2011 Nisan Anneleri

Kızlar çok soru soruyorum biliyorum ama siz daha tecrübelisiniz benden.
Zaten o nedenle bu topiğe takılıyorum.:))
Doktor bana karışık kuruyemiş ye demişti.
Tabii içinde üzüm de olacak.
Peki o üzümleri yıkamadan yemek sorun olmaz mı?
Şimdi yerken aklıma takıldı bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
He he baş dönmesi diyince aklıma Türk filmleri geldi.
Hep baş dönmesi ve bayılma sonucu öğrenirler ya hamileliği kaydirigubbakcemile3
Demek ki normal canım:))

ayy ewt nerden aklına geldi çok güldüm türk filmleri aklıma geldi deyince: valla.canım benim 14.haftam bitecek öğrenme aşamasında normalde bu aylarda bende bilemedim.:1rolleyes:

Merhaba arkadaşlar,sizdede uyku hali varmı?ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum walla sürekli bir uyku hali birde acayip mide yanması var şurupla duruyorum resmen

Merhaba arkadaşlar,sizdede uyku hali varmı?ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum walla sürekli bir uyku hali birde acayip mide yanması var şurupla duruyorum resmen

uyanmak istemiyorummmmmmm 13 14 saat uyuyorum başım bile ağrımıy valla çok başarılıyım
midemle bi sorun yok şimdilik tatlım inşallah ta olmaz

gectı kontrol surem gerekl olmasa bıle ben gıdyrm zaten kontrollere dr dıyorum ben dayanamam gormem lazm guluyo

bende öyleyim tatlım
ya bide doktorumuzun bulunduğu hastanenin ebelerini filan çok kötülüyolar nette onada canım sıkıldı doktorla onuda konuşmam lazım yoksa başka bi doktor başka bi hastane bulucam kendime ama doktordan vazgeçemiyorum

hangı hastane nettekı yorumları onemsemek lazm aslında.ama dr onemlı olan memnunsan degışme derım.bende şimdıkı drumdan çok memnunum ılk hamılelıgım duşuk le sonuçlandı ozamn dr dr gezmıştık.

bazen bende eşime diyorum keşke yatak odamızda ultrason cihazı olsa sabah uyanır uyanmaz günde bir kere baksak ne yapıyor diye bizim şoşo :))))

bende söylüyorum eşim dalga geçiyo elden düşme 2 el alalım bitane sonra satarız diyo 3 arkadaş hamileyiz şimdi evlerimiz de yakın parayla onlarınkinede bakacakmış benim koca 9 ayda çıkartımışız parasını çok zekidir de

gariplik bende değilmiş demekki sinir oluyorum uyumaktan başka bişey yapamıyorum yaa sersem gibi dolanıyorum ortalıkta canım ya

gel birlikte dolanalım sersem gibi aynıyız be canım ayyy inşallah bebişde doğunca bu kadar çok uyur olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…