- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.501
landsarc canım bana da bi tahmin yapsana
tam bende yazacaktim:))))bende bir tahmin istiyorum landsarc..delikafadulden
landsarc hadi bana da tahmin yap canımopuyorumnanaktan
Maşaallah bebişine canım Erkendende öğrenmişiniz cinsiyetini ne güzel. Hayırlı evlat olur İnşaalah. Bu yıl erkekler kızlara fark atacak galiba öyle gibi görünüyor..
kızlaaar yaa..ben dün akşamdan beri bebeğimi hissetiğim yerde
pır pır pıırr hissediyorum,sanki içimde kelebekler uçuyor..
bu o mu :asigim: yerim ben oğluşumu..
doktor sordu zaten hissediyormusun diye,ozaman bişey yoktu
sadece sağ tarafımda olduğunu hissediyorum dedim..
ama sonra özellikle akşam birkaç kere otururken hissettim..
anneler bilirler,böyle mi oluyor gerçekten akannehir
valla bende hissediyordum sordum doktora imkansız şuanda hissetmen dedi,4,5-5 aydan önce hissedemezsin dedi o bağırsak hareketlerindir dedi,bende taam dedim uslu uslua.s
valla bağırsak hareketine bile bu kadar duygusal yaklaştıysam ben hareketlerini hissetmeye başlayınca ne yapıcam bilmiyorumopuyorumnanaktan
valla bende hissediyordum sordum doktora imkansız şuanda hissetmen dedi,4,5-5 aydan önce hissedemezsin dedi o bağırsak hareketlerindir dedi,bende taam dedim uslu uslua.s
valla bağırsak hareketine bile bu kadar duygusal yaklaştıysam ben hareketlerini hissetmeye başlayınca ne yapıcam bilmiyorumopuyorumnanaktan
slm kızlar...oh bugün bol bol oturdum..bi ara tedirgin oldum doktorumu aradım..dedim oturuyorum ama sürekli tedirginim ama napmalıyım dedim..oda rahat ol... hiç bişey olmaz...bebişini ne zaman hissedersin ozaman yani 16 hftda çok rahat olucaksın dedi...inş öle olur..gün vardı bizde çok güzel geçti...kızlar çok komik ama 3 günde karnım öle bi çıktı ki normal değil hehehe...çok beğeniyorum ama gerile gerile. oturuyorum....
hosgeldin fistik..gününün güzel gecmesine sevindim.göbi$inede ma$allahanacim bu gidisle senin doktor aramalarindan bikip numarani gördükce acmiycak telini:jeyyar:$aka $aka..tedirginligini cok iyi anliyorum canim.opuyorumnanaktan
bnde geçen akşam uzanırken resmen sol tarafıma bi ağırlık çöktü ve elimi koydum oraya bi sertlik vardı.
eşimede tutturdum.
diğer tarafları elledim oralar boştu
dün doktora sordum evet artık varlığını hissetmeye başlarsın dedi.ama tekmelerine biraz daha var dedi.
evet genelde öyle diyorlar,benim dr.da 1 aya kadar hissedersin dedi..
ama bu başka birşey,bu zamanda kadar hissetmediğim birşey
ayrıca bağırsak hareketi ile onu insan ayırt edebilir..
hem erkek bebeklerinki daha erken hissediliyormuş
tabi tam anlamıyla emin olmak için tekme yemek lazım
hahah doktor şehri terkedrmiş delikafadulden ya fazla yüz verdi ya ondan....sen naptın cnm.. göbişimin resmini çektircem eşime koymama izin vermiyo ama ne anlıcakki haha koyarım ben:CüvCüv:
cnm mide yanması için doktor şurup veriyor ablam içiyordu gaviscon diye bişeydi sanırım
doktoruna danış ve iste iyi geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?