- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.881
bir arkdaş lierac ı doktora yazdırmayı düşündüğünü söylemiş inşallah yazdırılıyordur ama bence
yazmaz çünkü o krem özel bişey yani ilaç niyetiylle satılmıyor bana yazmamıştı..
63 tl eczanelerm bursa da kağan parfümeride 56 LİRA yaa satıyor peşin paraya....aldınmı.
daha başlamadım çünkü sabah sıfır bir göbek akşam davul gibi olan bir göbek mevcut şu an
1 ay sonra Allah nasip ederse kullanmaya başlayacağım
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
maşallah bebişecanımöyle tatlı oluyorlarki insan gözünü kırpmadan hep izlemek istiyor.opuyorumnanaktanense kalınlığı da iyi çıkmış. sonucu ne zaman alacaksın?kız erkek Allah hayırlısını versin. Demek bir prensesimiz daha geliyorbayanssulusmile
iyidir Fadimecim sen nasılsın? Kızlar siz nasılsınız?
Ya ben ufaktan hissediyorum bebişimin içimde kıpırdandığını sanırım.Elimle değil ama ; öyle ani hrekette falan hele resmen tepik atıyor sıpa :)) Gaz falan değil sanırım dönüyor bebiş içerde yer bol tabi :) sizde var mı bu durum???
KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?
bence de şimdiden kendini yıpratma..hem bebeğine de yazık..birkaç hafta sonra bizim iç sesimizi bile duyacaklarmış...daha bunun 3lüsü 4lüsü var,hem bunlar bir ihtimal oranları sadece çok örnek var böyle düşük çıkıp sapasağlam çocuk doğan..hiç evham yapma,bebeğini düşün ve herşeyin iyi olacağına inan hep...yerimsenibenKIZLAR HERKESE SELAMLAR..
benim hala endişelerim devam ediyor,yakın bir arkadaşım pskoloğa gitmemi söyledi,çok yıpratıyormuşum kendimi.2li testten sonra resmen kaydım kızlar.dr sonuç iyi ama 3lü testten sonra karar vericez ileri tetkik yapıp yapmamaya dedi ya benim bittiğim an o an oldu.ikili test 1:162 kombine risk 1:894 çıktı.hangisi baz alınıyor anlamadım.162 250 nin altında oluyor diğeri de yüksek.ense saydamlığı 1.3 mm çıkmıştı.inanın çok kötü günler geçiriyorum,kendimi rahatlatamıyorum.3lü testte kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum.hep olumsuzluk düşünmekten etrafımı da sıktım.
benim durumda olan var mı?
tatlişoğluma özelden msj atarsan seni ekler canım,atlamaz..forumda msj çokluğundan kaçabiliyor...bu arada hayırlı olsun,2li testin güzel geçmiş...beni kimse önemsememiş listeyede eklenmemişim kaç gün önceden yazdım mesajımı.bu arada kimse ilgilenmiyor :) ama söyliim 2 li testimin ultrason kısmında doktor büyük ihtimalle erkek dedi bebikime. ense kalınlığında da sorun olmadığı söylendi ama testimin sonucunu yarın alacağım..
günaydın kızlarrrrrrr
..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
Günaydın hatunlar,
cümleten nasıl hissediyorsunuz bgn?
Benm yüzümde ufak ufak boyle sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı ve bilmiyorum alakası varmı ama uzağı bulanık görmeye de başladımkafamçokkarıştı
Sizde de bunun gibi sıkıntılar var mıdır? CADIARZU
gunaydın güzel anneler göbüşlerimiz ne alem de benim gun gun üyüuor valla artık saklanmıyor bebeğim sabah bile koca bir göbeğim vardı çok güzel ama ya birde ben zayıf olunca direk göbek seçiliyor halam eski eteklerimi giyiyorum ancak badiler faaln sarmaya başaldı harika oluyor görüntüsü allahım hepşmizi ve de melekleriizi korusun
[COLOR="green" .!.:gözün aydın canım,maşalllah prensese kaydirigubbakcemile2
inş.değişmez sonradan,eşine de takma zamanla o da alışır..hem baba kız
ilişkisi çok güçlü olur,sonra iyiki kız olmuş der görürsün...[/COLOR]
maşllah meleğine canım...gözün aydın olsun bir kızımız daha oluyor :)))
günaydın arkadaşlar.
nasılsınız bugün?
ben daha kahvaltı etmedim, bulantısız hayat yaşamak ne kadar da güzelmiş :)
bugün büyük bi temizlik beni bekliyor, napıcam bilmiyorum. bayağı yorulucam bugün.
canım aman yormadan yap valla ben artık yapamıyorum ayda bir akdın alıyorum napıyım evimiz vitrin gibi heryer cam silemem mecburen kadındanda memnunum ena değil en azından halılarım koltujlarım ve camalrım siliniyor onun gelmediği zamanda eşim süpürüyor ben viledeyal silip toz alıyorum banyoları temizliyorum öle bundan sonra
canım aman yormadan yap valla ben artık yapamıyorum ayda bir akdın alıyorum napıyım evimiz vitrin gibi heryer cam silemem mecburen kadındanda memnunum ena değil en azından halılarım koltujlarım ve camalrım siliniyor onun gelmediği zamanda eşim süpürüyor ben viledeyal silip toz alıyorum banyoları temizliyorum öle bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?