2011 Nisan Anneleri

herkese selaaaam
bende kızımı uyttm bi bakyım dedim ne war ne yok
bugunlerde kuş gbi uyuyor cabuk kalkkyr bnde o arda bieşy yapamyrm tabi

insanın kendine bakması gerekmese neyse de bi de kendine yemek yapıcaksın, onu da gaz yapmayan mümkünse süt yapan cinsten yapacaksın, sürekli ve dengeli besleneceksin... off bana zor gelen kısmı bu işte

aaaaaaaay çok doğru anlattın canm :97:
bide eşlerle ilglenmek war onlar koca bebişimiz blyrsn

hg cnm.
bnm bebişte uyudu ve ben elektrik süpürgesi açayım dedm. artık seslerden uyanıyor ve uyandı.
şuan öylece yatıyorr bana bakıyor.

bu arada bizim gaz sorunumuz 1 hafta önce sonlandı sanırım
inş. olmaz tekrar.
hergün akşam 19 da gece çayı veriyorum 30 cc , belki onun etkisi olmuştur.

Son düzenleme:

aa ne guzel gaz buyuk sorun valla darsı basımıza...
2bucuk aylık oldktan sonra azlmaya başlyr dyrlar ...
hiç gce cayı wermemiştim milupanın bu deil mi canım
benmkide artık tık desen uyanyr bide korkyr sıçryr çok korkak walla bnmki

benimde yarın kırkım çıkıyo ve hala lekelenme şeklinde kanamam var..yani ibadetlerimizi yapabilirmiyiz?ve cinsel ilişki??ibadetlerimiz için ii olur ama cinsel ilişkiden korkarım kanama bitmeden...

ibadetleri yerine getirmek artık zorunlu, ama ilişki zorunlu değil sadece caiz
şaka bi yana
bu aynen adetteki gibi oluyor
adetin maksimum süresü 10 gün ve 10 günden sonra kanama devam etse bile artık bunlar yapılabıldıgı gıbı lohusalıkta da 40 günden sonra normal hayata devam

topiğimiz şenleniyooomart annelerine girmekten bi hoş olmuştum..bende rezene içmekten bi hoş oldum..ayrıca bugün bizim kırkımız çıktı kızlaarama hala damla damla kanamam var ama özre giriomuş artık ama hiç kendimi abdest almış gbi hissetmiyorum..bide kızlar hamileliinde bikini bölgesi ve koltuk altında kararma yaşayan varmı...bikini bölgemde vardı gerçi ama koltuk altımda da oldu ve hala geçmedi e kırklandım da artık..of çok moralim bozuk hastalık olabilirmiş cildieciye gidicem mutlaka...

kızımla uğraşıyorum bunun haricinde annem geceleri kalmıyo ama gündüzleri gelio...yalnız kalan arkadaşları tebrik ediorum öğlenleri başetmek zor hem ev hem kız hem yemek hem göğüs acısı süt olsun die karnını doyur...su bile içemio yeri gelio insan bide bu arada yalnız olup kk ya vakit bulanları da tebrik ediorum..

hadi gözünüz aydın cnm.
topik biraz canlandı artık yavaş yavaş herkes gelmeye başlar.bebeişler büyüyo.

valla ben şu anda kızımı emzirirken yazıyorum mesela uyuduğunda da yemek yaptım, uyudum öle geçti işte ilk yalnız günüm.
bikini bölgesinde kararma bende de oldu yalnız ben daha 23. gnümdeyim, 1 hafta kadar önce o kararan yerler durduk yerde soyulmaya başladı, kararma azaldı galiba biraz, çok dikkat etmedim.
Milupa'nın rezenesinin kutusunda "günde 100 ml.ye kadar tüketilebilir" dediğinden ben 1 çay bardağından fazla tüketmeye korkuyorum ya(1 çay bard=100 ml). Bi yandan da humana içiyorum 3-4 bardak onda da rezene var..Fazlası zarar verir mi acaba?

canım ben yalnızım oğlum çok gazlı bütün gün toplasan 1 saat uyumuyor sürekli ağlıyor gözleri şişiyor uykusuzluktan ağlamaktan ben de onunla birlikte ağlıyorum şimdi ayaklarımda sallıyorum öyle biraz daldı çok zor yani hiçbirşey yapamıyorum evde yemeği eşim yapıyor

ben kendim içiyorum canım..bebeğe 100 ml diyoo..ama ben normal sallama rezene içiyorum içine kşmyon atıyorum oluyo sana kimyonlu rezene.humna çok pahalı.. 3 4 kupa içiyorum deilse ne yesem gaz yapıo..peynir ekmek bi tek gaz yapmayan galiba

evet ya ne yicez biz yesek gaz yapıyor yemesek nasıl süt yapcaz?bana 1 çay kaşığı kimyonu suyla yut dediler bugün onu yaptım inşallah iyi gelir

hee bebeğe ise iyi o zaman ben bebeğe vermiyorum zaten içime sinmiyo doktor verebilirsin dediyse de.. ona sadece zinco veriyorum.
bu arada 40ınız hayırlı olsun demin yazmayı unutmuşum

hee bebeğe ise iyi o zaman ben bebeğe vermiyorum zaten içime sinmiyo doktor verebilirsin dediyse de.. ona sadece zinco veriyorum.
bu arada 40ınız hayırlı olsun demin yazmayı unutmuşum

saol cnmm 40 çıktı ama mucize olmadı bence..hatta bugün daha bi depresif haldeim...kararmalarım geçmedi..çirkinim..şişkoyum..kanamam hala var..kendime bakacak zamanım yokgaz var uykusuzluk var göğüs acısı var çok şükür ki tek güzellik kucağımda kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…