- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.901
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
günaydın canım...iyiyiz çok şükür,sabah kalkmak çok zor oluyor amaa:gitme:
benimde yüzümde ufak sivilceler ilk aydan beri çıkıyor,bende sinir oluyorum bu duruma..
uzağı görememe konusunun bebişle ilgisi olmayabilir..eğer devam eden ciddi bir durum
ise kesinlikle vakit kaybetmeden dr.a git..
gunaydın güzel anneler göbüşlerimiz ne alem de benim gun gun üyüuor valla artık saklanmıyor bebeğim sabah bile koca bir göbeğim vardı çok güzel ama ya birde ben zayıf olunca direk göbek seçiliyor halam eski eteklerimi giyiyorum ancak badiler faaln sarmaya başaldı harika oluyor görüntüsü allahım hepşmizi ve de melekleriizi korusun
canı isterse canım.. :))) erkek olsaydı havaya uçacaktıda kız oldu diyede üzülmedi... biraz içi geçti.. kucağın aalınca anlayacak oda... şimdi hiçbirşeyin farkında değiller... ekranda seyrederken gözleri parlıyor ama :)))
.
cinsiyetini öğrenince çok iyi oluyor yaa
ona göre kafanda kuruyorsun herşeyi.
veya ona göre kıyafet bakıyorsun fln
Bebişlerine kıyafet ve eşya almaya başladınız mı kızlar?
teyzeleri biz geldikkkk
cinsiyetimiz belli oldu
11+2 çok erken diilmi cnm?
yanılma payı yüksek diye biliyorum ama genede hayırlı olsun
neymiş bakalım:)
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
teyzeleri biz geldikkkk
cinsiyetimiz belli oldu
evet kızlar dinlene dinlene yapıcam zaten.
bu arada cinsiyeti belli olanlar hayırlı uğurlu olsunn inş.
angel çok iyi demişsin sanki saraydan gelen soyumu yürüyecek diye..
bu laf aklımda bulunsun:)
bu erkekler bi garip ya. benimki de kız diye tutturmuştu. sen bulduğuna şükret diyordum ben de kaydirigubbakcemile3 ama iki günde ben zaten erkek istiyordum diyip duruyor. ama babası ile oynayan kız çocuğu görünce hala bi garip bakıyor. sanırım ben istemesem de zorla bi deneme daha yaptıracak ohaoldumsmile jelde kullanmıyorsun valla normal gebe olduk he kaydirigubbakcemile3
erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?