- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.421
bende sonucumu alcam 4 te. dualarınızı bekliyorum.birde bişey sorcam. hamilelikte hipertiroidi çıkan varmı
Ben listeyi göremiyorum. Nereye sakladınızopuyorumnanaktan
Daha önce yazmıştım ama özelden atmadım. Belki yokumdur.
Sat:13 temmuz
Doğum tarihi göyaaa:19.Nisan
Bence 10.Nisankaydirigubbakcemile3
Kilo 51
Eklersen sevinirim canım
TEŞEKKÜRLER. BU GÖBÜŞ TOPİĞİ VARMIŞ RESİMLERİ NERDEN GÖREBİLİRİZ GEÇMİŞ KONULARA BAKTIM DA UZUN ZAMANDIR GİRMİYORDUM. BENİM GÖBÜŞ BAZEN 4 AYLIK BAZEN 6 AYLIK GİBİ ÇIKYO AÇIKÇASI. KABARA KABARA GEZİYORUM ŞİMDİDEN
Ben çalıştığım için işyerinde yeterince cılkım çıkıyor eve gidip yürümek değil koluma kaldırmak bile istemiyorum,çoğunlukla yemeğe kayınvalideme yada anneme gidiyorum ondan sonrada direk eve yatmaya gidiyorum.Kurban bayramı gelsede şöle doya doya uyusam,gerine gerine uyansam:)Çok tembel oldum bu aralar çooookkkk.:sm_confused:
bende çalışıyorum canım sabah 6.30 da kalkıyorum eve girmem 19.30 oluyor. hafta içi 1 gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Genelde haftasonu cumartesi-pazar ı değerlendiriyorum. Sorma benim de halim kalmıyor. Eşim benden 1 saat sonra geliyor. Annem de kayınvalidem de yanımda değil. Kociş gelene kadar sofra hazırla, yemek yap ya da ısıt, ortalığı topla. Derken evdeki 2. mesai oluyorsempatiksalakcinniCanım tembellikle alakası yok vücudumuz maalesef daha çabuk yoruluyor sanırım
sabah haberlerde izledim okullar tatil olmu demek yarında size tatil iyi oldu dinlenme fırsatın olur canım...oley yarın bursada hamile memurlara tatilllll
çok sevindim bu işe ben
ama Allah tüm insanları doğal felaketlerden korusun
biraz korkutucu yağıyor
canım senin az kaldı. ben de 6 da alıcam sonucumuzu. hepimiz hayırlı haberler alırız inş:Saruboceq:
bende çalışıyorum canım sabah 6.30 da kalkıyorum eve girmem 19.30 oluyor. hafta içi 1 gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Genelde haftasonu cumartesi-pazar ı değerlendiriyorum. Sorma benim de halim kalmıyor. Eşim benden 1 saat sonra geliyor. Annem de kayınvalidem de yanımda değil. Kociş gelene kadar sofra hazırla, yemek yap ya da ısıt, ortalığı topla. Derken evdeki 2. mesai oluyorsempatiksalakcinniCanım tembellikle alakası yok vücudumuz maalesef daha çabuk yoruluyor sanırım
Gözünaydın canım. Çok sevindim senin adına bir erkek daha geliyor topiğimize. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İnşaalah yarın bizde öğrenebiliriz cinsiyetiniolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan çok teşekkürler canım..evet doktorum da öyle diyor..Maşallah canım,çok iyi bakmışsın ki 8 gün önce gidiyor.alkisalkisalkis
Oğluşunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam
bambikim canım saolasın..opuyorumnanaktan evet ismi çok öncedir belli ama daha yeniGünaydın kızlar :CüvCüv: ne zamandır giremedim cinsiyetler belli olmuş
Landsarcçım olumunekankayizsmile bebişin cinsiyeti belli olmuş üstüne üstlük isminede karar vermişsiniz ne güzel :asigim: İsmide çok güzel
Bende bugün doktora gidip bebişimi görecektim ama 2 gündür çok kötü grip oldum :gitme:
bugün biraz daha toparlanıp yarın gitmeyi düşünüyorum benneyaptımki
liste ilk sayfada canım..
Eskiden benim çalışma saatlerim seninki gibiydi. Hamile kalmadan önce bile yoruluyordum. Seninki gayet normal.
Uykumu hiç alamıyorum maalesef, bazen diyorum tembellik mi yapıyorum bazen de kendimi halı çıkarmak için 24 saatin 13 saati evde bile değilim diyorum kendi kendimekaydirigubbakcemile3sağolsun yemekten sonra kociş yardım ediyor da rahat ediyorum biraz yoksa halim harap
evet kızlar yahu bu halsızlık olduruyo benı hemencecık yoruluverıyorum nedırbu ne zaman azalır acebabilmiyorumkismile
2. trimesterde azalacakmış canım daha yeni girdik sayılır biraz bekleyelim bakalım Allahtan umut kesilmeza.s
bende sonucumu alcam 4 te. dualarınızı bekliyorum.birde bişey sorcam. hamilelikte hipertiroidi çıkan varmı
merhaba kızlar ya benim kafam karıştı herkes hemen hemen cinsiyetleri öğrenmiş doktoruma sordum en az 4 ay geçsin diyor. şu yeni çıkan ultrosonlarda mı baktırıyorsunuz yoksa eskilerde mi burası ilçe olduğu için eskilerden var acaba ondan mı ki ?
selam bende henüz ögrenmedim,doktorum 16. haftadan önce söylemiyo zaten kesinlesmeden hatta 20.haftayi bulabiliyo..buda 4 ve 5. ay denk geliyo tek sen degilsin yani.
kızlar bu ıstahsızlık benı cok yıpratıyo hıcbısey yıyesım olmuyo ne yapsam bılmıyorum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?