2011 Nisan Anneleri

Canım oğluşuna koca bi maşallah o zamanannesi ona iyi baksın,oda annesine sıkı sıkı sarılsın ki erken doğum falan olmasın,ismiyle uzun yaşasın canım Mustafa ismi çok güzel,Rüzgar,Yağız,Kayra,Eren isimleri güzel belki sana fikir olurgamyoncuiremsu

Canım gözün aydın...Ay kıskandırıyorsunuz beni yaaa...Nisacım senin arkadaşların tahmini tuttu bu durumda yanılmıyorsam İsim konusunda bebek ismiyle gelirmiş derler acele etme gönlüne göre versin Rabbim :Saruboceq:

selam..
siz de su içemeyenlerdensiniz yani ben de.önce de içmezdim şimdi de içemiyorum.gebelik öncesi 2-3 günde bir bardak içerdim ve sık sık taş olurdu,idrar yollarımda ağrılar falan ama su içeyi alışkanlık yapamadım işte.dr en az 2 lt içmelisin dedi nerdeee..en fazla günde 1 lt içiyorum bazen de o,5 lt.
siz ne kadar içiyorsunuz.
bir de yumurta ve sütten tiksindim.yatarken 1 bardak süt içiyorum haftada 1 gün yumurta yiyiyorum.vallahi yararlı şeyler yok ben de.sadece meyveyi bol yiyiyorum.siz nasıl besleniyorsunuz.insan yumurtadan bu kadar tiksinir mi?adı bile mahvediyor beni..

o yüzden ben bebiş olduktan hele de işe geri döndükten sonra aldığımız kiloları fazlasıyla vereceğimize inanıyorumkaydirigubbakcemile3hatta 0 bedeni geçip eksiye doğru yol bile alabilirizkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

içim rahatladı o zaman kilo derdini artık düşünmicemkaydirigubbakcemile3

canım erken emeklilikmi kaç yaşındasın
bende hep soruyorum Allahım ben emekli olduğum günleri görecemmi diye
of of[/QUOTE]

kizlar yine trde emeklilik daha önce olunuyo,ben yandim 64 yasimda emekli olabilecegim burda tabii ya$arsam:))daha 32 senem varmafoldumben

gülfuren tebrikler canım darısı başımıza inş.

nisa86 cım çok tebrik ederim. oğluş geliyor hadi bakalım sağlıkla inşallah. ense kalınlığı da iyi çıkmış maşallah bebilerimize

çok sağl canım Allah mekanlarını cennet eylesin babalarımızın anlamıda çk güzel seçkin seçilmiş ama bizde ölen birinin adı knulurken yanına eklerler bir isim batıl amaCADIARZU

gozunaydınn bugun erkeklerden gıdıyoruz
sağl cnm evet erkek patlamasıkaydirigubbakcemile3

canım yumurta deme bana adını bile duyamam ben oğlumda tiksinmiştim hiç yiyemem 5 senede 5 kere yememişimdir
sütü çok severdim onuda içemiyorum.
olumunekankayizsmile

hım bilmiyordum
ozaman yiğit olabilir
mustafa yiğit bilmiyorumkismile

oyyy erkekçiklerrrr çoğalıyorr:)

bnde dün öylemesine doktora gittim 12.3 cm olmuş bebişim:)
ve tam 137 gr dedi doktor:)

yine bi haftan önden gidiyoruz
yani dün 16+1 idi.
bugün 16+2

Son düzenleme:

selam canım iyiyim sen nasılsın gözünaydın bebiş iyimiş ve erkekmiş banada kıza benziyor dedi ama kesin konuşmadı haftaya test sonucunu göstermeye gidicez o zaman tekrar sorucam ense kalınlığıda normal inşallah sonucunda güzel çıkar.

darısı sana bitanem inş. tabiyanılmada olabilir ama ben kesin gibi bakıyrum artık
yk cnm ilk başta erkek dyrdum onlar kız diyey diye kız gibi hissetmeye başlamıştım kızım dye sevyrdum eşim bebek pembe giyerse göstercem sana diyrbayanssulusmile
gülfuren tebrikler canım darısı başımıza inş.

nisa86 cım çok tebrik ederim. oğluş geliyor hadi bakalım sağlıkla inşallah. ense kalınlığı da iyi çıkmış maşallah bebilerimize
sağl cnım benim inş. sağlıcaakla kucağımızada alırız evet ya bir tuhaf oldum kızlar rüya giibi eşim çk mutlu ilk bebeğin erkek olmasını istyrdu

canım erken emeklilikmi kaç yaşındasın
bende hep soruyorum Allahım ben emekli olduğum günleri görecemmi diye
of of

kizlar yine trde emeklilik daha önce olunuyo,ben yandim 64 yasimda emekli olabilecegim burda tabii ya$arsam:))daha 32 senem varmafoldumben
[/QUOTE]

canım Türkiyede de artık yaş sınırı kondu ben 55 yaşında emekli olcam
etrafımdaki 55 yaşındaki leri görünce kafamçokkarıştı
Allahım şu kanun değişse nolur erken emeklilik gelse nolur :Saruboceq:

ben günde en az 2 en fazla 3 lt su içiyorum. Önceden de çok içerdim zaten. Ondan bir sıkıntım yok da süt içemiyorum. Onun yerine bol peynir, yoğurt ve cacık yiyorum. Ayran da içemiyorum ilk başlarda çok içmiştim tiksindim. meyve günde en fazla 2 kuru incir, 2 mandalina yiyorum ama ennn fazla. yumurtayla hiç aram yok. 1 öğün sebze 1 öğün et yemeye çalışıyorum eğer mümkün olursa. haftada 1 defa balık yemeye çalışıyorum, ceviz yemeye çalışıyorum. Ama dediğim gibi hep bir gayretle hiç canım isteyerek değil. Geçen haftaya kadar baştan beri iştahsızlık vardı. 1 haftadır daha iyiyim bakalım bundan sonra ne yapacağım

sağol cnm kızlarçk değerli bak tpikte:) bana da kesin demedi büyük ihtimal dedi ama verdiği pozisyn gördüklerime göre kesin dyrm ense kalınlığı nrmal çıkınca rahim derinliğimde iyiyimiş gerek duymadı cnm üçlü tarama yapıcak bende bişi demedim inş. snuçların süper çıkar canım Rabbim kalbinize göre versin

canım Türkiyede de artık yaş sınırı kondu ben 55 yaşında emekli olcam
etrafımdaki 55 yaşındaki leri görünce kafamçokkarıştı
Allahım şu kanun değişse nolur erken emeklilik gelse nolur :Saruboceq:[/QUOTE]

tr gene daha insafli 55 mis,bir de 64 oldugunu düsünsene ordada..

tr gene daha insafli 55 mis,bir de 64 oldugunu düsünsene ordada..

[/QUOTE]

canım ozaman gel sende güzel yurdumuza
beyin göçü ne karşıyım ben
şaka şaka
hakkımızda hayırlısı sağlıklı olalımda çalışırız artk napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…