- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.301
Kızlar mrb...Nabersiniz ? Bugün kontrolümüz vardı.2'li testimiz yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü.Ense kalınlığımız 1,4 mm çıktı çok şükür, inşallah kan sonuçları da iyi çıkar.Doktorumuz oldukça sağlıklı dedi maşallahAma bugün çok hareketsizdi meleğim... Bu arada kızlar, meleğim diyorum çünküüüüü doktorumuz % 90 kız dedi Valla hiç beklemiyordum cinsiyet söylemesini pat diye dedi.
Kızlar mrb...Nabersiniz ? Bugün kontrolümüz vardı.2'li testimiz yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü.Ense kalınlığımız 1,4 mm çıktı çok şükür, inşallah kan sonuçları da iyi çıkar.Doktorumuz oldukça sağlıklı dedi maşallahAma bugün çok hareketsizdi meleğim... Bu arada kızlar, meleğim diyorum çünküüüüü doktorumuz % 90 kız dedi Valla hiç beklemiyordum cinsiyet söylemesini pat diye dedi.
Herkese merhaba, umarım herkes iyidir tabii bebişler de.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hosgeldin..yuvarlanip gidiyoruz:))) sen neler yaptin?
canm hoş geldin nasılsınBen geldim hatunlar...Nasılsınız...Muhabbet nasıl gidiyor...
gözün aydın canım ne güzel tebrik ederim maşallahKızlar mrb...Nabersiniz ? Bugün kontrolümüz vardı.2'li testimiz yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü.Ense kalınlığımız 1,4 mm çıktı çok şükür, inşallah kan sonuçları da iyi çıkar.Doktorumuz oldukça sağlıklı dedi maşallahAma bugün çok hareketsizdi meleğim... Bu arada kızlar, meleğim diyorum çünküüüüü doktorumuz % 90 kız dedi Valla hiç beklemiyordum cinsiyet söylemesini pat diye dedi.
Herkese merhaba, umarım herkes iyidir tabii bebişler de.
canım hiç belli olmaz discopur 11+2 de öğrenmiş bugün okudum cihaz iyiyidi galiba belki sende öğrenirsinopuyorumnanaktanTebrik ederim. Vay be 13. haftada cinsiyet söyledi demek.Cumartesi ben de kontrole gideceğim ama bana söylenmesi imkansız tabii
vay hadi gözün aydın cnm...maşallah..nasıl beklediğin bi cinsiyetmiydi?
Tebrik ederim. Vay be 13. haftada cinsiyet söyledi demek.
Cumartesi ben de kontrole gideceğim ama bana söylenmesi imkansız tabii
Hadi gözünaydın canım...Prenses geliyor demek...Biran önce cumartesi gelsede bende öğrensem bıdığımın cinsiyetini...
Şeniz Şeniz Şeniz
Bende bıdığımda iyiyiz canım...Nedensiz yere sadece canım sıkılıyor...Dışarıda çıkamıyoruz yağmur yağıyor...Offfff...
canm hoş geldin nasılsın
gözün aydın canım ne güzel tebrik ederim maşallah
canım hiç belli olmaz discopur 11+2 de öğrenmiş bugün okudum cihaz iyiyidi galiba belki sende öğrenirsinopuyorumnanaktan
ben yeniyim burda nisan annesiyim bende ama aranıza katılamıyorum listeye giremiyorum
İyi akşamlar kızlara.s.
Tiancu canım tebrik ederim ne güzel cinsiyetini söylemiş doktorun.Benimkisi bugün cinsiyet konusunu bile açmayınca bende herhalde erken daha diye sormak istemedim.Darısı bizim başımıza inş:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?