2011 Nisan Anneleri

sonra pişman olup peşimde gönlümü almak için uğraşı çok oluyor ama
erkeklerin modunda heralde adam kullanmak var
kalbine giden yol midesinden geçiyor kesin 3 ayda 3 yemek yaptı onlarda balık ve çorba nasıl olmuş nasıl olmuş biz yaparken çeşit çeşit iyiydi
bende özledim yemek yapmayı istediğimi yemeyi
amakötükedihüso
inanın intikamım muhteşem olacak

aynen ya benim eşimde bazen öyle söylüyo inanırmısınız kızlar bir an mormaskeye özendim bazen diyorum zor geçirsem hamileliği mutfağa gidemesem ister istemez daha ilgili olurdu diyorum

evet funmak canım ya.
insan hayattan zevk almazmı ki bebişlerimizi bekliyoruz.sanki hamile olmayı hiç istemiyormuşum gibi haldeyim.surat hep asık,mutsuz,gergin,tedirgin..hayatımın hiçbir döneminde bu halde olduğumu hatırlamıyorum.hep kötü düşünüyorum,hiç güzel hayaller kuaramıyorum.eşim diyor ki psikoloğa gidelim istersen diyor.böyle olunca da çok çabuk alıngan oluyorum.inşallah en kısa zamanda geçer de hamile olduğumun farkına varırım.inanır mısın hamile olduğumu ailem ve birkaç aile dostumuz dışında ,yakın arkadaşlarıma söylemedim.iş yerinde hamilemisin diye sürekli soruyorlar ben de gazım var diyorum.halbuki 2 yıldır bebeğimiz için uğraş veriyoruz,yani kaza bebeği falan değil.
bir de bakıyorum da herkes sürekli uyumaktan bahsediyor,ne güzel,hiç şikayaet etmeyin.bense uyuyamamaktan şikayetçiyim.hele geceleri 1-2 saat uyursam ne ala.hep kafada takıntılar var.durumum zor bir durum galiba.ama ben bütün bunları 2li testin iyi çıkmamasına bağlıyorum.hep ters giden bişeyler olacakmış gibi geliyor.halbuki dr amniosentez yapmamaızı gerektiren bi durum yok şimdilik dedi.18.haftada detaylı ulrasondan sonra gerek olursa yapılır dedi.yani endişerim var heralde bu yüzden bu durumdayım.
pardon ya kafanı sıktım dimi.ama canım çok sıkkın ya.

kızlarrr çok kötüyüm bugün doktora gidicem belki miniği görmek neşelendirir doktorlada konuşmam lazım yüreğim ağzımda sanki nefes alamıyorum moralim çok bozuk ya ne oldu bana böyle

Hoşgeldinnnnn mine öğretmen;
Oğluşuna da göbüşündeki meleğede Allah uzun ömürler versin,kazayla olan bebekler daha bi sevilirmiş,sizin düşünmediğiniz istemediğiniz anda Allah'ın verdiği bir hediyedir.Yeni hamişlik dönemi geçirdiğine göre bizim gibi ilk annelerin tavsiyelerine ihtiyacı var.

Günaydın kızlar zemuszemus

Geçmişi okudumda geldim :hulya:

Bnazzcım benimde pantolonum biraz sıkıyor, hamile kıyafetleri ya çok pahalı
yada eskilerden kalmış gibi akannehir
Hamile kalmadan önce giydiğim elbiselerim vardı dün onlardan birini denedim çok rahatt ettim :CüvCüv:
onları giymeyi düşünüyorum altına kalın siyah çorap veya elbisenin durumuna göre tayt en mantıklısı sanki olumunekankayizsmile

Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee ((

Hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumunekankayizsmile

benimde eskiye göre azaldı tuvalate gitmelerim ama gece gene 5 gibi kalkıyorum gece wc ye kalkmam bitmedi

Ben gece saat başı kalkıyorum

Hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumunekankayizsmile

kızlarrr çok kötüyüm bugün doktora gidicem belki miniği görmek neşelendirir doktorlada konuşmam lazım yüreğim ağzımda sanki nefes alamıyorum moralim çok bozuk ya ne oldu bana böyle

Hayırdır didemcim olumunekankayizsmile sıkma canını banada bazen öyle oluyor
Dua oku biraz rahatlarsın olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

Canımmm bende sırf bu durumları yaşamamak için 2li test yaptırtmadım,senin gibi bu durumu yaşayan o kadar çok anne var ki,sadece işyerinde yeni doğum yapan ve yapacak iki bayan arkadaşa da mongol teşhisi konmuş ve o annelerde senin yaşadığın stresli dönemi yaşamışlar,bazı hastaneler sırf para için yapıyor bunu,ikisininde bebişleri çok sağlıklı,sende sıkma canını,2li testler çok güvenli değil,detaylı ultrosonu bekle ve bu durumdan kurtulmak için psikoloğa gitmen gerekiyorsa da gitmeni tavsiye ederim.O melekte seninle beraber aynı sıkıntıyı çekiyor.

Teşekkr ederim kızlar Hoşbulduk. Sizlere tavsiyelerde, önerilerde bulunacağım tabi. Şuanda ilk aklıma gelen kendinizi hep mutlu huzurlu sağlıklı hissetmeye çalışın inanın herşey yolunda gidiyor. Sizler melek annelerisiniz unutmayın. İçinizde bir melek taşıyorsunuz meleğinizi ve kendinizi mutlu edin kafanıza takmayın herşeyi. Ben çok kötü günler geçirdim. bu bebeği aldırmayı çok düşündüm ve aldırmaya bile gittim ama yapamadım. Şuan 15+4 üm ve zaman nasıl geçiyor anlamıyorum çok şükür. ilk hamileliğime göre hiç sorunum yok Allah sabrını veriyor. Şuan içinde olduğum durumu kabullendim ve mutlu olmaya iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bunu yaptığımda herşey yolunda gidiyor sanki. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizide kazasız kurtarsın inşallah.

gunaydınn kızlarr
aynı sıkıntılar bende de var her gece ruya gormeden uyanmıyorum hep dıkkatlı hareket edıyorum hıç rahat değilım hamılelıgının tadını çıkar ıyorlar nerdeee halım yok kı hıçççç

günaydın kızlar dün akşamdan beri aşırı baş dönmem var anlamdım ya.tansiyonum normal çıktı.kan şekerim tok haline biraz düşük çıktı bu yüzden olabilir sanırım.baş dönmesi gebelikte normalmidir?

bammbik tualina canlarım ya gidicem bugün doktora görecem veletimi iş yerinde durasım yok zaten boğuyolar sanki

normaldır canım ama aç kalmyaya çalış ara ara ama sık sık ye fındık ve cevız enerjı verıyor bu arada

bebeğin hareketlerini hissetmediğimiz sürece herkesin evhamı olacak sanırım.bundan kurtulmalıyız ama nasıl?ordamı halen bizimlemi nasıl acaba tarzı((

bebeğin hareketlerini hissetmediğimiz sürece herkesin evhamı olacak sanırım.bundan kurtulmalıyız ama nasıl?ordamı halen bizimlemi nasıl acaba tarzı((

aynen tatlım ya sürekli beynimi kemiriyor bide kaygı artıyor atbi doğduktan sonra ne olacak nasıl olacak düşün dur

evt canım ya tam hıssettsek belkı ozamn bu sorun bıraz ortadan kalakacak.dr 3 hafta sonraya verdı kontrolu dıyorum bu arada başka yeremı gtsem.

He he baş dönmesi diyince aklıma Türk filmleri geldi.
Hep baş dönmesi ve bayılma sonucu öğrenirler ya hamileliği kaydirigubbakcemile3
Demek ki normal canım:))

normaldır canım ama aç kalmyaya çalış ara ara ama sık sık ye fındık ve cevız enerjı verıyor bu arada

işyerinden sabah izin almıştım yeni geldim meyve suyu falan tüketeyim hemen dr.aradım sordum bu aydaki gebelikte bu şikayetler pek olmaz kan şekeriniz düşük diye bu şekilde olabilir dedi.şekerli bişeler tüketeyim bari inşallah düzelirim.

evt canım ya tam hıssettsek belkı ozamn bu sorun bıraz ortadan kalakacak.dr 3 hafta sonraya verdı kontrolu dıyorum bu arada başka yeremı gtsem.

tatlım git kendi doktoruna dayanamadım geldim de ben öyle yapıcam bugün dayanamadım geldim moralim bozuk diye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…