2011 Nisan Anneleri

cnm mide yanması için doktor şurup veriyor ablam içiyordu gaviscon diye bişeydi sanırım
doktoruna danış ve iste iyi geliyormuş.

evet gaviscon veriyorlar hiç bir yan etkisi yok ama tadı kötü gelmezse..ben onu normalde kullanıyordum reflüm varda,ama hamilelikte tadı midemi bulandırdı kullanamadım..

merhaba kızlar ben de bugün itibariyle 15+0 oldum.
dün ve önceki gün bazı hareketler hisettim ben de ama emin olmadım. benim 2. bebeğim.ilk bebeğimde 16 haftalıkken göz seğirmesi şeklinde hissetmiştim ama emin olamadım bu sefer. bu arada sabah yataktayken (şişliklerden gittiği için sanırım) bebeği hisediyorum çok güzel bir duygu.
bu arada ben de haftaya gideceğim dr a .o zaman belli olacak sanıyorum cinsiyetimiz.
birde kızlar bir şey soracağım migreniniz var mı ve hamilelikte tutuyormu
benim bu hafta 2. ağrımı yaşıyorum bu gün berbat

¨selam hosgeldin aramiza.bugün ve gecen gün basagrim vardi.agri kesici aldim az önce.ama migrenim falan yok,hatta normalde hic agrimaz basim.hamileikten olsa gerek..

¨selam hosgeldin aramiza.bugün ve gecen gün basagrim vardi.agri kesici aldim az önce.ama migrenim falan yok,hatta normalde hic agrimaz basim.hamileikten olsa gerek..

benim ilk hamileliğimde 1 veya 2 kez ilk 3 ayda ağrımıştı sonra doğum yapana kadar hiçbir daha ağrımamıştı.en rahat dönemimdi ama bu seferki farklı oluyor. her hamilelik kendine özgüdür derler ya. doğru demek :)

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü bu ne yaa tickerımı değiştirim dedim haftalar sapıtmış :)))

Son düzenleme:

cnm bendede var migren 2gündür atak yaptı oğluma sinirimden zonk zonk çatlıyor.şimdi bir türk kahvesi yapıp içtimki kafein biraz durdursunda rahatlıyayım diye..ilaç almak istemiyorum çünkü..Allah şifa versin..

hımm olabilir canım ya neyse bir kaç hafta geçsin ısrar ederim o zaman çenemden kurtulamayacak ve söyleyecektir umarım yerimsenibenyerimseniben

ya kızlar ben tickerda 54.haftada görunuyorum dogru tarihi giriyorum son adet günü olarak ama böle oluyor sinir oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…