- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.981
almanyaya yakiniz 20 dk sinira yani konstanz a,bende isvicredeyim,evlenince geldim ben buraya 24yasimda,simdi yas 33 olmak üzere..iki yil evdeydim sonra calismaya basladim ve halen calisiyorum elektronik bir firmada..trde muhasebe mezunuyum ama burda baska bir i$teyim:))
beni kimse önemsememiş listeyede eklenmemişim kaç gün önceden yazdım mesajımı.bu arada kimse ilgilenmiyor :) ama söyliim 2 li testimin ultrason kısmında doktor büyük ihtimalle erkek dedi bebikime. ense kalınlığında da sorun olmadığı söylendi ama testimin sonucunu yarın alacağım..
günaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
teyzeleri biz geldikkkk
cinsiyetimiz belli oldu
erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
Bu arada birsey sormak istiyorum. Bu 3D/4D ultrason doktorlar kendileri mi yapiyor yoksa özel, para ödeyerek mi yapiliyor? Ve eger extra para ödeyerek yapiliyorsa ne kadar tutuyor? Bilgisi olan var mi?
selam kızlar şimdi kontrolden geldim 2li testimin sonucunu aldım cok korkuyordum ama sonucların cok iyi olduğunu söyledi doktor:dance:dünyalar benim oldu tabiki..risk 10000/1 cıktı:asigim:
Akşam bir rüya gördüm...Erkek bebeğim olmuş onun altını alıyorum emziriyorum falan filan...Ama topaç gibi bir bebek...Maşallahı vardı...Hiç uyanmak istemedim...Sanki gerçek gibiydi...
Geldim hatunlar...
kızlar bizde doktordan gedik.
yeni bi doktora gitmiştim tavsiye üzerine.doktoru beğendim cihazıda 4boyutlu ve renkliydi.aradığım özelliklerden biriydi ama hastaneyi pek beğenmedim.odaları gezmeyi unutttum ama testler istedi onları götürünce gezicem bakalım.
gelelim oğluşumaaa.sıpam nasıl kıpır kıpırdı.ağzını açıp kapıyodu sürekli.
bu doktorda erkek dedi bende biliyorum dedim şaşırdı.erken öğrenmişsin dedi.
renkli olarakta gösterdi miniğimi çok ilginçti.omurgasına baktı.parmağını emiyodu.
151 gr çıktı kilomuz.kalp atışlarımı 158 çıktı.
o kadar uzun uzun gösterdiki valla özlemimi giderdim.doktor teyzemizi sevdik.
Aysu senin bebek baya büyümüstür simdi 17. haftanin icinde . Masallah.Saglikla alirsiniz kucaginiza insallah.Cinsiyeti de belli.Isim düsünmeye basladiniz mi?
canım hayırlı olsunnn.... hewrşeyin güzel çıkması ne mutlu bişey ... bu arada nereye gittin...hangi doktora gittin merak ettim?
slm kızlar biz geldik kuzucumla. ayy şu ana kadar pek merak etmiyordum cinsiyeti ama sizler böyle yazdıkça bende biran önce öğrenmek istiyorum. ama çok var dr a gitmemize yaa ufffff
Bir daha ki kontrol ne zaman ki. 15. haftadasin sanirim. Bir dahakine söylemesi lazim. Gönlünden ne geciyor:) Kiz mi erkek mi?
2 li test sonucumuzu aldım herşey normal dedi doktorumuz darısı bekleyen arkadaşlara.içinizi rahat tutun.iyi şeyler düşünün.veren rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize
2 li test sonucumuzu aldım herşey normal dedi doktorumuz darısı bekleyen arkadaşlara.içinizi rahat tutun.iyi şeyler düşünün.veren rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize
kızlarne yazıkki ense kalınlığı ölçülmedi çünkü bebişim surt üstü yatması gerekken kafasının üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3 ne güldürdü bizi ama ayakları bi sallıyo tekme atıyo popo sallıyo 1 sn durmadı resmen...dönüyo kendi etrafında doktor şok oldu..dedi kim var ailede böyle yaramaz..sempatiksalakcinni biraz ben öyleydim ama... işte pozisyon vermediği için ölçemedi..gelişimi güzel maşallah..3 gün önde boyu 6cm 4 boyutludan baktı bana maşallah bende çok iyimişim ama 16.hft kadar dedi yatıyosun yemekleri normal iyebilirsin dedi..folicasiti bıraktım.. GYNOFERON die ilaca başlattı beni..cumada kan vericem işte bu arada şok olcaksınız ama 278 tl ödücem testlere... başka yerde daha uygun ama eşim dedi bu hastanede yaptıralım doktorumda dedi çok önemli bi test en ufak bi ayrıntı bile atlanmasın.. öle işte...
kızlarne yazıkki ense kalınlığı ölçülmedi çünkü bebişim surt üstü yatması gerekken kafasının üstünde duruyo kaydirigubbakcemile3 ne güldürdü bizi ama ayakları bi sallıyo tekme atıyo popo sallıyo 1 sn durmadı resmen...dönüyo kendi etrafında doktor şok oldu..dedi kim var ailede böyle yaramaz..sempatiksalakcinni biraz ben öyleydim ama... işte pozisyon vermediği için ölçemedi..gelişimi güzel maşallah..3 gün önde boyu 6cm 4 boyutludan baktı bana maşallah bende çok iyimişim ama 16.hft kadar dedi yatıyosun yemekleri normal iyebilirsin dedi..folicasiti bıraktım.. GYNOFERON die ilaca başlattı beni..cumada kan vericem işte bu arada şok olcaksınız ama 278 tl ödücem testlere... başka yerde daha uygun ama eşim dedi bu hastanede yaptıralım doktorumda dedi çok önemli bi test en ufak bi ayrıntı bile atlanmasın.. öle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?