 55cmdi (53cm doğmuştu) hemşire de gayet güzel gelişimi demişti bakalım bu ay kaç kilo alacak dedi ben geçen gün eczanede tarttım bebeğimi 6230gr olmuştu evdede kendim ölçtüm 56cmdi daha 20 gün var aşıya bakalım kaç kilo alacak boyu ne kadar uzayacak?

maşallah cnm sütün yarıyor demekki.
bnm oğlum 50 cnm doğdu.
2 ay 10 günde 9 cnm uzamış.hep aynı yerde ölçtürüp tartırıyorum. (sağlık ocağı)
özel yediğin içtiğin bişey varmı cnm?

saolasın canım senin yavruyada maaşallah pek güzel uzamış bizim babamız uzun inş ona çeker oğlum babası gibi 1,90 olur.
yok canım özel hiç bişey yapmıyorum sadece her istediğğinde bebeğim bırakana kadar ağzından çekmeden emziriyorum birde bebeğim biraz memeye düşkün hep memede kalmak istiyo bol bol emiyo hepsi bu

evet bnmkide 40 ına kadar sürekli mememdeydi bıkmıştım artık, yoruluyordum. şimdi biraz düzen yaptı kendi 2 saatte bir falan emiyor.
bende 171 im babamızda 183. bakalım kısa olursa şaşarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…