- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.321
insanın kendine bakması gerekmese neyse de bi de kendine yemek yapıcaksın, onu da gaz yapmayan mümkünse süt yapan cinsten yapacaksın, sürekli ve dengeli besleneceksin... off bana zor gelen kısmı bu işte
bnmki yemek yaptı yaaa
şimdi hakkını yemiyim.
yani kendine yaptığı yemekten getirdi.
ama başka bişeyini görmedim, hatta tartışmalarımız bile oldu lohusalığmda
insanın kendine bakması gerekmese neyse de bi de kendine yemek yapıcaksın, onu da gaz yapmayan mümkünse süt yapan cinsten yapacaksın, sürekli ve dengeli besleneceksin... off bana zor gelen kısmı bu işte
çok haklısın benim oğlum kucağa alıştı birde sürekli kucakta durmak istiyo gündüz uzun süre hiç uyumuyo eve gidince napıcaksam artık
canım ben herşeyi yiyorum valla kuru fasulye bile yedim gaz yapmayan bişey yiyelim die uğraşırsak yandık hem sonra bi kere yesen sorun olur bence alıştır bebeğini
aynen benimki de öyle birde saatli de emmez ona kalsa memeler dışarda dursun o da kucağımda karnı acıkınca emsin doyunca oynasın öylee kucakta zaman geçirsin emiyo aradan 2dk geçmiyo yine istiyo acayip dağılmış durumdayımbenimki mesela 15 dakkadır meme istiyo, kahvaltı yapamadım, wcye gitmem lazım 2 saattir uyanık, sürekli kucak istiyo, tekrar emme vakti geldi aç bilaçım :) ben de o kucağımdayken kahvaltı hazırladım ettim yedim :)
Ne bileyim yaa, korkuttular beni çocuk gazdan uyutmaz seni diyee. bulgur bile yemeye korkuyorum
aynen benimki de öyle birde saatli de emmez ona kalsa memeler dışarda dursun o da kucağımda karnı acıkınca emsin doyunca oynasın öylee kucakta zaman geçirsin emiyo aradan 2dk geçmiyo yine istiyo acayip dağılmış durumdayım
yok canım korkma o kadar hadi şimdi evindesin yarın birgün bi yere gitsen gaz yapan bişey gelse önüne napıcan aç mı kalıcan alıştır bence çok aşırı yeme az az ye ben öyle yapıyorum valla geçenlerde çağla yedim o biraz sıkıntı yaptı gece sürekli mızmızlandı onun dışında pek bişey yaşamadım ama yapacak bişey yok onlarda bol vitaminli yiyecekler bulgur çok yararlı mesela ye bence
Cnm benim de genelde emdikten sonra hep kusuyor fazlasını ben de üzerinde çok durmuyorum inş reflü falan değildir...Gaz için de ben hergün rezene içiyorum cnm 1 bardak, bi de kimyon koyuyorum bütün yemeklerime taviye derim faydasını gördüm.aynen canım sıkıyodum süt geliyo, ne derdi var bu çocuğun diye üzülüyodum, bi ara reflü sandım çok korktum allahtan kusması sık değil de çok üzerinde durmadım o ihtimalin.. ilk bebek bi de tecrübesiz olunca endişeleniyo insan.. sen neler yapıyosun gaz için, elma yağı, rezene falan kullanıyo musun ?
Aman da aman maş paşamıza ne güzel büyüdüz gittiniz bakalım hadi darısı bizim başımıza çarşamba günü hem aşımız hem de kontrolümüz var inş. biz de kocaman kız olmuşuzdur:):)slm kızlar nasılnız? Yaeşim pcyi götürdü bebekle ilgileneyim ve ders çalışayım diye giremiyorum ama aklım sizde
Efalimm okumadım ama geçmişi ama sıkıntınız var sanırım inş. geçer canm şimdi bakıcam geçmişe
Lifecitycim maşallah oğluşuna tam yemelik olmuş desene bende 2. ay aşılarından korkuyorum ateş yapıyormuş birde
Estemmm ya bende çok özledim sohbetlerimizi valla
Aysucum nasıl gidiyor doğan nasıl
İsmini sayamadım tüm arkadaşlarım inş. bebişler iyidir sizlerin keyifler yerindedir
bizde oğluşumun 1.ay aşısını yaptırdık 29 günlükken 1300 gr almış oğlum 4cm uzamış maşallah aile hekimi 40ı çıkana kadar sık sık emzir en hızlı kilo alma dönemi maşallah çok iyi kilo alımı dedi inş. devam ederiz böyle
Geçmiş olsun cnm...Valla sorma çok fena hissettik çok.Karga tulumba aşağı indik çok korktuk çokkızlar şimdi dprem oldu
babamız yok, oğlumda uyuyor. çok korktum
cnm ben de yedim kurufasulye, mercimek falan ama haşlama suyuna karbonat attım azıcık faydasını olducanım ben herşeyi yiyorum valla kuru fasulye bile yedim gaz yapmayan bişey yiyelim die uğraşırsak yandık hem sonra bi kere yesen sorun olur bence alıştır bebeğini
selam kızlar kütahyadayım ve malum deprem oldu gecenin yarısı dışardaydık uykusuz ve korkulu bir gece geçirdik bebeğim için çok korktuk
selam kızlar kütahyadayım ve malum deprem oldu gecenin yarısı dışardaydık uykusuz ve korkulu bir gece geçirdik bebeğim için çok korktuk
Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim korusun cümlemizi inş. biz de fena sallandık çok korktuk çok apa topar aşağı indik...Allah göstermesin bi daha inş.
slm kızlar uzun zamndır giremiyodum ama artık bende burdayım sonunda evimize net cekildi artık bol bol dertlenirim size ogluşumdan. bakıyorumda herkesde bir gaz sancı meselesi gidiyo bide onu bana sorun ne yapıcamı şaşırdım artık oglanın ıkınmasından göbegi fıtık yapmış ya bişide yemiyorum korkudan su iciyorum gelde şuda normal kiloya dönmeme 4 kilom kaldı sayesinde bi deri bi kemik kalcam bu gidişle napcamı şaşırdım yardım edin kızlar
bişey sorcam kızlar siz gece bebişlerin bezlerini değiştiriyormusunuz her kalktığında??ben kakası yoksa hiç açmıyorum değilse uykusu açılıyo..acaba doğrumu yapıyorum...gece yatarken 10 gibi değiştiriyorum sabah 5 gibi uyanıyo o zaman değiştiriyorum
Ben de değiştirmiyorum, ilk hafta her yaptığında değiştiriyodum geceleri ama baktım çocuk ayılıyor, artık geceleri değiştirmiyorum. Arkadaşın dediği gibi krem de sürüyorsan sorun olmaz sanırım.
Geçmiş olsun canım
Dün çok moralim bozuktu. Annem burdaydı 40ımıza kadar kalacaktı, bi öğrendik ki babam memlekette safra kesesi iltihabından hastanelik olmuş, cumartesiden beri hastanede yatıyomuş, bize söylememiş tesadüfen başkasından öğrendik. Annemi dün apar topar yolcu ettim. Babama mı üzüleyim birdenbire yalnız kaldığıma mı bilmiyorum sürekli ağladım dün. Neyseki tatil nedeniyle eşim evdeydi: biz de 22. gününde gezmeye ilk kez dışarı çıktık kızımla, kızım bol bol uyudu, dışarı çıkıp birlikte dolaşmak bana da çok iyi geldi. İlk kez kendimiz yaptırdık banyosunu, su kaçıracağım ya da üşüteceğim diye nasıl panikledim anlatamam, bacağımda kas çekiyo bi yandan onun bi yandan bel ağrısıyla zorlandık biraz, hamlamışız hamilelikte. Bugün eşim de işe gidecek başbaşa kalacağızAllah yardımcımız olsun
ben kaynanamla karşılıklı oturuyorum ama aynı bi komşu gibi
günde 1 2 kez gelir komşu gibi sever ve gider.
bi kaç günede köye gidiyolarmışş
ay cnm benimde kaynanam üst katımda oturuyo ama dediğin gibi komşu gibi günde 1 kere gelir biraz sever gider.ne yemek ne bişi.zaten oğlumda sevmiyo sanırım onu.kucağına aldığında 5 dk sonra başlıyo zırlamaya.halbuki kucakta dursun yeter onun için ama onda durmuyo iştebnmki yemek yaptı yaaa
şimdi hakkını yemiyim.
yani kendine yaptığı yemekten getirdi.
ama başka bişeyini görmedim, hatta tartışmalarımız bile oldu lohusalığmda
slm kızlar uzun zamndır giremiyodum ama artık bende burdayım sonunda evimize net cekildi artık bol bol dertlenirim size ogluşumdan. bakıyorumda herkesde bir gaz sancı meselesi gidiyo bide onu bana sorun ne yapıcamı şaşırdım artık oglanın ıkınmasından göbegi fıtık yapmış ya bişide yemiyorum korkudan su iciyorum gelde şuda normal kiloya dönmeme 4 kilom kaldı sayesinde bi deri bi kemik kalcam bu gidişle napcamı şaşırdım yardım edin kızlar
cnm ben gece emmeye kalktığında eğer çok şişmişse bezi önce değiştiriyorum sonra emziriyorum.memedeyken uyuyo geriye.alt açtığımda oyun yapmıyorum ama yoksa o zaman açılıyo uykusu.
geçmiş olsun cnm.bende 20. günden sonra yanlız kaldım.biraz zor oluyo ama alışıyosun.
ay cnm benimde kaynanam üst katımda oturuyo ama dediğin gibi komşu gibi günde 1 kere gelir biraz sever gider.ne yemek ne bişi.zaten oğlumda sevmiyo sanırım onu.kucağına aldığında 5 dk sonra başlıyo zırlamaya.halbuki kucakta dursun yeter onun için ama onda durmuyo işte
geçmiş olsun cnm oğluşuna.karnına masaj yaptıktan sonra ılık havlu koysan cnm karnına.belkide denemişsindir ama işe yarıyo bizde.bide metsil kullanıyorum ben damla.
çok geçmiş olsun cnm.bende istanbulda oturuyorum ben bile hissettim.rabbim bi daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?