- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.281
iyiyimiş cnm bizimki 120 tl senin doğum ücretin baya tuzlu desene ben 4bini gözden çıkardım tek doğum için.... ikilitest üsreti ne kadar orda..bizdede özel geçiyo ama bendede yok sigorta
dogum ucretını hıç sormuyorum zaten baya tuzlu olcak.ıkılıtest 200 muayene zaten 140 ta kan testı toplam 340 verdık.dortlude 140mış oda 340 vercez
evet cnım annesi gibi uykucu bence benide uyutuyorolumunekankayizsmile senin yaramaz nasıloh ohbzemuszemus tünaydın uykucu güzel..bebişinin büyütüyosun değilmi seni seni :)
hoşgeldın canım ıyıyız sen nsaslsn keşke bende uyusam gunduzlerı hıç uykum gelmıyor maleseff
kaşımamaya açlış geriliyo ya ondan oluyomuş..göğüslerde aynı olurmuş aman cnm...
evet cnım annesi gibi uykucu bence benide uyutuyorolumunekankayizsmile senin yaramaz nasıl
hoşbulduk canım bende iyiyim ama adet dönemim yaklaştı kasık ağrılarım çk rahatsız edici yarın doktr kont. var bakalım sabah 5te kalkıyorum işe gitmek için opuyorumnanaktano yüzden uyuyabiliyorum cnm
kasinma ba$ladimi bence kremleri sürün arkadaslar catladimi caresi yok..
iyiyimiş cnm bizimki 120 tl senin doğum ücretin baya tuzlu desene ben 4bini gözden çıkardım tek doğum için.... ikilitest üsreti ne kadar orda..bizdede özel geçiyo ama bendede yok sigorta
dogum ucretını hıç sormuyorum zaten baya tuzlu olcak.ıkılıtest 200 muayene zaten 140 ta kan testı toplam 340 verdık.dortlude 140mış oda 340 vercez
ben 2 li testi 30 a yaptırdım normal doğum 500 sezeryan 750 burda fiyatlar iyi aslında eşimin dediği bişey var hepsi sonuçta bir bebek çıkarıyorlar doktorun iyiyse tabi
gzl haberlerle gelırsın ınşş
evet cnım annesi gibi uykucu bence benide uyutuyorolumunekankayizsmile senin yaramaz nasıl
hoşbulduk canım bende iyiyim ama adet dönemim yaklaştı kasık ağrılarım çk rahatsız edici yarın doktr kont. var bakalım sabah 5te kalkıyorum işe gitmek için opuyorumnanaktano yüzden uyuyabiliyorum cnm
ben 2 li testi 30 a yaptırdım normal doğum 500 sezeryan 750 burda fiyatlar iyi aslında eşimin dediği bişey var hepsi sonuçta bir bebek çıkarıyorlar doktorun iyiyse tabi
vıyyy sen nerden torpillisin kuzum... dediğin gibi dünyaya gelince aynı şartlarda oluyolar yok benim annem ikili test300 verdi yok seninki 30 olmuyo...sağlıklı doğsunlarda
iyi çok şükür cnm amuda kalkmıştır yine yada step yapıyodur..inş cuma gidicez poz veriri haha :)
aman çatlasun ışığı kapttınmı sen bile görmezsindelikafadulden
inş. canım bakalım ne dicek ya benim eşimde kafamızı karıştırmayalım aldırmayacağız dyr dktra sordu çıkan sonuca göre tedavi varmı diye oda yok dediCADIARZU
ayyy senin bebiş milliatlet olcek o zamanolumunekankayizsmilevalla bnm ergenlikten kalma var evlenincede brden kilo aldım bacaklarımda var çatlaklarohaoldumsmile
canım olmayan görmedim en azından bnm çevremde yok takmıyorum ben o yüzdendelikafaduldenbenimde bacaklarımda var çatlak
canım olmayan görmedim en azından bnm çevremde yok takmıyorum ben o yüzdendelikafadulden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBen geldim hatunlar...Nasılsınız...Muhabbet nasıl gidiyor...
Ben geldim hatunlar...Nasılsınız...Muhabbet nasıl gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?