2011 Nisan Anneleri

canım hiç telaşlanma çıkmayan arkadaşlar var. bazılarımızın geç, bazılarımızın erken çıkıyor. nasılsa çıkacak, sen fit bir anne olacaksın, hiç merak etme hiç sorun yokturolumunekankayizsmile

canım benim göbek iyi kötü çıkıt şükür zayıf oldugu için göbek yok diyenlere sinir oluyorum yaw yapmayın bunalıma gircem dedim en sonunda kiloda almadık henuz biz çünkü hala eski etekleri giyebiliyorum düşük belli leri ama pantaln giyemiyorum çok sıkıyor hep bu ara etek elbise takılıyoruz

Son düzenleme:
funmakcım selam.. bebeğin cinsiyeti kızmış.. benimki de öle.. isim bakıyorum canım ya şimdi. dün de üçlü test verdi. sata göre 15-16 haftalık..

tatlım göbiş topiğine resim koy bakalım. benimki de önden belli değil aslında yandan da dışarıdan anlaşılacak kadar belli değil ama resim çekilirken belli olsun diye hep çok dar şeyler giyiyorum.nasılsa çıkacak tatlım üzülmeolumunekankayizsmile

Bazıları çıkmadı diye üzülür bende fazla çıktığı için sorun yapıyorum,acaba çokmu kilo alıcam acaba ilerde sorun mu yaşarım diye.Belli eden elbiselerimi bile giymek istemiyorum.

Bazıları çıkmadı diye üzülür bende fazla çıktığı için sorun yapıyorum,acaba çokmu kilo alıcam acaba ilerde sorun mu yaşarım diye.Belli eden elbiselerimi bile giymek istemiyorum.

herkesin bünyesi farklı canım. galiba bu iç karnın genişliği denilen olayla ilgili. boşver hiç üzülme orda dünyalarr tatlısı bebiş var, gerine gerine göster:teselli:henüz hiç çıkmayan arkadaşlar ya da baya belli olanlar var. herkes de farklı. çok almazsın tatlım ben daha hiç kilo almadım, 1 kiloda verdim hatta ama göbüş belli olmaya başladı. dün ekledim resim. kilodan bağımsız ilerliyor sanırım bu göbüşler

resimlere baktım canım,maşallah çok iyi gözüküyorsun,henüz çıkmamış gibi ama çıkar endişe etme sende,bende etmemeye çalışıcam:)Yürüyüşlere başlamam lazım ama yağmurdada olmuyor ki,en iyisi evde aerobik sanırımhihoyyyt

uçuk için en güzel tedavi sıcak birşey koymak cnm ben de çok çıkar tahta kaşık falan varsa ısıt uçuğunu yak once kurusun sulu hali gidince dilersen krem sürersin

geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.
hayırlı olsun canım.sağlıcakla allah kucağına almayı nasip etsin
aman tam sel basmış gerçekten.geçmiş olsun.sağlıklı olunda yarın gidersiniz acele etme
kızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür herşey çok normal dedi doktor. cinsiyetini de öğrenemedim. 3 kasıma gün verdi.
gözün aydın canım
oyy oyy maşallah.büyümüş miniğin.allah her isteyene nasip etsin sağlıcakla
slm kızlar dün gördük minnoşumu maşllah iyi bebeğim, şov bile yaptı babası ile bana :))
benim bebişte gittiğimizde şov yapmıştı inanamamıştım yaa.allahın mucizesi
mrb guzel anneler naslsınz benım dudagımda uçuk çıktı ne sursem acaba acıyor bepanten sursem mı?
geçmiş olsun.yumuşatması için yağlı krem sür istersen

benımde karnım baya çıktı ama hıç kılo almamışım.

slm kızlar maşallah herşey güzel...kimsede sorun yok... bizimde evde gün var...şkür evimin işleri bitti...mis gibi oh... annemde geldi bu gün güzel bi gün olcak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…