2011 Nisan Anneleri

funmakcım selam.. bebeğin cinsiyeti kızmış.. benimki de öle.. isim bakıyorum canım ya şimdi. dün de üçlü test verdi. sata göre 15-16 haftalık..

canım hadi hayırlı olsun minik prensesin seninde bende isim konusuna daha hiç bakmadısoruyorlar aileler falan ama aklımzda hiçbirşey yok henuz eşim asude adını begenmiş bakalım doğana dek neler bulucaz ben sonu "a" ile biten isim istiyorum bana da uysun diye

ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım haftada en az 2-3 kere. sorma hiç telaşlanmıyorum göbek çıktı çıkmadı diye. bir rahatlık geldi banakaydirigubbakcemile3akışına bıraktım herşeyikaydirigubbakcemile3

ben normalde kafaya kolay kolay bişe takmam ama şimdi çevremde biri bişemi dedi birinimi kırdım ayy uyuyamıyorum çok takıyorum ( hamileliktendir sanırım.sizde oluyor mu bu şekilde çok relax olamıyrm ama normalde relax biriydim

tamam cnm 13+4 lük resmimimz var o topikte ama şimdi 15 +0 olduk akşama eklerim canımcım :CüvCüv:

Ben çalıştığım için işyerinde yeterince cılkım çıkıyor eve gidip yürümek değil koluma kaldırmak bile istemiyorum,çoğunlukla yemeğe kayınvalideme yada anneme gidiyorum ondan sonrada direk eve yatmaya gidiyorum.Kurban bayramı gelsede şöle doya doya uyusam,gerine gerine uyansam:)Çok tembel oldum bu aralar çooookkkk.:sm_confused:

bende sonucumu alcam 4 te. dualarınızı bekliyorum.birde bişey sorcam. hamilelikte hipertiroidi çıkan varmı
Dualarımız seninle canım,inşallah herşey iyi gider:Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar
güle güle canım yine bekleriz:gitme:

5 nci aydan önce hissedilmiyo cnm tekmeler..
ama sebretmeye deger, harika bi duyguuuolumunekankayizsmile

hurafe canim , olurmu öyle sey...
icini ferah tut..

ainen öyle canim, hormonlar altüst..
benimde ruh halim pek iyi sayilmaz :)

merhaba kızlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş hadi gözünüz aydın.cinsiyetleride ekledikce listemiz güzelleşiyor:))şimdilik 6 kızımız 6 oğlumuz var:))

Son düzenleme:
merhaba benide kaydetin. Ben ilk haftalardan beri topikteyim ama listede yokum. Yazmıştım size aslında ama özelden mesaj atamamıştım. Hala atamıyorum. ... Sat:3temmuz,yas:30 kilo:55- doğum 9 nisan,

Öyle bişeydir. 1 damla geldikten sonra kesilmesi bana bebekle alakalı bir durum gibi görünmedi açıkçası.

bende merak ettim simdi dr erkek dedi amabilmiyorumkismile

Ben tabircilerin yalancısıyım.
Rüyandaki kaya koca olarak yorumlanıyor. Dalgaların kabarması da kız evlat. Dur bakalım dr bilecek sen mi?

tamam canım kaydettim..kaydirigubbakcemile5

Ben listeyi göremiyorum. Nereye sakladınızopuyorumnanaktan
Daha önce yazmıştım ama özelden atmadım. Belki yokumdur.
Sat:13 temmuz
Doğum tarihi göyaaa:19.Nisan
Bence 10.Nisankaydirigubbakcemile3
Kilo 51

Eklersen sevinirim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…