2011 Nisan Anneleri

direkt aminosentez yaptıracak yani?o da ayrı bir cesaret neden bebişini riske atıyorkii ortada hiç birsey yokken..ne diyelim herkesin fikri farklı tabi.

ben de çözemedim mantığını. herkesin seçimi tabi saygı duymak lazım. sende artık sonucu kafana takma lütfen. normal sınırlar içinde. bebişimizi üzme annesi bak sağlıklı haberlerini alacaksın inş.

şimdi doktorum aradı:teytey:şehirdışına çıkıyormuş o yüzden yarın için çağırdı hihoyyytyarın 12.30 da gidiyorumm

bu süpermiş sositosositosenin dr un meşguliyeti sana yarıyor:roflol:haberler için p.tesi beklemycez dimi:2:bu arada dediklrimi unutma aç gitme kontrole bebiş nazlı oluyor ozamn..

bu süpermiş sositosositosenin dr un meşguliyeti sana yarıyor:roflol:haberler için p.tesi beklemycez dimi:2:bu arada dediklrimi unutma aç gitme kontrole bebiş nazlı oluyor ozamn..

Allah işini gücünü arttırsın benim doktorunkaydirigubbakcemile3yok hayatım pzt siye kalırmı hiç anında eve gelir gelmez yazarımopuyorumnanaktaninşallah hayırlı haberler olurda:Saruboceq:evet canım sağol aklımda yiyip içip gideceğim, oynatalım bebişlerizaten geçen seferki hareketli oluşundan dolayı ailece hamsi adını taktıkkaydirigubbakcemile3hamsimiz şöyle hamsimiz böyle zıp zıp oynuyor diye konuşuyor aile, çocuğumun adı hamsi kalacak anneside karadenizlikaydirigubbakcemile3

Hmm ilk kez duyuyorum bunu.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım

canım yok çok şükür kimseye yapılmayacak. benim bir arkadaşıma doktoru 2 li ve 3 li test yapmadan direkt amniyosentez demiş

cnm amniyosentezin hangi durumlarda yapıldığını biliyoruz..genetik vs böle önemli yada ugsde sorunmu görmüş ki...ya komplikasyonu çok ağır..inş kolay atlatır...keşke yaptırmasa

cnm amniyosentezin hangi durumlarda yapıldığını biliyoruz..genetik vs böle önemli yada ugsde sorunmu görmüş ki...ya komplikasyonu çok ağır..inş kolay atlatır...keşke yaptırmasa

35 yaşında. yaşı için demiş doktor, onun haricinde hiç birşey yok. bence yine de 2 li ve 3 lü yaptırmadan amniyosentez doğru değil gerçi doktor kadar bilemem tabiki ama.

maşallah bebişeinsallh hayırlı haberler olur canım içini ferah tutolumunekankayizsmilegelir gelmez yaz merakta bırakma bizi..benimki gecen sefer resmen dönmeye bile üşendi karnım açtı bebişinde keyfi yoktu..10.haftada kıpır kıpır dı özledim bende yinekaydirigubbakcemile3

evey 35 yaş ve üstüne yapıyolar.. ya doktor bilir cnm...tabiki.. mesela bu epiduralin çok riskli olduğunu söylerle..neye göre kime göre tabiki doktora göre doktorun iyiyse sorun yok.. yok işini bilmeye biriyse ki ne yazıkki doktor desekte illaki aradan çıkıyolar riskli..ama normalde hiç riski yok...

valla pazartesi diye hiç heyecan yoktu ama şimdi yüreğim pır pırr ayyy yine dinlenme yok banakaydirigubbakcemile3tabi canım teyzoşlarını habersiz bırakırmıyım hemen yazarım. az kaldı seninde canım sonucu almaya gittiğinde doya doya bakarsın artıkkaydirigubbakcemile2benim artık 1 ay sonra çağırır sonucu da telefondan söyler, manisada çalıştığım için sonuçları hep telefondan söylüyor izin haklarını kullanma bebek için kullanırsın diyekaydirigubbakcemile3

benimde burda bir arkadasim 36 yasindaydi,doktoru önerdi fakat arkadasim sonucu kötüde olsa nasilsa aldirmiycam deyip yaptirmadi.bosu bosuna riske girmedi.nasilsa aldirmiycakti.ve cok saglikli bir oglu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…