- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.361
günaydın arkadaşlar
bursayı sular seller götürüyor şu an
bildiğiniz gibi deil
ikili testimin sonucu çıkmış gidemiyoruz. eşimin işyerini su bastı çünkü
telefonla arayıp doktordan sonucu alabiliyormuşuz
ama ben yüzyüze konuşmak istiyorum bir gün daha bekleyip inşalllah yarın gideriz
güzel sağlıklı haberler alırız
okullarda tatil oldu işe zor zahmet geldik.
günaydın mormaske canım..demekki aynı şehirde yaşıyoruz.evet canım okullar tatil oldu,ben de öğretmenim ve bu duruma çok sevindim.sen hangi dr gidiyorsun.inş. sonucun iyi çıkar.görüşürüz..
Geçmiş olsun canım evet yollar felaketti. Çok korktum bende. Birikmiş suların içinden arabamla geçmek zorunda kaldım. Suyun ortasına kalıcam diye korktum ama Allaha şükür bir şey olmadı.İnşaalah güzel haberler alırsın canım
Üçümüz aynı şehirdeyiz canım ne güzel hangi doktor ve hastahaneye gidiyorsunuz? Özelden mesaj atarsanız sevinirim. Bugünde dinlenelim evde bir güzel:dance:
kızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey çok normal dedi doktor. cinsiyetini de öğrenemedim. 3 kasıma gün verdi.
kızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey çok normal dedi doktor. cinsiyetini de öğrenemedim. 3 kasıma gün verdi.
hadi bakalım canım inş kont güzel geçer isme karar vermenize sevindim şimdi eklicem..inş bugün cinsiyetide belli olurda onuda yazarız :)):içelim:
hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim tanıdığım kayra diye bir kız bebiş var gerçi bebişlikten çıktı artık büyüdü. inanılmaz tatlı. adıyla yaşasın inş.
ismiyle uzun ve güzel yaşasın bebişiniz,Çok güzel bir isimmiş canım,erken isim çok önemli haklısın hem sonra karar vermek daha zor hale geliyormuş.Bende erkek olursa Mehmet Yağız ismini koymayı düşünüyorum.Mehmet dedemin ismi ve çok sevdiğim bi erkek ismidir.Yağız isminide çok seviyorum.Kız olursa henüz yakıştıramadım bir isim:)Kızların herşeyleri güzel ve abartılı olduğundan isim konusuda muamma:)Cinsiyetleri öğrenince birbirimize fikir alışverişi yaparız inşallah.:1hug:
gunaydın herkese bende gene endişeler başladı bebeğinizi hissediyor musunuz kızlar ben hissetiğimi sandıgım şey sanırım bagırsak hareketlerimdi pek biry hisetmiyorum inş. meleğim iyidir
ve Aysucum,çok teşekkür ederim kızlaar..inş.sizde isimlerinizi biran evvel seçersiniz..
dr.kontrolümüz çokg üzel geçti,Kayram kocaman bir oğlan olmuş gamyoncuiremsu
evet % 100 erkek..pipisini de gördük zaten..benim hislerim doğru çıktı..
ama diğer hurafeler çürüdü..8 gün ileri geçmiş sıpam
15+1 çıktı usgde..çok mutlu oldum,doya doya seyrettik yine Kayramızı..
bir sürü de görüntüsü oldu bıkmadan devamlı izliyorım,çok büyük mutluluk gerçekten..
Allahım isteyen herkese yaşatsın,mahrum bırakmasın :Saruboceq:
gunaydın herkese bende gene endişeler başladı bebeğinizi hissediyor musunuz kızlar ben hissetiğimi sandıgım şey sanırım bagırsak hareketlerimdi pek biry hisetmiyorum inş. meleğim iyidir
ve Aysucum,çok teşekkür ederim kızlaar..inş.sizde isimlerinizi biran evvel seçersiniz..
dr.kontrolümüz çokg üzel geçti,Kayram kocaman bir oğlan olmuş gamyoncuiremsu
evet % 100 erkek..pipisini de gördük zaten..benim hislerim doğru çıktı..
ama diğer hurafeler çürüdü..8 gün ileri geçmiş sıpam
15+1 çıktı usgde..çok mutlu oldum,doya doya seyrettik yine Kayramızı..
bir sürü de görüntüsü oldu bıkmadan devamlı izliyorım,çok büyük mutluluk gerçekten..
Allahım isteyen herkese yaşatsın,mahrum bırakmasın :Saruboceq:
kızlar bu ciğer yedikten sonra kaşınma habersiz birşey yeme bebekte leke çıkar diye söyledikleri şeyler hurafe mi sizce geçenlerde böle duydum piskolojik olarak 2 gün kaşındım ne yesem dikkat etmiyorum ben barbunya ayıkladım kaşındım mesela yada başka şeylerle çok yüzümü kaşıdığım oldu ayy insaşşah bebeğimde bi leke olmaz
slm kızlar dün gördük minnoşumu maşllah iyi bebeğim, şov bile yaptı babası ile bana :))
Maşallah canım gözünüz aydın,cinsiyetini öğrendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?