- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.301
valla pazartesi diye hiç heyecan yoktu ama şimdi yüreğim pır pırr ayyy yine dinlenme yok banakaydirigubbakcemile3tabi canım teyzoşlarını habersiz bırakırmıyım hemen yazarım. az kaldı seninde canım sonucu almaya gittiğinde doya doya bakarsın artıkkaydirigubbakcemile2benim artık 1 ay sonra çağırır sonucu da telefondan söyler, manisada çalıştığım için sonuçları hep telefondan söylüyor izin haklarını kullanma bebek için kullanırsın diyekaydirigubbakcemile3
bebiş sağlıklı olsunda 1 ayıda beklrizkaydirigubbakcemile3biraz zor oluyor ama.. bebiş kocaman olmustur seninde 2 haftada cok büyümüstü benim bebişim..artık kollar bacaklar belliydi..cinsiyet için son durumu sormayı unutma
haklısın canım sağlıklı olsun davarsın bekleyelim, valla bende çok merak ediyorum fark etti mi boyu ne oldu falan diye. cinsiyeti geçen sefer ben sormadan demişti ama çok da güvenme bu bir nevi ön tahmin değişebilir, sakın kesin olarak kendini adapte etme dedi. yine ben sormasam bile söyler meraklı bizimki:roflol:bu arada hayretttt eşimin patronu kontrol için izin vermiş hem de yapacağımız birşey var mı doktor yoksa ayarlayalım vs. çok ilgilenmişsağı solu belli olmuyor. bide bizimkini kaybetmekten korktuğu için genelde izin veriyyor yazık olan o arkadaşlarına oldu, doğumda karısının yanında değildi klava:
benim son adet tarihim 4 temmuzdu.cizelgen 10 nisana göre dogru:)) sadece en ba$ sayfadaki tarihin yanlis o zamansa:) ayni gün dogurucaz kismetseolumunekankayizsmile
sizin patron sonunda insafa geldi yani aman masallahbabsıda doya doya görsün bebişini dimi..senin dr cok iyi masallah..bizim bu yeni dr da söylemycekti ilk basta ama eşimde bir daha sorunca erkek gibi dedikaydirigubbakcemile3burda bir çıkıntı var dedi başka ne olabilirse o cıkıntı
sizin patron sonunda insafa geldi yani aman masallahbabsıda doya doya görsün bebişini dimi..senin dr cok iyi masallah..bizim bu yeni dr da söylemycekti ilk basta ama eşimde bir daha sorunca erkek gibi dedikaydirigubbakcemile3burda bir çıkıntı var dedi başka ne olabilirse o cıkıntı
valla adamın vicdanı varmış biz yıllardır yok bilirdikbenim dr u görsen hem de çok komik, ben stresli olunca endişelerimi anlatınca adam yatıştırıyor beni zaten o kadar sakinki, bide üstüne fıkra anlatıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doktorlarda haklı aslında netleşmeden hem anne babayı belki umutlandırmamak, yanlış yönlendirmemek için söylemeyebiliyorlar kesin emin olmadan. demek çıkıntı ha, çıkıntıysa kızdır doktor bey deseydinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Doktorlar bu dönemde söylemek istemiyorlar galiba kesin olmadığı için,bizde ısrar edince erkek gibi dedikaydirigubbakcemile3
kızımızda yok oğlumuzda farketmez dedim ama ben zaten erkek hissediyordum diyince anneler genelde bilir dedikaydirigubbakcemile3ben bile bildiysem bencde anneler kesin bilir:roflol:kız deseydi şaşracaktım..ben eşimi cok alıştırmamak için erkek yada kız hissediyorum demiyordum hemen adapte olurdakaydirigubbakcemile3senin ki erkek cıkarsaohaoldumsmileşok olurum senin bebişede kız olarakadapte oldum..
valla biz bile bildiğimize göre bütün anneler bilir herhaldekaydirigubbakcemile3ben baştan beri kız hissediyorum ama bilmiyorumki valla ben de adapte oldum galiba. şimdi erkek derse deakannehirtam süpriz bebek olurkaydirigubbakcemile3
bencede kız seninki ben bile adapte oldumkaydirigubbakcemile3canım ben cıkıyorum artık iyi bak kendinede bebişede..yarın mutlka yaz iyi haberlerini bekliyorumŞeniz
kızlarolumunekankayizsmile salıya randevu aldım... içim rahat nedense inş iyi olur herşey...
kızlar merhaba umarm iyisinizdir.Ben iyim çok şükür inşallah bebişkomda iyidir ama aşırı bi stres yaşıyorum hayatımın neredeye donum noktası dıyebılecegım bi konu ile ilgil eşmden tlf bekliyor ellerim ayaklarım titriyor cıkıp ben aramakistiyorum ama ya kötü haber alırsam diye cesaret edemiyorum inşallah düşündüğümüz şekilde olur herşey yoluna girer....
kızlar ela yarışmaya katıldı sadece beğenmeniz yeterlii
beğenirmisiniz 2 işlemm şimdiden teşekürlerr
en güzel sayfaya giriş sayfasını sonra elanın resminii bebekler sayfasını beğenmezseniz oy kabul edilmiyooo
Facebook'a Hoş Geldin
2009 haziran annesiyimm desteklerinizi bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?