2011 Nisan Anneleri

amincanım bal damlıyor teyzesinden seninle diğer topiktede birlikteydik kucağımıza almakta nasip olur inş.

hım bilmiyordum
ozaman yiğit olabilir
mustafa yiğit bilmiyorumkismile

kızlar hemen not aldım valla yiğit yağız eymen favorilerim rüzgarıda çok severim ama rüzgar gibi esmesin isim karektere yansıyr gerçekten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım benim..darısı sana inş. en kısa zamanda..benim tahminlerim çoğu kişide tuttu
ama bakalım seninkinde ne olacak..az kaldı 2 gün varmış,inş.öğrenirsin canım..
yok canım hiç merak etme,o beslenir,ama özellikle şunları ihmal etme,bol meyve
sebze,süt yoğurt,günde en az 2 ad.ceviz,fındık..bunlar çok önemli..aralarda azar azar..
birde balık çok öenmli en az haftada 2 kere yemek lazım,çocuk zekası için..

amiiin..hayırlı olsun canım,bir prens daha geldi..hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsunda
evlat evlattır..

gözün aydın canım..herşey yolundaymış çok sevindim..
henüz ihtimal de olsa prensimiz hayırlı olsun..Mustafa çok güzel bir isim..
yanına,Kemal,Can,Efe,Kıvanç,Bora..vs.. o kadar çok ki..mutlaka bulursun merak etme

oyyy erkekçiklerrrr çoğalıyorr:)

bnde dün öylemesine doktora gittim 12.3 cm olmuş bebişim:)
ve tam 137 gr dedi doktor:)

yine bi haftan önden gidiyoruz
yani dün 16+1 idi.
bugün 16+2

eveet erkek istilası geliyooor kaydirigubbakcemile3
doktorum da öyle dedi,bu yıl hep erkek dedi..
benim oğlumda 8 gün önden gidiyor,114 gr.
tam 1 hafta varmış aramızda..
bu gidişler biz kesin mart sonuna doğururuz eyvahedigeldismile

Canım,her akşam süt içiyorum,ceviz,badem,kuru dut yiyorum,meyve yiyorum her akşam,
özellikle sabah kahvaltımı ve öğünlerimi sağlıklı besinlerden seçmeye çalışıyorum.Salatayı artırmayı düşünüyorum çünkü doktorumda bol bol salata ye,hem olası kabızlığa iyi gelir hem besleyici hemde sonrası için alışkanlık haline gelmiş olur dedi.Yumurtayı haftanın bikaç günü yiyorum çok şükür bu zamana kadar hiçbirşeyden tiksinmedim.Çok su içemiyorum o kadar,önceden çok su içerdim şimdi günde 3 bardak anca içebiliyorum ve ağız tadım yok sadece miğdem bulanmasın diye atıştırıyorum.

canım önde gitmesi dğum süresini öne çekiyor değilmi bnmde 1 hafta önde bu kadar erkeğe gelin bulamayacağızdelikafadulden

Ayyy iyiliğini versin Allah sırnaşık şey Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım minikler...

ne güzel sizler hep öğreniyorsunuz cinsiyetleri benim daha çok var 2 kasım ve çok sabırsızlanıyorum

14+2 oldum aslında tam 13 ken doktora gitmiştim ama cinsiyete bakmadı öbür ay dedi sadece 2 li test yaptı

haklısınız kızlar yarın bi doktor bulmaya calısayım bu arada mesai arkadasım da bugun test yaptı ve pozitif cıktı bugun gün onun heyecanıyla geçti

Maşaallah bebişine canım Erkendende öğrenmişiniz cinsiyetini ne güzel. Hayırlı evlat olur İnşaalah. Bu yıl erkekler kızlara fark atacak galiba öyle gibi görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…