- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.321
hoşgeldin cnm nasılsın olumunekankayizsmile sen hatırlat cnm doktorunaopuyorumnanaktan
herkeze allahım eli ayağı sağlam hayırlı bebekler nasip etsin
İyi akşamlar kızlara.s.
Tiancu canım tebrik ederim ne güzel cinsiyetini söylemiş doktorun.Benimkisi bugün cinsiyet konusunu bile açmayınca bende herhalde erken daha diye sormak istemedim.Darısı bizim başımıza inş:lepi:
Kızlar hamillelik ve bebek bakımı ile ilgili kitap aldınız mı hiç?
tiancu gözün aydin canim kizin olucakmis
Denizcim sağolasın.Aslında benim hiç acelem yoktu öğrenme konusunda,sağlıklı olsun yeter diyordum ama söyledi fena da olmadıDarısı en kısa zamanda başınıza...
Ben bugün doktor çıkışı gezdim biraz kitapçılara baktım.İçlerini de inceledim biraz ama almamaya karar verdim çünkü hep nette yazanların aynısı.Zaten ben burdan yeterince araştırıyorum diye düşündüm.Gerçi belki elin altında bir kitap olması da belki fena olmaz ama bilmiyorum. Ayy bebek günceleri var onlar çok hoşuma gitti ya biran önce doğsa da bebişlerimiz onlardan alsak
Canım çok tşkler
İyiyim canım biz de bugün doktora gittik 2li test için.Ense kalınlığımız normalmiş ama test sonuçları için 1 hafta daha bekleyeceğiz.Sen nasılsın sen de haftaya mı gideceksin 2li test için??
gözün aydın inş. diğerleride iii çıkar canım bu yıl erkek bebekler çok gibi bakalım bizimkiler ne olcek:) bende iyiyim cnım bizimde yarın 12 haftamız doluyor ultras. göre son gittiğimde öndeydi yarın 3te rand. vardelikafadulden
kızlar karnımda bişeyler hissediyorum... bi yoğunluk ne garip...
canım ne güzel işte yavaş yavaş hiddetmeye başlıyorsun bebişini ben daha yeni yeni kendime gelmeye çelısıyorum bikaç gün başagrısı ve göbüşte batmalar hissettim şimdi iyi gibiyim ama bakalım inşallah bişey yoktur ALLAH hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah....
merhaba kızlar ben birşey soracaktım geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşire bana kasımın ilk haftası gel de tetenoz aşısı yapalım dedi ama o sıralar benim gebelik 15-16. haftası oluyor daha erken değil mi sizce sanki yanlış hatırlamıyorsam 24. haftada yapılıyor diye biliyorum aranızda benim gibi erkenden yaptıracak olanlar var yoksa yaptırmasam mı ay doktorum da tam tatile gidecek zamanı buldu onada soramıyum
esrayağmur bende ikili test yaptırmadım
sonucu kötü çıksa sanki aldıracakmıyım
aslaaaaa
e başka çözümüde yok bebekte bişey varsa yani.
3 lü ve 4 lü testide yaptırmayı düşünmüyorum
ama ayrıntılı ultrasona giricem 20. haftada falan
ben böyle düşündüm
kızlar ya of....kafamın en karışık olduğu zamanda yoksunuz...enerjim düştü ya :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?