2011 Nisan Anneleri

O kadar sogudu mu havalar orda?Elinize saglik..
Bizimkiler genelde gördügünün tersi cikar diyorlar. Rüyamda 2 kez oglum oldugunu gördüm, annem de zamaninda öyle görmüs hatta eminmis erkek olacagindan kizkardesiminkaydirigubbakcemile3. Gerci masallahi var erkek kardesi asla aratmadi banakaydirigubbakcemile3

Ewet canım aslen Tekirdağ'lıyım...Kırklarelini iyi bilirim...Biraralar çok sık gelip gidiyordum...Sadece elevit ve folik asid kullanıyorum ben canım...Birde dr. mide bulantısı için yazmıştı ama kullanmadım...Gerek duymadım...

kızlar sız oynadıgını hıssedıyormusunuz ben hıssedıyorum ıkı gundurde ozellıkle çıkolata yıyıp uzandıktan sonra sag tarafımda pıt pıt atıyor

Hemde ne soğmak canım...2 gün ufo yaktık ama nafile...Eşimde bugün işe gitmeden sobayı kurdu ve yaktık...Zaten haberlerde uyarı 1 hafta varken hep verdi Trakya soğuk havalara karşı tedbirli olsun diye...Bizde hemen kömürümüzüde aldık rahatladık...

Kısmetse pazartesi gününden sonra herhangi birgüne dr. randevu alacağız inşallah cinsiyetimizide öğreneceğiz...Hem dr. testimizinde olacağını söylemişti 2 hafta önce...

hem$oyuz o zamankaydirigubbakcemile5ilk folik asitle baslamistim bende sadece 12.haftada onu biraktirdi.elevitle,magnezyum verdi banada.banada mide bulantisinada yazacakti istemedim.zaten birde hamilelikte guatr cikiyo bende düsüyo onun icinde hap kullaniyorum.bir sürü hapsempatiksalakcinni

Kızlar merhaba
Ben de nisan sonu mayıs başı gibi doğum bekliyorum.
10. haftadayım.
Ben dört gündür tuvalete çıkamıyorum bilmiyorumkismile
Evde rahat uygulanabilecek yöntem biliyor musunuz?
Evde kayısı kalmadı.
İncir yiyorum, elma yiyorum ama başka ne yapabilirim?

Son düzenleme:
hosbulduk canim.ayy dimi daha ne kadarda cok varrrr.benim doktor tatile cikti iki hafta ondan o zamana kontrolüm yoksa kesin daha önceye alirdim dayanamayipkaydirigubbakcemile2

Benimki ayda bir cagiriyor kontrole. Ama hatundan korkuyorum birazcik.10 gün sonra görecegiz Allahin izniyle o halde bizim ufakliklar ne kadar büyüdülerkaydirigubbakcemile3

O kadar soguksa aman dikkat et hasta olmamaya calis. Hadi bakalim hayirlisi. Aramiza yeni bir prens mi yoksa prenses mi katilacak bakalim

bende de aynı sorun olmuştu komposto ıç bol bol bıde badem salatası ye ıyı gelıyor

Son düzenleme:

Ewet ikimizde Trakya'lıyız...Ben hamile kalmadan önce folik aside başladım...Bebek olmuyor çabalarım boşa diye kızıp 1 ay folik asit içmedim o ay hamile kaldım ve dr. devam dedi yanınada elevit yazdı...Birdahaki kontrolümde sorduğumda devam dedi...Sonra dr. değiştirdim yeni olanada söyledim devam dedi bu sefer gittiğimde yine soracağım bakalım ne diyecek...

CAnim neredeyse 1. ayin sonundan beri o sorun bende vardi. Doktorun tavsiyeleri
- Bol su .
- Keten tohumu
-Kuru kayisi incir

Hicbiri ise yaramayinca fitil verdi, ama bi defa kullandim. Bir süredir sorun kendiliginden gitmis görünüyor. Umarim bir daha karsilasmayiz da.kaydirigubbakcemile3

Canım o bendede vardı...Kayısı ye...Kayısı meyve suyu iç...Birde ceviz ye ve üzerine bol su iç oda işe yarıyor...Aman fazla kaçırma sonra sihal olursun o daha kötü...

bıan once hıssedersın ınş.çok gzl duygu bı anda kalıyosun yerınde

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

O kadar soguksa aman dikkat et hasta olmamaya calis. Hadi bakalim hayirlisi. Aramiza yeni bir prens mi yoksa prenses mi katilacak bakalim

Bugün karnımda bir şişkinlik ve gaz sancısı gibi ağrı hissettim...Çok berbattı ama yavaş yavaş geçti...Korktum biran kendimi üşüttüm diyemi hemen çetik giydim ayağıma...

kızlar selammm, ben mayıs annesiyim 2011. mide bulantılarınızı merak ediyorum. Hala devam ediyor mu? bir de cinsiyet öğrenen var mı aranızdaopuyorumnanaktan

Kızlar ben hamile kalınca herkes yüzüne daha bir güzellik geldi diyorlar...Öncedende çok güzeldin ama şimdi dahada güzelleştin diyorlar...Acaba erkekmi benim bebiş...Hani derlerya kız annenin güzelliğini alırmış erkekte güzellik katarmış...Geçende eşimede soruyorum güzelsin diyor...Olayı anlattım sonra yüzüme bakıp bakıp kıs kıs gülüyor sinir etti beni sorduğuma...Sizlerin nasıl...

Cevaplar için teşekkür ederim.
Şu anda evde kayısı kalmadığı için yiyemiyorum.
Eve gelirken almayı unutmuşum.
İncir ve ceviz yiyorum ama hala tık yok(
Yeterince su içmiyor muyum acaba?
Bir de midem çok iyi olmadığı için katı şeylerle daha çok beslenebiliyorum.
Ondan oluyor herhalde.

Zeytinyağı işe yarar derler ya, içmeye çalışsam zararı olur mu acaba?

kızlar selammm, ben mayıs annesiyim 2011. mide bulantılarınızı merak ediyorum. Hala devam ediyor mu? bir de cinsiyet öğrenen var mı aranızdaopuyorumnanaktan

Selam canım...Hoşgeldin...Benim mide bulantım ilk öğrendiğimde yüzeysel oldu...Kusmam filan olmadı hiç sonra geçti...Yalnız geçende ben çok meyva yedim akşam üstüydü...Üstünede folik asit ve elevit içtim sabaha karşı bir uyandım ve ilk defa kustum ama ne kusmaydı boğazım acıdı...Vitamin vitamin üstüne fazla geldi sanırım...Cinsiyetinide kısmetse pazartesi gününden sonra öğreneceğim ama 4-5 kişi öğrenen var aramızda...

Canım merhaba.12.haftada hemen hemen herkesin bulantısı kesildi ya da çok azaldı.Sabret bizde zor beklemiştik ama bitiyor şükür.Benim son 1 hafta sadece kokudan bulanmıştı mesela.Cinsiyet öğrenen arkadaşlar var ama bizim gibi nazlı doktor yada bebişleri olanlar 16.haftayı beklemek zorundayız şimdilik :)))

Önemli değil canım...Dr. söylediğimde başta bana ilacı vermek istemedi dediki bol bol su içeceksin baharatlı şetlerden uzak duracaksın ve süt içeceksin dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…