2011 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun canım evet yollar felaketti. Çok korktum bende. Birikmiş suların içinden arabamla geçmek zorunda kaldım. Suyun ortasına kalıcam diye korktum ama Allaha şükür bir şey olmadı.İnşaalah güzel haberler alırsın canım

günaydın mormaske canım..demekki aynı şehirde yaşıyoruz.evet canım okullar tatil oldu,ben de öğretmenim ve bu duruma çok sevindim.sen hangi dr gidiyorsun.inş. sonucun iyi çıkar.görüşürüz..

Üçümüz aynı şehirdeyiz canım ne güzel hangi doktor ve hastahaneye gidiyorsunuz? Özelden mesaj atarsanız sevinirim. Bugünde dinlenelim evde bir güzel:dance:

Son düzenleme:

mesajı attım canım
belki aynı doktora gidiyoruzdur
:içelim:

kızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey çok normal dedi doktor. cinsiyetini de öğrenemedim. 3 kasıma gün verdi.

kızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey çok normal dedi doktor. cinsiyetini de öğrenemedim. 3 kasıma gün verdi.

Gözünaydın canım. Göstermedi mi bebek cinsiyetini? Bende yarın gidicem. Göstercekmi bakalım bizim bebiş çok merak ediyorumzemuszemus

gunaydın herkese bende gene endişeler başladı bebeğinizi hissediyor musunuz kızlar ben hissetiğimi sandıgım şey sanırım bagırsak hareketlerimdi pek biry hisetmiyorum inş. meleğim iyidir

dün sadece sonuçları söyledi. cuma usg vardı. doktorumuz biraz değişik. söylemiyor. kendine saklıyor ne işine yarıycaksa. neyse doğunca öğrenirim ne de olsa. sağlıklı olsun da. benim bebişte de hiç hereket yok. hiçbişey hissetmiyorum.

hadi bakalım canım inş kont güzel geçer isme karar vermenize sevindim şimdi eklicem..inş bugün cinsiyetide belli olurda onuda yazarız :)):içelim:

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim tanıdığım kayra diye bir kız bebiş var gerçi bebişlikten çıktı artık büyüdü. inanılmaz tatlı. adıyla yaşasın inş.

ve Aysucum,çok teşekkür ederim kızlaar..inş.sizde isimlerinizi biran evvel seçersiniz..
dr.kontrolümüz çokg üzel geçti,Kayram kocaman bir oğlan olmuş gamyoncuiremsu
evet % 100 erkek..pipisini de gördük zaten..benim hislerim doğru çıktı..
ama diğer hurafeler çürüdü..8 gün ileri geçmiş sıpam
15+1 çıktı usgde..çok mutlu oldum,doya doya seyrettik yine Kayramızı..
bir sürü de görüntüsü oldu bıkmadan devamlı izliyorım,çok büyük mutluluk gerçekten..
Allahım isteyen herkese yaşatsın,mahrum bırakmasın :Saruboceq:

gunaydın herkese bende gene endişeler başladı bebeğinizi hissediyor musunuz kızlar ben hissetiğimi sandıgım şey sanırım bagırsak hareketlerimdi pek biry hisetmiyorum inş. meleğim iyidir

iyidir iyidir merak etme,onların keyifleri gayet yerinde,göbüşlerimizde sıcak ortam,havadan besin geliyo.Annelerde merak etmese keyiflerine baksalar dicem ama elimizde değilCADIARZU

Gözünaydın canım. Çok sevindim senin adına bir erkek daha geliyor topiğimize. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İnşaalah yarın bizde öğrenebiliriz cinsiyetiniolumunekankayizsmile

Bende hissetmiyorum henüz. Aynı endişeler bendede var. Üstelik benim göbüşte pek büyümedi. Göbüş topiğindeki resimlere bakınca endişem iyice artıyor. Yarın gidicez doktoro kısmetse inşaallah bebişim iyidir

kızlar bu ciğer yedikten sonra kaşınma habersiz birşey yeme bebekte leke çıkar diye söyledikleri şeyler hurafe mi sizce geçenlerde böle duydum piskolojik olarak 2 gün kaşındım ne yesem dikkat etmiyorum ben barbunya ayıkladım kaşındım mesela yada başka şeylerle çok yüzümü kaşıdığım oldu ayy insaşşah bebeğimde bi leke olmaz

Maşallah canım,çok iyi bakmışsın ki 8 gün önce gidiyor.alkisalkisalkis
Oğluşunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam

Günaydın kızlar :CüvCüv: ne zamandır giremedim cinsiyetler belli olmuş
Landsarcçım olumunekankayizsmile bebişin cinsiyeti belli olmuş üstüne üstlük isminede karar vermişsiniz ne güzel :asigim: İsmide çok güzel

Bende bugün doktora gidip bebişimi görecektim ama 2 gündür çok kötü grip oldum :gitme:
bugün biraz daha toparlanıp yarın gitmeyi düşünüyorum benneyaptımki

çiğ ciğeri elleyip ellerini yıkamadan bir yerine dokunursan dokunduğun yerde bebekte leke oluyor. Çevremdeki bir kaç kişinin çocullarında var maalesef. Bazıları bilerek dokunmuşlar olcakmı diye. Bazıları ise unuttukları için. Özellikle ciğere dikkat etmek gerekiyor. Ama pişmişse problem yok rahatlıkla yiyebilirsin. Barbunyadan falan birşey olmaz korkma canım. Çokzemuszemus rahatsız oluyorsan dokunduktan sonra ellerini yıkarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…