- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.281
evet bnmkide 40 ına kadar sürekli mememdeydi bıkmıştım artık, yoruluyordum. şimdi biraz düzen yaptı kendi 2 saatte bir falan emiyor.
bende 171 im babamızda 183. bakalım kısa olursa şaşarım:)
genetik özellikler 6. aydan snra oluyor diye bi yerde okumuştum
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.
canım sen erken doğum mu yaptın nisan annesi değil miydin?yada ben mi yanlış hatırlıyorum:44:
maşallah cnm bebişineslm kızlar nasılsınız.
bnmde kilolarımla başım dertte acayip takmış durumdayım, sinirlerim bozuluyor.
bugün oğlumun aşısını yaptırdık. bi kolundan ikide bacakta, çok ağladı bebeğim bnm.
neyseki ateşi falan çıkmadı.evden giderken calpol vermiştim.ama uyku yaptı heralde, uyuyor bnm oğlum.
2 ay 10 günlük olduk ve 59 cm boy 5800 gr olmuşuz. maşallah bebeğime.
slm kızlar nasılnız? Yaeşim pcyi götürdü bebekle ilgileneyim ve ders çalışayım diye giremiyorum ama aklım sizde
Efalimm okumadım ama geçmişi ama sıkıntınız var sanırım inş. geçer canm şimdi bakıcam geçmişe
Lifecitycim maşallah oğluşuna tam yemelik olmuş desene bende 2. ay aşılarından korkuyorum ateş yapıyormuş birde
Estemmm ya bende çok özledim sohbetlerimizi valla
Aysucum nasıl gidiyor doğan nasıl
İsmini sayamadım tüm arkadaşlarım inş. bebişler iyidir sizlerin keyifler yerindedir
bizde oğluşumun 1.ay aşısını yaptırdık 29 günlükken 1300 gr almış oğlum 4cm uzamış maşallah aile hekimi 40ı çıkana kadar sık sık emzir en hızlı kilo alma dönemi maşallah çok iyi kilo alımı dedi inş. devam ederiz böyle
erken doğum diil bnm aslında.
yani bnm ultrasonda çocuk 12 13 gün büyük çıkıyordu.
ultrasonda 38+5 ti, sat a görede 37+1 de sezaryen oldum.yani ultrasona göre aldı.
doktorum sanırım kilosuna aldandı, 3850 doğar diyordu. 3600 doğdu.
hmm benimde 38+4 de sezeryan oldu evde suyum gelmişti 14 saat sancı çektim sonunda sezeryan yaptılar normal olmadı yani keşke doktorun bekleseymiş belki normal doğurabilirdin sezeryan zor valla
cnm bitmesi gerekiyordu bnce bi kadın doğumcuya gitmelisin.
maşallah cnm gzl kilo almış,sütün yarıyor demekki.
bu arada kızlar 2. ay aşıısı bizde ateş yapmadı, huysuzlanmadı. aksine uyku yaptı, uyumayan oğlum bütün gündüz uyudu , gecede 23 gibi yattı, 4 gibi kalktı. bide şimdi kalktı.
artık bi kaç saat dururz bölee:)
slm kızlar nasılsınız.
bnmde kilolarımla başım dertte acayip takmış durumdayım, sinirlerim bozuluyor.
bugün oğlumun aşısını yaptırdık. bi kolundan ikide bacakta, çok ağladı bebeğim bnm.
neyseki ateşi falan çıkmadı.evden giderken calpol vermiştim.ama uyku yaptı heralde, uyuyor bnm oğlum.
2 ay 10 günlük olduk ve 59 cm boy 5800 gr olmuşuz. maşallah bebeğime.
kızlar bir şey sorucam kırkımız çıktı fakat benim kanamam devam ediyor
sizde de devam ediyor mu acaba
gusül abdesti alacakmıyız acaba kanama devam ederken
ben kendğim seezaryen tercih ettm, normalden korktum.
snnki daha kötü olmuş önce sancı çek snra bide sezaryeni çek.
açılmamı olmadı?
merhaba
lohusalıgın maksımum suresı 40 gun oldugu ıcın 40 gun bıtımınde kanama devam etse de gusul alınır
bu donumden soonra ıbadetlere devam edılır, artık bu özür kanıdır
cinsel ilişki de olabılır
ben de 36 gun oldu ama hala devam edıyo sanırım sızın durumunuz gıbı olacak bende de
evt canım açılma olmadı gece 12,30 da gittim 2cmdi açılma ertesi gün öğlen 2de hala 2cmdi çok fazla sancı çektim o sancılar geldikçe 2.çocuk mu asla dedim yani sezeryanda da 2kere anestezi aldım önce spinal anestezi yaptılar ama ben doğum esnasında karnımda çok kötü ağrı hissettim kestiklerini falan hissetmiştim ama acımamıştı ama elleriyle müdahele etmeye başlayınca çok kötü ağrı hissettim dr.lar bile şaşırdı ve hemen genel anestezi yapıldı 2kere doğum yapmış gibi oldum çok zorlu bi süreçti 15günde anca toparlandım zaten doğumdan sonra da çok ağrılarım oldu
ayy cnm çok geçmiş olsun.çok çekmişsin valla.benimde oğlum gelmek bilmedi.ama benim hiç açılmam yoktu banada suni sancı istersen veririz dedi doktorum ama açılma yokken reaksiyon göstermez dedi.bende istemedim çünkü suni sancıyı çekip açılma olmaması çok yüksek ihtimaldi sezeryanı tercih ettim.benide edipurale ikna etmek için çok uğraştılar ama genele karar vermiştim vazgeçmedim bel ağrısı kalıyomuş kiminde korktum valla.bide onların karnımda bişile uğraştıklarını bilmek fena yaptı içimi ki epidural olsaydım herhalde kendiliğimden bayılırdım.ameliyata girdiğimde çok heycanlıydım.
evt canım açılma olmadı gece 12,30 da gittim 2cmdi açılma ertesi gün öğlen 2de hala 2cmdi çok fazla sancı çektim o sancılar geldikçe 2.çocuk mu asla dedim yani sezeryanda da 2kere anestezi aldım önce spinal anestezi yaptılar ama ben doğum esnasında karnımda çok kötü ağrı hissettim kestiklerini falan hissetmiştim ama acımamıştı ama elleriyle müdahele etmeye başlayınca çok kötü ağrı hissettim dr.lar bile şaşırdı ve hemen genel anestezi yapıldı 2kere doğum yapmış gibi oldum çok zorlu bi süreçti 15günde anca toparlandım zaten doğumdan sonra da çok ağrılarım oldu
ah cnm boş yere ne kadar çok çektirmişler sana yaa,yazık vallahi.
ama neyseh sağlıklı bi bebeğin olmuş, geride kalmış herşey.
bişey sorcam kızlar siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?