- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.401
merhaba kızlarr nasılsınız...
benim canavardan fırsat bulup girebildim sonunda bende:))) benim oglumun bugün 2. ay aşısı ve kontrolu varmış.. benim oğlan bir ayda 1800 gram almış maasallah. doktprumuz obezlik sınırlarında buldu maalesef eger mama veriyor olsaydım diet verecekti ama anne sütü ile beslendiği için sırf bişey yapamadı her istediğinde emzirme tok oldugunda saatli emzir dedi nasıl yapacaksam onuda.. yavrum katıla katıla aglıyor meme bulamayınca..
maşallah tatlım maşallah.. yalancı meme almıyomu onu ver.benım kız almıo maalesef..
happydays nisa_86 kızlar nasılsınız bebişlerden ne haber bizim malum gaaaazz
teşekkürler canım iyilik
bebişlerde hep aynı sorunlar Allah yardımcımız olsun rahata çok alışmışım galiba bazen zorlanıyorum
benim canavardan fırsat bulup girebildim sonunda bende:))) benim oglumun bugün 2. ay aşısı ve kontrolu varmış.. benim oğlan bir ayda 1800 gram almış maasallah. doktprumuz obezlik sınırlarında buldu maalesef eger mama veriyor olsaydım diet verecekti ama anne sütü ile beslendiği için sırf bişey yapamadı her istediğinde emzirme tok oldugunda saatli emzir dedi nasıl yapacaksam onuda.. yavrum katıla katıla aglıyor meme bulamayınca..
maşallah canımya insan kıyamaz zaten bir süre sonra kendi o kadar istemez memeyi ama emziği keşke zorunlu zamanlarda alsaydı bazen benimkide beni yalancı emzik gibi kullanıyor ben ozaman veriyorum sürekli alıştırmadım ama
merhaba maaşallah bebeğine bişey sormak istiyorum bebeğin kaç kilo benim bebeğimde ilk ay aşısına gittiğinde 2250gr almıştı ama bişey demediler bebeğin kaç kilo doğdu şuan kaç kilo korktum şimdi ben
yaa bende ac oldugunu anlamazsın kilo kaybeder diye korkuttular o yüzden ilk zamanlarda vermedim şimdide o istemiyor. birde kucakta durabilmek için memeyi bahane ediyordur diyorlardı o yüzden normal kucagıma alıyorum ama bu seferde boynumu omuzlarımı çenemi emmeye calısıyor.. görseniz ac sanırsınız cocugu:)
kızlar bugün başka bir çocuk doktoruna gittim kalça usg sini gösterdim fiziksel olarak muayene etti boyuna kilosuna baktı gelişimi gayet güzel dedi ama usg hakkında yorum yapmadı ortopedist görsün dedi ortopediste götürdüm bende baya bi muayene etti.fiziksel olarak hiçbişey yok gayet iyi dedi zaten değerlerde tedaviyi gerektirecek düzeyde değil için rahat olsun dedi ama sen yine de önlem olarak çift bez bağla unuttuğunda da niye unuttum diye kendini üzme çokta gerekli değil dedi kanguruyu sordum kullanabilir miyim diye çok iyi olur zaten onu tavsiye ediyoruz dedi böyle işte....
ayyy hayır almıyor maalesef sırf yara oldu göğüslerim bide bugün ası olduk hepten sapıttıkk:) ne kadarlıktı senin bebeğin
bende sımdı actım dinletıyorum,ıkı gozlerını kıbırdattı sımdı gıkı dahı cıkmıo bukadarmı etkılı yahuuu...
peki cnm tşkler şimdiden.
seninkisinede maasallah bebişim benim.. 3026 gram dogdu... sonra 345 gram kaybettik şu anda da 5600 olmusuz.. seninkide sırf anne sütüyle mi besleniyordu canım..
kızlar bugün başka bir çocuk doktoruna gittim kalça usg sini gösterdim fiziksel olarak muayene etti boyuna kilosuna baktı gelişimi gayet güzel dedi ama usg hakkında yorum yapmadı ortopedist görsün dedi ortopediste götürdüm bende baya bi muayene etti.fiziksel olarak hiçbişey yok gayet iyi dedi zaten değerlerde tedaviyi gerektirecek düzeyde değil için rahat olsun dedi ama sen yine de önlem olarak çift bez bağla unuttuğunda da niye unuttum diye kendini üzme çokta gerekli değil dedi kanguruyu sordum kullanabilir miyim diye çok iyi olur zaten onu tavsiye ediyoruz dedi böyle işte....
bebekler 1 ayını doldurunca ne gıbı gelısmeler oluo,bızı artık gorebılıolarmı,tepkı verebııolarmı.yada ben cokmu acelecıyım:)
:)) evt yavaş yavaş görüyolar benim bebeğim şuan 50günlük falan yüzüne konuştuğumda gülüyo ve ses çıkartıyo kısa süreli olarak takip edebiliyo tam olmasada çok az dönebiliyo sayılır
tesekkurler tatlım,bıraz once banada guluomus gıbı geldıde acaba edım:))
evt canım sadece anne sütü benimki de3560gr doğdu hastaneden 3250grla çıktı ilk aşısına gittiğimde 5650 grdı. geçenlerde ben tarttım eczanede 6230 gr. dı ikinci ay aşımıza 19gün var daha o zaaman sorarım dr.a normal mi kilosu die ama benimkide seninki gibi sürekli emmek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?