2011 Nisan Anneleri

kızlar dün oğlum gündüz uykusu toplam 2 3saat falan uyumuştu. iyi gece uyur diyordum
gerçektende 21:30 gibi bi yattı. sabah 5: 30 da kalktı.
8 saat uyudu yani. snra emzirdm 6 dan 7 ye kadar öyle durdu bende biraz kestirdim.
şimdide kalktık:)

günaydın kızlar nasıl gidiyo bebeklerle bizim kuzu bizi uyutmuyo kızlarya üst solunum yolları tıkanmış hiç huzuru yok öksürüyo burnumuz tıkalı napıcamızı şaşırtık artık biliyosunuz bizim kuzu erken dünyaya geldi cigerlerimiz tam gelişmemişti bu yüzden korkuyorum:96: sizce ilaçların yanın rahatlatacak başka bişiler varmıdır??

günaydın anneler ve melek bebişleri:)biz geceden beri ıkınıp duruyoruz kıpkırmızı oluyor kızım bi rahatlayamadı...doktor neo baby diye bir iklaç vermişti gaz sancıları için hiç faydasını görmedim sonra zinco aldım o biraz daha iyi geldi gibi.Birazdan da hazırlanıp çıkıcam başka bir hast.de kalça usg sini tekrar çektirip bir doktora daha göstericem.

Gaz için bahsettiğin masajı bizim doktor da önerdi ama bacaklarını ayırmadan ve fazla bastırmadan demişti. ben pek yapmıyorum korkumdan.

Geçmiş olsun.. Umarım çabucak düzelir ufaklık

Biz de zinco kullanıyoruz, fena gelmedi gibi, rahatlattı sanki..

Asıl ne dicem; benim kız akşamları delleniyordu, ben de sütüm yetmiyo sanıyordum memeyle savaşıyordu. Dün baktım tok olmasına rağmen yapıyor, mart anneleri topiğinde verilen bir linkten indirdiğim "beyaz gürültü"yü açtım son çare, amanın o da ne!?! Çocuk hipnotize oldu sanki!!! Ben bunun bu kadar etkili olduğunu bilseydim daha önce denerdim, kolik değil galiba diyordum ama anlaşılan o ki bizim kız da kolikmiş ama çözümü de buymuş demek.. Bu durumda olanınız varsa mutlaka denesin..

tşkler cnm inş. şu bahsettigin şeyi bana anlata bilirmisin belki biizim oglandada işe yarar

sşm kızlar benm bebeğim emerken süt hep genzine kaçıyo birden nefesi gidiyo kaldırıp sırtına vuruyorum (hemşire öyle dedi)kıpkırmızı oluyo nefesi gidiyo nerdeyse her emmede oluyo.birde ırt üstü yatarken galiba midesindekiler ağzına geliyo zar zor nefes alarak yutkunuyo bazen öksürü tutuyo napıcamı şaşırdım sizce reflü olabilir mi?

BEBEK REFLÜSÜ BELİRTİLERİ

- sık veya tekrarlayan kusmalar

- göğüste yanma, gaz veya karın ağrısı,

görülebilir. Fakat bunun yanında daha nadir olarak aşağıdaki belirtiler de tespit edilebilir;

- tekrarlayan kolik tarzda karın ağrıları,

- sık gaz çıkarma,

- beslenme sorunları,

- gelişimde yavaşlama,

- apne,

- sık pnömoni (akciğer enfeksiyonu) atakları

görülebilir
BİZDE BUNLARIN HİÇ BİRİ YOK ÇOK ŞÜKÜR AMA NEDEN BÖYLE OLUYOOO

canım boşuna üzme kendini benim oglumda aynı durumda bu haftalarda bunlar normal şeyler olabilir aklına kötü şeyler getirme

canım boşuna üzme kendini benim oglumda aynı durumda bu haftalarda bunlar normal şeyler olabilir aklına kötü şeyler getirme

umarım öyledir üzülüyorum bebeğime nefesin toplayınca gözlerime boncuk boncuk bakıp nasıl ağlıyo tabi sonra hemen memeye yapışıyo:))) küçük meleğim herşeyim

canım emmeye alıştıkça geçer ,herşeyi yeni öğreniyolar canını sıkma

bende henüz emmeyi bilmediğini düşünüyorum çünkü hızlı hızlı emiyo emiyo sonra ağzının kenarlarınan taşıyo genzine kaçıyo memeden ağzını çekincede süt yüzüne fışkırıyo sütlü sütlü çok tatlı oluyoo:)))

ay canım benim ya sütlü tatlılarımız onlar .
benimki de çok zor alıyo bir türlü kavuşamıyoruz ama alıncada bırakmıyo ya yara yapıyo artık be çekiyorum o çekiyo

bende sımdı actım dinletıyorum,ıkı gozlerını kıbırdattı sımdı gıkı dahı cıkmıo bukadarmı etkılı yahuuu...

merhaba kızlarr nasılsınız...

benim canavardan fırsat bulup girebildim sonunda bende:))) benim oglumun bugün 2. ay aşısı ve kontrolu varmış.. benim oğlan bir ayda 1800 gram almış maasallah. doktprumuz obezlik sınırlarında buldu maalesef eger mama veriyor olsaydım diet verecekti ama anne sütü ile beslendiği için sırf bişey yapamadı her istediğinde emzirme tok oldugunda saatli emzir dedi nasıl yapacaksam onuda.. yavrum katıla katıla aglıyor meme bulamayınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…