2011 Nisan Anneleri

bebiş sağlıklı olsunda 1 ayıda beklrizkaydirigubbakcemile3biraz zor oluyor ama.. bebiş kocaman olmustur seninde 2 haftada cok büyümüstü benim bebişim..artık kollar bacaklar belliydi..cinsiyet için son durumu sormayı unutma

haklısın canım sağlıklı olsun da varsın bekleyelim, valla bende çok merak ediyorum fark etti mi boyu ne oldu falan diye. cinsiyeti geçen sefer ben sormadan demişti ama çok da güvenme bu bir nevi ön tahmin değişebilir, sakın kesin olarak kendini adapte etme dedi. yine ben sormasam bile söyler meraklı bizimki:roflol:bu arada hayretttt eşimin patronu kontrol için izin vermiş hem de yapacağımız birşey var mı doktor yoksa ayarlayalım vs. çok ilgilenmişsağı solu belli olmuyor. bide bizimkini kaybetmekten korktuğu için genelde izin veriyyor yazık olan o arkadaşlarına oldu, doğumda karısının yanında değildiklava:

Son düzenleme:

sizin patron sonunda insafa geldi yani aman masallahbabsıda doya doya görsün bebişini dimi..senin dr cok iyi masallah..bizim bu yeni dr da söylemycekti ilk basta ama eşimde bir daha sorunca erkek gibi dedikaydirigubbakcemile3burda bir çıkıntı var dedi başka ne olabilirse o cıkıntı

valla adamın vicdanı varmış biz yıllardır yok bilirdikbenim dr u görsen hem de çok komik, ben stresli olunca endişelerimi anlatınca adam yatıştırıyor beni zaten o kadar sakinki, bide üstüne fıkra anlatıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doktorlarda haklı aslında netleşmeden hem anne babayı belki umutlandırmamak, yanlış yönlendirmemek için söylemeyebiliyorlar kesin emin olmadan. demek çıkıntı ha, çıkıntıysa kızdır doktor bey deseydinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Doktorlar bu dönemde söylemek istemiyorlar galiba kesin olmadığı için,bizde ısrar edince erkek gibi dedikaydirigubbakcemile3

kızımızda yok oğlumuzda farketmez dedim ama ben zaten erkek hissediyordum diyince anneler genelde bilir dedikaydirigubbakcemile3ben bile bildiysem bencde anneler kesin bilir:roflol:kız deseydi şaşracaktım..ben eşimi cok alıştırmamak için erkek yada kız hissediyorum demiyordum hemen adapte olurdakaydirigubbakcemile3senin ki erkek cıkarsaohaoldumsmileşok olurum senin bebişede kız olarakadapte oldum..

Doktorlar bu dönemde söylemek istemiyorlar galiba kesin olmadığı için,bizde ısrar edince erkek gibi dedikaydirigubbakcemile3

benim arkadaşım ilk sorduğunda erkek dediler sonra kız dediler sonunda yine erkek dediler şimdi oğlu var tabiki ama bi sürü pembe elbiseside varkaydirigubbakcemile3

valla biz bile bildiğimize göre bütün anneler bilir herhaldekaydirigubbakcemile3ben baştan beri kız hissediyorum ama bilmiyorumki valla ben de adapte oldum galiba. şimdi erkek derse deakannehirtam süpriz bebek olurkaydirigubbakcemile3

bencede kız seninki ben bile adapte oldumkaydirigubbakcemile3canım ben cıkıyorum artık iyi bak kendinede bebişede..yarın mutlka yaz iyi haberlerini bekliyorumŞeniz

bencede kız seninki ben bile adapte oldumkaydirigubbakcemile3canım ben cıkıyorum artık iyi bak kendinede bebişede..yarın mutlka yaz iyi haberlerini bekliyorumŞeniz

evet hatta kız bebişimize örgü bile yapmayı istiyordu teyzesikaydirigubbakcemile3tamam canım yazarım hemen, dualarını esirgeme:Saruboceq:çok öpüyorum tatlımolumunekankayizsmile

kızlar merhaba umarm iyisinizdir.Ben iyim çok şükür inşallah bebişkomda iyidir ama aşırı bi stres yaşıyorum hayatımın neredeye donum noktası dıyebılecegım bi konu ile ilgil eşmden tlf bekliyor ellerim ayaklarım titriyor cıkıp ben aramakistiyorum ama ya kötü haber alırsam diye cesaret edemiyorum inşallah düşündüğümüz şekilde olur herşey yoluna girer....

Merhaba kızlar..Nihayet bir haftayı daha geride bıraktık...Bebişte büyüyor...7 gün kaldı kontrole :)))
Güzel haber alan arkadaşların gözü aydın... Haftasonu bol bol dinlenelim, hasta olanlar iyileşsin toparlasın kendisini :)) Öpücükler hepinizeopuyorumnanaktan

kızlar sakın ha üşütmek falan yok...grip olcanı hissettiğiniz an saldırın C vitaminlerine... bizim için önemli bi konu... özellikle çalışan anneler..ve erken kalkıp bebişleriyl oğluşlarıyla ilgilenen anneler... ay istanbulda yağmur var hiç durmadı yaw...

merhaba arkadasim.o kadar stres yapma bebisinde etkileniyo unutma sakin olamaya calis.insallah güzel haberleri tez zamanda alirsin.allah gönlüne göre versin.

beğendim...ama normaldede ela kızımız çok güzel ve sempatik maş...:enbuyukkk:

balkupum ya ne oldu yakalıyamadım konuyu...bu gün geç kalktım odaklanma sorunum var of... ne old cnm..ah o ayak titremesi bana sor karnımda kasılmaları ne sıkıntı yaşadım biliyorsunuz ilk günler.. midemmi ağrımadı artık stresten kusmanın ne olduğunu gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…