- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.321
kızlarolumunekankayizsmile salıya randevu aldım... içim rahat nedense inş iyi olur herşey...
ne güzel bebi$ini görebilicen canim.benimdaha cok varrr 18 ineakannehir
cnm salı günü gördüm yine gidicem ya bu aralar benim için hassas olduğu için 3 hftadır her hafta gidiyorum ya özlüyorum ama napim kötü tecrübe olunca işte..salı gidicem ikili test yapılcak..kızlar benim doktorum okadar iyiki emin olun o böle olmasa ben asla bu kadar iyi bi psikolojide olmam ki bu iyi halim...
esrayagmur ve skorpion74 her ikinizede ilginizden dolayı çok teşekkür ederim her nekadar kendimi zorlasamda elimde olmadan böyle strese giriyorum ara ara ama çok şükür eşimle konuştum ve güzel haberi aldım inanın çok mutluyum sanırım gerçekten insan hamilelikte ne dilerse gerçekleşiyor ama yinede önemli olan bizlerin eşlerimizin ve bebişlerimizin sağlığı çok şükür şuanda iyim akşamda arkadaşdaşlarımla görüşcem inşallah iyicene moralim yerine gelir.ALLAH herkezin gönlüne göre versin amabazen biraz sabırlı olmamız gerekiyor....
cnm benim..herzaman burdayız biz..iyi olun yeter..inş sonuna kadar en güzel psikoloji ile devam eder hamişliğimiz..unutyayın hamilelikte tam psikoloji bebekte tam karakter..iyi eğlenceler sana cnm..esrayagmur ve skorpion74 her ikinizede ilginizden dolayı çok teşekkür ederim her nekadar kendimi zorlasamda elimde olmadan böyle strese giriyorum ara ara ama çok şükür eşimle konuştum ve güzel haberi aldım inanın çok mutluyum sanırım gerçekten insan hamilelikte ne dilerse gerçekleşiyor ama yinede önemli olan bizlerin eşlerimizin ve bebişlerimizin sağlığı çok şükür şuanda iyim akşamda arkadaşdaşlarımla görüşcem inşallah iyicene moralim yerine gelir.ALLAH herkezin gönlüne göre versin amabazen biraz sabırlı olmamız gerekiyor....
cnm illaki benden daha beterini yaşayan olmuştur ki var..ama ben 8 hftlık düşük yaptım ve kürtaj olamak zorunda kalmadım bebişimi gördüm hatta garip gelcek kordonunu kendim kopardım ozaman bilmiyoum ama zamanla anladım böyle olduğunu..bide kimyasal var..hayellerim uçup gitmişti derken 16 ay bekledik bu sıpa için..ama şükür iyi geçirdim çoğu zamanımı umudumu kaybetmedim..öle işte..onun için çüküç bişeyde ayaklarım titriyodu bu hamişliğimde lekem geldi kan..onun için çok tedirgindim vs vs işte cnm..gör gör bebisini benimdeelimde olsa hergün gidicem 1 kere ama nerdeee..hayrola canim kötü tecrübe derken.istemiyosan anlatmak zorunda degilsin..
güzel haberi almana cok sevindim gercekten.dedigin gibi bazen insan elinde olmadan sabirsiz oluyo:)) sen iyi ol ki, bebisinde iyi olsun! siz iyi olun ki, e$inde iyi olsun canim..
cnm benim..herzaman burdayız biz..iyi olun yeter..inş sonuna kadar en güzel psikoloji ile devam eder hamişliğimiz..unutyayın hamilelikte tam psikoloji bebekte tam karakter..iyi eğlenceler sana cnm..
cnm illaki benden daha beterini yaşayan olmuştur ki var..ama ben 8 hftlık düşük yaptım ve kürtaj olamak zorunda kalmadım bebişimi gördüm hatta garip gelcek kordonunu kendim kopardım ozaman bilmiyoum ama zamanla anladım böyle olduğunu..bide kimyasal var..hayellerim uçup gitmişti derken 16 ay bekledik bu sıpa için..ama şükür iyi geçirdim çoğu zamanımı umudumu kaybetmedim..öle işte..onun için çüküç bişeyde ayaklarım titriyodu bu hamişliğimde lekem geldi kan..onun için çok tedirgindim vs vs işte cnm..
cnm benim..herzaman burdayız biz..iyi olun yeter..inş sonuna kadar en güzel psikoloji ile devam eder hamişliğimiz..unutyayın hamilelikte tam psikoloji bebekte tam karakter..iyi eğlenceler sana cnm..
cnm illaki benden daha beterini yaşayan olmuştur ki var..ama ben 8 hftlık düşük yaptım ve kürtaj olamak zorunda kalmadım bebişimi gördüm hatta garip gelcek kordonunu kendim kopardım ozaman bilmiyoum ama zamanla anladım böyle olduğunu..bide kimyasal var..hayellerim uçup gitmişti derken 16 ay bekledik bu sıpa için..ama şükür iyi geçirdim çoğu zamanımı umudumu kaybetmedim..öle işte..onun için çüküç bişeyde ayaklarım titriyodu bu hamişliğimde lekem geldi kan..onun için çok tedirgindim vs vs işte cnm..[/QUOT
cok gecmis olsun canim.bebis iyi olsun da yat.tabiki kolay degil ama ..artik iyi düsün iyi olsun hersey.
daha teste gitmedim ama kendi doktorum şöyle bi baktı 2.1 çıktı ama burda biraz yüksek çıkıyo dedi iyi dedi ama sıkma canını 3 den sonrası için sorun olabilir oda belki.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalar diliyorum...Bugün biraz geç kaldım siteye girmekte...Sobamızı kurduk birazda temizlik yaptık...Kızlar benim dünden beri eğilip kalkarken kasıklarıma bıcak saplaması gibi ağrı girmeye başladı sizinde oluyormu böyle...
ne güzel bebi$ini görebilicen canim.benimdaha cok varrr 18 ineakannehir
Ayni gün kontrolümüz var.kaydirigubbakcemile3 Hosgelmissin bu arada.
of ya bende gitmek istiyorum gezmeye..alışveriş yapmak istiyorum... kotonun yeni sezonunu merak ediyorum.. gloria jeanse gidip deli gibi large çilekli kremamı içmek istiyorum...kızlar 3 aydır yatıyorum sürekli..bu gidişimde sorcam.. artık bittimi die..oturmuyorum bile yahep yatıyorum...offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?