2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum. Kontrole gidecek arkadaşların hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bol şans

yssknk canım dualarım seninle, hemen yaz gelir geklmez tatlım.olumunekankayizsmile

canım yazılmıyor malesef reçeteye, parayla alacağız...internette daha pahalı ama bu fiyatlar iyiymiş..

Günaydin kizlar ,gününüz güzel gecer insallah. Bebisler nasillar bugün?

Catlaklar icin ben hodan yagini cok duydum, bir arastirin isterseniz.

Günaydın hatunlar,
cümleten nasıl hissediyorsunuz bgn?
Benm yüzümde ufak ufak boyle sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı ve bilmiyorum alakası varmı ama uzağı bulanık görmeye de başladımkafamçokkarıştı
Sizde de bunun gibi sıkıntılar var mıdır? CADIARZU

günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....

maşallah bebişecanımöyle tatlı oluyorlarki insan gözünü kırpmadan hep izlemek istiyor.opuyorumnanaktanense kalınlığı da iyi çıkmış. sonucu ne zaman alacaksın?kız erkek Allah hayırlısını versin. Demek bir prensesimiz daha geliyorbayanssulusmile

sağol canım... sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacakmış.. doktorum ban ageri dönecekmiş.. beklemedeyim :)))

ayy canım ne güzeeel yaa,ben de biran önce hissetsem diye gün sayıyorum resmen..
arada dediğin seyirmeler oluyor ama şimdiden heveslenmeyeyim dedim..
biran evvel tekmeleri hissetsek de rahat etseekboshayallersmile

KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?

esracım,sakin ol..o endişeler hemen hemen hepimizde var..tabi senin kötü tecrübelerinden
dolayı daha fazla ama endişelenme kötü bişey olsa hissedersin..az kaldı bebişleri hissetmeye başlayınca inş.hepsi bitecek...

bence de şimdiden kendini yıpratma..hem bebeğine de yazık..birkaç hafta sonra bizim iç sesimizi bile duyacaklarmış...daha bunun 3lüsü 4lüsü var,hem bunlar bir ihtimal oranları sadece çok örnek var böyle düşük çıkıp sapasağlam çocuk doğan..hiç evham yapma,bebeğini düşün ve herşeyin iyi olacağına inan hep...yerimseniben
tatlişoğluma özelden msj atarsan seni ekler canım,atlamaz..forumda msj çokluğundan kaçabiliyor...bu arada hayırlı olsun,2li testin güzel geçmiş... bir prensimiz daha geldi hem,ismini düşündünüz mü canım?
günaydın kızlarrrrrrr

gözün aydın canım,maşalllah prensese kaydirigubbakcemile2
inş.değişmez sonradan,eşine de takma zamanla o da alışır..hem baba kız
ilişkisi çok güçlü olur,sonra iyiki kız olmuş der görürsün...

maşllah meleğine canım...gözün aydın olsun bir kızımız daha oluyor :)))

günaydın canım...iyiyiz çok şükür,sabah kalkmak çok zor oluyor amaa:gitme:
benimde yüzümde ufak sivilceler ilk aydan beri çıkıyor,bende sinir oluyorum bu duruma..
uzağı görememe konusunun bebişle ilgisi olmayabilir..eğer devam eden ciddi bir durum
ise kesinlikle vakit kaybetmeden dr.a git..

gunaydın güzel anneler göbüşlerimiz ne alem de benim gun gun üyüuor valla artık saklanmıyor bebeğim sabah bile koca bir göbeğim vardı çok güzel ama ya birde ben zayıf olunca direk göbek seçiliyor halam eski eteklerimi giyiyorum ancak badiler faaln sarmaya başaldı harika oluyor görüntüsü allahım hepşmizi ve de melekleriizi korusun

benim kuzumda son 2 kontrolde uyuyordu , hatat sonuncuda dr amcası dürtünce uyandı bebeğim :)) yarın inşallah uyumazda kıpır kıpır seyrederiz babasıyla :)))

günaydın arkadaşlar.
nasılsınız bugün?
ben daha kahvaltı etmedim, bulantısız hayat yaşamak ne kadar da güzelmiş :)

bugün büyük bi temizlik beni bekliyor, napıcam bilmiyorum. bayağı yorulucam bugün.

maşallah canım size ve hepimize, benimde her geçen gün büyüyor ve sanki birden büyüyor pırt diye :)) rabbim hepimize kocaman göbüşlü olmayı nasip etsin inşallah....:Saruboceq:

canım aman yormadan yap valla ben artık yapamıyorum ayda bir akdın alıyorum napıyım evimiz vitrin gibi heryer cam silemem mecburen kadındanda memnunum ena değil en azından halılarım koltujlarım ve camalrım siliniyor onun gelmediği zamanda eşim süpürüyor ben viledeyal silip toz alıyorum banyoları temizliyorum öle bundan sonra

canı isterse canım.. :))) erkek olsaydı havaya uçacaktıda kız oldu diyede üzülmedi... biraz içi geçti.. kucağın aalınca anlayacak oda... şimdi hiçbirşeyin farkında değiller... ekranda seyrederken gözleri parlıyor ama :)))

maşllah meleğine canım...gözün aydın olsun bir kızımız daha oluyor :)))

geliyor teyzesi... sağlıklı sıhatli olsunlarda.. ben ona ne ciciler alıcam.. ne süslü kokana yapacağım.... ay Allahım ben kız olduğuna sevindim...

günaydın canım..ama dikkat et kendini yormadan yap..
insan kendini iyi hissediyor yapıyor ama vücut sonradan acı çekiyor..
bel ağrısı felaket hele,dinlene dinlene yap

bende yapamıyorum hemen yoruluyorum benimde 15 günde bir kadın geliyor sağolsun temizliyor eli kolu dert görmesin, her gün biraz biraz yapın kızlar işleri paylaştırın çok yormayın kendinizi...

aynen canım.. ayda bir kadın alıyorum... diğer gnlerde haftada bir vileda yeter de artar bile... boşverrr... karnımdaki dolma evdeki tozdan daha kıymetli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…