2011 Nisan Anneleri

oh ohbzemuszemus tünaydın uykucu güzel..bebişinin büyütüyosun değilmi seni seni :)
evet cnım annesi gibi uykucu bence benide uyutuyorolumunekankayizsmile senin yaramaz nasıl
hoşgeldın canım ıyıyız sen nsaslsn keşke bende uyusam gunduzlerı hıç uykum gelmıyor maleseff

hoşbulduk canım bende iyiyim ama adet dönemim yaklaştı kasık ağrılarım çk rahatsız edici yarın doktr kont. var bakalım sabah 5te kalkıyorum işe gitmek için opuyorumnanaktano yüzden uyuyabiliyorum cnm

gzl haberlerle gelırsın ınşş

iyi çok şükür cnm amuda kalkmıştır yine yada step yapıyodur..inş cuma gidicez poz veriri haha :)

kasinma ba$ladimi bence kremleri sürün arkadaslar catladimi caresi yok..

aman çatlasun ışığı kapttınmı sen bile görmezsindelikafadulden

iyi çok şükür cnm amuda kalkmıştır yine yada step yapıyodur..inş cuma gidicez poz veriri haha :)

aman çatlasun ışığı kapttınmı sen bile görmezsindelikafadulden

ayyy senin bebiş milliatlet olcek o zamanolumunekankayizsmile valla bnm ergenlikten kalma var evlenincede brden kilo aldım bacaklarımda var çatlaklarohaoldumsmile

Kızlar mrb...Nabersiniz ? Bugün kontrolümüz vardı.2'li testimiz yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü.Ense kalınlığımız 1,4 mm çıktı çok şükür, inşallah kan sonuçları da iyi çıkar.Doktorumuz oldukça sağlıklı dedi maşallahAma bugün çok hareketsizdi meleğim... Bu arada kızlar, meleğim diyorum çünküüüüü doktorumuz % 90 kız dedi Valla hiç beklemiyordum cinsiyet söylemesini pat diye dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…