2011 Nisan Anneleri

maşallah tatlım maşallah.. yalancı meme almıyomu onu ver.benım kız almıo maalesef..

happydays nisa_86 kızlar nasılsınız bebişlerden ne haber bizim malum gaaaazz

iyiyiz cnm geç gördüm kusura bakma bizimde gaz uyku sorunumuz var ben yatınca basıyo çığlığı uykusuzluğa dayanamıyorum:2:

teşekkürler canım iyilik
bebişlerde hep aynı sorunlar Allah yardımcımız olsun rahata çok alışmışım galiba bazen zorlanıyorum

canım zorlanmayan var mıdır acaba özellikle gece uykusundan kalkmak zorluyor bazen eşim uyandırıyor beni sesini duymuyorum nasıl dalıyorsam çıt sesine uyanan ben

maşallah canım ya insan kıyamaz zaten bir süre sonra kendi o kadar istemez memeyi ama emziği keşke zorunlu zamanlarda alsaydı bazen benimkide beni yalancı emzik gibi kullanıyor ben ozaman veriyorum sürekli alıştırmadım ama

merhaba maaşallah bebeğine bişey sormak istiyorum bebeğin kaç kilo benim bebeğimde ilk ay aşısına gittiğinde 2250gr almıştı ama bişey demediler bebeğin kaç kilo doğdu şuan kaç kilo korktum şimdi ben

yaa bende ac oldugunu anlamazsın kilo kaybeder diye korkuttular o yüzden ilk zamanlarda vermedim şimdide o istemiyor. birde kucakta durabilmek için memeyi bahane ediyordur diyorlardı o yüzden normal kucagıma alıyorum ama bu seferde boynumu omuzlarımı çenemi emmeye calısıyor.. görseniz ac sanırsınız cocugu:)

seninkisinede maasallah bebişim benim.. 3026 gram dogdu... sonra 345 gram kaybettik şu anda da 5600 olmusuz.. seninkide sırf anne sütüyle mi besleniyordu canım..

ayy yerim kuzucuğu canım benim oğluşumda öyle emme refleksi olduğu için öyle yapıyor görsen babasına saldırıyor babasıda aç doyursana dyor memede bekliyor tok diyorum bebekten bebeğe değişir ama bize birbuçuk saatte 10dakika emiyor bazen 15 o yetiyor cnm zaten açsa emziği öyle hırslı emiyorki heyecanlı anlıyorum ozaman acıktığını

kızlar bugün başka bir çocuk doktoruna gittim kalça usg sini gösterdim fiziksel olarak muayene etti boyuna kilosuna baktı gelişimi gayet güzel dedi ama usg hakkında yorum yapmadı ortopedist görsün dedi ortopediste götürdüm bende baya bi muayene etti.fiziksel olarak hiçbişey yok gayet iyi dedi zaten değerlerde tedaviyi gerektirecek düzeyde değil için rahat olsun dedi ama sen yine de önlem olarak çift bez bağla unuttuğunda da niye unuttum diye kendini üzme çokta gerekli değil dedi kanguruyu sordum kullanabilir miyim diye çok iyi olur zaten onu tavsiye ediyoruz dedi böyle işte....

gözün aydın canım bende şimdi senin yazdıklarını okuyordum çok şükür bişi çıkmamış sevindim kanguruyu bende soracaktım sen sormuşsun

bende sımdı actım dinletıyorum,ıkı gozlerını kıbırdattı sımdı gıkı dahı cıkmıo bukadarmı etkılı yahuuu...

Ben de dünden beri bunun şaşkınlığı içerisindeyim. Dellendiği zaman açıyorum-günde 1-2 kere..

peki cnm tşkler şimdiden.

Ya bilgisayara indirdiğim siteyi bulamadım, mart anneleri yazmıştı ama oranın topiği çok hızlı ilerliyor bulamadım canım. Ama indirmek yerine şu siteyi açıp direkt oradan da dinletebilirsin: Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun : uyutmaya çalışırken huysuzlanıyorsa bunu aç bir yandan dinlet..

Son düzenleme:
seninkisinede maasallah bebişim benim.. 3026 gram dogdu... sonra 345 gram kaybettik şu anda da 5600 olmusuz.. seninkide sırf anne sütüyle mi besleniyordu canım..

evt canım sadece anne sütü benimki de3560gr doğdu hastaneden 3250grla çıktı ilk aşısına gittiğimde 5650 grdı. geçenlerde ben tarttım eczanede 6230 gr. dı ikinci ay aşımıza 19gün var daha o zaaman sorarım dr.a normal mi kilosu die ama benimkide seninki gibi sürekli emmek istiyo

ayy canım çok sevindim bi problem olmadığına çok şükür Allah ıma

bebekler 1 ayını doldurunca ne gıbı gelısmeler oluo,bızı artık gorebılıolarmı,tepkı verebııolarmı.yada ben cokmu acelecıyım:)

:)) evt yavaş yavaş görüyolar benim bebeğim şuan 50günlük falan yüzüne konuştuğumda gülüyo ve ses çıkartıyo kısa süreli olarak takip edebiliyo tam olmasada çok az dönebiliyo sayılır

tesekkurler tatlım,bıraz once banada guluomus gıbı geldıde acaba edım:))

rica ederim canım gülüyodur çünkü anneyi anne karnındayken tanırmış bebek öyle derler birde annenin alnında bi işaret olurmuş bebek ondan tanırmış anneyi diyolar ama bilemiycem ne kadar doğru ne kadar yanlış

ayyy maasallah canım çok tatlı resimdeki bebek sanırım dimi bebegin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…