- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.521
bugün 3. kontrolume gittim ve bebişimide kalp atışlarınıda sonunda gördük tatlım allaha şükür sen ne zaman gideceksin
cnm ben doktora gıttım 3 kere ama hep kan testı yapıldı degerlerım kuck cıkınca
ılk 66 cıktı
2 gun sonra 151 cıktı
4 gun sonra 919 cıktı
o gunden sonra bır daha gıtmedım allah nasıp ederse ılk defa persembe gorecem
evet kızlar ya bu 8 haftadan sonra hangı testler yapılmaya baslıyacak aman hıc bırsye bılmıyorum kacırmıyım
ense kalınlıgı dıyorsunuz
ıkılı test fılan ne zamanlar yapılıyor hakkeden bunlar
evet kızlar ya bu 8 haftadan sonra hangı testler yapılmaya baslıyacak aman hıc bırsye bılmıyorum kacırmıyım
ense kalınlıgı dıyorsunuz
ıkılı test fılan ne zamanlar yapılıyor hakkeden bunlar
Doktorlar, bu tarz testler için 11-13 haftalıktan çağırıyorlar tatlımkızlar bu ense kalınlığına ne zaman bakılıyo bi bilginiz varmı
ben ilk gittim doktora değerim 48 çıkmıştı tekrar tahlil istemedi haftaya gel keseyi görebiliriz dedi ama ben içimi rahtlatmak için tekrar tahlil yaptırdım değerim yükselmişti tam hatırlamıyorum kaç olduğunu 1 hafta sonra gittik keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı bugün gittik bebişide gördük. perşembe sende görürsün kesin harika bi duyguymuş
benım galıba gec dollenme oldu o yuzden degerım az cıktı
8 gun gecıktı sılık cızgı cıkmıstı teste benım
o yuzden bıraz gec gıtme geregı duydum kucuk olursa alttan bakarlar fılan dıye sımdı yarın 9 haftalık oluyor sata gore ama kana gore kac bılmıyorum
benım galıba gec dollenme oldu o yuzden degerım az cıktı
8 gun gecıktı sılık cızgı cıkmıstı teste benım
o yuzden bıraz gec gıtme geregı duydum kucuk olursa alttan bakarlar fılan dıye sımdı yarın 9 haftalık oluyor sata gore ama kana gore kac bılmıyorum
ben en son 7. Haftamda gittim dr 1 ay sonra gel dedi heralde 12. Haftada falan mı bakıloki 2 li tarama falan kaçırmamak lazım allahım sen bebeklerimize sağlık sıhhat ver uzun ömürler ver biz onlar için herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız
tatlım idrar kesen dolu git beni öyle çağırmıştı doktor yani idrara sıkışmış olarak o zaman üstten daha iyi görebiliyorlar
canım eğer göremezlerse yinede vajinal bakıcaklar korkcak bişey yok bebişi görcem heyecanıyla unutuyorsunkaydirigubbakcemile3kalp atısını da duyduktan sonra bakmıyorlar bi dahazemuszemus
Kızlarrrrrrrr iyi akşamlarrr... Bu aralar pek takip edemiyorum.. Umarım herşey yolundadır... Benim mide bulantılarım azldı... Ay ne büyük bir mutlulukmuş meğer... :))))) ama çok uykum geliyor... Hep uyumak istiyorum.... Birisi beni eve yollasada uyusam yaaa....
canım eğer göremezlerse yinede vajinal bakıcaklar korkcak bişey yok bebişi görcem heyecanıyla unutuyorsunkaydirigubbakcemile3kalp atısını da duyduktan sonra bakmıyorlar bi dahazemuszemus
saol cnm oyle yapıyımda altan bakmaya gerek kalmasın cunku o aletten cok urkuyorum bır dugum var hep onla bakmıslar ıgrenctı of ya
ınsallah gerek kalmaz bebegım kocaman olmusturdu bana el sallar ınsallahkaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar tatlım..Mide bulantılarının geçmesi konusunda darısı başıma :Saruboceq:Kızlarrrrrrrr iyi akşamlarrr... Bu aralar pek takip edemiyorum.. Umarım herşey yolundadır... Benim mide bulantılarım azldı... Ay ne büyük bir mutlulukmuş meğer... :))))) ama çok uykum geliyor... Hep uyumak istiyorum.... Birisi beni eve yollasada uyusam yaaa....
ben en son 7. haftamda gittim dr 1 ay sonra gel dedi heralde 12. haftada falan mı bakıloki 2 li tarama falan kaçırmamak lazım Allahım sen bebeklerimize sağlık sıhhat ver uzun ömürler ver biz onlar için herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?