2011 Nisan Anneleri

sağol canım ya yoksa sırf bu yüzden eşimin kafasının etini yemeyi düşünüyordum izmire götür beni diyeklava: neyse adama bulaşmıyayım barikaydirigubbakcemile3

mrb canım drun soylemıyordur benımkıde buyuk ultrasonlardan goruyo ama soylemıyor başka yere gttk kuçk bılgsayar ben hıç bbegı goremedım bıle ama drs soyledı cınsıyetını dra baglı yanı onla ılgısı yok

meyvasuyu karşımı yapım dedım sıktım mandalına elma felan ıçtım çok kotu oldum tansıyonum duştu galıba duşşecektım:bbo: ayrıca ben suda ıçemıyorum çok ıçmek ıstıyorum ama ıçınce mıdem bualnıyor dogurduktan sonra kana kana ıçıcem:jeyyar:

Canım hadi gözün aydın..Çok sevindim senin adına herşey yolundaymış ne güzel.Bebişte tahmin ettiğin gibi çıkmış bakalım bendeki tahmininde tutacak mı kaydirigubbakcemile3 Cumartesiye az kaldı gün sayıyorum bende.Ama bu ara kendimi çok suçluyorum okullar açılalı hiç dikkat etmiyorum beslenmeme İnşallah bebeğim iyidir...:Saruboceq:

Suyu kana kana içen bana, şimdi 1 bardağını bile içmek işkence geliyor.Ama su çok besliyormuş bebeği ve doğumdan sonra değil önce içmek önemliymiş.Ebru Şallı'dan ders alalım kızlar kadın su içe içe hem sporunu yaptı hem doğurdu hemde ne kilo derdi oldu ne çatlak.Valla şu halimle idolüm hiç olamaz ama azmine hayranım kadının,bizde yok miğdem bulanıyo yok canım istemiyo deyip ne spor yapıyoruz ne de su içiyoruz.eyvahedigeldismile

Merhaba arkadaşlar...Bizde ikili test sonucunu bugün aldık..Bebeğimiz çok şükür sağlıklı..Tam göstermedi ama doktorum % 90 erkek dedi...Oğlum var kız olur inşallah demiştik ama sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez...Rabbim aratmadı şükürler olsun...
Tüm annelerimize Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

merhabe kızlara.s.
net bir haftadır deli ediyordu beni
4 gündürde hiç yok...
şuan annemlerdeyim sizlere bir haber vereym dedim...

hekes iyidir inş....
işim var geçmişide okuyamıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum
kendinize iyi bakına.s.

arkadasim bol bol icemesende yudum yudum arada ic o zamanda mide bulantisi yapiyo mu?

içemıyorum benı çok kotu yapıyor.canım gecenlerde kanalturk e bı dr çıktı ebru şallı oyle zayıf kalmk ıçın fazla beslenmıyor dedı bunlar saglıksız hamılelık ve ebru şallı erken dogum yaptı dedı.bu mankenler zayıf kalıyorlar ama erken dogum yapıolarmış bende duyunca sasırdım hep ornek gosterırlerdı

Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım ,analı babalı büyüsün inşallah.%10 luk payınız var yinede Allah gönlünüze göre versin diyima.s

gozun aydın canım

Canım Allah yardımcın olsun o zaman senin senin durumun benimkinden daha vahimmiş,erken emeklilik isteyip evde sadece yemek,temizlik ütü yapsam diyorum,böyle devam ederse halimiz harap,üzerine birde çocuk ve uykusuzluk eklenecek:sinifsinif:[/QUOTE]

o yüzden ben bebiş olduktan hele de işe geri döndükten sonra aldığımız kiloları fazlasıyla vereceğimize inanıyorumkaydirigubbakcemile3hatta 0 bedeni geçip eksiye doğru yol bile alabilirizkaydirigubbakcemile3

hayirli olsun oglu$unogluna arkadas gelmis..

selam kızlar nasılsınız topik ne kadar kalabalık papatya*, centralpark, dreamer35, erenhava, esteem, funmak, gülfuren, leegorkemm, leylaars, minerve, mormaske, ozz83, polyanna+, skorpion74, Suzi77

bizde dktrdan geldik bebişim öndeymiş maşallah 1 hafta doktor bl sıvı alır enfeksiyn kapmazsan düşük erken doğum riskin yok folik asite devam dedi o kafamı karıştırdı ense kalınlığımız 1.8 veeee cinsiyet teyzeleri büyük ihtimal erkek dedi bi tuhaf ldum ne bilim şaka gibi teyzeleri mustafa ismini babamı çcukken kaybettiğim için koyacağımı evlenmeden önce demiştim yanına ikinci isim önerilerinizi bekleriz

selam nisa hadi bakalim bir oglan dahahayirli, ugurlu olsun canim.allah tamamina erdirsin..

gözün aydın arkadaşım
bende babamı 1 yıl önce kaybettim içim sızladı
mustafa kendi başına bile çok güzel bence
mustafalar hep akıllı oluyor baban yattıkça Allah oğluna uzun ömürler versin inşallah

gozunaydınn bugun erkeklerden gıdıyoruz

Tatlım tamam o kadar zayıf olmakta istemem,o kadar sağlıksızda ama bizlerde sporsuz ve susuz kalarak iyi yapmadığımız kesinhihoyyyt

eveet erkek nüfusu git gide artıyor..AMİİN..hepimizin inşallaah..

canım gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza almayı nasipetsin dktrum erkek yılı dedikaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]
Canım Allah yardımcın olsun o zaman senin senin durumun benimkinden daha vahimmiş,erken emeklilik isteyip evde sadece yemek,temizlik ütü yapsam diyorum,böyle devam ederse halimiz harap,üzerine birde çocuk ve uykusuzluk eklenecek:sinifsinif:[/QUOTE]

canım erken emeklilikmi kaç yaşındasın
bende hep soruyorum Allahım ben emekli olduğum günleri görecemmi diye
of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…