- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.341
Annem akşam rüyasında beni görmüş...Doğum yapmışım...Bebeği falan görüyormuş...Kapkara bir kafası var diyor...Saçlarımı vardı diyorum ewet diyor...Dr. soruyormuş normalmi sezeryanmı diye dr. sezeryan diyormuş...Cinsiyetini sormayı unuttum ama ne görmüş diye...Ben normal istiyorum ama bakalım Rabbim o gün gelince neyle yardımıma koşacak...
selam sanada hayirli cumalar.aslen tekirdaglimisin?bende trakyaliyim k.elinden. ne güzel temizliginide yapmissin..bendede tuhaf seyler oluyo ama bicak saplanmasi seklinde degil.birde magnezyum aliyomusun?? günde iki defa verdi bana doktorum kasilmalar icin.
O kadar sogudu mu havalar orda?Elinize saglik..
Bizimkiler genelde gördügünün tersi cikar diyorlar. Rüyamda 2 kez oglum oldugunu gördüm, annem de zamaninda öyle görmüs hatta eminmis erkek olacagindan kizkardesiminkaydirigubbakcemile3. Gerci masallahi var erkek kardesi asla aratmadi banakaydirigubbakcemile3
kızlar sız oynadıgını hıssedıyormusunuz ben hıssedıyorum ıkı gundurde ozellıkle çıkolata yıyıp uzandıktan sonra sag tarafımda pıt pıt atıyor
Ewet canım aslen Tekirdağ'lıyım...Kırklarelini iyi bilirim...Biraralar çok sık gelip gidiyordum...Sadece elevit ve folik asid kullanıyorum ben canım...Birde dr. mide bulantısı için yazmıştı ama kullanmadım...Gerek duymadım...
hosbulduk canim.ayy dimi daha ne kadarda cok varrrr.benim doktor tatile cikti iki hafta ondan o zamana kontrolüm yoksa kesin daha önceye alirdim dayanamayipkaydirigubbakcemile2
Ben daha hiçbirşey hissetmiyorum...Biran öncede hissetmek için sabırsızlanıyorum...
Hemde ne soğmak canım...2 gün ufo yaktık ama nafile...Eşimde bugün işe gitmeden sobayı kurdu ve yaktık...Zaten haberlerde uyarı 1 hafta varken hep verdi Trakya soğuk havalara karşı tedbirli olsun diye...Bizde hemen kömürümüzüde aldık rahatladık...
Kısmetse pazartesi gününden sonra herhangi birgüne dr. randevu alacağız inşallah cinsiyetimizide öğreneceğiz...Hem dr. testimizinde olacağını söylemişti 2 hafta önce...
Kızlar merhaba
Ben de nisan sonu mayıs başı gibi doğum bekliyorum.
10. haftadayım.
Ben dört gündür tuvalete çıkamıyorum bilmiyorumkismile
Evde rahat uygulanabilecek yöntem biliyor musunuz?
Evde kayısı kalmadı.
İncir yiyorum, elma yiyorum ama başka ne yapabilirim?
hem$oyuz o zamankaydirigubbakcemile5ilk folik asitle baslamistim bende sadece 12.haftada onu biraktirdi.elevitle,magnezyum verdi banada.banada mide bulantisinada yazacakti istemedim.zaten birde hamilelikte guatr cikiyo bende düsüyo onun icinde hap kullaniyorum.bir sürü hapsempatiksalakcinni
Kızlar merhaba
10. haftadayım.
Evde kayısı kalmadı.
Kızlar merhaba
10. haftadayım.
Evde kayısı kalmadı.
bıan once hıssedersın ınş.çok gzl duygu bı anda kalıyosun yerınde
O kadar soguksa aman dikkat et hasta olmamaya calis. Hadi bakalim hayirlisi. Aramiza yeni bir prens mi yoksa prenses mi katilacak bakalim
kızlar selammm, ben mayıs annesiyim 2011. mide bulantılarınızı merak ediyorum. Hala devam ediyor mu? bir de cinsiyet öğrenen var mı aranızdaopuyorumnanaktan
kızlar selammm, ben mayıs annesiyim 2011. mide bulantılarınızı merak ediyorum. Hala devam ediyor mu? bir de cinsiyet öğrenen var mı aranızdaopuyorumnanaktan
Cevaplar için teşekkür ederim.
Şu anda evde kayısı kalmadığı için yiyemiyorum.
Eve gelirken almayı unutmuşum.
İncir ve ceviz yiyorum ama hala tık yok(
Yeterince su içmiyor muyum acaba?
Bir de midem çok iyi olmadığı için katı şeylerle daha çok beslenebiliyorum.
Ondan oluyor herhalde.
Zeytinyağı işe yarar derler ya, içmeye çalışsam zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?