- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.361
saol cnmm 40 çıktı ama mucize olmadı bence..hatta bugün daha bi depresif haldeim...kararmalarım geçmedi..çirkinim..şişkoyum..kanamam hala var..kendime bakacak zamanım yok gaz var uykusuzluk var göğüs acısı var çok şükür ki tek güzellik kucağımda kızım var
Tüm 2011 nisan annelerine merhaba..Siteden yeni haberim oldu ve hemen üye oldum bundan sonra kızım izin verdikçe sizinleyim:) Size birşey sormak istiyorum bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. 19 nisanda normal doğumla kızımı kucağıma aldım.bugün aylık kontrol için doktora gittik kalça usg si istedi.Sonuçta tip2A diye birşey yazıyordu Sonucu doktora gösterdim kalça çıkıklığı var 1 ay sonra tekrar gel düzelmezse ortopediye göndericem dedi çok üzüldüm.Bana şunu yap bunu yap diye hiçbişey söylemedi 1 ay boyunca hiçbişey yapmadan beklemek çok canımı sıkıyor.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Bir doktora daha mı götürsem?
valla ben şu anda kızımı emzirirken yazıyorum meselauyuduğunda da yemek yaptım, uyudum öle geçti işte ilk yalnız günüm.
bikini bölgesinde kararma bende de oldu yalnız ben daha 23. gnümdeyim, 1 hafta kadar önce o kararan yerler durduk yerde soyulmaya başladı, kararma azaldı galiba biraz, çok dikkat etmedim.
Milupa'nın rezenesinin kutusunda "günde 100 ml.ye kadar tüketilebilir" dediğinden ben 1 çay bardağından fazla tüketmeye korkuyorum ya(1 çay bard=100 ml). Bi yandan da humana içiyorum 3-4 bardak onda da rezene var..Fazlası zarar verir mi acaba?
Daha yeni altını değiştirdim yine doldurdu yaaaatutturamıyorum ben bu değiştirme işinin zamanlamasını :83:
Tüm 2011 nisan annelerine merhaba..Siteden yeni haberim oldu ve hemen üye oldum bundan sonra kızım izin verdikçe sizinleyim:) Size birşey sormak istiyorum bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. 19 nisanda normal doğumla kızımı kucağıma aldım.bugün aylık kontrol için doktora gittik kalça usg si istedi.Sonuçta tip2A diye birşey yazıyordu Sonucu doktora gösterdim kalça çıkıklığı var 1 ay sonra tekrar gel düzelmezse ortopediye göndericem dedi çok üzüldüm.Bana şunu yap bunu yap diye hiçbişey söylemedi 1 ay boyunca hiçbişey yapmadan beklemek çok canımı sıkıyor.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Bir doktora daha mı götürsem?
bzde aynıyızzzDaha yeni altını değiştirdim yine doldurdu yaaaatutturamıyorum ben bu değiştirme işinin zamanlamasını :83:
canm ben başka bi yerde okumştm dr lar çift bez bagla ustsute dyrdu tekrar sor istersen bi doktruna yada başka bi dr a danış içine snmeyeckseTüm 2011 nisan annelerine merhaba..Siteden yeni haberim oldu ve hemen üye oldum bundan sonra kızım izin verdikçe sizinleyim:) Size birşey sormak istiyorum bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. 19 nisanda normal doğumla kızımı kucağıma aldım.bugün aylık kontrol için doktora gittik kalça usg si istedi.Sonuçta tip2A diye birşey yazıyordu Sonucu doktora gösterdim kalça çıkıklığı var 1 ay sonra tekrar gel düzelmezse ortopediye göndericem dedi çok üzüldüm.Bana şunu yap bunu yap diye hiçbişey söylemedi 1 ay boyunca hiçbişey yapmadan beklemek çok canımı sıkıyor.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Bir doktora daha mı götürsem?
saol cnmm 40 çıktı ama mucize olmadı bence..hatta bugün daha bi depresif haldeim...kararmalarım geçmedi..çirkinim..şişkoyum..kanamam hala var..kendime bakacak zamanım yok gaz var uykusuzluk var göğüs acısı var çok şükür ki tek güzellik kucağımda kızım var
ohh biizm topiktede artık okuyacak bişeyler buluyorum
bebişler büyüdü artık biraz nede olmasa:)
bnnm oğlum bugün pek uyumadıı.. sürekli oyun istiyor. onunla ilgileneyim istiyor..
gece güzel bi uyku çeker inş.:)
ohh biizm topiktede artık okuyacak bişeyler buluyorum
bebişler büyüdü artık biraz nede olmasa:)
bnnm oğlum bugün pek uyumadıı.. sürekli oyun istiyor. onunla ilgileneyim istiyor..
gece güzel bi uyku çeker inş.:)
aysu bnmkide öleydi. ama 2. ayından snra artık yatırıyorum belli bi süre duruyor.
eskiden wc ye bile gidemezdmm inan.
cimcimenaz bnmkinin banyo yaptırınca uykusu iyice kaçıyor
ters işliyor banyo konusu bizdde:)
aynen hiç durmuyordu.
sırrtım çok ağrıyordu bnmde.
terliyordum bide geceleri.
mamayı neyle veriosun cnm biberonlamı biberon verince memeyi bırakıyomu die soracaktım..ben de arada sütümden dolayı çok gazlandıında yukardan baskı yapsın da gazını ii çıkarsın die biberonla veriorum ama korkuyorum da alışıverir die..gerçi toplma 5 6 kere vermişimdir..haricinde bazen kaşıkla veiorum ama dediğin gibi biberonla verilince bayılıp kalıo..dün sabah 5 gibi vermek zorunda kaldım uyumuş bende uyumuşum gözümü bi açtım saat 8..ohh dedim ilk defa bu saati gördümcnm bunlar büyüdükçe oyun istiyolar uykuları azaldı iyice bizimkininde.yarım saat 1 saat uyyuyo hep.
ben geceleri yatırmadan önce banyo yaptırıyorum bide mama veriyorum 90 cc biraz uyuyo.yoksa saat başı ayaktayız.
havalr ısınsın istyrm dşarı çkp kızmla alşwerş yapmk istyrm, istyrm da istyrm wallaaaa
mamayı neyle veriosun cnm biberonlamı biberon verince memeyi bırakıyomu die soracaktım..ben de arada sütümden dolayı çok gazlandıında yukardan baskı yapsın da gazını ii çıkarsın die biberonla veriorum ama korkuyorum da alışıverir die..gerçi toplma 5 6 kere vermişimdir..haricinde bazen kaşıkla veiorum ama dediğin gibi biberonla verilince bayılıp kalıo..dün sabah 5 gibi vermek zorunda kaldım uyumuş bende uyumuşum gözümü bi açtım saat 8..ohh dedim ilk defa bu saati gördüm
aysu bnmkide öleydi. ama 2. ayından snra artık yatırıyorum belli bi süre duruyor.
eskiden wc ye bile gidemezdmm inan.
cimcimenaz bnmkinin banyo yaptırınca uykusu iyice kaçıyor
ters işliyor banyo konusu bizdde:)
oy oy oy topiğimize bakın be maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?