- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.521
cnm mide yanması için doktor şurup veriyor ablam içiyordu gaviscon diye bişeydi sanırım
doktoruna danış ve iste iyi geliyormuş.
Kızlar ben geldim...Nasılsınız...Göbüş topiğine bizde fotoğrafımızı ekledik...Bakabilirsiniz...
iyi akşamlar..
şu göbiş topiği nerede yahu,ben baktım bulamadım.bir ziyaret edeyim bakim..
kızlar hepinize selam :)
ben de nisan annesiyim kısmetse doğum 26 nisanda :)
allah kimseyi bebeğinden ayırmasın AMİNNNNalkisalkisalkis
kızlar hepinize selam :)
ben de nisan annesiyim kısmetse doğum 26 nisanda :)
allah kimseyi bebeğinden ayırmasın AMİNNNNalkisalkisalkis
kızlar bu cizelgeleri nerden yapıosunuz ben de istiyorummm :kedi:
merhaba kızlar ben de bugün itibariyle 15+0 oldum.
dün ve önceki gün bazı hareketler hisettim ben de ama emin olmadım. benim 2. bebeğim.ilk bebeğimde 16 haftalıkken göz seğirmesi şeklinde hissetmiştim ama emin olamadım bu sefer. bu arada sabah yataktayken (şişliklerden gittiği için sanırım) bebeği hisediyorum çok güzel bir duygu.
bu arada ben de haftaya gideceğim dr a .o zaman belli olacak sanıyorum cinsiyetimiz.
birde kızlar bir şey soracağım migreniniz var mı ve hamilelikte tutuyormu
benim bu hafta 2. ağrımı yaşıyorum bu gün berbat
¨selam hosgeldin aramiza.bugün ve gecen gün basagrim vardi.agri kesici aldim az önce.ama migrenim falan yok,hatta normalde hic agrimaz basim.hamileikten olsa gerek..
merhaba kızlar ben de bugün itibariyle 15+0 oldum.
dün ve önceki gün bazı hareketler hisettim ben de ama emin olmadım. benim 2. bebeğim.ilk bebeğimde 16 haftalıkken göz seğirmesi şeklinde hissetmiştim ama emin olamadım bu sefer. bu arada sabah yataktayken (şişliklerden gittiği için sanırım) bebeği hisediyorum çok güzel bir duygu.
bu arada ben de haftaya gideceğim dr a .o zaman belli olacak sanıyorum cinsiyetimiz.
birde kızlar bir şey soracağım migreniniz var mı ve hamilelikte tutuyormu
benim bu hafta 2. ağrımı yaşıyorum bu gün berbat
mrb canım drun soylemıyordur benımkıde buyuk ultrasonlardan goruyo ama soylemıyor başka yere gttk kuçk bılgsayar ben hıç bbegı goremedım bıle ama drs soyledı cınsıyetını dra baglı yanı onla ılgısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?