2011 Nisan Anneleri

mikrop kamazmı ki yaa..ne biliim ben farketmeden kakasını yaptıysa bazen anlamıyorum neyse allaha emanet bişey olmaz galiba..deilse gece uykusunu bölüyorum

aynen bnde snn dediğin gibi yapıyorum.
şu güne kadar bişi olmadı

cnm bebeğini uykuya yatırırken ince bir battaniyeye yada kumaş türü bir şeye kundak tarzı sararak yatır elleri kolları içerde olsun sıçramasına iyi geliyo oluyo öyle bebekler de benim kızımda kuzenimin kızında çok vardı öyle sarıp yatırarak önledik dene istersen

önerin için tşkler öyle yatırıyorum genelde o zaman sıçramıyo ama bu seferdeağlayarak uyanıyo ama baya okudum bugün biraz daha iyi gibi

haklısın sezaryende karnıma 3 erkeğin bastırması inanılmazdı canım benimki biraz içerdeydi birde.
bebeği hemen görebilmek güzel epiduralde

ben 2 saatte altını açıp emziriyorum abartımı acaba? hemen kirleniyo ve altı pis olunca uyumuyo 40dan sonra düzene girer inşallah

canım ben ilk başlarda değiştiriyordum ama alışmasın dediler emzir uyut dediler bende son 1 haftadır öle yapıyorum daha iyi uyuyorum o zaman yoksa uykusu açılıp bekle babam bekle uyusun diye ama şimdi daha iyiyiz

Ben de değiştirmiyorum, ilk hafta her yaptığında değiştiriyodum geceleri ama baktım çocuk ayılıyor, artık geceleri değiştirmiyorum. Arkadaşın dediği gibi krem de sürüyorsan sorun olmaz sanırım.

kızlar şimdi dprem oldu
babamız yok, oğlumda uyuyor. çok korktum

Geçmiş olsun canım

Dün çok moralim bozuktu. Annem burdaydı 40ımıza kadar kalacaktı, bi öğrendik ki babam memlekette safra kesesi iltihabından hastanelik olmuş, cumartesiden beri hastanede yatıyomuş, bize söylememiş tesadüfen başkasından öğrendik. Annemi dün apar topar yolcu ettim. Babama mı üzüleyim birdenbire yalnız kaldığıma mı bilmiyorum sürekli ağladım dün. Neyseki tatil nedeniyle eşim evdeydi: biz de 22. gününde gezmeye ilk kez dışarı çıktık kızımla, kızım bol bol uyudu, dışarı çıkıp birlikte dolaşmak bana da çok iyi geldi. İlk kez kendimiz yaptırdık banyosunu, su kaçıracağım ya da üşüteceğim diye nasıl panikledim anlatamam, bacağımda kas çekiyo bi yandan onun bi yandan bel ağrısıyla zorlandık biraz, hamlamışız hamilelikte. Bugün eşim de işe gidecek başbaşa kalacağız Allah yardımcımız olsun

cnm o kadar üzülme o kadar, sütlerin kaçar.
dünyanın sonu diil yaa
bnm annem 5.günü gitti. yapayalnız kaldım oğlumla.
senin gene iyi kalmış cnm.
birazda babana baksın üzme kendini fazla, bebeğinde stresini anlar.

Valla insan düşününce saçmaladığını anlıyor ama lohusa psikolojisinden midir nedir saçmalıyorum işte.. Telefon açıp biri "napıyosun" dediğinde bile ağlamaya başlıyordum ama dediğim gibi dolaşmak iyi geldi bugün kendimdeyim :)

bnde annem gittiğinde ağlamıştım
ama snra alıştım:)
geçmiş olsun canım sen kütahya da mısın yoksa başka ilde de mi oldu

saol, yok cnm ist.dayım

kızlar benim de kırkım çıkana kadar kaynanam vardı köye gittiler 2haftadır da annemlerdeyim eve gidince kendimi bi boşlukta hissederim herhalde birde kısmet olurda yaz gelirse oğlumla yandık evimizde aşırı derecede sıcak oluyo kafayı yememek elde değil

ben kaynanamla karşılıklı oturuyorum ama aynı bi komşu gibi
günde 1 2 kez gelir komşu gibi sever ve gider.
bi kaç günede köye gidiyolarmışş

Son düzenleme:
ben 2 saatte altını açıp emziriyorum abartımı acaba? hemen kirleniyo ve altı pis olunca uyumuyo 40dan sonra düzene girer inşallah

şuan senin öyle yapman normal ama kırkından sonra düzene giriyo bende günde en az 10-12bez değiştiriyodum sadece 1-2tanesinde kakası olmuyodu ama şimdi değişti artık birde uykumuz düzene girerse daha ne isterim ki

ben kaynanamla karşılıklı oturuyorum ama aynı bi komşu gibi
günde 1 2 kez gelir komşu gibi sever ve gider.
bi kaç günede köye gidiyolarmışş

yok canım ben kaynanam varken emzirmeden emzirmeye birde alt değiştirmeye alıyorum gazını bile çıkartıyo Allah razı olsun ilgileniyo ilk 1hafta gece de ilgilendi çok şükür yoksa o ağrılarla napardım bilşmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…