- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.401
funmakcım selam.. bebeğin cinsiyeti kızmış.. benimki de öle.. isim bakıyorum canım ya şimdi. dün de üçlü test verdi. sata göre 15-16 haftalık..
resimlere baktım canım,maşallah çok iyi gözüküyorsun,henüz çıkmamış gibi ama çıkar endişe etme sende,bende etmemeye çalışıcam:)Yürüyüşlere başlamam lazım ama yağmurdada olmuyor ki,en iyisi evde aerobik sanırımhihoyyyt
canım hiç telaşlanma çıkmayan arkadaşlar var. bazılarımızın geç, bazılarımızın erken çıkıyor. nasılsa çıkacak, sen fit bir anne olacaksın, hiç merak etme hiç sorun yokturolumunekankayizsmile[/Q
Çok teşekkür ederim canım moral verdin. İnşaalah fit anneler oluruz hepimizzemuszemus
ne demek tatlım burda bunun için varız:enbuyukkk:moral bulduysan ne mutlu
benımde karnım baya çıktı ama hıç kılo almamışım.
tatlım göbiş topiğine resim koy bakalım. benimki de önden belli değil aslında yandan da dışarıdan anlaşılacak kadar belli değil ama resim çekilirken belli olsun diye hep çok dar şeyler giyiyorum.nasılsa çıkacak tatlım üzülmeolumunekankayizsmile
ben yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım haftada en az 2-3 kere. sorma hiç telaşlanmıyorum göbek çıktı çıkmadı diye. bir rahatlık geldi banakaydirigubbakcemile3akışına bıraktım herşeyikaydirigubbakcemile3
Dualarımız seninle canım,inşallah herşey iyi gider:Saruboceq:bende sonucumu alcam 4 te. dualarınızı bekliyorum.birde bişey sorcam. hamilelikte hipertiroidi çıkan varmı
güle güle canım yine bekleriz:gitme:ben çıkıyorum kızlar
Günaydın kızlar...Ya boş günüm,biraz geç uyanayım dedim yok.7'de ayaktaydım,bünye alışmış sanırım.
Bebeği hissetme ile ilgili bişeyler söyleyeceğim...Ben de sanki ara ara böyle hissediyor gibiydim,sol kasığımın üstünde itiyodu sanki bişey içerden.Doktora sordum, bu hafta mümkün değil psikolojik dediBiraz daha beklememiz lazım sanırım tekmeleri için
Bir de tetanoz aşısını sordum,sağlık ocağından geliyorlarmış siz ne düşünüyorsunuz dedim.O da sen bilirsin ama çok gerekli birşey de değil dedi.Yaptıranlar pek memnun kalmıyor,ateş yanma oluyor dedi.Sen sonuçta hastane ortamında doğum yapacağın için çok gerekli değil dedi...
kızlar bu ciğer yedikten sonra kaşınma habersiz birşey yeme bebekte leke çıkar diye söyledikleri şeyler hurafe mi sizce geçenlerde böle duydum piskolojik olarak 2 gün kaşındım ne yesem dikkat etmiyorum ben barbunya ayıkladım kaşındım mesela yada başka şeylerle çok yüzümü kaşıdığım oldu ayy insaşşah bebeğimde bi leke olmaz
ben normalde kafaya kolay kolay bişe takmam ama şimdi çevremde biri bişemi dedi birinimi kırdım ayy uyuyamıyorum çok takıyorum( hamileliktendir sanırım.sizde oluyor mu bu şekilde çok relax olamıyrm ama normalde relax biriydim
merhaba benide kaydetin. Ben ilk haftalardan beri topikteyim ama listede yokum. Yazmıştım size aslında ama özelden mesaj atamamıştım. Hala atamıyorum. ... Sat:3temmuz,yas:30 kilo:55- doğum 9 nisan,
tamam canım kaydettim..kaydirigubbakcemile5
çok saol canım ya o benimde aklıma geliyor çok azdı çünkü mesela kıl dönmesi falan vardıda patladı mı gibi bişey olabilir mi diye düşünmedim değil henüz biz iz bulamadım ama umarım öle bişeydir...:)
bende merak ettim simdi dr erkek dedi amabilmiyorumkismile
tamam canım kaydettim..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?