2011 Nisan Anneleri

Tüm 2011 nisan annelerine merhaba..Siteden yeni haberim oldu ve hemen üye oldum bundan sonra kızım izin verdikçe sizinleyim:) Size birşey sormak istiyorum bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. 19 nisanda normal doğumla kızımı kucağıma aldım.bugün aylık kontrol için doktora gittik kalça usg si istedi.Sonuçta tip2A diye birşey yazıyordu Sonucu doktora gösterdim kalça çıkıklığı var 1 ay sonra tekrar gel düzelmezse ortopediye göndericem dedi çok üzüldüm.Bana şunu yap bunu yap diye hiçbişey söylemedi 1 ay boyunca hiçbişey yapmadan beklemek çok canımı sıkıyor.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?Bir doktora daha mı götürsem?

Cnım niye öyle düşünüyosun, bu aylarda bakımsız halde olman çok normal. Bu günler de geride kalacak, olumsuz şeyler yerine kızını ve onunla geçireceğin güzel günleri düşün. Sen de benim yaptığımı yap, ailecek dolaşmaya çıkın, kendine gelirsin. Üzme kendini boş yere

Hoşgeldin, geçmiş olsun. Keşke doktora bu sürede neler yapman gerektiğini sorsaydın. Bence ya telefonla sor ya da başka bi doktora daha göster , için rahat etmeyecek sonuçta

cnm arkadaşlarda sölemiş zaten 100 ml bebişler için sen istediğin kadar tüketebilirsin.ben 200 ml içiyuorum bide metsil kullanıyorum.gaz sorunumuz fena değil bu şekilde.
benim göğüsümün kahverengi yerleri karamıştı dediğin gibi soyuluyolar ve renkleri açıldı biraz.

Daha yeni altını değiştirdim yine doldurdu yaaaa tutturamıyorum ben bu değiştirme işinin zamanlamasını :83:

cnm ne kadarlık bebeğin?bizde 40 gün öledik.beslenirken yapıyodu alıyodum altını.hadi bi dahaa.tam bağlıyorum gene.3 kere üst üste oluyodu.ne kadar beklesemde yapsın diye hep ben temizledikten sonra yapıyodu.

cnm aramıza hoşgeldin öncelikle.
bebişine çok geçmiş olsun.burda kimsede böle bi sorun okumadım ama bence sen başka bi doktora daha götür.bir ay gerçekten çok uzun bi süre beklemek zor.
bizleride habersiz bırakma.umarım herşey düzelir en kısa zamnda.

ohh biizm topiktede artık okuyacak bişeyler buluyorum
bebişler büyüdü artık biraz nede olmasa:)

bnnm oğlum bugün pek uyumadıı.. sürekli oyun istiyor. onunla ilgileneyim istiyor..
gece güzel bi uyku çeker inş.:)

Daha yeni altını değiştirdim yine doldurdu yaaaa tutturamıyorum ben bu değiştirme işinin zamanlamasını :83:
bzde aynıyızzz
canm ben başka bi yerde okumştm dr lar çift bez bagla ustsute dyrdu tekrar sor istersen bi doktruna yada başka bi dr a danış içine snmeyeckse

canm ayse nin dedgi gbi bugnler de gceck unutacagz daha guzel gnlermz olcak merak etme

banyo yaptr canm o zman uyurr belki gerci bazen terslkleride tuttyr :86::86:
gitgide buydkçe ölen uykuları azlyr konşmka oynmak istyrlar

ayy kızlarr bu çocuklar bizi çok hamarat yaptılar valla.bi anda bi kaç iş yapmak zorunda kalıyoruz.bizimki çok kucakçı herşeyi kucağımdayken yapıyorum.en sonunda bi kanguru alcam valla.
sizde neler var neler yok bakalım?

cnm bunlar büyüdükçe oyun istiyolar uykuları azaldı iyice bizimkininde.yarım saat 1 saat uyyuyo hep.
ben geceleri yatırmadan önce banyo yaptırıyorum bide mama veriyorum 90 cc biraz uyuyo.yoksa saat başı ayaktayız.

aysu bnmkide öleydi. ama 2. ayından snra artık yatırıyorum belli bi süre duruyor.
eskiden wc ye bile gidemezdmm inan.

cimcimenaz bnmkinin banyo yaptırınca uykusu iyice kaçıyor
ters işliyor banyo konusu bizdde:)

aysu bnmkide öleydi. ama 2. ayından snra artık yatırıyorum belli bi süre duruyor.

ay inşallah bizimkininkide geçer cnm ya yoksa belim kopucak valla.

teşekkür ederim cevaplarınız için pazartesi bir doktora daha göstericem mutlaka yapılacak birşeyler vardır...bir de bizim çok gazımız var ben de bacaklarını karnına doğru ittirip bir nevi masaj yapıyordum iyi de geliyordu gazını çarıyodu pıt pıt ama şimdi kendi kendimi yiyorum acaba ondan mı oldu diye:44:aman siz siz olun onun bunun lafıyla çocuğunuza bişeyler yapmayın sakın.

mamayı neyle veriosun cnm biberonlamı biberon verince memeyi bırakıyomu die soracaktım..ben de arada sütümden dolayı çok gazlandıında yukardan baskı yapsın da gazını ii çıkarsın die biberonla veriorum ama korkuyorum da alışıverir die..gerçi toplma 5 6 kere vermişimdir..haricinde bazen kaşıkla veiorum ama dediğin gibi biberonla verilince bayılıp kalıo..dün sabah 5 gibi vermek zorunda kaldım uyumuş bende uyumuşum gözümü bi açtım saat 8..ohh dedim ilk defa bu saati gördüm

hoşgeldin cnm..bence seni bilgilendirecek başka bi dr la görüş..

havalr ısınsın istyrm dşarı çkp kızmla alşwerş yapmk istyrm, istyrm da istyrm wallaaaa

aynen aytencim sana katılıyoruuummm.

cnm ben biberonla veriyorum ama akışı çok az.aventin gaz azaltıcı biberonundan emziğide 1nolu.normalde 1.aydan sonra 2. noya geçiliyomuş ama ben değiştirmedim.bebeğim beni bırakmadı emiyo.ama biz ilk başlarda sorun yaşadık.çünkü benim bebeğim küvezde kaldı.o zamandan alıştı biberona.eve geldiğinde beni az az emiyodu ilk hafta kilo almayınca doktorum mamaya başlattı ama ben çok vermedim 1-2 kere veriyodum günde o hafta 200 gr aldı.böle devam et çok ii dedi ama oğlum beni az emiyodu 1 hafta sonra aşıya gittikki hiç kilo almamış.doktor düzenli verceksin mamayı dedi.kilo almazsa gene bi hastalık habercisi olabilir dedi bende günde 4-5 kez 90 cc mama verdim önce beni emdi yarım saat 1 saat sonra mama verdim.o hafta güzel kilo aldı ama bu şekilde beni emmesi 5-6 saati buluyodu ve sütüm iice azalmıştı.beni bırakıcak diye korktum çok çünkü sadece 2dk emiyodu.bende mamayı azalttım.beni daha çok emdi.şuan günde 3 kere mama veriyorum gündüz 2 kere 60 cc gece 90 cc.sağlık ocağına götürdüm salı günü kilo almış gözüküyodu pazarteside başka bi doktora gidicez bakalım o ne dicek.bana bu gittiğim doktor çok mamacı gibi geldi.

ayyy amma yazdım heee.kusura bakma cnm kafanı şişirdim.

inşallah düzelirler canım 2. aylarında ağzından bal damlıyo

benimkide ilk banyosundan sonra deliksiz uyudu ama sonra hiç etkili olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…