2011 Nisan Anneleri

maaşallah canım benım allahım koruyup kollasın yavrunu hepımızın yavrusunu

Hiçsormayın kızlar yaaa...Sonrada kız erkek meselesi açıldı...Dedim cumartesi öğreneceğiz...Buseferde 8. aya kadar öğrenmeyeymişim...Offf ooofffff...

Canim sonucta bu senin bebegin. Sen ögrenirsin. Eger onlar ögrenmek istemiyorlarsa söylemezsin olur biter. Hakikaten ilginc bir kaynanan varmis.

Ben söylemem ama eşim söylemeden yapamaz...Cinsiyetini 8. ayda öğrenin diyor ama mavi hırka başlamış bile...Kız olursa diyorum erkek olacak diyor...

selam kızlar şimdi kontrolden geldim 2li testimin sonucunu aldım cok korkuyordum ama sonucların cok iyi olduğunu söyledi doktor:dance:dünyalar benim oldu tabiki..risk 10000/1 cıktı:asigim:

gözün aydın canım..artık rahatlamışsındır,baya stres yapmıştın ama bak
korkacak bişey yokmuş bayanssulusmile

selam kızlar şimdi kontrolden geldim 2li testimin sonucunu aldım cok korkuyordum ama sonucların cok iyi olduğunu söyledi doktor:dance:dünyalar benim oldu tabiki..risk 10000/1 cıktı:asigim:

gözün aydınnnnnnn.... darısı başımıza....

Ben söylemem ama eşim söylemeden yapamaz...Cinsiyetini 8. ayda öğrenin diyor ama mavi hırka başlamış bile...Kız olursa diyorum erkek olacak diyor...

senin kaynoşa ben bile huy oldum ama.... kaç yaşında...?

kızlar geçmişi okuyamadım...... 14.20 de randevum var...gidiyorum..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…