2011 Nisan Anneleri

Ben söylemem ama eşim söylemeden yapamaz...Cinsiyetini 8. ayda öğrenin diyor ama mavi hırka başlamış bile...Kız olursa diyorum erkek olacak diyor...

O halde senin kaynana erkek torun istiyor. Bosver canim sen kafani takma. Arada cikar böyle garip fikirli insanlar akrabadan da olsa.

Akşam bir rüya gördüm...Erkek bebeğim olmuş onun altını alıyorum emziriyorum falan filan...Ama topaç gibi bir bebek...Maşallahı vardı...Hiç uyanmak istemedim...Sanki gerçek gibiydi...

Erkek torun istediğini sanmıyorum...Zaten 2 erkek torunu var kız yok...Benim kaynana çok bilmiş ya o nedenle hislerine güveniyor...

BIr de kizin oluyormus kaydirigubbakcemile3Neyse canim yine de babaanne görmeye isledigi mavileri giydirip götürürsünüz.En azindan emegi bosa gitmemis olur:)
Saka bir yana hayirlisi olsun canim.

Mart annelerine sordum genelde cinsiyetler ne çıkıyor diye. Erkek ağırlıkta dediler. Ama bazılarına dr erkek demiş bu haftalarda galiba kız diye çevirmişler lafı.
2009'da genelde herkesin kızı olmuştu. Bu sene gerçekten erkek senesi olabilir.

Canim Almanya dogumluyum ama evlenene kadar Türkiye de yasadim. Sen neredensin bu arada?

almanyaya yakiniz 20 dk sinira yani konstanz a,bende isvicredeyim,evlenince geldim ben buraya 24yasimda,simdi yas 33 olmak üzere..iki yil evdeydim sonra calismaya basladim ve halen calisiyorum elektronik bir firmada..trde muhasebe mezunuyum ama burda baska bir i$teyim:))

2009 kizsa:ecrin_bebek:.2010 da erkek olsun
ee dogumlar kismetse 2011 de:)) o sende kiz olsun yada en azindan benim:ecrin_bebek::))) yada kiz isteyen herkesinkaydirigubbakcemile2allahim herkesin gönlündekini nasip etsin insallah..

2009 kizsa:ecrin_bebek:.2010 da erkek olsun
ee dogumlar kismetse 2011 de:)) o sende kiz olsun yada en azindan benim:ecrin_bebek::))) yada kiz isteyen herkesinkaydirigubbakcemile2allahim herkesin gönlündekini nasip etsin insallah..

Kız istiyorum ama kızım için. Beraber evcilik oynasınlar büyüyünce daha çok paylaşabilsinler diye istiyorum. Benim ablam var. Hastanede, evde herşeyimde anne gibi yanımda olur. Başımız sıkışınca birbirimizi ararız. Sansürsüz konuşabiliriz. Kızım da bunları yaşasın istiyorum. Allah bilir neticede. O en doğrusu neyse bana onu verecektir. Hayırsız kız olacağına herkese hayrı dokunan oğlum olsun isterim tabiki. Tabi onu büyütecek sabır ve enerji de verir diye umut ediyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…