- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.281
sorma canım ben de çok kızdım ama arkadaşımda doktorundan memnunkafamçokkarıştı
direkt aminosentez yaptıracak yani?o da ayrı bir cesaret neden bebişini riske atıyorkii ortada hiç birsey yokken..ne diyelim herkesin fikri farklı tabi.
ben de çözemedim mantığını. herkesin seçimi tabi saygı duymak lazım. sende artık sonucu kafana takma lütfen. normal sınırlar içinde. bebişimizi üzme annesi bak sağlıklı haberlerini alacaksın inş.
inşallah canım..senin kontrolde yaklastı p.tesi kaçta gidiyorsun?
KIZLAR kusura bakmayın..amniyosentez kimin bebişini yapılcak?
tualina senin beklenen dogum tarihin 4 nisan,benimse 10 nisan. cizelgelerimiz dikkatimi celti ikimizde 13+5 iz. senin daha ileride olman gerekmiyo mu
şimdi doktorum aradı:teytey:şehirdışına çıkıyormuş o yüzden yarın için çağırdı hihoyyytyarın 12.30 da gidiyorumm
tualina senin beklenen dogum tarihin 4 nisan,benimse 10 nisan. cizelgelerimiz dikkatimi celti ikimizde 13+5 iz. senin daha ileride olman gerekmiyo mu
bu süpermiş sositosositosenin dr un meşguliyeti sana yarıyor:roflol:haberler için p.tesi beklemycez dimi:2:bu arada dediklrimi unutma aç gitme kontrole bebiş nazlı oluyor ozamn..
cnm olabildiğince çiğ ete anne adaylarının dokunması doğru değil..çünkü elimizde bir yaraada küçücük bir kesik dahi olsa..kana biliyorsun toxoplazma die bi mikrop geçiyo..oda allah korusun bebeğe çok zararlı...sonra bu bıçaklarla sebze vs kesinlikle doğramayın...yani çiğ olan herşeyde kaçının..yada eldiven kulanın..çünkü benim ilk bebişim bu mikroptan gitti...toxoplazmadan..ya çiğ köfte..ya çiğ et vb yada kedi köpek pisliği..şuan buna bağışıklığım var mesela..
canım yok çok şükür kimseye yapılmayacak. benim bir arkadaşıma doktoru 2 li ve 3 li test yapmadan direkt amniyosentez demiş
cnm amniyosentezin hangi durumlarda yapıldığını biliyoruz..genetik vs böle önemli yada ugsde sorunmu görmüş ki...ya komplikasyonu çok ağır..inş kolay atlatır...keşke yaptırmasa
canım bu günkü ikili testtimde 10 nisan yazıyor galiba nette yanlış hesaplattım:)) beklenen tarihim 10 nisan...
Allah işini gücünü arttırsın benim doktorunkaydirigubbakcemile3yok hayatım pzt siye kalırmı hiç anında eve gelir gelmez yazarımopuyorumnanaktaninşallah hayırlı haberler olurda:Saruboceq:evet canım sağol aklımda yiyip içip gideceğim, oynatalım bebişlerizaten geçen seferki hareketli oluşundan dolayı ailece hamsi adını taktıkkaydirigubbakcemile3hamsimiz şöyle hamsimiz böyle zıp zıp oynuyor diye konuşuyor aile, çocuğumun adı hamsi kalacak anneside karadenizlikaydirigubbakcemile3
Hmm ilk kez duyuyorum bunu.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım
maşallah bebişeinsallh hayırlı haberler olur canım içini ferah tutolumunekankayizsmilegelir gelmez yaz merakta bırakma bizi..benimki gecen sefer resmen dönmeye bile üşendi karnım açtı bebişinde keyfi yoktu..10.haftada kıpır kıpır dı özledim bende yinekaydirigubbakcemile3
evey 35 yaş ve üstüne yapıyolar.. ya doktor bilir cnm...tabiki.. mesela bu epiduralin çok riskli olduğunu söylerle..neye göre kime göre tabiki doktora göre doktorun iyiyse sorun yok.. yok işini bilmeye biriyse ki ne yazıkki doktor desekte illaki aradan çıkıyolar riskli..ama normalde hiç riski yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?