2011 Nisan Anneleri

oley yarın bursada hamile memurlara tatilllll
çok sevindim bu işe ben
ama Allah tüm insanları doğal felaketlerden korusun
biraz korkutucu yağıyor

Son düzenleme:

ilk sayfada listenin üzerinde göbüş topiğimizin linki yazıyor ister ordan ulaşabilirsin istersen anasayfadan nisan anneleri bölümüne girerek başlıklarda 2011 nisan annelerinin göbüşleri yazıyor onu bulup ordan açabilirsin..

oley yarın bursada hamile memurlara tatilllll
çok sevindim bu işe ben
ama Allah tüm insanları doğal felaketlerden korusun
biraz korkutucu yağıyor
sabah haberlerde izledim okullar tatil olmu demek yarında size tatil iyi oldu dinlenme fırsatın olur canım...
canım senin az kaldı. ben de 6 da alıcam sonucumuzu. hepimiz hayırlı haberler alırız inş:Saruboceq:

inş canım güzel sonuçlar alırsın...

Eskiden benim çalışma saatlerim seninki gibiydi. Hamile kalmadan önce bile yoruluyordum. Seninki gayet normal.

eveet erkek nüfusu git gide artıyor..AMİİN..hepimizin inşallaah..
hadi bakalım az kalmış,umarım öğrenirsiniz..

Maşallah canım,çok iyi bakmışsın ki 8 gün önce gidiyor.alkisalkisalkis
Oğluşunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam
opuyorumnanaktan çok teşekkürler canım..evet doktorum da öyle diyor..
iyi bakmışsın diyor,neyse hızla gelen kilolarım ona yarıyormuş bari..

bambikim canım saolasın..opuyorumnanaktan evet ismi çok öncedir belli ama daha yeni
yayıyoruz işte,çok alıştık bizde boshayallersmile

sana da geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,bol bol c vitamini,ıhlamur iç..

Eskiden benim çalışma saatlerim seninki gibiydi. Hamile kalmadan önce bile yoruluyordum. Seninki gayet normal.

Uykumu hiç alamıyorum maalesef, bazen diyorum tembellik mi yapıyorum bazen de kendimi halı çıkarmak için 24 saatin 13 saati evde bile değilim diyorum kendi kendimekaydirigubbakcemile3sağolsun yemekten sonra kociş yardım ediyor da rahat ediyorum biraz yoksa halim harap

evet kızlar yahu bu halsızlık olduruyo benı hemencecık yoruluverıyorum nedırbu ne zaman azalır acebabilmiyorumkismile

merhaba kızlar ya benim kafam karıştı herkes hemen hemen cinsiyetleri öğrenmiş doktoruma sordum en az 4 ay geçsin diyor. şu yeni çıkan ultrosonlarda mı baktırıyorsunuz yoksa eskilerde mi burası ilçe olduğu için eskilerden var acaba ondan mı ki ?

selam bende henüz ögrenmedim,doktorum 16. haftadan önce söylemiyo zaten kesinlesmeden hatta 20.haftayi bulabiliyo..buda 4 ve 5. ay denk geliyo tek sen degilsin yani.

bende listede olmak istiyorum daha önce bilgileri vermiştim ama sanırım şimdi okuyunca özele atmak gerekiyormuş ama kimin özeline neyse ben bilgilerimi tekrar vereyim sat 19 temmuz yaş 31 doğum tarihi 24 nisan

selam bende henüz ögrenmedim,doktorum 16. haftadan önce söylemiyo zaten kesinlesmeden hatta 20.haftayi bulabiliyo..buda 4 ve 5. ay denk geliyo tek sen degilsin yani.

sağol canım ya yoksa sırf bu yüzden eşimin kafasının etini yemeyi düşünüyordum izmire götür beni diyeklava: neyse adama bulaşmıyayım barikaydirigubbakcemile3

kızlar bu ıstahsızlık benı cok yıpratıyo hıcbısey yıyesım olmuyo ne yapsam bılmıyorum:CüvCüv:

Benimde ağzımın tadı yok,srıf miğdem bulanıyo diye yiyorum sürekli ama sadece yemek için öle keyiften değil:sinifsinif:

bende çalışıyorum canım sabah 6.30 da kalkıyorum eve girmem 19.30 oluyor. hafta içi 1 gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Genelde haftasonu cumartesi-pazar ı değerlendiriyorum. Sorma benim de halim kalmıyor. Eşim benden 1 saat sonra geliyor. Annem de kayınvalidem de yanımda değil. Kociş gelene kadar sofra hazırla, yemek yap ya da ısıt, ortalığı topla. Derken evdeki 2. mesai oluyorsempatiksalakcinniCanım tembellikle alakası yok vücudumuz maalesef daha çabuk yoruluyor sanırım[/QUOTE]
Canım Allah yardımcın olsun o zaman senin senin durumun benimkinden daha vahimmiş,erken emeklilik isteyip evde sadece yemek,temizlik ütü yapsam diyorum,böyle devam ederse halimiz harap,üzerine birde çocuk ve uykusuzluk eklenecek:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…