- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.541
ya kızlar ben tickerda 54.haftada görunuyorum dogru tarihi giriyorum son adet günü olarak ama böle oluyor sinir oldum yaa
günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize...
dün çok kötüydüm öğleden sonra bulantı kusma mahvoldum, şimdi bile hala bulanıyor midem...
günaydın kızlar :teytey:
Günaydın bayanlar,
cumanız hayır olsun...a.s.
2 gündür mide yanması başladı bende.. hormonların etkisi ile olduğunu okudum ancak çok yanıyooooor:1shok:
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar. Çok geçmiş olsun. Tuzlu kraker iyi gelebilir. Benim bulandığında yiyiyordum. Bir nebze bastırıyor.dün çok kötüydüm öğleden sonra bulantı kusma mahvoldum, şimdi bile hala bulanıyor midem...
Günaydıııın....günaydın kızlar :teytey:
Günaydın bayanlar,
cumanız hayır olsun...a.s.
2 gündür mide yanması başladı bende.. hormonların etkisi ile olduğunu okudum ancak çok yanıyooooor:1shok:
günaydın kızlar hayırlı cumalar mide rahatsızlıklarından bahsetmişiniz peki baş ağrısı çekeniniz varmı aranızda
günaydın kızlar hayırlı cumalar mide rahatsızlıklarından bahsetmişiniz peki baş ağrısı çekeniniz varmı aranızda
Günaydın Canım,yediklerimizden de olabilir,miğdemiz önceki gibi çalışmıyor artık,doktor miğde yanması için ve gaz için şurup verdi bi doktorunu ara sor istersen.
Günaydın canım Sanada hayırlı cumalar. Geçmiş olsun. Gaviskon iyi gelir.
Onu denedin mi?
günaydın nisanımızın güzel anneleriiiiiiii:)))
ay şekerim doktor dönüşü yaz mutlaka bana neden ağrıdığını geçmiş olsun sana da
Günaydın , sana da hayırlı cumalar a.s.günaydın bayanlar hayırlı cumalar olsun herkese..
Günaydın tatlım a.s.günaydın nisanımızın güzel anneleriiiiiiii:)))
günaydııııııııııın....:teytey:
canım ikimiz aynı haftadayız sanırım sende öğrenemedin cinsiyetini benim doktorda 13 haftalıkken gittiğimde söylememişti.bu ayın sonunda kontrolümde inş söyler...inş bende mart annelerine kaymam çünkü benim oğlum 10 gün önce doğmuştu eğer bu bebişte erken doğarsa mart sonu oluyor ..hayırlısı artık .....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?