2011 Nisan Anneleri

Günaydın bayanlar,
cumanız hayır olsun...a.s.
2 gündür mide yanması başladı bende.. hormonların etkisi ile olduğunu okudum ancak çok yanıyooooor :1shok:

günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize...

Günaydın Canım,Hayırlı cumalar sanada:)

dün çok kötüydüm öğleden sonra bulantı kusma mahvoldum, şimdi bile hala bulanıyor midem...

Allahım acil şifalar versin inşallah,zordur burdaki anneler hemen hemen hepsi bunları yaşadık,ara ara olacak sanırım bunlar:sinifsinif:

günaydın kızlar :teytey:

Günaydın Canım,enerjin hep böyle olsunalkisalkisalkis

Günaydın bayanlar,

2 gündür mide yanması başladı bende.. hormonların etkisi ile olduğunu okudum ancak çok yanıyooooor :1shok:

Günaydın Canım,yediklerimizden de olabilir,miğdemiz önceki gibi çalışmıyor artık,doktor miğde yanması için ve gaz için şurup verdi bi doktorunu ara sor istersen.

dün çok kötüydüm öğleden sonra bulantı kusma mahvoldum, şimdi bile hala bulanıyor midem...
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar. Çok geçmiş olsun. Tuzlu kraker iyi gelebilir. Benim bulandığında yiyiyordum. Bir nebze bastırıyor.

günaydın kızlar :teytey:
Günaydıııın....

Günaydın bayanlar,

Günaydın canım Sanada hayırlı cumalar. Geçmiş olsun. Gaviskon iyi gelir.
Onu denedin mi?

günaydın kızlar hayırlı cumalar mide rahatsızlıklarından bahsetmişiniz peki baş ağrısı çekeniniz varmı aranızda

14 hafta yaklasık olarak bir haftadır öğleden sonraları başlıyor gözlerime vuruyor hamilelikten mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyor anlamadım

günaydın kızlar hayırlı cumalar mide rahatsızlıklarından bahsetmişiniz peki baş ağrısı çekeniniz varmı aranızda

Günaydın Canım,bu aralar herkeste başağrısı var sanırım.Çok gerekli olmadıkça ağrı kesici kullanmayın derim kendi adıma,evdeyseniz uyumayı evde değilseniz su içmeyi bi deneyin,çok şiddetli ağrıyorsa minoseti içebilirsin ancak plus olmayacakmış.Geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin bütün annişlere:Saruboceq:

Günaydın Canım,yediklerimizden de olabilir,miğdemiz önceki gibi çalışmıyor artık,doktor miğde yanması için ve gaz için şurup verdi bi doktorunu ara sor istersen.
Günaydın canım Sanada hayırlı cumalar. Geçmiş olsun. Gaviskon iyi gelir.
Onu denedin mi?

Yarın doktora gideceğim bir aksilik olmazsa. O zmn sorayım bu yanmayı.Ayrıca mesa bnmde inanılmaz başım ağrıyor.geçsin diye uyuyorum ama sabah kalktığımda bile o ağrı hâla bende duruyor. Bakalım yarın doktora gittiğimde tek tek bu sıkıntılarımı soracağım..İnsanı çok keyifsiz hissettiriyor bu tarz rahatsızlıklar kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
günaydııııııııııın....:teytey:

canım ikimiz aynı haftadayız sanırım sende öğrenemedin cinsiyetini benim doktorda 13 haftalıkken gittiğimde söylememişti.bu ayın sonunda kontrolümde inş söyler...inş bende mart annelerine kaymam çünkü benim oğlum 10 gün önce doğmuştu eğer bu bebişte erken doğarsa mart sonu oluyor ..hayırlısı artık .....kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar.. bugün evdeyim az biraz dinleneyim dedim.. ama birazdan çıkarım.... sizler nasılsınız.. hep hayalimde bebeğim var.. nasıl geçecek bu 6 ay bilmem..

Evet canım bende daha öğrenemedim. En son gittiğimde 11 haftalık idi. Ben sormadım. Doktorda birşey söylemedi. Bugün gidicez bakalım kısmetse söyleyecekmi? Merak ediyorum. Bizden sonra olanlar öğrendi.İnşaallah bizde en kısa zamanda öğrenebiliriz.Ama en önemlisi sağlıklı olsunlarda biraz daha bekleriz değil mi? olumunekankayizsmile

Mart sonuna kayabilir doğumlarımız. Çünkü muhtemel doğum tarihi 4 nisan. Hayırlısı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…