2011 Nisan Anneleri

vay hadi gözün aydın cnm...maşallah..nasıl beklediğin bi cinsiyetmiydi?

Tebrik ederim. Vay be 13. haftada cinsiyet söyledi demek.
Cumartesi ben de kontrole gideceğim ama bana söylenmesi imkansız tabii

Hadi gözünaydın canım...Prenses geliyor demek...Biran önce cumartesi gelsede bende öğrensem bıdığımın cinsiyetini...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz

hosgeldin..yuvarlanip gidiyoruz:))) sen neler yaptin?

Bende bıdığımda iyiyiz canım...Nedensiz yere sadece canım sıkılıyor...Dışarıda çıkamıyoruz yağmur yağıyor...Offfff...

canım gözün aydın allah biran önce kucağına almayıda nasip etsin inş.

[QUOTE=esrayagmur;kızlar bulantısı devam eden varmı?[

canı benim bulantılarım bitti yaklaşık 11.haftadan buyana gayet iyiyim vee inanılmaz yemek yiyorum allaha çok şükür senin hala devammı ediyo yoksa.

Ben geldim hatunlar...Nasılsınız...Muhabbet nasıl gidiyor...
canm hoş geldin nasılsın
gözün aydın canım ne güzel tebrik ederim maşallah
Herkese merhaba, umarım herkes iyidir tabii bebişler de.
Tebrik ederim. Vay be 13. haftada cinsiyet söyledi demek.Cumartesi ben de kontrole gideceğim ama bana söylenmesi imkansız tabii
canım hiç belli olmaz discopur 11+2 de öğrenmiş bugün okudum cihaz iyiyidi galiba belki sende öğrenirsinopuyorumnanaktan

vay hadi gözün aydın cnm...maşallah..nasıl beklediğin bi cinsiyetmiydi?

Sağol canım,darısı başına...Valla içimde ille şu olsun dediğim birşey yoktu ama herkes erkek tahmin ediyordu,ben de o yüzden erkektir diye düşünüyordum.Kız deyince şaşırdım.Ani oldu

Tebrik ederim. Vay be 13. haftada cinsiyet söyledi demek.
Cumartesi ben de kontrole gideceğim ama bana söylenmesi imkansız tabii

Sorma canım ben de şaşırdım.Hatta ense kalınlığını ölçerken cinsiyet için henüz erken değil mi dedim doktora, evet erken dedi.Sonra 1-2 dakika sonra % 90 kız bebek dedi :)) Ama yanılma payı da olabiliyormuş bu haftalarda.Kendimi çok kaptırmak istemiyorum.

Canım sağol.Darısı en kısa zamanda başınıza...

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun canım minik melek yolda demekbayanssulusmile.sende erken öğrenen şanslı annelerdensin ben senin haftandayken gittiğimde söylememişti.

Öyle mi diyorsun, bak heyecanlandım şimdi zemuszemus
Yine de fazla kaptırmayayım kendimi.
Doktorumu değiştirdim ben, ilk defa gideceğim yeni doktora.
İnşalllah memnun kalırım.
İlk muayene olunca cihazı hakkında bilgim yok.

İyi akşamlar kızlara.s.
Tiancu canım tebrik ederim ne güzel cinsiyetini söylemiş doktorun.Benimkisi bugün cinsiyet konusunu bile açmayınca bende herhalde erken daha diye sormak istemedim.Darısı bizim başımıza inş:lepi:

hoşgeldin cnm nasılsın olumunekankayizsmile sen hatırlat cnm doktorunaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…