- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.381
happydays nisa_86 kızlar nasılsınız bebişlerden ne haber bizim malum gaaaazz
teşekkür ederim cevaplarınız için pazartesi bir doktora daha göstericem mutlaka yapılacak birşeyler vardır...bir de bizim çok gazımız var ben de bacaklarını karnına doğru ittirip bir nevi masaj yapıyordum iyi de geliyordu gazını çarıyodu pıt pıt ama şimdi kendi kendimi yiyorum acaba ondan mı oldu diye:44:aman siz siz olun onun bunun lafıyla çocuğunuza bişeyler yapmayın sakın.
günaydın kızlar nasıl gidiyo bebeklerle bizim kuzu bizi uyutmuyokızlarya üst solunum yolları tıkanmış hiç huzuru yok öksürüyo burnumuz tıkalı napıcamızı şaşırtık artık biliyosunuz bizim kuzu erken dünyaya geldi cigerlerimiz tam gelişmemişti bu yüzden korkuyorum:96: sizce ilaçların yanın rahatlatacak başka bişiler varmıdır??
günaydın anneler ve melek bebişleri:)biz geceden beri ıkınıp duruyoruz kıpkırmızı oluyor kızım bi rahatlayamadı...doktor neo baby diye bir iklaç vermişti gaz sancıları için hiç faydasını görmedim sonra zinco aldım o biraz daha iyi geldi gibi.Birazdan da hazırlanıp çıkıcam başka bir hast.de kalça usg sini tekrar çektirip bir doktora daha göstericem.
Gaz için bahsettiğin masajı bizim doktor da önerdi ama bacaklarını ayırmadan ve fazla bastırmadan demişti. ben pek yapmıyorum korkumdan.
Geçmiş olsun.. Umarım çabucak düzelir ufaklık
Biz de zinco kullanıyoruz, fena gelmedi gibi, rahatlattı sanki..
Asıl ne dicem; benim kız akşamları delleniyordu, ben de sütüm yetmiyo sanıyordum memeyle savaşıyordu. Dün baktım tok olmasına rağmen yapıyor, mart anneleri topiğinde verilen bir linkten indirdiğim "beyaz gürültü"yü açtım son çare, amanın o da ne!?! Çocuk hipnotize oldu sanki!!! Ben bunun bu kadar etkili olduğunu bilseydim daha önce denerdim, kolik değil galiba diyordum ama anlaşılan o ki bizim kız da kolikmiş ama çözümü de buymuş demek.. Bu durumda olanınız varsa mutlaka denesin..
tşkler cnm inş. şu bahsettigin şeyi bana anlata bilirmisin belki biizim oglandada işe yarar
Bir siteden indirmiştim ama şimdi bulamıyorum. Birazdan tekrar bakıp eklemeye çalışıcam canım linkini
BEBEK REFLÜSÜ BELİRTİLERİ
- sık veya tekrarlayan kusmalar
- göğüste yanma, gaz veya karın ağrısı,
görülebilir. Fakat bunun yanında daha nadir olarak aşağıdaki belirtiler de tespit edilebilir;
- tekrarlayan kolik tarzda karın ağrıları,
- sık gaz çıkarma,
- beslenme sorunları,
- gelişimde yavaşlama,
- apne,
- sık pnömoni (akciğer enfeksiyonu) atakları
görülebilir
BİZDE BUNLARIN HİÇ BİRİ YOK ÇOK ŞÜKÜR AMA NEDEN BÖYLE OLUYOOO
canım boşuna üzme kendini benim oglumda aynı durumda bu haftalarda bunlar normal şeyler olabilir aklına kötü şeyler getirme
umarım öyledir üzülüyorum bebeğime nefesin toplayınca gözlerime boncuk boncuk bakıp nasıl ağlıyo tabi sonra hemen memeye yapışıyo:))) küçük meleğim herşeyim
canım emmeye alıştıkça geçer ,herşeyi yeni öğreniyolar canını sıkma
bende henüz emmeyi bilmediğini düşünüyorum çünkü hızlı hızlı emiyo emiyo sonra ağzının kenarlarınan taşıyo genzine kaçıyo memeden ağzını çekincede süt yüzüne fışkırıyo sütlü sütlü çok tatlı oluyoo:)))
bende üşüyorum yaa nedense anlmadım
Gaz için bahsettiğin masajı bizim doktor da önerdi ama bacaklarını ayırmadan ve fazla bastırmadan demişti. ben pek yapmıyorum korkumdan.
Geçmiş olsun.. Umarım çabucak düzelir ufaklık
Biz de zinco kullanıyoruz, fena gelmedi gibi, rahatlattı sanki..
Asıl ne dicem; benim kız akşamları delleniyordu, ben de sütüm yetmiyo sanıyordum memeyle savaşıyordu. Dün baktım tok olmasına rağmen yapıyor, mart anneleri topiğinde verilen bir linkten indirdiğim "beyaz gürültü"yü açtım son çare, amanın o da ne!?! Çocuk hipnotize oldu sanki!!! Ben bunun bu kadar etkili olduğunu bilseydim daha önce denerdim, kolik değil galiba diyordum ama anlaşılan o ki bizim kız da kolikmiş ama çözümü de buymuş demek.. Bu durumda olanınız varsa mutlaka denesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?