2011 Nisan Anneleri

bugün 3. kontrolume gittim ve bebişimide kalp atışlarınıda sonunda gördük tatlım allaha şükür sen ne zaman gideceksin

cnm ben doktora gıttım 3 kere ama hep kan testı yapıldı degerlerım kuck cıkınca

ılk 66 cıktı
2 gun sonra 151 cıktı
4 gun sonra 919 cıktı
o gunden sonra bır daha gıtmedım allah nasıp ederse ılk defa persembe gorecem

evet kızlar ya bu 8 haftadan sonra hangı testler yapılmaya baslıyacak aman hıc bırsye bılmıyorum kacırmıyım

ense kalınlıgı dıyorsunuz

ıkılı test fılan ne zamanlar yapılıyor hakkeden bunlar

ben ilk gittim doktora değerim 48 çıkmıştı tekrar tahlil istemedi haftaya gel keseyi görebiliriz dedi ama ben içimi rahtlatmak için tekrar tahlil yaptırdım değerim yükselmişti tam hatırlamıyorum kaç olduğunu 1 hafta sonra gittik keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı bugün gittik bebişide gördük. perşembe sende görürsün kesin harika bi duyguymuş

canım 2li test ve ense kalınlığı 11-14 hafta arası yapılıyor arkadaslarımızı genel de 12.haftada çagırdılar benidekaydirigubbakcemile3meraklanma doktorun zaten isteyecektir

bu gidişinde senden birdizi kan tahlili isteyecek enfeksyon için kızamık için hormonlar için 11 12 ci haftalardada ikili test yapılacak ense kalınlığı olayı yani 20. haftadada dobler yaptırıcan dört boyutlu renkli ultrason bide 4 yada 5 ayda tetenoz aşısı var onu sağlık ocakları yapıyor

benım galıba gec dollenme oldu o yuzden degerım az cıktı

8 gun gecıktı sılık cızgı cıkmıstı teste benım

o yuzden bıraz gec gıtme geregı duydum kucuk olursa alttan bakarlar fılan dıye sımdı yarın 9 haftalık oluyor sata gore ama kana gore kac bılmıyorum

ben en son 7. haftamda gittim dr 1 ay sonra gel dedi heralde 12. haftada falan mı bakıloki 2 li tarama falan kaçırmamak lazım Allahım sen bebeklerimize sağlık sıhhat ver uzun ömürler ver biz onlar için herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız

Kızlarrrrrrrr iyi akşamlarrr... Bu aralar pek takip edemiyorum.. Umarım herşey yolundadır... Benim mide bulantılarım azldı... Ay ne büyük bir mutlulukmuş meğer... :))))) ama çok uykum geliyor... Hep uyumak istiyorum.... Birisi beni eve yollasada uyusam yaaa....

tatlım idrar kesen dolu git beni öyle çağırmıştı doktor yani idrara sıkışmış olarak o zaman üstten daha iyi görebiliyorlar

canım eğer göremezlerse yinede vajinal bakıcaklar korkcak bişey yok bebişi görcem heyecanıyla unutuyorsunkaydirigubbakcemile3kalp atısını da duyduktan sonra bakmıyorlar bi dahazemuszemus

bırde kendıme bır doktor bulabılseydım cok ıyı olacaktı

kızlar sızler ozele gıdıyorsunuz yoksa

ozel bır doktor buldunuzmu muayenesıne mı gıdıyorsunuz yoksa devletemı gıdıyorsunuz

canım çok stres yapma.. Doktorun sana açıklama yapmasada zamanı geldiğinde yapılacakları bildirecektir sana...

tatlım idrar kesen dolu git beni öyle çağırmıştı doktor yani idrara sıkışmış olarak o zaman üstten daha iyi görebiliyorlar

saol cnm oyle yapıyımda altan bakmaya gerek kalmasın cunku o aletten cok urkuyorum bır dugum var hep onla bakmıslar ıgrenctı of ya
canım eğer göremezlerse yinede vajinal bakıcaklar korkcak bişey yok bebişi görcem heyecanıyla unutuyorsunkaydirigubbakcemile3kalp atısını da duyduktan sonra bakmıyorlar bi dahazemuszemus

ınsallah gerek kalmaz bebegım kocaman olmusturdu bana el sallar ınsallahkaydirigubbakcemile3

slm canım benimde bulantılar kesildi ama haklısın uyku konusunda gözüm yatağa bakıyor hepeyvahedigeldismile

Evet canım kalp atışını duyduktan sonra doktor hep normal ultrasonla baktı. Gebelik haftam değişecek mi acaba ben en çok onu merak ediyorum. Son kontrolde 1 hafta 5 gün gerideydik. Geç döllenmeden ötürü. Ama daha değişebilir dedi doktor. Ne zaman netleşiyor biliyor musun canım

inşallah tatlım. o doktordanda fark ediyor ben hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar alttan yapılan ultrasonlarda ama doktorum çok iyi saolsun hiç gerilmiyosun kadın doğumcuya gidiyorum diye rahatlatır hep konuşur filan anlamazsın ne olduğunu 3 yıldır gidiyorum vazgeçmem doktorumdan özel hastanede benim doktor

İyi akşamlar tatlım..Mide bulantılarının geçmesi konusunda darısı başıma :Saruboceq:

Amin tatlım Amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…