- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.961
kıçımın kenarı deyip kafana takma
ona ne ya
:enbuyukkk:
Ben söylemem ama eşim söylemeden yapamaz...Cinsiyetini 8. ayda öğrenin diyor ama mavi hırka başlamış bile...Kız olursa diyorum erkek olacak diyor...
kızlar geçmişi okuyamadım...... 14.20 de randevum var...gidiyorum..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O halde senin kaynana erkek torun istiyor. Bosver canim sen kafani takma. Arada cikar böyle garip fikirli insanlar akrabadan da olsa.
Erkek torun istediğini sanmıyorum...Zaten 2 erkek torunu var kız yok...Benim kaynana çok bilmiş ya o nedenle hislerine güveniyor...
benim kaynana kız olsa erkek ister
erkek olsa kız ister sonuca göre yaniiiilülülülülülü
Erkek torun istediğini sanmıyorum...Zaten 2 erkek torunu var kız yok...Benim kaynana çok bilmiş ya o nedenle hislerine güveniyor...
cnm erken kalktığımda bulantım oluyo die oda akşama kadar sürüyo ondan geç aldım randevumu şimdi çıkıcaz...inş gidiyoruz..hemen yazarım gelince inş..
gözün aydın canım..artık rahatlamışsındır,baya stres yapmıştın ama bak
korkacak bişey yokmuş bayanssulusmile
pinguin sen almanyadasin dimi?orda mi dogdun,evleniptemi gittin?
Hareketlerini hissettiğinde geçecek hepsi. Ben de aynen senin gibiydim. O kadar içime yer etmiş ki bu hamileliğimde ilk 10 hafta her tuvalette lekelenme var mı diye baktım durdum. O heyecan insanın içine işliyor.
inş cnm.. doktorum 14.hftdan sonra rahatlıcaksın dedi ama...sağol desteğin için cnm...
2. trimesterde insan daha rahat oluyor. Dr doğru demiş. Herşey o kadar geride kalıyor ki sanki hiç yaşanmamış gibi. Tüm olumsuzluklar gidiyor.
uzman tvdede ızledım ben benım drum anlatıyordu yıne kaan kocatepe bakalım o ne dıcek.demekkı bu da gosterge değil dogru dıyosun.bıde eskıler sagdaysa erkek soldaysa kız dıyolar ben sagda hıssedıyorum ama kız
Bizimki oyalanmadan başka bişey değil. 16. haftaya kadar zaman geçiriyorum hepsi bu. Hayırlısı olsun.
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
Çok komik yazmışsın. Erkeklerin çoğunda bir erkek takıntısı var nedense. Ama kızları olunca bir de baba baba diye peşlerinde koşturunca ben kız istemiştim zaten havalarına giriyorlar.
kızlar ben apuk sapuk besleniyorum
ne yumurta ne süt yiyebiliyorum tiksiniyorum çünkü napcam ben ya
Ben de beslenme işini düzene koyamadım senin gibi. En azından her gün 1 bardak süt içiyorum. Ama en az 2 bardak içmek lazım. Hem doğumdan sonra da süt yapıyor. İçemiyorsan canım nesquik falan koymayı dene içine. Sahlep falan yap. Ne bileyim olmadı danonenin süt ağırlıklı tatlılarından tüket.
benim kaynana kız olsa erkek ister
erkek olsa kız ister sonuca göre yaniiiilülülülülülü
Alemsin kız. Benim kayınvalidenin 2 oğlu var. İkinci oğluna tokalar takmış milletin kız çocuğuna isimler koymuş. O kadar kız delisi yani. Kızıma hamileyken erkek olmasını istedi. İlkleri erkek beklermiş. İkinciler kız olsun istermiş. Dr kız diyince inanmadı kendi dr'una götürdü. O da kız diyince aaaa kız mı yani falan dedi. Ailelerinde en son 18 sene önce kız doğmuş. Galiba benim kız doğurmamı kıskandı dermişiiim....
Akşam bir rüya gördüm...Erkek bebeğim olmuş onun altını alıyorum emziriyorum falan filan...Ama topaç gibi bir bebek...Maşallahı vardı...Hiç uyanmak istemedim...Sanki gerçek gibiydi...
Ay canım ben ilk hamileliğimde sürekli erkek çocuk görüyordum. Kızım oldu. Tersi çıkar derler. Ne bileyim. Bu da oyalanmaca hurafelerindendir kesin. Ama bende tuttu.
Canim Almanya dogumluyum ama evlenene kadar Türkiye de yasadim. Sen neredensin bu arada?
Mart annelerine sordum genelde cinsiyetler ne çıkıyor diye. Erkek ağırlıkta dediler. Ama bazılarına dr erkek demiş bu haftalarda galiba kız diye çevirmişler lafı.
2009'da genelde herkesin kızı olmuştu. Bu sene gerçekten erkek senesi olabilir.
2009 kizsa:ecrin_bebek:.2010 da erkekolsun
ee dogumlar kismetse 2011 de:)) o sende kiz olsun yada en azindan benim:ecrin_bebek::))) yada kiz isteyen herkesinkaydirigubbakcemile2allahim herkesin gönlündekini nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?