- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.261
ay cnm ya çiğ köfte öğğ öğğğ canın istemesin pekde kötüydü ıyyy:umursamaz: vicdan azabımı çektircen bana sen... cnm benim...selam hosgeldin canim.sana afiyet olsunda..biz bu yabanci ellerde cig köfteyi nerden bulcaz simdi..bende cok severimmmm:))
yaptırsanız ıçınız daha rahat olur sız bılırsınz ama
ay cnm ya çiğ köfte öğğ öğğğ canın istemesin pekde kötüydü ıyyy:umursamaz: vicdan azabımı çektircen bana sen... cnm benim...
cnm çok güvendiğim bi yer ama dediğinde sonuna kadar haklısın biz antepliyiz anneme yaptırıyorum ama bu sefer evde temizlik olduğu için yemek yoktu boll yeşillikle işte yedim...
ay ben sana dıorum ama benımde canım kokoreç ıstedı de dun kendımız zor tuttum
kızlar bu arada dr çatlak kremı yazdı hala almadım karnım kaşınıyor sızınde kaşınıyormu
kızlar bu arada dr çatlak kremı yazdı hala almadım karnım kaşınıyor sızınde kaşınıyormu
hahaha sende ya...kız nasıl canın çekti hiç iyemiyorum ya onu..anca maydanoz domatesle falan yoksa kekikle falan sevmem..aman cnm boşver ya yemeyelim kurban geliyo eti kokoreç niyetine yersin artık...ha at doğramak yok sakın...
bende kaşıntı yok ben duştan sonra nemlendiriciyi badana gibi sürüyorum
ay cnm ya çiğ köfte öğğ öğğğ canın istemesin pekde kötüydü ıyyy:umursamaz: vicdan azabımı çektircen bana sen... cnm benim...
vicran azabi cekme canim avucumu yaladim:))) bende esime yaptiririm.. etsiz olanindan aynisini yapamasada yapar birseylerkaydirigubbakcemile2
kaşımamaya açlış geriliyo ya ondan oluyomuş..göğüslerde aynı olurmuş aman cnm...
vicran azabi cekme canim avucumu yaladim:))) bende esime yaptiririm.. etsiz olanindan aynisini yapamasada yapar birseylerkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 haha evet eşimde ilk hamişliğimde işte cahlliğinden karşıma annemin çiğ kçftesini yemişti bide bana baka baka bende ozaman bu avucunu yalarsın deyminin nerden geldiğini öğrendim..o ellerden illaki geçmiş ya değmiş ondan yala dedi hahaha
aman aman goguslere bışey surmeyın sakın bı ara başka bı topıkte susam yagını okumuştum suruyolarmış dr dedım sakın dedı allah korusun erken doguma bıle sebep olurmuş aklınızda bulunsun
canım ben gogus uçlarına surmeyın dedım sadece gogus uçalarına kesınlıkle bışe surmeyın dedı drum ayrıca benım drum kaan kocatepe ben kendısıne çok guvenıyorum sızıde bılgılendırmek ıstedım.bacak ve gobek tekı çatlak ıçın çatlak kremı verdı zaten
leventte yeri..bende beşiktaşda oturuyorum bende gitmeyi düşündüm ona ama sonrada hisara gitmeye karar verdik... senin ne kadar muayene ve kontrol ücreti
iyiyimiş cnm bizimki 120 tl senin doğum ücretin baya tuzlu desene ben 4bini gözden çıkardım tek doğum için.... ikilitest üsreti ne kadar orda..bizdede özel geçiyo ama bendede yok sigortaevt canım leventte yerı muayene ucretı 200 tl kontrol suresı 10 gun ozel sağlık sığortası gecerlı ama benım ozel sağlık yok
slm kızlar nasılsınız? babybaby86, erenhava, esrayagmur, fguney
Uyuduk uyandık yine ayy çk uykuyaa düştüm ben ya bu arada ohh konuşun siz nasıl canım çekti benim şimdiguclubacismile
kontrlden gelenleri tebrik ederim rahatsız olan arkadaşlaırm tez zamanda acil şifalaropuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız? babybaby86, erenhava, esrayagmur, fguney
Uyuduk uyandık yine ayy çk uykuyaa düştüm ben ya bu arada ohh konuşun siz nasıl canım çekti benim şimdiguclubacismile
kontrlden gelenleri tebrik ederim rahatsız olan arkadaşlaırm tez zamanda acil şifalaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?