- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.941
selam kızlar şimdi kontrolden geldim 2li testimin sonucunu aldım cok korkuyordum ama sonucların cok iyi olduğunu söyledi doktor:dance:dünyalar benim oldu tabiki..risk 10000/1 cıktı:asigim:
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
selam kızlar şimdi kontrolden geldim 2li testimin sonucunu aldım cok korkuyordum ama sonucların cok iyi olduğunu söyledi doktor:dance:dünyalar benim oldu tabiki..risk 10000/1 cıktı:asigim:
gözün aydın canım darısı başıma
gözün aydin canim.
Hiçsormayın kızlar yaaa...Sonrada kız erkek meselesi açıldı...Dedim cumartesi öğreneceğiz...Buseferde 8. aya kadar öğrenmeyeymişim...Offf ooofffff...
Cok sevindim yssknk. Cok stres yapmistin kendine. Hayirli olsun güzel sonuclarin.
cook saol canım..evet cok korkuyordum ama bebişim sağlıklı..darısı basınaopuyorumnanaktan
cok saol canımm cokkk mutlu oldum yaa..daha öncede bana destek olduğun için cok tesekkür ederimolumunekankayizsmile
Ben söylemem ama eşim söylemeden yapamaz...Cinsiyetini 8. ayda öğrenin diyor ama mavi hırka başlamış bile...Kız olursa diyorum erkek olacak diyor...
esra canim gelmissin naptin nasil gecti doktor kontrolün????
kızlar geçmişi okuyamadım...... 14.20 de randevum var...gidiyorum..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?