2011 Nisan Anneleri

valla ben 18 ine dayanamadim gecen pazartesi arattim esime aksam saati hastaneyi gittik görmeye hem su gibigelen akintiyi sorduk,manaylada bebegi gördük:)) kendi doktorum bir dönse $u tatilden..neyseki son 4 gün tekrar görmeye

landsarc canım bana da bi tahmin yapsana

tam bende yazacaktim:))))bende bir tahmin istiyorum landsarc..delikafadulden

landsarc hadi bana da tahmin yap canımopuyorumnanaktan

kızlaaar naaptınız ayoool ohaoldumsmile
medyum yaptınız beni...o an içimden gelen hisleri paylaşıyorum sadece..
kiimseyi üzmek istemem...
bu arada tam mesaj yazacakken müşterim geldi,biraz gecikti oyuzden..

Maşaallah bebişine canım Erkendende öğrenmişiniz cinsiyetini ne güzel. Hayırlı evlat olur İnşaalah. Bu yıl erkekler kızlara fark atacak galiba öyle gibi görünüyor..

sağl cnm benim sende öğrenirsin tez zamanda inş.evet kime sorsak erkek bu arada çin takvimi rus takvimi tutmadı bende

kızlaaar yaa..ben dün akşamdan beri bebeğimi hissetiğim yerde
pır pır pıırr hissediyorum,sanki içimde kelebekler uçuyor..
bu o mu :asigim: yerim ben oğluşumu..
doktor sordu zaten hissediyormusun diye,ozaman bişey yoktu
sadece sağ tarafımda olduğunu hissediyorum dedim..
ama sonra özellikle akşam birkaç kere otururken hissettim..
anneler bilirler,böyle mi oluyor gerçekten akannehir

valla bende hissediyordum sordum doktora imkansız şuanda hissetmen dedi,4,5-5 aydan önce hissedemezsin dedi o bağırsak hareketlerindir dedi,bende taam dedim uslu uslua.s
valla bağırsak hareketine bile bu kadar duygusal yaklaştıysam ben hareketlerini hissetmeye başlayınca ne yapıcam bilmiyorumopuyorumnanaktan

evet genelde öyle diyorlar,benim dr.da 1 aya kadar hissedersin dedi..
ama bu başka birşey,bu zamanda kadar hissetmediğim birşey
ayrıca bağırsak hareketi ile onu insan ayırt edebilir..
hem erkek bebeklerinki daha erken hissediliyormuş
tabi tam anlamıyla emin olmak için tekme yemek lazım

slm kızlar...oh bugün bol bol oturdum..bi ara tedirgin oldum doktorumu aradım..dedim oturuyorum ama sürekli tedirginim ama napmalıyım dedim..oda rahat ol... hiç bişey olmaz...bebişini ne zaman hissedersin ozaman yani 16 hftda çok rahat olucaksın dedi...inş öle olur..gün vardı bizde çok güzel geçti...kızlar çok komik ama 3 günde karnım öle bi çıktı ki normal değil hehehe...çok beğeniyorum ama gerile gerile. oturuyorum....

canim sanirim sendin 12 haftada falan hissediyorum diyodun,ben sana msj yazmistim hissettiklerin basirsak hareketi yada rahimin yukari cikamasindan kaynaklaniyodur diye.doktora sorariz demistin.yanilmiyorum dimi..benim bir oglum oldugu icin az cok tecrübem var bu konuda.benim arkadasim 3.hamileliginde ki erkek bebekti 21. haftadan sonra hissetti.

hosgeldin fistik..gününün güzel gecmesine sevindim.göbi$inede ma$allahanacim bu gidisle senin doktor aramalarindan bikip numarani gördükce acmiycak telini:jeyyar:$aka $aka..tedirginligini cok iyi anliyorum canim.opuyorumnanaktan

hahah doktor şehri terkedrmiş delikafadulden ya fazla yüz verdi ya ondan....sen naptın cnm.. göbişimin resmini çektircem eşime koymama izin vermiyo ama ne anlıcakki haha koyarım ben:CüvCüv:

bnde geçen akşam uzanırken resmen sol tarafıma bi ağırlık çöktü ve elimi koydum oraya bi sertlik vardı.
eşimede tutturdum.
diğer tarafları elledim oralar boştu
dün doktora sordum evet artık varlığını hissetmeye başlarsın dedi.ama tekmelerine biraz daha var dedi.

ay bu 15 16 haftalıklar nasıl özeniyorum size.... eskiden 12 hftlıklara özenirdim şimdi 16 hftlıklara..zaman geçiyo inş..herşey güzel ve çabuk geçer

lifecity seni mart annelerine kaptırmayız biraz sık dişini 1 nisan olsun bari

Biraz erken canım. Şöyle düşün. O daha 10-12 cm. Bu 10cm'in ne kadarı bacak ne kadarı kas ki 8 kat karın katmanından sana kendini duyursun? Ben de ilk zamanlar 16. haftada falan pıt pıt bişeyler hissediyordum da emin olamıyordum. Öyle anlık bişey oluyor. Hızlı bir gerilme gibi. 20. haftada sağlam bir tekme yiyince anladım ki bu o. Sonra tekmeler artıyor bir süre sonra yeri daralıyor başlıyor içinde kayar gibi hareket etmeye. Tek ayağı veya eliyle sol kemiğinden destek alıp kendini ileri geri hareket ettiriyor. Bu duygu hepsinden güzeli.
Şimdi ben de içimde bişeyler hissediyorum ama biraz erken olduğunu biliyorum. İmkansız hatta. Bekliyorum bakalım ne zaman fiziki olarak tanışacağız.

hehehe asla gitmem mart annelerine ben:)
yapıştım buraya
esracım inş. geçşcek bu 9 aylık serüven
ah salim sağlim bi alsak kucağımıza

hahah doktor şehri terkedrmiş delikafadulden ya fazla yüz verdi ya ondan....sen naptın cnm.. göbişimin resmini çektircem eşime koymama izin vermiyo ama ne anlıcakki haha koyarım ben:CüvCüv:

bende ne yapayim iste bütün gün burda vakit gecirdim:)) disarisi soguk cikip gezemiyoruzda,e$imin i$ten gelmesini bekliyorum eksikler var onlari gidip alalim bari..birde evde olu$umun son günlerinin tadini cikariyorum gerci gecelerin tadini cikariyorum desem daha iyi p.tesi i$e ba$liycam kismetse.ben zaten ak$amlari 18.00 den 23:00 kadar calisiyorum.oglum oldugu icin.e$imle ortakla$a bakiyoruzdazemuszemus

slm kızlar yine ne çok cinsiyet öğrenen olmuş yaa bende öğrenmek istiyorum artık ama daha beklicem malesef. kızlar ben yemek yiyemiyorum ya çok fena miğdem yanıyor aç kalmayım diye atıştırıyorum ama bebişime yeter mi bilmiyorum. bu konuda kendimi çok suçlu hissediyorum.eyvahedigeldismile

cnm mide yanması için doktor şurup veriyor ablam içiyordu gaviscon diye bişeydi sanırım
doktoruna danış ve iste iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…