- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.441
sağol canım ya yoksa sırf bu yüzden eşimin kafasının etini yemeyi düşünüyordum izmire götür beni diyeklava: neyse adama bulaşmıyayım barikaydirigubbakcemile3
ve Aysucum,çok teşekkür ederim kızlaar..inş.sizde isimlerinizi biran evvel seçersiniz..
dr.kontrolümüz çokg üzel geçti,Kayram kocaman bir oğlan olmuş gamyoncuiremsu
evet % 100 erkek..pipisini de gördük zaten..benim hislerim doğru çıktı..
ama diğer hurafeler çürüdü..8 gün ileri geçmiş sıpam
15+1 çıktı usgde..çok mutlu oldum,doya doya seyrettik yine Kayramızı..
bir sürü de görüntüsü oldu bıkmadan devamlı izliyorım,çok büyük mutluluk gerçekten..
Allahım isteyen herkese yaşatsın,mahrum bırakmasın :Saruboceq:
meyvasuyu karşımı yapım dedım sıktım mandalına elma felan ıçtım çok kotu oldum tansıyonum duştu galıba duşşecektım:bbo: ayrıca ben suda ıçemıyorum çok ıçmek ıstıyorum ama ıçınce mıdem bualnıyor dogurduktan sonra kana kana ıçıcem:jeyyar:
meyvasuyu karşımı yapım dedım sıktım mandalına elma felan ıçtım çok kotu oldum tansıyonum duştu galıba duşşecektım:bbo: ayrıca ben suda ıçemıyorum çok ıçmek ıstıyorum ama ıçınce mıdem bualnıyor dogurduktan sonra kana kana ıçıcem:jeyyar:
Suyu kana kana içen bana, şimdi 1 bardağını bile içmek işkence geliyor.Ama su çok besliyormuş bebeği ve doğumdan sonra değil önce içmek önemliymiş.Ebru Şallı'dan ders alalım kızlar kadın su içe içe hem sporunu yaptı hem doğurdu hemde ne kilo derdi oldu ne çatlak.Valla şu halimle idolüm hiç olamaz ama azmine hayranım kadının,bizde yok miğdem bulanıyo yok canım istemiyo deyip ne spor yapıyoruz ne de su içiyoruz.eyvahedigeldismile
Merhaba arkadaşlar...Bizde ikili test sonucunu bugün aldık..Bebeğimiz çok şükür sağlıklı..Tam göstermedi ama doktorum % 90 erkek dedi...Oğlum var kız olur inşallah demiştik ama sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez...Rabbim aratmadı şükürler olsun...
Tüm annelerimize Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....
Merhaba arkadaşlar...Bizde ikili test sonucunu bugün aldık..Bebeğimiz çok şükür sağlıklı..Tam göstermedi ama doktorum % 90 erkek dedi...Oğlum var kız olur inşallah demiştik ama sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez...Rabbim aratmadı şükürler olsun...
arkadasim bol bol icemesende yudum yudum arada ic o zamanda mide bulantisi yapiyo mu?
selam kızlar nasılsınız topik ne kadar kalabalık papatya*, centralpark, dreamer35, erenhava, esteem, funmak, gülfuren, leegorkemm, leylaars, minerve, mormaske, ozz83, polyanna+, skorpion74, Suzi77
bizde dktrdan geldik bebişim öndeymiş maşallah 1 hafta doktor bl sıvı alır enfeksiyn kapmazsan düşük erken doğum riskin yok folik asite devam dedi o kafamı karıştırdı ense kalınlığımız 1.8 veeee cinsiyet teyzeleri büyük ihtimal erkek dedi bi tuhaf ldum ne bilim şaka gibi teyzeleri mustafa ismini babamı çcukken kaybettiğim için koyacağımı evlenmeden önce demiştim yanına ikinci isim önerilerinizi bekleriz
selam kızlar nasılsınız topik ne kadar kalabalık papatya*, centralpark, dreamer35, erenhava, esteem, funmak, gülfuren, leegorkemm, leylaars, minerve, mormaske, ozz83, polyanna+, skorpion74, Suzi77
bizde dktrdan geldik bebişim öndeymiş maşallah 1 hafta doktor bl sıvı alır enfeksiyn kapmazsan düşük erken doğum riskin yok folik asite devam dedi o kafamı karıştırdı ense kalınlığımız 1.8 veeee cinsiyet teyzeleri büyük ihtimal erkek dedi bi tuhaf ldum ne bilim şaka gibi teyzeleri mustafa ismini babamı çcukken kaybettiğim için koyacağımı evlenmeden önce demiştim yanına ikinci isim önerilerinizi bekleriz
gozunaydınn bugun erkeklerden gıdıyoruzselam kızlar nasılsınız topik ne kadar kalabalık papatya*, centralpark, dreamer35, erenhava, esteem, funmak, gülfuren, leegorkemm, leylaars, minerve, mormaske, ozz83, polyanna+, skorpion74, Suzi77
içemıyorum benı çok kotu yapıyor.canım gecenlerde kanalturk e bı dr çıktı ebru şallı oyle zayıf kalmk ıçın fazla beslenmıyor dedı bunlar saglıksız hamılelık ve ebru şallı erken dogum yaptı dedı.bu mankenler zayıf kalıyorlar ama erken dogum yapıolarmış bende duyunca sasırdım hep ornek gosterırlerdı
eveet erkek nüfusu git gide artıyor..AMİİN..hepimizin inşallaah..
canım gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza almayı nasipetsin dktrum erkek yılı dedikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?