- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.121
Bi konuşma esnasında naz yapim dedim,yoruluyorum işyerinde bide çocuk taşıyorum dedim.
''İstediğin durumu bahane yaratma,bisen misin hamile sanki'' dedi ama dediğine tabii bin kere pişman oldu,sen misin o talihsiz cümleyi kuran,sonradan öyle söylemek istemediğini,sadece şaka yaptığı gibi cümleler kurdu ama bütün gecesi zehir olmaktan kurtulmadı.Erkekleri arada bi sarsmak gerekiyor şimdi maşallahı var,en iyi baba adayı olmaya aday
çok mu duygusalız,çok mu naz yapıyoruz yada çok mu alınganız bilmiyorum ama Allahın onlara lütfetmediği bu zenginliği çekemiyorlar benceyerimseniben
Bi konuşma esnasında naz yapim dedim,yoruluyorum işyerinde bide çocuk taşıyorum dedim.
''İstediğin durumu bahane yaratma,bisen misin hamile sanki'' dedi ama dediğine tabii bin kere pişman oldu,sen misin o talihsiz cümleyi kuran,sonradan öyle söylemek istemediğini,sadece şaka yaptığı gibi cümleler kurdu ama bütün gecesi zehir olmaktan kurtulmadı.Erkekleri arada bi sarsmak gerekiyor şimdi maşallahı var,en iyi baba adayı olmaya aday
çok mu duygusalız,çok mu naz yapıyoruz yada çok mu alınganız bilmiyorum ama Allahın onlara lütfetmediği bu zenginliği çekemiyorlar benceyerimseniben
Merhaba Nisan anneleri bende aranıza yeni katılıyorum aslında 2 senedir kk üyesiyim 11 aylık bir oğluşum var ve şuan yine hamileyim (kazayla) :)). 7 nisan doğum tarihimiz cinsiyetimiz henüz belli değil. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza almamızı nasib etsin. Babikim çok üzüldüm Allah sabrını versin.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
pantalonlarım olamamaya başladı,sizn de öyledir heralde.bugün dışarı çıktım,hamile giyime baktım ama o pantalonlar çok tuhaf geldi bana.ve de hiç modern kıyafetler değiller.ne yapıcaz bu kıyafet işini ya.inanamıyorum,yaşadığım şehirde 300 mağazalık avm var ama ben içinde hamile giyim göremedim.çarşıda olanlar da çok değişik geldi yada bana öyle geldi,alışık değiliz ya göbişlere.siz neler yapıyorsunuz bu konuda.
bu arada göbek ve bacaklarım çatlamay başladı.dün dr söyledim mustela denilen bir krem önerdi,onu aldım.sizde başladı mı çatlaklar,geç kalmayın kremlenin bir an önce..
Merhaba arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim nisan 27 beklenen doğum tarihim topiginize katılabilirimiyimmmm bendeee((
benimde eskiye göre azaldı tuvalate gitmelerim ama gece gene 5 gibi kalkıyorum gece wc ye kalkmam bitmedi
Merhaba Nisan anneleri bende aranıza yeni katılıyorum aslında 2 senedir kk üyesiyim 11 aylık bir oğluşum var ve şuan yine hamileyim (kazayla) :)). 7 nisan doğum tarihimiz cinsiyetimiz henüz belli değil. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizi sorunsuzca kucağımıza almamızı nasib etsin. Babikim çok üzüldüm Allah sabrını versin.
kızlarrr çok kötüyüm bugün doktora gidicem belki miniği görmek neşelendirir doktorlada konuşmam lazım yüreğim ağzımda sanki nefes alamıyorum moralim çok bozuk ya ne oldu bana böyle
kızlarrr çok kötüyüm bugün doktora gidicem belki miniği görmek neşelendirir doktorlada konuşmam lazım yüreğim ağzımda sanki nefes alamıyorum moralim çok bozuk ya ne oldu bana böyle
evet funmak canım ya.
insan hayattan zevk almazmı ki bebişlerimizi bekliyoruz.sanki hamile olmayı hiç istemiyormuşum gibi haldeyim.surat hep asık,mutsuz,gergin,tedirgin..hayatımın hiçbir döneminde bu halde olduğumu hatırlamıyorum.hep kötü düşünüyorum,hiç güzel hayaller kuaramıyorum.eşim diyor ki psikoloğa gidelim istersen diyor.böyle olunca da çok çabuk alıngan oluyorum.inşallah en kısa zamanda geçer de hamile olduğumun farkına varırım.inanır mısın hamile olduğumu ailem ve birkaç aile dostumuz dışında ,yakın arkadaşlarıma söylemedim.iş yerinde hamilemisin diye sürekli soruyorlar ben de gazım var diyorum.halbuki 2 yıldır bebeğimiz için uğraş veriyoruz,yani kaza bebeği falan değil.
bir de bakıyorum da herkes sürekli uyumaktan bahsediyor,ne güzel,hiç şikayaet etmeyin.bense uyuyamamaktan şikayetçiyim.hele geceleri 1-2 saat uyursam ne ala.hep kafada takıntılar var.durumum zor bir durum galiba.ama ben bütün bunları 2li testin iyi çıkmamasına bağlıyorum.hep ters giden bişeyler olacakmış gibi geliyor.halbuki dr amniosentez yapmamaızı gerektiren bi durum yok şimdilik dedi.18.haftada detaylı ulrasondan sonra gerek olursa yapılır dedi.yani endişerim var heralde bu yüzden bu durumdayım.
pardon ya kafanı sıktım dimi.ama canım çok sıkkın ya.
günaydın kızlar dün akşamdan beri aşırı baş dönmem var anlamdım ya.tansiyonum normal çıktı.kan şekerim tok haline biraz düşük çıktı bu yüzden olabilir sanırım.baş dönmesi gebelikte normalmidir?
bebeğin hareketlerini hissetmediğimiz sürece herkesin evhamı olacak sanırım.bundan kurtulmalıyız ama nasıl?ordamı halen bizimlemi nasıl acaba tarzı((
bebeğin hareketlerini hissetmediğimiz sürece herkesin evhamı olacak sanırım.bundan kurtulmalıyız ama nasıl?ordamı halen bizimlemi nasıl acaba tarzı((
normaldır canım ama aç kalmyaya çalış ara ara ama sık sık ye fındık ve cevız enerjı verıyor bu arada
evt canım ya tam hıssettsek belkı ozamn bu sorun bıraz ortadan kalakacak.dr 3 hafta sonraya verdı kontrolu dıyorum bu arada başka yeremı gtsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?