- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.301
bişey sorcam kızlar siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
:)) bende çok heyecanlıydım ama hiç korkmadım herşeyi dr.lara bırakmıştım ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içimde sezeryanla doğuracağıma dair bi his vardı ve öyle oldu ama unutuldu hepsi geçti şimdi bebeğimin tadını çıkarıyorum.
kızlar birde benim bebeğim uykuda çok sıçrıyo ve bişeyden korkmuş gibi ağlayarak uyanıyo bildiğim duaları okuyorum ama sizlerin bildiği korku için daha etkili bişey yada bi dua var mı?
cnm bebeğini uykuya yatırırken ince bir battaniyeye yada kumaş türü bir şeye kundak tarzı sararak yatır elleri kolları içerde olsun sıçramasına iyi geliyo oluyo öyle bebekler de benim kızımda kuzenimin kızında çok vardı öyle sarıp yatırarak önledik dene istersen
ayy cnm çok geçmiş olsun.çok çekmişsin valla.benimde oğlum gelmek bilmedi.ama benim hiç açılmam yoktu banada suni sancı istersen veririz dedi doktorum ama açılma yokken reaksiyon göstermez dedi.bende istemedim çünkü suni sancıyı çekip açılma olmaması çok yüksek ihtimaldi sezeryanı tercih ettim.benide edipurale ikna etmek için çok uğraştılar ama genele karar vermiştim vazgeçmedim bel ağrısı kalıyomuş kiminde korktum valla.bide onların karnımda bişile uğraştıklarını bilmek fena yaptı içimi ki epidural olsaydım herhalde kendiliğimden bayılırdım.ameliyata girdiğimde çok heycanlıydım.
bişey sorcam kızlar siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
kızlar şimdi dprem oldu
babamız yok, oğlumda uyuyor. çok korktum
kızlar şimdi dprem oldu
cnm o kadar üzülme o kadar, sütlerin kaçar.
dünyanın sonu diil yaa
bnm annem 5.günü gitti. yapayalnız kaldım oğlumla.
senin gene iyi kalmış cnm.
birazda babana baksınüzme kendini fazla, bebeğinde stresini anlar.
kızlar şimdi dprem oldu
bnde annem gittiğinde ağlamıştımValla insan düşününce saçmaladığını anlıyor ama lohusa psikolojisinden midir nedir saçmalıyorum işte.. Telefon açıp biri "napıyosun" dediğinde bile ağlamaya başlıyordum ama dediğim gibi dolaşmak iyi geldi bugün kendimdeyim :)
geçmiş olsun canım sen kütahya da mısın yoksa başka ilde de mi oldu
kızlar benim de kırkım çıkana kadar kaynanam vardı köye gittiler 2haftadır da annemlerdeyim eve gidince kendimi bi boşlukta hissederim herhalde birde kısmet olurda yaz gelirse oğlumla yandık evimizde aşırı derecede sıcak oluyo kafayı yememek elde değil
ben 2 saatte altını açıp emziriyorum abartımı acaba? hemen kirleniyo ve altı pis olunca uyumuyo 40dan sonra düzene girer inşallah
ben kaynanamla karşılıklı oturuyorum ama aynı bi komşu gibi
günde 1 2 kez gelir komşu gibi sever ve gider.
bi kaç günede köye gidiyolarmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?