2011 Nisan Anneleri

Benim kahverengi lekelenmelerim vardı..Doktorum sızıntı var dedi ilaç verdi..Dinlen ,iş yapma dedi..Neyse uzatmayayım üç dört gündür kasıklarımda ve belimde çok ağrım var..Dün sabaha kadar uyuyamadım..Benim gibi olan varmı?

skorpion sen almanyadamisin canim?

benim doktorum 20-30 yas arasi bu testlerin gerekli olmadigini söyledi..
akraba evliliklerinde gerekli olabiliyormus..
ve eger zaten saglikli bir dogum yaptiysaniz öncesinde , endiselenicek bisey yokmus.

iki oldu doktorum tavsiyesi üzerine yaptirmiyorum bu testleri.

banada iliskiye yasak koysa ya doktorum:)) rahat ederim bi süre sempatiksalakcinni

saka bi yana gecmis olsun. bel ve kasik agrisinin lekelenmeyle baglantili oldugunu sanmiyorum.
tabii kontrole git icini rahatlat.
su an benimde belim agriyor, ama kasik agrisi olmadi hic

yok canim ben Almanyada degilim.isvicredeyim..

Günaydın kızlar...Ya boş günüm,biraz geç uyanayım dedim yok.7'de ayaktaydım,bünye alışmış sanırım.

Bebeği hissetme ile ilgili bişeyler söyleyeceğim...Ben de sanki ara ara böyle hissediyor gibiydim,sol kasığımın üstünde itiyodu sanki bişey içerden.Doktora sordum, bu hafta mümkün değil psikolojik dedi Biraz daha beklememiz lazım sanırım tekmeleri için

Bir de tetanoz aşısını sordum,sağlık ocağından geliyorlarmış siz ne düşünüyorsunuz dedim.O da sen bilirsin ama çok gerekli birşey de değil dedi.Yaptıranlar pek memnun kalmıyor,ateş yanma oluyor dedi.Sen sonuçta hastane ortamında doğum yapacağın için çok gerekli değil dedi...

kızlar herkese günaydın.. epeydir foruma uğrayamamıştım.. kimler ne yaptı henüz bilmiyorum.. ama inşallah herkesin sağlığı yerindedir. bu arada bebeklerin cinsiyetleri belli oldu mu.. benim ki kız!! kesin kız dedi.. bakalım hayırlısı.. nasılsa ilk bebek.. ne olsa kabulümüz.. tek sağlıklı ve hayırlı olanı olsun.

günaydın arkadaşlar
bursayı sular seller götürüyor şu an
bildiğiniz gibi deil
ikili testimin sonucu çıkmış gidemiyoruz. eşimin işyerini su bastı çünkü
telefonla arayıp doktordan sonucu alabiliyormuşuz
ama ben yüzyüze konuşmak istiyorum bir gün daha bekleyip inşalllah yarın gideriz
güzel sağlıklı haberler alırız
okullarda tatil oldu işe zor zahmet geldik.

gözün aydın canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr
dün ikili testimizi yaptık ultrason uzmanı da erkek dedi artık bende inandım bebişin erkek olduğuna
ultrasonda bi sorun cıkmadı kan sonuçları cmt çıkacak merakla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn

günaydın mormaske canım..demekki aynı şehirde yaşıyoruz.evet canım okullar tatil oldu,ben de öğretmenim ve bu duruma çok sevindim.sen hangi dr gidiyorsun.inş. sonucun iyi çıkar.görüşürüz..

günaydın canım,hayırlı olsun prensimiz kendini göstermiş demekki,Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Günaydın canım,Eşine geçmiş olsun,sizin içinde gözünüz aydın umarım sonuçlar iyidir.
Geç olsun güç olmasın yarın gidersiniz hemde bebişinizi görmüş olursunuz:)

çok saol tatlım allah hepimizin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi

günaydın mormaske canım..demekki aynı şehirde yaşıyoruz.evet canım okullar tatil oldu,ben de öğretmenim ve bu duruma çok sevindim.sen hangi dr gidiyorsun.inş. sonucun iyi çıkar.görüşürüz..

ahhh ahhh bizim işyerimizide tatil yapsalarda bizde evde uyusak,işlerimi yapsam,dünya kadar ütüm var ütülerimi yapsam,şöyle güzel güzel televizyon karşısına geçip garip garip tv programlarını seyretmeye çalışsam,özlemişim evde oturmayı kızlar:umursamaz:

günaydın canım ben memurum banada tatil olsaydı keşke gelmiş bulunduk işe
napalım
oğlum gripti ona iyi oldu dinlenecek evde....
özeline mesaj attım görüşürüzolumunekankayizsmile

Günaydın kızlar... Okullar tatil olmuş. Zor şartlarda okula gidip geri dönmek zorunda kaldım. Gitmeden tatil olduğunu bilseydim hiç çıkmazdım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…