2011 Nisan Anneleri

yok canım onunla alakalı değildir. bazı arkadaşlar var 4 lü yaptıracak olan. kaldı ki ense kalınlığı 2,5-3 ün üstü riskli. seninki değerin altında tatlım merak etme

Selam hanımlar bakıyorumda herkes ikili testini yaptırıyor bir ben yaptırmadım heralde

Ben yaptırmadım canım.Hayırlısı:ecrin_bebek:

kızlar 1,5 saat kaldı minik aşkımla buluşmaya:)) rabbim sağsağlim gösterir inşallah onu bana ....

Canım buluştun galiba minik aşkınla,cinsiyeti belli oldu mu?

erenhava cinsiyetini söyledi mi doktorun? ben geçen çarşamba gittim bebişim arkasını dönmüştü bol bol poposunu izledik yüzünü göstermedi bu sefer miniğim . doktor kız olasılığı var dedi bakalım .

benım dr ısrarla soylemıyor 3hafta sonra soyleyecekmış ama bız meraktan 12+1 de başka dra gıdıp ogrendık kız % 75 dedı

Canım kaçıncı haftadasın,çok hareketli olursa erkek,böyle aynı pozisyonda durursa kız diyorlar,bizimki ultrasonda nerdeyse takla atmamıştı doktor erkek gibi dedi,sanırım sizin doktosunda kız demesi o yüzden olabilir.Hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

benimkide hareketli ama a$iri degil kiz mi ki acaba:))):ecrin_bebekglumu ilk gördügümüzde acayip hareketliydikollari bacaklari durmuyodu hepsi bir anda:)kaydirigubbakcemile3

benımkı çok hareketlı bı dak yerınde durmuyor dr dıyo bu rahım duvarlarını tırmanıyor eller kollar kıpır kıpır ama kız

slm kızlar....bu ne ya tamamını okuyamadım... çeneniz düşmüş yine kaydirigubbakcemile3 kızlar evde hummalı bi çalşıma var hala bitmedi bu temizlik ev sanki daha çok dağıldı...bu güb diğer günlere göre daha iyiyim ve biraz hareket ettim izin verdi doktor... kızlar hakkınız helal edin ya çiğ köfte arkadaşım yemişti forumda morali düzemişti hatta..doktorumu aradım sordum dediki iyebilirsiniz güveniyosanız içine siniyosa dedi 3 tane öle korka korka yedim ama özlemişim...bu arada eşim 2 li tst yaptırmaktan vaz geçti gibi sadece ense kalınlığını ölçtürcekmiş miş.....herkes bi kafadan konuşunca..diyo sakat olsa aldırmıcaz allah korusun...ozaman ne gerek var..kafa karıştırmaya...en iyi bi ensesini ölçtürmek..bakalım doktorumuz yaptırın dedi ama ne konuşcak öle işte.... cumayı bekliyoruz işte..ve şu aralar karnımda diğer günlere göre farklı bi hareket hissediyorum..bi yerde sanki bastırıyolar bırakıyolar gibi...

Baş ağrısı bende de başladı doktorum ağrı kesici yazmıştı tansiyonunu ölçmeden içme ama tansiyondan olabilir baş ağrın demişti ama bugün sabahtan tutunca içtim bi tane iyi geldi.

merhaba canımya benimde son 3 gündür başım çatlıyor hava değişimindenmidir nedendir bilemiyorum yada sanırım hamileliğin bu haftalarında normal olsa gerek....

hamileliğin ilk dönemlerinde daha sık oluyor baş ağrısı bende çok fazla ağrı kesici almamaya çalışıyorum ağrıdan duramayınca alıyorum bir tane.

bende var ağrı sıcak bişiler içince iyi geliyor tavsiye ederim selamlar

kızlar dönemimizden mi yoksa havalardan mı bilmiyorum ama benim de 2 gündür acayip ağrıyo başım hatta gözüme vuruyo ağrısı.

mrb kızlar haftamızdan galıba benımde dunden ber başım agrıyor sol taraf hatta gozume vuruyor agrısı

basi agiran arkadaslara gecmis olsun.dünde benim agriyodu enseden vuruyodu agri.hamileikle birlikte havalardan bencede cünkü normalde benim ba$im hic agrimaz..

çok saolun kızlar
tavsiyeler içinde teşekkür ederim
başı ağrıyan arkadaşlarım sizede geçmiş olsun.
bende daraldım iyice diye biraz dışarı çıktım yürüdüm geldim.şimdi daha iyiyim.başım şuan ağrımıyo ama başlıcak gibi.inşallah başlamaz.

benimkide hareketli ama a$iri degil kiz mi ki acaba:))):ecrin_bebekglumu ilk gördügümüzde acayip hareketliydikollari bacaklari durmuyodu hepsi bir anda:)kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşım.... ay bemi erkek galiba kızdan umudum kalmadı...nasılsın görüşmeyeli..bu gün nasıl korktum 8.30 kalktık bizim eve geldik arabaya binene kadar hafif üşüdüm eve geldim 4 defa hapşurdum burnumda kapandı dedim eyvah..allahtan kaloriferi açında kırıldı soğuk iyiyim şimdi

teşekkürler skorpion deniyorum olur inşallah
arkadaşlar maşallah çok hareketli sizinkiler benimki 10 haftalıkken bi ayaklarını oynatıyodu o kadar diğerleri hareketsizdi ama ben de sakinim pek hareketli değilim belki onunla da ilgilidir:)

selam hosgeldin canim.sana afiyet olsunda..biz bu yabanci ellerde cig köfteyi nerden bulcaz simdi..bende cok severimmmm:))

yaptırsanız ıçınız daha rahat olur sız bılırsınz ama

sanirim yine olmadi olsaydi cizelge hemen cikardi..cizelge yazan yerdeki kalem isaretini tikla acilan bosluga yaptigim yaziyi yapistir ve kaydet e bas.sadece bu kadar.ama senin profilinde senle ilgili bilgilerde görünmüyo neden ki acaba??

soğuklarda bastırdı sansımıza ınsan dışarı çıkmaya korkuyor hasta olcaz dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…