2011 Nisan Anneleri

evet kızlar dinlene dinlene yapıcam zaten.

bu arada cinsiyeti belli olanlar hayırlı uğurlu olsunn inş.
angel çok iyi demişsin sanki saraydan gelen soyumu yürüyecek diye..
bu laf aklımda bulunsun:)

bu erkekler bi garip ya. benimki de kız diye tutturmuştu. sen bulduğuna şükret diyordum ben de kaydirigubbakcemile3 ama iki günde ben zaten erkek istiyordum diyip duruyor. ama babası ile oynayan kız çocuğu görünce hala bi garip bakıyor. sanırım ben istemesem de zorla bi deneme daha yaptıracak ohaoldumsmile jelde kullanmıyorsun valla normal gebe olduk he kaydirigubbakcemile3

Allah sabır güç versin tatlım..İzlere gelince doğumdan sonra hiçbirşey kalmıyormuş.Hatta geçen bi arkadaşım anlattı.Kendi çevresinden olan bir arkadaşı hamilelik sürecinde bu boyun bolgesinde minik minik et benleri çııkmış böyle pütür pütür yani..ama hamilelikten sonra tek bitane bile kalmamış diye anlatınca pek bi rahatladım :)
Uzağı net seçemememle ilgili olarakta , bu c.tesi kontrole gidecektim bunu da sorayım gebelikle ilgili mi yoksa şu aralar yoğun çalışmamdan dolayımıdır diye ama gözlük kullanmak istemeeem mafoldumben

valla maşallah,ben sadece 1 pantolonumu giyebiliyorum şimdilik,kot pantolonlarımı direk kaldırdım.2 kilo almışım ama göbeğim bayağı var,doktorun söylemesiyle 2 kiloda o kadar göbek çıkmaz gazdan dolayı şişmiş iner diyor,inecek gibide gözükmüyor:)Hayırlısı bu göbeğimide seviyorum ben içinde bebişim var çünkü geniş geniş oynasın içerde

gebe kaldıktan sonra eşime en çok kullandığım kelime "ne kadar eksiksiniz" hakkaten de yani bizim içimizde bi mucize var. yediğimle besliyorum. karnımda taşıyorum. canımdan bir parça ya. hele bir de hareketlerini hissettik mi nirvanaya ulaşacam ben

Bebişlerine kıyafet ve eşya almaya başladınız mı kızlar?

kendi adıma daha erken olduğunu düşünüyorum canım 6,5 aylıkken başlarım galiba , ama ananemiz başlamış hazırlıklara :))netten bol bol bebek sitelerini geziyorum çok güzel ciciler var ama ...

ben geçen kanzdaki indirimi göründe daldım içeri..birkaç badi aldım o kadar..
ara renkler,ama bol bol int.te şimdiden araştırıyorum hem insan ne alıp
almayacağını bilmiş oluyor...yarın kontrolümüz var inş. cinsiyetimiz netleşecekopuyorumnanaktan

biz gidip bebişime ilk kıyafet don almak istedik donansın diye sonra don bulamadık altı çıtçıtlı badi aldık o da donlu biraz penyesi kalın olanı aldık ilk doğduğunda hava soğuk olacakya giysin diye
hayırlısıyla cinsiyeti belli olsun doğsunda

Ne güzel, hayirli olsun,Allah nazarlardan saklasin Desenize hem kizlar erkeklere yetisiyor. Siz böyle teker teker anlattikca erkenden gidip yaptirasim geliyor kontrolu, Allahtan fazla kalmadi. Bakalim bizim bebis ne alemde. Uzak bi ihtimal ama insallah doktor bir tahminde bulunur bu defa cinsiyet icin.

Bizim beyefendi de bütün bos vaktini internette online satis sitelerinde harciyor.kaydirigubbakcemile3 Hatta o kadar erken oldugu halde güzel kalite uygun fiyat bulunca bir adet bebe sandalyesi siparis etmis. kaydirigubbakcemile3
Biz daha 6. ayi bulmadan bütün esyalarini almis oluruz bu gidislekaydirigubbakcemile3

evet kızlar dinlene dinlene yapıcam zaten.

bu arada cinsiyeti belli olanlar hayırlı uğurlu olsunn inş.
angel çok iyi demişsin sanki saraydan gelen soyumu yürüyecek diye..
bu laf aklımda bulunsun:)

:))) yalan mı ama...????

evet normal gebelik sürecine girdik... zaten doktotrumun eşide kadın doğumcu ve evime daha yakın.. dedik geçelim mi artık eşinize... geçin zaten artık normal gebelik sürecine girdin dedi doktorum... :))))

bende 6 aylıkken alırım alacaklarımı...ama millet örgülere başladı :)))

erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum

canım hayırlı olsun..çok erken öğrenmişsin maşallaah
inş.ileriki haftalarda değişmez..çünkü 11.haftada yeni oluşuyor diye biliyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…