- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.341
Benim kahverengi lekelenmelerim vardı..Doktorum sızıntı var dedi ilaç verdi..Dinlen ,iş yapma dedi..Neyse uzatmayayım üç dört gündür kasıklarımda ve belimde çok ağrım var..Dün sabaha kadar uyuyamadım..Benim gibi olan varmı?
skorpion sen almanyadamisin canim?
benim doktorum 20-30 yas arasi bu testlerin gerekli olmadigini söyledi..
akraba evliliklerinde gerekli olabiliyormus..
ve eger zaten saglikli bir dogum yaptiysaniz öncesinde , endiselenicek bisey yokmus.
iki oldu doktorum tavsiyesi üzerine yaptirmiyorum bu testleri.
yakin sayilir :)))
kızlar herkese günaydın.. epeydir foruma uğrayamamıştım.. kimler ne yaptı henüz bilmiyorum.. ama inşallah herkesin sağlığı yerindedir. bu arada bebeklerin cinsiyetleri belli oldu mu.. benim ki kız!!kesin kız dedi.. bakalım hayırlısı.. nasılsa ilk bebek.. ne olsa kabulümüz.. tek sağlıklı ve hayırlı olanı olsun.
günaydın kızlarrrr
dün ikili testimizi yaptık ultrason uzmanı da erkek dedi artık bende inandım bebişin erkek olduğuna
ultrasonda bi sorun cıkmadıkan sonuçları cmt çıkacak merakla bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn
günaydın arkadaşlar
bursayı sular seller götürüyor şu an
bildiğiniz gibi deil
ikili testimin sonucu çıkmış gidemiyoruz. eşimin işyerini su bastı çünkü
telefonla arayıp doktordan sonucu alabiliyormuşuz
ama ben yüzyüze konuşmak istiyorum bir gün daha bekleyip inşalllah yarın gideriz
güzel sağlıklı haberler alırız
okullarda tatil oldu işe zor zahmet geldik.
günaydın canım,hayırlı olsun prensimiz kendini göstermiş demekki,Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın canım,Eşine geçmiş olsun,sizin içinde gözünüz aydın umarım sonuçlar iyidir.
Geç olsun güç olmasın yarın gidersiniz hemde bebişinizi görmüş olursunuz:)
günaydın mormaske canım..demekki aynı şehirde yaşıyoruz.evet canım okullar tatil oldu,ben de öğretmenim ve bu duruma çok sevindim.sen hangi dr gidiyorsun.inş. sonucun iyi çıkar.görüşürüz..
günaydın mormaske canım..demekki aynı şehirde yaşıyoruz.evet canım okullar tatil oldu,ben de öğretmenim ve bu duruma çok sevindim.sen hangi dr gidiyorsun.inş. sonucun iyi çıkar.görüşürüz..
Günaydın canım,Eşine geçmiş olsun,sizin içinde gözünüz aydın umarım sonuçlar iyidir.
Geç olsun güç olmasın yarın gidersiniz hemde bebişinizi görmüş olursunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?