- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.341
insanın kendine bakması gerekmese neyse de bi de kendine yemek yapıcaksın, onu da gaz yapmayan mümkünse süt yapan cinsten yapacaksın, sürekli ve dengeli besleneceksin... off bana zor gelen kısmı bu işte
hg cnm.
bnm bebişte uyudu ve ben elektrik süpürgesi açayım dedm. artık seslerden uyanıyor ve uyandı.
şuan öylece yatıyorr bana bakıyor.
bu arada bizim gaz sorunumuz 1 hafta önce sonlandı sanırım
inş. olmaz tekrar.
hergün akşam 19 da gece çayı veriyorum 30 cc , belki onun etkisi olmuştur.
benimde yarın kırkım çıkıyo ve hala lekelenme şeklinde kanamam var..yani ibadetlerimizi yapabilirmiyiz?ve cinsel ilişki??ibadetlerimiz için ii olur ama cinsel ilişkiden korkarım kanama bitmeden...
bide kendim günde 2 3 bardak rezene içiorm
fayda ediyormuş
topiğimiz şenleniyooomart annelerine girmekten bi hoş olmuştum..bende rezene içmekten bi hoş oldum..ayrıca bugün bizim kırkımız çıktı kızlaar ama hala damla damla kanamam var ama özre giriomuş artık ama hiç kendimi abdest almış gbi hissetmiyorum..bide kızlar hamileliinde bikini bölgesi ve koltuk altında kararma yaşayan varmı...bikini bölgemde vardı gerçi ama koltuk altımda da oldu ve hala geçmedi e kırklandım da artık..of çok moralim bozuk hastalık olabilirmiş cildieciye gidicem mutlaka...
kızımla uğraşıyorum bunun haricinde annem geceleri kalmıyo ama gündüzleri gelio...yalnız kalan arkadaşları tebrik ediorum öğlenleri başetmek zor hem ev hem kız hem yemek hem göğüs acısı süt olsun die karnını doyur...su bile içemio yeri gelio insan bide bu arada yalnız olup kk ya vakit bulanları da tebrik ediorum..
topiğimiz şenleniyooomart annelerine girmekten bi hoş olmuştum..bende rezene içmekten bi hoş oldum..ayrıca bugün bizim kırkımız çıktı kızlaar ama hala damla damla kanamam var ama özre giriomuş artık ama hiç kendimi abdest almış gbi hissetmiyorum..bide kızlar hamileliinde bikini bölgesi ve koltuk altında kararma yaşayan varmı...bikini bölgemde vardı gerçi ama koltuk altımda da oldu ve hala geçmedi e kırklandım da artık..of çok moralim bozuk hastalık olabilirmiş cildieciye gidicem mutlaka...
kızımla uğraşıyorum bunun haricinde annem geceleri kalmıyo ama gündüzleri gelio...yalnız kalan arkadaşları tebrik ediorum öğlenleri başetmek zor hem ev hem kız hem yemek hem göğüs acısı süt olsun die karnını doyur...su bile içemio yeri gelio insan bide bu arada yalnız olup kk ya vakit bulanları da tebrik ediorum..
valla ben şu anda kızımı emzirirken yazıyorum meselauyuduğunda da yemek yaptım, uyudum öle geçti işte ilk yalnız günüm.
bikini bölgesinde kararma bende de oldu yalnız ben daha 23. gnümdeyim, 1 hafta kadar önce o kararan yerler durduk yerde soyulmaya başladı, kararma azaldı galiba biraz, çok dikkat etmedim.
Milupa'nın rezenesinin kutusunda "günde 100 ml.ye kadar tüketilebilir" dediğinden ben 1 çay bardağından fazla tüketmeye korkuyorum ya(1 çay bard=100 ml). Bi yandan da humana içiyorum 3-4 bardak onda da rezene var..Fazlası zarar verir mi acaba?
ben kendim içiyorum canım..bebeğe 100 ml diyoo..ama ben normal sallama rezene içiyorum içine kşmyon atıyorum oluyo sana kimyonlu rezene.humna çok pahalı.. 3 4 kupa içiyorum deilse ne yesem gaz yapıo..peynir ekmek bi tek gaz yapmayan galiba
ben kendim içiyorum canım..bebeğe 100 ml diyoo..ama ben normal sallama rezene içiyorum içine kşmyon atıyorum oluyo sana kimyonlu rezene.humna çok pahalı.. 3 4 kupa içiyorum deilse ne yesem gaz yapıo..peynir ekmek bi tek gaz yapmayan galiba
evet ya ne yicez biz yesek gaz yapıyor yemesek nasıl süt yapcaz?bana 1 çay kaşığı kimyonu suyla yut dediler bugün onu yaptım inşallah iyi gelir
hee bebeğe ise iyi o zaman ben bebeğe vermiyorum zaten içime sinmiyo doktor verebilirsin dediyse de.. ona sadece zinco veriyorum.
bu arada 40ınız hayırlı olsun demin yazmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?