- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.481
amincanım bal damlıyor teyzesinden seninle diğer topiktede birlikteydik kucağımıza almakta nasip olur inş.Canım oğluşuna koca bi maşallah o zamanannesi ona iyi baksın,oda annesine sıkı sıkı sarılsın ki erken doğum falan olmasın,ismiyle uzun yaşasın canım Mustafa ismi çok güzel,Rüzgar,Yağız,Kayra,Eren isimleri güzel belki sana fikir olurgamyoncuiremsu
hım bilmiyordum
ozaman yiğit olabilir
mustafa yiğit bilmiyorumkismile
Canım hadi gözün aydın..Çok sevindim senin adına herşey yolundaymış ne güzel.Bebişte tahmin ettiğin gibi çıkmış bakalım bendeki tahmininde tutacak mı kaydirigubbakcemile3 Cumartesiye az kaldı gün sayıyorum bende.Ama bu ara kendimi çok suçluyorum okullar açılalı hiç dikkat etmiyorum beslenmemeİnşallah bebeğim iyidir...:Saruboceq:
amiiin..hayırlı olsun canım,bir prens daha geldi..hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsundaMerhaba arkadaşlar...Bizde ikili test sonucunu bugün aldık..Bebeğimiz çok şükür sağlıklı..Tam göstermedi ama doktorum % 90 erkek dedi...Oğlum var kız olur inşallah demiştik ama sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez...Rabbim aratmadı şükürler olsun...
Tüm annelerimize Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....
selam kızlar nasılsınız topik ne kadar kalabalık papatya*, centralpark, dreamer35, erenhava, esteem, funmak, gülfuren, leegorkemm, leylaars, minerve, mormaske, ozz83, polyanna+, skorpion74, Suzi77
bizde dktrdan geldik bebişim öndeymiş maşallah 1 hafta doktor bl sıvı alır enfeksiyn kapmazsan düşük erken doğum riskin yok folik asite devam dedi o kafamı karıştırdı ense kalınlığımız 1.8 veeee cinsiyet teyzeleri büyük ihtimal erkek dedi bi tuhaf ldum ne bilim şaka gibi teyzeleri mustafa ismini babamı çcukken kaybettiğim için koyacağımı evlenmeden önce demiştim yanına ikinci isim önerilerinizi bekleriz
oyyy erkekçiklerrrr çoğalıyorr:)
bnde dün öylemesine doktora gittim 12.3 cm olmuş bebişim:)
ve tam 137 gr dedi doktor:)
yine bi haftan önden gidiyoruz
yani dün 16+1 idi.
bugün 16+2
landsarc canım bana da bi tahmin yapsana
selam..
siz de su içemeyenlerdensiniz yani ben de.önce de içmezdim şimdi de içemiyorum.gebelik öncesi 2-3 günde bir bardak içerdim ve sık sık taş olurdu,idrar yollarımda ağrılar falan ama su içeyi alışkanlık yapamadım işte.dr en az 2 lt içmelisin dedi nerdeee..en fazla günde 1 lt içiyorum bazen de o,5 lt.
siz ne kadar içiyorsunuz.
bir de yumurta ve sütten tiksindim.yatarken 1 bardak süt içiyorum haftada 1 gün yumurta yiyiyorum.vallahi yararlı şeyler yok ben de.sadece meyveyi bol yiyiyorum.siz nasıl besleniyorsunuz.insan yumurtadan bu kadar tiksinir mi?adı bile mahvediyor beni..
eveet erkek istilası geliyooor kaydirigubbakcemile3
doktorum da öyle dedi,bu yıl hep erkek dedi..
benim oğlumda 8 gün önden gidiyor,114 gr.
tam 1 hafta varmış aramızda..
bu gidişler biz kesin mart sonuna doğururuz eyvahedigeldismile
amincanım bal damlıyor teyzesinden seninle diğer topiktede birlikteydik kucağımıza almakta nasip olur inş.
inşallah canım, Allah izin verirse en az 5 ay daha burdayız sonrasında da inşallah burda beraber büyütürüz.Biz onların teyzeleri oluruz onlar bizim kuzucuklarımız olurlar,benimde erkek sanırım,kesin değil ama doktor teyzesi erkek gibi dediolumunekankayizsmile
Ayyy iyiliğini versin Allah sırnaşık şey Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım minikler...darısı sana bitanem inş. tabiyanılmada olabilir ama ben kesin gibi bakıyrum artık
yk cnm ilk başta erkek dyrdum onlar kız diyey diye kız gibi hissetmeye başlamıştım kızım dye sevyrdum eşim bebek pembe giyerse göstercem sana diyrbayanssulusmile
saol canım benim..darısı sana inş. en kısa zamanda..benim tahminlerim çoğu kişide tuttu
ama bakalım seninkinde ne olacak..az kaldı 2 gün varmış,inş.öğrenirsin canım..
yok canım hiç merak etme,o beslenir,ama özellikle şunları ihmal etme,bol meyve
sebze,süt yoğurt,günde en az 2 ad.ceviz,fındık..bunlar çok önemli..aralarda azar azar..
birde balık çok öenmli en az haftada 2 kere yemek lazım,çocuk zekası için..
Haklısın canım ama ihmal ediyorum maalesefToparlanayım bari artık. Bakalım cumartesi göreyim bebeğimi öğrenelim hissettiğimiz gibi erkek mi yoksa numaracı cilveli bir kızmı :)))
ne güzel sizler hep öğreniyorsunuz cinsiyetleri benim daha çok var 2 kasım ve çok sabırsızlanıyorum
selam kızlar nasılsınız topik ne kadar kalabalık papatya*, centralpark, dreamer35, erenhava, esteem, funmak, gülfuren, leegorkemm, leylaars, minerve, mormaske, ozz83, polyanna+, skorpion74, Suzi77
bizde dktrdan geldik bebişim öndeymiş maşallah 1 hafta doktor bl sıvı alır enfeksiyn kapmazsan düşük erken doğum riskin yok folik asite devam dedi o kafamı karıştırdı ense kalınlığımız 1.8 veeee cinsiyet teyzeleri büyük ihtimal erkek dedi bi tuhaf ldum ne bilim şaka gibi teyzeleri mustafa ismini babamı çcukken kaybettiğim için koyacağımı evlenmeden önce demiştim yanına ikinci isim önerilerinizi bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?