2011 Nisan Anneleri

Kızlar bu zamanda çıkmaz ki bebiş karnı..16 haftadan sonra..bizimkiler şişkinlik ilaçların etikisi falan..yoksa keşke şu koca karnım bebişimin olsa ne güzel belimi tuta tuta..nazlana nazlana bebiş derdim :) ama göbek benimki..hep vardı ve var olcak..:kedi:

bebek lastikleri var biraz kalın ve çok yumuşak onlarla yapınca sıkıntı olmuyor tatlım

Bebe lastiğini denerim tatlım,teşekkür ederim tavsiyen için :))
ben, haftanın birgününü belirledim göbişimin reesimlerini çekmeye başladım.Bakalım üşenmez isem bebişin doğumuna kadar çekmek istiyorum :teytey:

ay bendemi yapsam zaten ultrason fotolarıyla başlayan bi bebiş albümü yapıcam ona göbüşüminde resimlerini koyarım. allahım ne oldum delisi oldum galiba -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

yok tatlım hiç duymadım bu hastaneyi nerde ki ben medicana ya gidiyorum avcılarda ve çok memnunum
Sultangazide hast. tatlım:)

ay bendemi yapsam zaten ultrason fotolarıyla başlayan bi bebiş albümü yapıcam ona göbüşüminde resimlerini koyarım. allahım ne oldum delisi oldum galiba -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

bende ultrason fotolarını koyacağım bir dosya hazırladım.Ultrasonda gördükçe dosyalıcam
Görmemişin bebişi olmuş dicekler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdilik bi gebelik dosyası oluşturdum kendime doktorun yazdığı reçetelerden tahlil sonuçlarıma kadar hepsini onda biriktiriyorum ne olur ne olmaz sonra fotolarını albüm yapıcam.

slm kızlar nasılsınız

randevum persempeye atıldı doktorun acıl dogumu varmıs

hamıle kıyafetlerındne bahsetmısınız bende bayramda almıstım kendıme bayramlık badı cok seker ya

16 mılyona

bunun mavısı sekıl aynı ama uzerınde bekleyın gelıyorum yazıo

hoşgeldin tatlım bende dayanamadım aldım bi badı üzerinde ben senin hediyenim anne yazıyor çok tatlı

benımde sık sık wc gıtme sorunm vardı ama cok sukur bır bucuk haftadır nerdeyse bır saatde bır fılan gıdıyorum eskıden 10 dakkada bır gıdıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…