- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.381
sağolasın canım biz 13+1 de öğrenmiştik oğlumuz olacak :))
Oğlunuz hayırlı olsun o zaman canım,bundan sonra linlerimize oğlan kız olarak belirtsek iyi oacak galiba,aklımızda tutamıyoruz:)
Bende hissetmiyorum henüz. Aynı endişeler bendede var. Üstelik benim göbüşte pek büyümedi. Göbüş topiğindeki resimlere bakınca endişem iyice artıyor. Yarın gidicez doktoro kısmetse inşaallah bebişim iyidir
çiğ ciğeri elleyip ellerini yıkamadan bir yerine dokunursan dokunduğun yerde bebekte leke oluyor. Çevremdeki bir kaç kişinin çocullarında var maalesef. Bazıları bilerek dokunmuşlar olcakmı diye. Bazıları ise unuttukları için. Özellikle ciğere dikkat etmek gerekiyor. Ama pişmişse problem yok rahatlıkla yiyebilirsin. Barbunyadan falan birşey olmaz korkma canım. Çokzemuszemus rahatsız oluyorsan dokunduktan sonra ellerini yıkarsın
sağol cnm insallah oledir
iyidir iyidir merak etme,onların keyifleri gayet yerinde,göbüşlerimizde sıcak ortam,havadan besin geliyo.Annelerde merak etmese keyiflerine baksalar dicem ama elimizde değilCADIARZU
Bende hissetmiyorum henüz. Aynı endişeler bendede var. Üstelik benim göbüşte pek büyümedi. Göbüş topiğindeki resimlere bakınca endişem iyice artıyor. Yarın gidicez doktoro kısmetse inşaallah bebişim iyidir
canım benim göbek iyi kötü çıkıt şükür zayıf oldugu için göbek yok diyenlere sinir oluyorum yaw yapmayın bunalıma gircem dedim en sonunda kiloda almadık henuz biz çünkü hala eski etekleri giyebiliyorum düşük belli leri ama pantaln giyemiyorum çok sıkıyor hep bu ara etek elbise takılıyoruz
tatlım göbiş topiğine resim koy bakalım. benimki de önden belli değil aslında yandan da dışarıdan anlaşılacak kadar belli değil ama resim çekilirken belli olsun diye hep çok dar şeyler giyiyorum.nasılsa çıkacak tatlım üzülmeolumunekankayizsmile
Bazıları çıkmadı diye üzülür bende fazla çıktığı için sorun yapıyorum,acaba çokmu kilo alıcam acaba ilerde sorun mu yaşarım diye.Belli eden elbiselerimi bile giymek istemiyorum.
herkesin bünyesi farklı canım. galiba bu iç karnın genişliği denilen olayla ilgili. boşver hiç üzülme orda dünyalarr tatlısı bebiş var, gerine gerine göster:teselli:henüz hiç çıkmayan arkadaşlar ya da baya belli olanlar var. herkes de farklı. çok almazsın tatlım ben daha hiç kilo almadım, 1 kiloda verdim hatta ama göbüş belli olmaya başladı. dün ekledim resim. kilodan bağımsız ilerliyor sanırım bu göbüşler
uçuk için en güzel tedavi sıcak birşey koymak cnm ben de çok çıkar tahta kaşık falan varsa ısıt uçuğunu yak once kurusun sulu hali gidince dilersen krem sürersin
geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.Benim kahverengi lekelenmelerim vardı..Doktorum sızıntı var dedi ilaç verdi..Dinlen ,iş yapma dedi..Neyse uzatmayayım üç dört gündür kasıklarımda ve belimde çok ağrım var..Dün sabaha kadar uyuyamadım..Benim gibi olan varmı?
hayırlı olsun canım.sağlıcakla allah kucağına almayı nasip etsinkızlar herkese günaydın.. epeydir foruma uğrayamamıştım.. kimler ne yaptı henüz bilmiyorum.. ama inşallah herkesin sağlığı yerindedir. bu arada bebeklerin cinsiyetleri belli oldu mu.. benim ki kız!!kesin kız dedi.. bakalım hayırlısı.. nasılsa ilk bebek.. ne olsa kabulümüz.. tek sağlıklı ve hayırlı olanı olsun.
aman tam sel basmış gerçekten.geçmiş olsun.sağlıklı olunda yarın gidersiniz acele etmegünaydın arkadaşlar
bursayı sular seller götürüyor şu an
bildiğiniz gibi deil
ikili testimin sonucu çıkmış gidemiyoruz. eşimin işyerini su bastı çünkü
telefonla arayıp doktordan sonucu alabiliyormuşuz
ama ben yüzyüze konuşmak istiyorum bir gün daha bekleyip inşalllah yarın gideriz
güzel sağlıklı haberler alırız
okullarda tatil oldu işe zor zahmet geldik.
gözün aydın canımkızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey çok normal dedi doktor. cinsiyetini de öğrenemedim. 3 kasıma gün verdi.
oyy oyy maşallah.büyümüş miniğin.allah her isteyene nasip etsin sağlıcaklave Aysucum,çok teşekkür ederim kızlaar..inş.sizde isimlerinizi biran evvel seçersiniz..
dr.kontrolümüz çokg üzel geçti,Kayram kocaman bir oğlan olmuş gamyoncuiremsu
evet % 100 erkek..pipisini de gördük zaten..benim hislerim doğru çıktı..
ama diğer hurafeler çürüdü..8 gün ileri geçmiş sıpam
15+1 çıktı usgde..çok mutlu oldum,doya doya seyrettik yine Kayramızı..
bir sürü de görüntüsü oldu bıkmadan devamlı izliyorım,çok büyük mutluluk gerçekten..
Allahım isteyen herkese yaşatsın,mahrum bırakmasın :Saruboceq:
benim bebişte gittiğimizde şov yapmıştı inanamamıştım yaa.allahın mucizesislm kızlar dün gördük minnoşumu maşllah iyi bebeğim, şov bile yaptı babası ile bana :))
geçmiş olsun.yumuşatması için yağlı krem sür istersenmrb guzel anneler naslsınz benım dudagımda uçuk çıktı ne sursem acaba acıyor bepanten sursem mı?
canım hiç telaşlanma çıkmayan arkadaşlar var. bazılarımızın geç, bazılarımızın erken çıkıyor. nasılsa çıkacak, sen fit bir anne olacaksın, hiç merak etme hiç sorun yokturolumunekankayizsmile[/Q
Çok teşekkür ederim canım moral verdin. İnşaalah fit anneler oluruz hepimizzemuszemus
herkesin bünyesi farklı canım. galiba bu iç karnın genişliği denilen olayla ilgili. boşver hiç üzülme orda dünyalarr tatlısı bebiş var, gerine gerine göster:teselli:henüz hiç çıkmayan arkadaşlar ya da baya belli olanlar var. herkes de farklı. çok almazsın tatlım ben daha hiç kilo almadım, 1 kiloda verdim hatta ama göbüş belli olmaya başladı. dün ekledim resim. kilodan bağımsız ilerliyor sanırım bu göbüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?