- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.501
bunu bende yapmıştım ama yemek yediğimde falan lastik pek bi gerilmiş etimi acıtmıştı..lastiği tam ayarlayamamış çok sıkmıştım sanırım:roflol:
İstanbulda oturan hami(ş)ler, sultan medical hastanesinin nsl old duyan oldu mu..Ben kontrollerime hep oraya gidiyorum ama emin değilim davem etsem mi etmesemmi diye :))
bebek lastikleri var biraz kalın ve çok yumuşak onlarla yapınca sıkıntı olmuyor tatlım
Bebe lastiğini denerim tatlım,teşekkür ederim tavsiyen için :))
ben, haftanın birgününü belirledim göbişimin reesimlerini çekmeye başladım.Bakalım üşenmez isem bebişin doğumuna kadar çekmek istiyorum :teytey:
Sultangazide hast. tatlım:)yok tatlım hiç duymadım bu hastaneyi nerde ki ben medicana ya gidiyorum avcılarda ve çok memnunum
ay bendemi yapsam zaten ultrason fotolarıyla başlayan bi bebiş albümü yapıcam ona göbüşüminde resimlerini koyarım. allahım ne oldum delisi oldum galiba -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
İtiraf ediyorum her hafta eşim de benim göbişimin resmini çekiyor:kedi:
merhaba anne adayları bende nisan annesi olucam :)
hoşgeldin tatlım bende dayanamadım aldım bi badı üzerinde ben senin hediyenim anne yazıyor çok tatlıslm kızlar nasılsınız
randevum persempeye atıldı doktorun acıl dogumu varmıs
hamıle kıyafetlerındne bahsetmısınız bende bayramda almıstım kendıme bayramlık badı cok seker ya
16 mılyona
bunun mavısı sekıl aynı ama uzerınde bekleyın gelıyorum yazıo
ben daha hiç bişey almadım mide bulantısından dışarı çıkamıyorum bile hamilemiyim hastamıyı anlayamadım valla
dscopur cnm sen kac kere kontrole gıttın bebegının gordunmu ben daha gıtmedım de merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?