- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.921
erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
Ne güzel, hayirli olsun,Allah nazarlardan saklasinDesenize hem kizlar erkeklere yetisiyor. Siz böyle teker teker anlattikca erkenden gidip yaptirasim geliyor kontrolu, Allahtan fazla kalmadi. Bakalim bizim bebis ne alemde. Uzak bi ihtimal ama insallah doktor bir tahminde bulunur bu defa cinsiyet icin.
Bizim beyefendi de bütün bos vaktini internette online satis sitelerinde harciyor.kaydirigubbakcemile3 Hatta o kadar erken oldugu halde güzel kalite uygun fiyat bulunca bir adet bebe sandalyesi siparis etmis. kaydirigubbakcemile3
Biz daha 6. ayi bulmadan bütün esyalarini almis oluruz bu gidislekaydirigubbakcemile3
Güle güle kullanın tatlım cokacimcoookhangi siteden aldınız?Boyle uygun siteleri burda paylaşalım derim olumunekankayizsmileMalum hepimizin ihtiyaçları genelde aynı şeyler olacak
Canim inan sormadim bilmiyorum , ama ögrenir ögrenmez yazarim.
teşekkür ederim zahmet olucak tatlım:kedi:
Yok canim ne zahmeti aksine yardimim olursa cok güzel olur.kaydirigubbakcemile5
Bu arada birsey sormak istiyorum. Bu 3D/4D ultrason doktorlar kendileri mi yapiyor yoksa özel, para ödeyerek mi yapiliyor? Ve eger extra para ödeyerek yapiliyorsa ne kadar tutuyor? Bilgisi olan var mi?
hepsinde oluyor mu bilemiyorum ama benim doktorum normal muayene de
büyük ultrason aletinde ayrınıtılı olanda normal görüntünün yanında 4 boyutlu
gösteriyor,hatta elimizdeki cdde de o şekilde kayıtlı..eğer özel dr.a gidiyorsan
ücretin içinde tabiki
Kızlar akşam kayınvalidemlerde misafir var diye bizde eşimle gittik...Misafirler hamilelikle ilgili işte sorular soruyorlar...Kayınvalidede sordu hareketlerini hissediyormusun diye...Hayır dedim sanki hiç hamile değilmişim gibiyim dedim...Demez olsaydım...Mutfağa gittim...Hususi arkamdan gelmiş...Kolumdan tutup bir çevirdi...Aaa Dilek sen nasıl hissetmezsin dedi bebeği...Falan filan...Birden kötü oldum sonra toparladım kendimi...Yaaa dedim benim ilk hamileliğim ve daha erken dedim çoook normal dedi ve kaçtım...Vallah bişey demeye çekiniyorum artık...Hep zıt düşüncelerdeyiz...
Kızlar akşam kayınvalidemlerde misafir var diye bizde eşimle gittik...Misafirler hamilelikle ilgili işte sorular soruyorlar...Kayınvalidede sordu hareketlerini hissediyormusun diye...Hayır dedim sanki hiç hamile değilmişim gibiyim dedim...Demez olsaydım...Mutfağa gittim...Hususi arkamdan gelmiş...Kolumdan tutup bir çevirdi...Aaa Dilek sen nasıl hissetmezsin dedi bebeği...Falan filan...Birden kötü oldum sonra toparladım kendimi...Yaaa dedim benim ilk hamileliğim ve daha erken dedim çoook normal dedi ve kaçtım...Vallah bişey demeye çekiniyorum artık...Hep zıt düşüncelerdeyiz...
kaynanalığını yapmak için fırsatını kaçırmamış.. boşver... hangi kaynana gelini ni kızı gib görüyor ki.. çok azz..çokkkk...
selam canim kayinvalidende bir tuhafmis yani
Hiçsormayın kızlar yaaa...Sonrada kız erkek meselesi açıldı...Dedim cumartesi öğreneceğiz...Buseferde 8. aya kadar öğrenmeyeymişim...Offf ooofffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?