2011 Nisan Anneleri

insanın kendine bakması gerekmese neyse de bi de kendine yemek yapıcaksın, onu da gaz yapmayan mümkünse süt yapan cinsten yapacaksın, sürekli ve dengeli besleneceksin... off bana zor gelen kısmı bu işte

bnmki yemek yaptı yaaa
şimdi hakkını yemiyim.
yani kendine yaptığı yemekten getirdi.
ama başka bişeyini görmedim, hatta tartışmalarımız bile oldu lohusalığmda

insanın kendine bakması gerekmese neyse de bi de kendine yemek yapıcaksın, onu da gaz yapmayan mümkünse süt yapan cinsten yapacaksın, sürekli ve dengeli besleneceksin... off bana zor gelen kısmı bu işte

çok haklısın benim oğlum kucağa alıştı birde sürekli kucakta durmak istiyo gündüz uzun süre hiç uyumuyo eve gidince napıcaksam artık

canım ben herşeyi yiyorum valla kuru fasulye bile yedim gaz yapmayan bişey yiyelim die uğraşırsak yandık hem sonra bi kere yesen sorun olur bence alıştır bebeğini

çok haklısın benim oğlum kucağa alıştı birde sürekli kucakta durmak istiyo gündüz uzun süre hiç uyumuyo eve gidince napıcaksam artık

benimki mesela 15 dakkadır meme istiyo, kahvaltı yapamadım, wcye gitmem lazım 2 saattir uyanık, sürekli kucak istiyo, tekrar emme vakti geldi aç bilaçım :) ben de o kucağımdayken kahvaltı hazırladım ettim yedim :)

canım ben herşeyi yiyorum valla kuru fasulye bile yedim gaz yapmayan bişey yiyelim die uğraşırsak yandık hem sonra bi kere yesen sorun olur bence alıştır bebeğini

Ne bileyim yaa, korkuttular beni çocuk gazdan uyutmaz seni diyee. bulgur bile yemeye korkuyorum

aynen benimki de öyle birde saatli de emmez ona kalsa memeler dışarda dursun o da kucağımda karnı acıkınca emsin doyunca oynasın öylee kucakta zaman geçirsin emiyo aradan 2dk geçmiyo yine istiyo acayip dağılmış durumdayım

yok canım korkma o kadar hadi şimdi evindesin yarın birgün bi yere gitsen gaz yapan bişey gelse önüne napıcan aç mı kalıcan alıştır bence çok aşırı yeme az az ye ben öyle yapıyorum valla geçenlerde çağla yedim o biraz sıkıntı yaptı gece sürekli mızmızlandı onun dışında pek bişey yaşamadım ama yapacak bişey yok onlarda bol vitaminli yiyecekler bulgur çok yararlı mesela ye bence

Son düzenleme:

Zaten gaz yapmayan yemek mi var, olsa keşke, ne yemek yapacağımı şaşırdım her şey gaz yapıyor anasını satayım :)) Dediğin gibi arada bir de olsa yiyecem valla..

slm kızlar uzun zamndır giremiyodum ama artık bende burdayım sonunda evimize net cekildi artık bol bol dertlenirim size ogluşumdan. bakıyorumda herkesde bir gaz sancı meselesi gidiyo bide onu bana sorun ne yapıcamı şaşırdım artık oglanın ıkınmasından göbegi fıtık yapmış ya bişide yemiyorum korkudan su iciyorum gelde şuda normal kiloya dönmeme 4 kilom kaldı sayesinde bi deri bi kemik kalcam bu gidişle napcamı şaşırdım yardım edin kızlar

selam kızlar kütahyadayım ve malum deprem oldu gecenin yarısı dışardaydık uykusuz ve korkulu bir gece geçirdik bebeğim için çok korktuk

Cnm benim de genelde emdikten sonra hep kusuyor fazlasını ben de üzerinde çok durmuyorum inş reflü falan değildir...Gaz için de ben hergün rezene içiyorum cnm 1 bardak, bi de kimyon koyuyorum bütün yemeklerime taviye derim faydasını gördüm.

Aman da aman maş paşamıza ne güzel büyüdüz gittiniz bakalım hadi darısı bizim başımıza çarşamba günü hem aşımız hem de kontrolümüz var inş. biz de kocaman kız olmuşuzdur:):)

kızlar şimdi dprem oldu
babamız yok, oğlumda uyuyor. çok korktum
Geçmiş olsun cnm...Valla sorma çok fena hissettik çok.Karga tulumba aşağı indik çok korktuk çok

cnm ben de yedim kurufasulye, mercimek falan ama haşlama suyuna karbonat attım azıcık faydasını oldu

selam kızlar kütahyadayım ve malum deprem oldu gecenin yarısı dışardaydık uykusuz ve korkulu bir gece geçirdik bebeğim için çok korktuk

Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim korusun cümlemizi inş. biz de fena sallandık çok korktuk çok apa topar aşağı indik...Allah göstermesin bi daha inş.

Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim korusun cümlemizi inş. biz de fena sallandık çok korktuk çok apa topar aşağı indik...Allah göstermesin bi daha inş.

çok geçmiş olsun kızlar

slm canım gaz çok kötü bi problem Allah yardım etsin burda rezene içenleri duydum bebeğin karnını zwytinyağı ile ovanları sıcak havlu koyanları duydum birde sende ayağını sırtını üşütme büyüklerim bana hep öyle diyo birde ufacık bi sabunu zeytinyağına batırıp bebeğin poposuna koyduklarını duydum canım benim bildiklerim bu kadar inş işe yarar

cnm ben gece emmeye kalktığında eğer çok şişmişse bezi önce değiştiriyorum sonra emziriyorum.memedeyken uyuyo geriye.alt açtığımda oyun yapmıyorum ama yoksa o zaman açılıyo uykusu.

geçmiş olsun cnm.bende 20. günden sonra yanlız kaldım.biraz zor oluyo ama alışıyosun.

ben kaynanamla karşılıklı oturuyorum ama aynı bi komşu gibi
günde 1 2 kez gelir komşu gibi sever ve gider.
bi kaç günede köye gidiyolarmışş

bnmki yemek yaptı yaaa
şimdi hakkını yemiyim.
yani kendine yaptığı yemekten getirdi.
ama başka bişeyini görmedim, hatta tartışmalarımız bile oldu lohusalığmda
ay cnm benimde kaynanam üst katımda oturuyo ama dediğin gibi komşu gibi günde 1 kere gelir biraz sever gider.ne yemek ne bişi.zaten oğlumda sevmiyo sanırım onu.kucağına aldığında 5 dk sonra başlıyo zırlamaya.halbuki kucakta dursun yeter onun için ama onda durmuyo işte

geçmiş olsun cnm oğluşuna.karnına masaj yaptıktan sonra ılık havlu koysan cnm karnına.belkide denemişsindir ama işe yarıyo bizde.bide metsil kullanıyorum ben damla.

çok geçmiş olsun cnm.bende istanbulda oturuyorum ben bile hissettim.rabbim bi daha yaşatmasın.

Sağolun kızlar Rabbim yaşatmasın bir daha, gaz sıkıntısı bizdede var benimkide gazı olunca sık sık emmek istiyor ama ben iki saatden önce vermek istemiyorum çünkü daha çok gaz yapıyomuş arada kaldım sürekli karnına masaj yapıyorum ablamlar elma yağını tavsiye etti masaj için onu deniycem, sabbun için annem daha erken çok küçük dedi.

Sağol canım çok zordu korktuk epey,masajı bende yapıyorum metsilde veriyorum ama artık fayda etmiyor sanki alıştı vücudu

eftalim sanırım annen hala yanında.....annenin varlığı eşinde gerginlik yaratıyordur...2.kızım henüz 43 günlük benim annemde 24.dün evine döndü ama benim eşim 24 gün içinde bana hiç yardımcı olmadı desem yeridir...annem gittikten sonra bana yakınlaştı ve bebek bakımında yardımcı olmaya başladı...sabret tatlım bugünlerde geçecek,nasıl geçtiğini anlamıcan bile....tadını çıkar kuzunun..

geçmiş olsn cnm. çok zor bilirim. 99 depreminde adapazaarındaydım maalesef. çok kötüydü..

aman kzılar kaynana ne kii herkezin kendi annesi cidden.
ne demişler ağlarsa anam anğlar gerisi yalan ağlar. çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…